- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.941
Bende valla... Hamileyken bu kadar sık giremiyordum zaten çalışıyordum da şimdi geceleri bile merak ediyorum acaba uyuyan var mı bir problem var mı Kimin ne derdi varMemedeyken tek elle hep yanlış yaziyrm yaaama burası olmasa kafayı yermişim o net
Ee ne demişler ? Aynı dili konuşan degil, aynı duyguları paylaşan insanlar birbirlerini anlarlar.Memedeyken tek elle hep yanlış yaziyrm yaaama burası olmasa kafayı yermişim o net
Benimki kundak da yaptırmıyor. Sol yumruk hep havadaçocuğun adını Deniz koyunca
Pişik kremi ve Bepanthol dönüşümlü olarak ikisini de sürüyorum canım benim oğlanın da boyun altları kırmızı kırmızı oluyor bu kremler iyi geliyorBenim bebişin boynu pişik isilik gibi bişi olmuş orası ara olduğu için nefes alamıyo herhalde siz napıyosnuzzz oralarına ne sürüyosunuz
Benim beyin de aynısını söylüyor 13 seneden sonra rahatlık battı diye sürekli sinyal veriyorBenim beyin diyor ki, yıllardır ne rahattın, rahat mu battı
Hortum da aynen ondan
Hala uyumadı memede
Memeden çek artık . Evde senden başka kim var ?Hala uyumadı memedebu satırları yazarken altına doldurdu
Ayyy inşallah iyi gelir dün bişi yoktu gecemi oldu ne olduPişik kremi ve Bepanthol dönüşümlü olarak ikisini de sürüyorum canım benim oğlanın da boyun altları kırmızı kırmızı oluyor bu kremler iyi geliyor
Sürekli tüy topluyor benim kız boynuna üstelik günde 2 kere yıkanıyor.. ben hiç bir şey durmuyorum krem filan ne bilim sıcakta gizenekleri daha çok tıkar diye düşündüm bugün sabah doktora gidecektik ama gidemedikBen oranın tam anlamıyla geçeceğini sanmıyorum cunku şişko o kısım ve boğumlu
Yani kızarmaya mahkum orası:) bir de kokuyor bazenbişiler bırıkmısse
Temizle falan diyecekSürekli tüy topluyor benim kız boynuna üstelik günde 2 kere yıkanıyor.. ben hiç bir şey durmuyorum krem filan ne bilim sıcakta gizenekleri daha çok tıkar diye düşündüm bugün sabah doktora gidecektik ama gidemedikrandevuyu öğlene kaydirdim bakalım doktora sorucam.
Şu an eşim var doktora gidicez güya. Yok yebi geldi memeye 2 saattir babası kucagunda gezdirdi ben yemek yedim duş aldımMemeden çek artık . Evde senden başka kim var ?
Yazarken çığlık attı benimki yarım kaldı y bu gaz ne biçim birşey delircem uyumuyor uyuyamıyotSelâm kızlar
Maalesef öyleYazarken çığlık attı benimki yarım kaldı y bu gaz ne biçim birşey delircem uyumuyor uyuyamıyot
Yarim saat gaz çıkarmayla uğraşıyorum zaten ,1 buçuk saat sonra uyandırsam zombi gibi gezerim artik
Bebek mutsuzsa yüzde 99 gaz yüzde 1 ihtimalle aç ben bunu anladm. Ne olsa gaza baglaniyor ucu.Yazarken çığlık attı benimki yarım kaldı y bu gaz ne biçim birşey delircem uyumuyor uyuyamıyot
Ç olmadığına eminim emiyor sağıp veriyorum ne yediğini görüyorum bezler zten hep kakalıBebek mutsuzsa yüzde 99 gaz yüzde 1 ihtimalle aç ben bunu anladm. Ne olsa gaza baglaniyor ucu.
Canım sen sürekli meme verirsen bu sefer acıklığında süt yetmez. Tek memeyi ver ve doluysa yetıyor zaten. Diğer memeyi sonraki öğüne sakla yoksa o zaman aç kalır bebek . Şuan istediği kadar emsin yarışı boşa gidiyor cunkuMemeden sonra kusa kusa bi hal olduk bişey kaldiysa midede ne ala. Emzik verdm reflü yatagında titreşimi actm yatiyor kusmaktan bitap düştü. Ve kusmanın sebebini bulamiyorum. Sebebi gaz heralde herşey gazdan olduguna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?