- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.041
Maşallahh yazıyorum son bebeğiyoncambenim unutmadan yazayım 3350 gr 52 cm, 03.08.22 40 haftalık canım
Hadi yaaaaaCok şükür sünnet olduk evimize geldik fakat sunnet sirasinda doktor kasigimda fotok farketmis ameliyat olmasi gerekiyor dedicanimiz çok sıkkın
Kalıpları küçük ozman bayaBen de anlamadım ki
Carters hemde cuk oluyor
Valla kızımda tepe tepe kullanmıştım. Cuk oluyorKalıpları küçük ozman baya
Bize de 1-3 aylıklar ancak oluyor 3-6ay aldiklarimi giydiremedim 3 kere daha alışveriş yapmak zorunda kaldımAlllah allah nasıl oluyo bee 6 aylık kıyafetler , ben daha 1aylık kıyafetler anca oluyo yani ben bol giydirmiyorum tam kalıp üstüne oluyo şuan
İyimi kötümü anlamadım iyi bi marka aslındaaa yanlışlıklaaa kışlık bişi alsaydım carters den demekki küçüm gelcekmiş. Neyseki sen bilip almışsın kalıpları. Bende 6 aylık bi kısa kollu üst almışım amaa şuan baya büyük duruyooValla kızımda tepe tepe kullanmıştım. Cuk oluyor
Çocuk rahat etsin diye çıkarıyorum üzerinden düşün
Aynen öyle galibahamileykende ikimizin aynı gidiyodu doğuncada aynı gidiyo sanırımgerçekden versen bi dert vermesen ağlıcakkk mecbur kalıyosun bazen 60 verip oyalıyorum yarım saat anca dayanıyo
Aynen vallaaa bende hatta dün 1-3 yeni giydirdim babası güldü bune büyük geldi fln diyeBize de 1-3 aylıklar ancak oluyor 3-6ay aldiklarimi giydiremedim 3 kere daha alışveriş yapmak zorunda kaldımAmy senin kızın kilosu kaç
Aynen sünneti biraz iyilessin goturcem bakalimHadi yaaaaaSen yine başka bi doktora daha göster ne olur ne olmaz
Reflü yatağı varmı. Napalımmm aç kalmasındaaa ger kalanı bi şekilde hallederizAynen öyle galibabizimkide öyle az verince yok yani basıyor yaygarayi.reflu olur diyede korkuyorum ama vermesem kesinlikle durmuyor sakinlesmiyor.
O bardağı sende yaptın mı mervedeki gibi . Nasıl şuanAynen sünneti biraz iyilessin goturcem bakalim
Şuan 4,9 kilo boyu 60 cmBize de 1-3 aylıklar ancak oluyor 3-6ay aldiklarimi giydiremedim 3 kere daha alışveriş yapmak zorunda kaldımAmy senin kızın kilosu kaç
Çekti mi yoksa naptıİyimi kötümü anlamadım iyi bi marka aslındaaa yanlışlıklaaa kışlık bişi alsaydım carters den demekki küçüm gelcekmiş. Neyseki sen bilip almışsın kalıpları. Bende 6 aylık bi kısa kollu üst almışım amaa şuan baya büyük duruyoo
Oda olabilirrrrrr 6 ay baya büyük çünkü şuanÇekti mi yoksa naptı
Kız olunca daha cicili bicili şeyler giydirebiliyosun cidden , maşallah maşallah değmezBende yenidoğan az aldım diye çekiniyordum 1 er kere ancak giydioluyor aslindan ama hastane çıkışları uzun kollu zaten mümkün değil şu an onları giydiremem çocuk pişer.3 aylık kıyafetleri giydiriyorum çoğunlukla geçen gün dışarı çıktık etek bluz giydirdim annem diyor çocuğu nazarlicaksin daha 40 i bile çıkmadı çok minnoş oluyor ya
Uyandı mesela
Hemen altını açtım, sütünü verdım
Gazino çıkartıp yerine yatırdım. Böyle ilerliyoruz:) uyumamak icin direnirse alıyorum
Kaç aylık yazıyor üstünde onun? Bizimki hediye geldi. Yaka kısmını hic beğenmedim bunaltıyor çocuğu
Şimdi doktordan çıktık 4300 olmuş boyunu ölcmedi. Senin kızla aynı olan tulum 1-3 aylıkŞuan 4,9 kilo boyu 60 cm
Bizdeki 3-6 aylık alınmışŞimdi doktordan çıktık 4300 olmuş boyunu ölcmedi. Senin kızla aynı olan tulum 1-3 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?