Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim en muzdarip olduğum konu
Ben roll-on olmadan yaşayamam
Bebek doğduğundan beri sadece dışarı çıkarken sürüyorum
Evde sürekli duş ıslak mendil döngüsündeyim
Bebeğe de kokusu gitmesin istiyorum
Bugun aklıma Hindistan cevizi yağı geldi
Ondan sürdüm
Simdilik iyi gibi

Süt arttırıcı vitamin, hiç kullananiniz varmı fayda gören.

Canım bulgur çorbası yap, bulgur pilavı yap.
Yarma ile ayranlı çorba yap, aşure gibi yapabilirsin.
Suyu bol içebilirsen harika geliyor.
Ben vitamin kullandım ama işe yaramadı bende

Aaaa böyle şeyler sürmez zararlımı, ben Tereson sıkıyorum yazın koltuk altım terlemesin diye onu kullanıyorum yani hiçde düşünmedim süte geçmez herhalde diye

O senin kokundan rahatsız olmaz canim:)
Ben de en rahatsız olduğum konu
Aldım kullanıyorum valla . Yoksa parfüm kullanmak zorunda kalacağım

220 verdim ikisine. 250 tuttu bizim eczacı 220 yaptı sağ olsun benimki de çıkarıyor üstten aslında ama ne yapalım artık battı balık yan gider

Benimde şimdi aklıma geldi karbonat hiç koku yapmiyir

İsilik yaşayan anneler... yapacağınız en iyi şey o bölgeyi kuru tutmak ve çocuğu terletmemek. İsilik sebebi zaten gözeneklerin terle tıkanması olduğu icin Krem vs sürmek pek de tavsiye edilmez.

İsilik yaşayan anneler... yapacağınız en iyi şey o bölgeyi kuru tutmak ve çocuğu terletmemek. İsilik sebebi zaten gözeneklerin terle tıkanması olduğu icin Krem vs sürmek pek de tavsiye edilmez.
Hep kuru tutmaya çalışıyorum boynunun altını ama yine oldu Bakalım bu sefer daha çok dikkat edicem , açmıyoda fazla zorluyorum

Aaaa böyle şeyler sürmez zararlımı, ben Tereson sıkıyorum yazın koltuk altım terlemesin diye onu kullanıyorum yani hiçde düşünmedim süte geçmez herhalde diye
Süte geçer mi geçmez mi bilmiyorum da bebek kokusundan rahatsız olur diye okumuştum
Bazı annelerde meme reddi bile yapmıs flaan filan
O senin kokundan rahatsız olmaz canim:)
Ben de en rahatsız olduğum konu
Aldım kullanıyorum valla . Yoksa parfüm kullanmak zorunda kalacağım
Benim değil kız roll-onun kokusu kimyasal sonuçta
Benimde şimdi aklıma geldi karbonat hiç koku yapmiyir
Ay biri daha yazmıstı sanki karbonat ve h. Cevizi yağından rolon yapıyordu

yoncambenim SevimliKedii sanırım sizde yasiyordunuz aynı sorun. Bende o şekilde yaptım bugün doktora da sordum. Asla krem yağ filan sürme dedi. Kullandığım şampuanı sordu. Zaten mustela al demişti daha önce. Serin tut asla kalın giydirme. Terletme dedi. İyi marka bir pudra ile berberlerin yaptığı gibi pıt pıt yap pamukla dedi. 2 ay bekleyelim eğer sıcaklar bitince geçmezse alerji seçeneğini de düşünelim dedi.

Mustela benimkinin yüzünden minik sivilceler yapıyor. Hastanede hediye olarak vermişlerdi. Sebamede geçtim düzeldi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…