Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Alllah allah nasıl oluyo bee 6 aylık kıyafetler , ben daha 1aylık kıyafetler anca oluyo yani ben bol giydirmiyorum tam kalıp üstüne oluyo şuan
Bize de 1-3 aylıklar ancak oluyor 3-6ay aldiklarimi giydiremedim 3 kere daha alışveriş yapmak zorunda kaldım Amy senin kızın kilosu kaç

Valla kızımda tepe tepe kullanmıştım. Cuk oluyor
Çocuk rahat etsin diye çıkarıyorum üzerinden düşün
İyimi kötümü anlamadım iyi bi marka aslındaaa yanlışlıklaaa kışlık bişi alsaydım carters den demekki küçüm gelcekmiş. Neyseki sen bilip almışsın kalıpları. Bende 6 aylık bi kısa kollu üst almışım amaa şuan baya büyük duruyoo

hamileykende ikimizin aynı gidiyodu doğuncada aynı gidiyo sanırım gerçekden versen bi dert vermesen ağlıcakkk mecbur kalıyosun bazen 60 verip oyalıyorum yarım saat anca dayanıyo
Aynen öyle galiba bizimkide öyle az verince yok yani basıyor yaygarayi.reflu olur diyede korkuyorum ama vermesem kesinlikle durmuyor sakinlesmiyor.

Bende yenidoğan az aldım diye çekiniyordum 1 er kere ancak giydi oluyor aslindan ama hastane çıkışları uzun kollu zaten mümkün değil şu an onları giydiremem çocuk pişer.3 aylık kıyafetleri giydiriyorum çoğunlukla geçen gün dışarı çıktık etek bluz giydirdim annem diyor çocuğu nazarlicaksin daha 40 i bile çıkmadı çok minnoş oluyor ya

Kız olunca daha cicili bicili şeyler giydirebiliyosun cidden , maşallah maşallah değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…