- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.061
Ben üst düğmesini açık bıraktım. Ama inceliğini ve bollugunu sevdim.Kaç aylık yazıyor üstünde onun? Bizimki hediye geldi. Yaka kısmını hic beğenmedim bunaltıyor çocuğu
Ben de öyle yapıyorum ama çit çitin kalın kısmı kucağa alınca batar tenine diye rahat edemiyorumBen üst düğmesini açık bıraktım. Ama inceliğini ve bollugunu sevdim.
Kızlar, sizde de o iğrenç akıntı kokusu hala var mı ? Hani kanlı nigar döneminden kalma
Var canım onda yatırıyorum çoğunlukla.insallah olmazlarReflü yatağı varmı. Napalımmm aç kalmasındaaa ger kalanı bi şekilde hallederiz
Arkadaşım sigortacı, ekran görüntüsü attı. Eşimin de arkadaşı sigortacı o da benzer fiyat verdi. Ankara sigorta deneyelim bir de.Biz Ankara sigorta yaptırdık. Eşim ben ve oğlum 4600 tuttu. Ama 2 ay önce yaptırdık. Bebeği de 1800 TL ye eklediler. 11 bin fazla. Bence bir sigorta acentesina gidin çünkü telefonda çok fazla fiyat veriyorlar. Arkadsim iş bankasına gitmiş beş yaptırmaya 5000 TL ye 4 kişilik aileye Anadolu hayat yaptırıp çıkmış 3 ay önce.
120 cc versem çocuğa bisi oldu diye korkarımO koku bende bir hafta on gündür falan yok galiba. Tam ne zaman bitti hatırlamıyorum. Sen sorunca düşündüm
Oğlum bile alıyordu kokuyu. Anne sen altına mı yaptın diye sordu
Sıcak havanın etkisiyle daha çok geliyordu sanki burnuma
Bu arada benim bebe 120cc mama içti uyanınca..
Cumartesi günü konuşacağım doktorla kontrole gittiğimdeHmm ben gaz giderici kullanmiyorum acaba gazdan mi kusuyor diye dusundum de sen kullaniyormuşsun tabi ayni sebepten olmayabilir bu kusmuklar. Napcaz biz bilmem. Doktora hiç danistin mi kusma meselesini? Ben saglik ocaginda sordm normal dedi adam. Olmadi cocuk poliklinigine gitcem once tum ihtimalleri deniyorum da.
Geçen gün bende aldım Instagram'da bir hemşire paylaşmıştı kullanılabiliyor organik diye.siveno marka roll on ama daha yeni geldi etkisini bilmiyorum hiç.Kizlar emzirirken ter önleyici roll on kullanmak zararlı olur mu? Süte falan geçer mi acaba
Deodorant değil de daha güçlü driclor marka antiperspirant.
Koltuk altım falan çok terliyor bu aralar. İstediğimi giyemiyorum
Ayyy aminnn inşallahVar canım onda yatırıyorum çoğunlukla.insallah olmazlar
120 cc versem çocuğa bisi oldu diye korkarım
Kızımda geçen gün " bu kokuda ne" dedi. Hangisi dedim sustu
Haftasına göre normalmiş valla mama hazırlama talimatına göre.
Önce 90cc içip durdu. Şişkinlik oldu galiba. Gazını çıkardım. Tekrar teklif ettim içti
Uyumadan emmek istedi ama meme vermedim. Emzikle oyaladım
Hiçbir şey kaçmıyor bu çocuklardan. Bir de ortaya atıyor lafı he
Bolca suSüt arttırıcı vitamin, hiç kullananiniz varmı fayda gören.
Bunu bana çocuk doktorum önerdi ama bir arkadsim kullanmış sutu arttırdı ama biraz kilo yaptı bende dedi. Alacaktım yine de ama şimdilik aldıklarım da iyi geldi ilerde azalma olursa kilo alma pahasına alabilirim.Süt arttırıcı vitamin, hiç kullananiniz varmı fayda gören.
Geçen gün bende aldım Instagram'da bir hemşire paylaşmıştı kullanılabiliyor organik diye.siveno marka roll on ama daha yeni geldi etkisini bilmiyorum hiç.
Bende düşünmekten kullanmamistim ama dışarı çıkarken mecbur sürüyorum. Bende çok terliyorumKızlar emzirirken ter önleyici roll on kullanmak zararlı olur mu? Süte falan geçer mi acaba
Deodorant değil de daha güçlü driclor marka antiperspirant.
Koltuk altım falan çok terliyor bu aralar. İstediğimi giyemiyorum
Dün başladım benKızlar bu sab simplex ve biogaia nasıl kullanılıyor biri anlatsın banabugün doktora gaz için damla dedim bunları yazmış ama nasıl kullanılacağını çivi yazısı yazmış ondan okuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?