Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doğduğunda 3600 dü 200 gr verdi sadece
Geçen 1 aylık kontrolunda sağlık ocağında kıyafetle 4800 çıktı normal kendi dr muzda kıyafetlerini çıkardı 4600 çıktı. Hepsi kilosu alması iyi alması gerekeni almış dedi ama ne biliyim yinede çok içiyo gibi geliyk banada. Çözemedimmm

Bi ay dolsun 1 kilo almıs olcaz mi bakcam bakalm. Ona gore yedigi fazla ya da az olcüp tartacam o zaman. Yeminle 40 bilinmryenli denkleme dondüm

Bende öyleyim aç mı tok mu anlasam ne zormuş ya

Bi süre biberonla beraber gidiyim inş meme reddi yasamayiz. Bu miktari cözmem lazm. Azmettim bulacam ya da ben bulasiya cocuk büyüyecek kusmalari bitecek
Ben öyle ilerliyorum. Memeyi diliyle ittiği oluyor ama ben vazgeçmem kı:) mecbur alacak
Emzık de emecek
Biberon da aalacak meme de emecek

Gülşahh, nein wirst du! nazi kampı

Gazdan dolayı da içmek istiyorlar
Sınır yok yanı. Ben olsam midesi rahatsız olmasın diye veremem. Mesela bazen içiyor
Ben bıraktırıyorum

Yazık kiz onunki de mide cunku
Bak ne güzel rahat rahat uyuyor işte

Kızlar, sizde de o iğrenç akıntı kokusu hala var mı ? Hani kanlı nigar döneminden kalma
Var varrrrr feciiiii böğğğ ne zaman gidicek diye gğn sayıyorum
Gazdan dolayı da içmek istiyorlar
Sınır yok yanı. Ben olsam midesi rahatsız olmasın diye veremem. Mesela bazen içiyor
Ben bıraktırıyorum

Yazık kiz onunki de mide cunku
Bak ne güzel rahat rahat uyuyor işte
Oo senin smylediğin masajı ben hep yapıyorum göbeğine pırt pırt çıkartıyo. Zaten rahat olduğu zaten boncuk boncuk bakıyo etrafa ıkınmıyo hiç.
O de çekiyorum ağzındannn yok sinirlerniyo geri istiyo nasıl aldığı görsen memeyi sanki aç bırakıyosun onu ahh ahh aç kalmasında abartmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…