Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Memedeyken tek elle hep yanlış yaziyrm yaa ama burası olmasa kafayı yermişim o net
Ee ne demişler ? Aynı dili konuşan degil, aynı duyguları paylaşan insanlar birbirlerini anlarlar.

Şuan hepimizin derdi
ağrısı, sancısı aynı . En yakınındaki eşin bile belki seni bu kadar anlamaz
Ama biz anlarız cunku suan aynıyız

Benim bebişin boynu pişik isilik gibi bişi olmuş orası ara olduğu için nefes alamıyo herhalde siz napıyosnuzzz oralarına ne sürüyosunuz
Pişik kremi ve Bepanthol dönüşümlü olarak ikisini de sürüyorum canım benim oğlanın da boyun altları kırmızı kırmızı oluyor bu kremler iyi geliyor

Ben oranın tam anlamıyla geçeceğini sanmıyorum cunku şişko o kısım ve boğumlu
Yani kızarmaya mahkum orası:) bir de kokuyor bazen bişiler bırıkmısse
Sürekli tüy topluyor benim kız boynuna üstelik günde 2 kere yıkanıyor.. ben hiç bir şey durmuyorum krem filan ne bilim sıcakta gizenekleri daha çok tıkar diye düşündüm bugün sabah doktora gidecektik ama gidemedik randevuyu öğlene kaydirdim bakalım doktora sorucam.

Temizle falan diyecek
Başka ne diyecek:)

Bebek mutsuzsa yüzde 99 gaz yüzde 1 ihtimalle aç ben bunu anladm. Ne olsa gaza baglaniyor ucu.
Ç olmadığına eminim emiyor sağıp veriyorum ne yediğini görüyorum bezler zten hep kakalı
Ama karnı gurul gurul gaz damlası veriyoruz kaka yapıyor gaz çıkarıyor masaj yapıyorz hala karnı şiş gergin ve ıkınıuo

Canım sen sürekli meme verirsen bu sefer acıklığında süt yetmez. Tek memeyi ver ve doluysa yetıyor zaten. Diğer memeyi sonraki öğüne sakla yoksa o zaman aç kalır bebek . Şuan istediği kadar emsin yarışı boşa gidiyor cunku

Durmuyorsa yağ ile masaj yap karnına
Önce istemiyorlar gazdan dolayı ama sonra ses etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…