- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.051
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.081
Benim en muzdarip olduğum konuKızlar emzirirken ter önleyici roll on kullanmak zararlı olur mu? Süte falan geçer mi acaba
Deodorant değil de daha güçlü driclor marka antiperspirant.
Koltuk altım falan çok terliyor bu aralar. İstediğimi giyemiyorum
Süt arttırıcı vitamin, hiç kullananiniz varmı fayda gören.
Aaaa böyle şeyler sürmez zararlımı, ben Tereson sıkıyorum yazın koltuk altım terlemesin diye onu kullanıyorum yani hiçde düşünmedim süte geçmez herhalde diyeBenim en muzdarip olduğum konu
Ben roll-on olmadan yaşayamam
Bebek doğduğundan beri sadece dışarı çıkarken sürüyorum
Evde sürekli duş ıslak mendil döngüsündeyim
Bebeğe de kokusu gitmesin istiyorum
Bugun aklıma Hindistan cevizi yağı geldi
Ondan sürdüm
Simdilik iyi gibi
O senin kokundan rahatsız olmaz canim:)Benim en muzdarip olduğum konu
Ondan sürdüm
Simdilik iyi gibi
220 verdim ikisine. 250 tuttu bizim eczacı 220 yaptı sağ olsunDün başladım ben
Sab simlex biberonla vereceğim zaman verıyorum cunku biberon biliyorsun gaz yapıyor memeden daha fazla.
Büogaia işte be haltsa ismionu da 5 damla günde
Gündüz verıyorum özellikle, dün akşam verdım cocuk gece hiç durmadı .
Sabah 10 da verıyorum artık. Ben yeni başladım yani kullanmaya . Essek gibi de fıyatı var . Sab almama gerek yokmuş aslında, göğsüne yaslayıp dolandıgında üstten çıkarıyor zaten
Benimde şimdi aklıma geldi karbonat hiç koku yapmiyirBenim en muzdarip olduğum konu
Ondan sürdüm
Simdilik iyi gibi
Senin niye ucuz ? 190 ₺ sab220 verdim ikisine. 250 tuttu bizim eczacı 220 yaptı sağ olsunbenimki de çıkarıyor üstten aslında ama ne yapalım artık battı balık yan gider
Evet yaptim hastanede hemsire gosterdi ama yumurtaliklari icine sokmuycakmisiz bardaginO bardağı sende yaptın mı mervedeki gibi . Nasıl şuan
Heee tamam canım , demekki herkes o şekilde koruyoEvet yaptim hastanede hemsire gosterdi ama yumurtaliklari icine sokmuycakmisiz bardagin
Hep kuru tutmaya çalışıyorum boynunun altını ama yine olduİsilik yaşayan anneler... yapacağınız en iyi şey o bölgeyi kuru tutmak ve çocuğu terletmemek. İsilik sebebi zaten gözeneklerin terle tıkanması olduğu icin Krem vs sürmek pek de tavsiye edilmez.
190 sab bio 160 dedi tanıdık eczacı yok mu binoluru dedi eşim. 220 yaptıSenin niye ucuz ? 190 ₺ sab
165 ₺ bio
355 ₺
Anlamişem190 sab bio 160 dedi tanıdık eczacı yok mu binoluru dedi eşim. 220 yaptısag olsun. Ama tanıdık eczaci
Neyden bahsediyorsunuz?Heee tamam canım , demekki herkes o şekilde koruyo
Süte geçer mi geçmez mi bilmiyorum da bebek kokusundan rahatsız olur diye okumuştumAaaa böyle şeyler sürmez zararlımı, ben Tereson sıkıyorum yazın koltuk altım terlemesin diye onu kullanıyorum yani hiçde düşünmedim süte geçmez herhalde diye
Benim değil kız roll-onun kokusuO senin kokundan rahatsız olmaz canim:)
Ben de en rahatsız olduğum konu
Aldım kullanıyorum valla . Yoksa parfüm kullanmak zorunda kalacağım
Ay biri daha yazmıstı sanki karbonat ve h. Cevizi yağından rolon yapıyorduBenimde şimdi aklıma geldi karbonat hiç koku yapmiyir
İsilik yaşayan anneler... yapacağınız en iyi şey o bölgeyi kuru tutmak ve çocuğu terletmemek. İsilik sebebi zaten gözeneklerin terle tıkanması olduğu icin Krem vs sürmek pek de tavsiye edilmez.
Mustela benimkinin yüzünden minik sivilceler yapıyor. Hastanede hediye olarak vermişlerdi. Sebamede geçtim düzeldi meselayoncambenim SevimliKedii sanırım sizde yasiyordunuz aynı sorun. Bende o şekilde yaptım bugün doktora da sordum. Asla krem yağ filan sürme dedi. Kullandığım şampuanı sordu. Zaten mustela al demişti daha önce. Serin tut asla kalın giydirme. Terletme dedi. İyi marka bir pudra ile berberlerin yaptığı gibi pıt pıt yap pamukla dedi. 2 ay bekleyelim eğer sıcaklar bitince geçmezse alerji seçeneğini de düşünelim dedi.
Boşver bir önemi yokKiz yanlış yazmışım 320 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?