Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar, sizde de o iğrenç akıntı kokusu hala var mı ? Hani kanlı nigar döneminden kalma

O koku bende bir hafta on gündür falan yok galiba. Tam ne zaman bitti hatırlamıyorum. Sen sorunca düşündüm
Oğlum bile alıyordu kokuyu. Anne sen altına mı yaptın diye sordu

Sıcak havanın etkisiyle daha çok geliyordu sanki burnuma

Bu arada benim bebe 120cc mama içti uyanınca..

Kızlar emzirirken ter önleyici roll on kullanmak zararlı olur mu? Süte falan geçer mi acaba
Deodorant değil de daha güçlü driclor marka antiperspirant.

Koltuk altım falan çok terliyor bu aralar. İstediğimi giyemiyorum

Arkadaşım sigortacı, ekran görüntüsü attı. Eşimin de arkadaşı sigortacı o da benzer fiyat verdi. Ankara sigorta deneyelim bir de.

120 cc versem çocuğa bisi oldu diye korkarım

Kızımda geçen gün " bu kokuda ne" dedi. Hangisi dedim sustu

Cumartesi günü konuşacağım doktorla kontrole gittiğimde

Geçen gün bende aldım Instagram'da bir hemşire paylaşmıştı kullanılabiliyor organik diye.siveno marka roll on ama daha yeni geldi etkisini bilmiyorum hiç.

120 cc versem çocuğa bisi oldu diye korkarım

Kızımda geçen gün " bu kokuda ne" dedi. Hangisi dedim sustu

Haftasına göre normalmiş valla mama hazırlama talimatına göre.
Önce 90cc içip durdu. Şişkinlik oldu galiba. Gazını çıkardım. Tekrar teklif ettim içti

Uyumadan emmek istedi ama meme vermedim. Emzikle oyaladım

Hiçbir şey kaçmıyor bu çocuklardan. Bir de ortaya atıyor lafı he

aynen büyüdüler cunku .

O kadar mamaya 3 gunlük sıçması lâzımdı
Yaptı mı

Süt arttırıcı vitamin, hiç kullananiniz varmı fayda gören.
Bunu bana çocuk doktorum önerdi ama bir arkadsim kullanmış sutu arttırdı ama biraz kilo yaptı bende dedi. Alacaktım yine de ama şimdilik aldıklarım da iyi geldi ilerde azalma olursa kilo alma pahasına alabilirim.

Geçen gün bende aldım Instagram'da bir hemşire paylaşmıştı kullanılabiliyor organik diye.siveno marka roll on ama daha yeni geldi etkisini bilmiyorum hiç.

Ben hiç marka araştırması yapmadan sipariş verdim ama sonra pişman oldum ya.
Geldi ama kullanmadım daha

Haftasonu da akrabanın yazlığına gidicez bir kaç günlüğüne. Orada kullanır rahat ederim diye almıştım

Bende düşünmekten kullanmamistim ama dışarı çıkarken mecbur sürüyorum. Bende çok terliyorum

Kızlar bu sab simplex ve biogaia nasıl kullanılıyor biri anlatsın bana bugün doktora gaz için damla dedim bunları yazmış ama nasıl kullanılacağını çivi yazısı yazmış ondan okuyamiyorum

Kızlar bu sab simplex ve biogaia nasıl kullanılıyor biri anlatsın bana bugün doktora gaz için damla dedim bunları yazmış ama nasıl kullanılacağını çivi yazısı yazmış ondan okuyamiyorum
Dün başladım ben
Sab simlex biberonla vereceğim zaman verıyorum cunku biberon biliyorsun gaz yapıyor memeden daha fazla.
Büogaia işte be haltsa ismi onu da 5 damla günde
Gündüz verıyorum özellikle, dün akşam verdım cocuk gece hiç durmadı .
Sabah 10 da verıyorum artık. Ben yeni başladım yani kullanmaya . Essek gibi de fıyatı var . Sab almama gerek yokmuş aslında, göğsüne yaslayıp dolandıgında üstten çıkarıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…