- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.101
Heee bende duş aldırdım çocuğa yine krem sürmüştüm onu siliyim kurumasını bekliyimmyoncambenim SevimliKedii sanırım sizde yasiyordunuz aynı sorun. Bende o şekilde yaptım bugün doktora da sordum. Asla krem yağ filan sürme dedi. Kullandığım şampuanı sordu. Zaten mustela al demişti daha önce. Serin tut asla kalın giydirme. Terletme dedi. İyi marka bir pudra ile berberlerin yaptığı gibi pıt pıt yap pamukla dedi. 2 ay bekleyelim eğer sıcaklar bitince geçmezse alerji seçeneğini de düşünelim dedi.
100 TL önemi olmaz mıBoşver bir önemi yok
Vallahaa biz 3 paket aldık 490na prima primium care 210.gün itibariyle 1 no bez 1 pk bitti ayda ortalama 3 pk bez gitse şuanki fiyatla 525 tl bez parası, haftada 1 kutu mama bitiriyor 280 tl de mama parası. Aylık sadece boğaz ve dötüne 800 tl harcayacağız hayırlı olsun
Aklınız varsa doğurman guzum
Pooh yesinler100 TL önemi olmaz mı30 TL indirim yaptırdık topu topu eczacılar arasında kriz çıkarmayım
Prima çocuğuma alerji yaptıVallahaa biz 3 paket aldık 490na prima primium care 2bakalım.bu ay nekadar gitcek 3 paket yetcekmi
msjına dahil oldum ama canım
Aaa ciddimii bide prima yaniiPrima çocuğuma alerji yaptı
Fakir işte iyi marka bile yaramio
Canım sleepy
Benim en muzdarip olduğum konu
Ben roll-on olmadan yaşayamam
Bebek doğduğundan beri sadece dışarı çıkarken sürüyorum
Evde sürekli duş ıslak mendil döngüsündeyim
Bebeğe de kokusu gitmesin istiyorum
Bugun aklıma Hindistan cevizi yağı geldi
Ondan sürdüm
Simdilik iyi gibi
Humana, rezene, malt içeceği, bestlak damla kullanıyorum. Bence hepsinin ayrı faydası var. Sütü de arttırıyor, kalitesini deSüt arttırıcı vitamin, hiç kullananiniz varmı fayda gören.
Bende düşünmekten kullanmamistim ama dışarı çıkarken mecbur sürüyorum. Bende çok terliyorum
Biogaia günde 5 damla aşağı yukarı aynı saatlerde tok karna veriyorum. Diğerini kullanmadık hiçKızlar bu sab simplex ve biogaia nasıl kullanılıyor biri anlatsın banabugün doktora gaz için damla dedim bunları yazmış ama nasıl kullanılacağını çivi yazısı yazmış ondan okuyamiyorum
Çekicemde yakalayamiyorum bir türlü ,bugun misafir geldi 6 yaşlarında bir cocuk abla dili neden yeşil diyor dedim sen nasil gordun onu sabahtan beri cekmeye çalışıyorumFoto atsana merak ettım seviyesini
Bende öyle evdeyken 3 kere duş alıyorum nerdeyse. En nefret ettiğim şey terlemek ve koltuk altının ıslak olması bu sebeple kollu bir şey asla giymiyorum en azından ıslak alan az oluyorÇok kötü duruyor bir ortama girince koltuk altı ıslaklığı. Koku olmasa da ben bundan çok muzdaribim. Evde bile terleyebiliyorum.
Evet 1 numara alerji yaptı. Kabardı poposu.Aaa ciddimii bide prima yanii
Bunlari yapıyorum zaten canım sutumde çok çok az değil ama bebiş hep emsin çok emsin istiyor memede süt azalınca kavga ediyor memeyleBolca su
Güzel beslenmek
Uykusuz kalmamak
Dinlenmek canim.
Ben bu tarz artırıcılara inanmıyorum
Deme kiloya da hiç ihtiyacım yokBunu bana çocuk doktorum önerdi ama bir arkadsim kullanmış sutu arttırdı ama biraz kilo yaptı bende dedi. Alacaktım yine de ama şimdilik aldıklarım da iyi geldi ilerde azalma olursa kilo alma pahasına alabilirim.
Aldığın kimyasalmiymis, biraz bak da ona göre yeni al bari.siveno ya da bakabilirsin.Ben hiç marka araştırması yapmadan sipariş verdim ama sonra pişman oldum ya.
Geldi ama kullanmadım daha
Haftasonu da akrabanın yazlığına gidicez bir kaç günlüğüne. Orada kullanır rahat ederim diye almıştım
Suyu bol bol içiyorum canım diğer dediklerini de bazıları yapdim ama en iyisi su gibi.bakalik inşallah ise yarar aldım ben bunuda hani kullanıp memnun kalan varmı diye merak ettim.Canım bulgur çorbası yap, bulgur pilavı yap.
Yarma ile ayranlı çorba yap, aşure gibi yapabilirsin.
Suyu bol içebilirsen harika geliyor.
Ben vitamin kullandım ama işe yaramadı bende
Evet canım evim çok sıcak terletmemem pek mümkün olmuyor ekimden geleni yapıyorum ama özellikle memedeyken falan terliyor yüzü malesefyoncambenim SevimliKedii sanırım sizde yasiyordunuz aynı sorun. Bende o şekilde yaptım bugün doktora da sordum. Asla krem yağ filan sürme dedi. Kullandığım şampuanı sordu. Zaten mustela al demişti daha önce. Serin tut asla kalın giydirme. Terletme dedi. İyi marka bir pudra ile berberlerin yaptığı gibi pıt pıt yap pamukla dedi. 2 ay bekleyelim eğer sıcaklar bitince geçmezse alerji seçeneğini de düşünelim dedi.
Malt içeceği e bebekde gördüm iyimis diyorlar da şu vitamin iyi gelir belki.onuda denemek istiyorum.vitamin sanki etki etmeye başladı gibi ama inşallah oyledirHumana, rezene, malt içeceği, bestlak damla kullanıyorum. Bence hepsinin ayrı faydası var. Sütü de arttırıyor, kalitesini de
Oyyy yerimm totosunuuEvet 1 numara alerji yaptı. Kabardı poposu.
Biogaia varsa eğer içinde o dolapda olması gerekiyor.Kızlar bu gaz damlalarının hangisi buzdolabına konuluyordu. Eczaci buz kasetiyle verdi ben ikisini de yanına koymuşum eve gelene kadar unuttum
Biogaia iyi hatırlattın ben de koyayımKızlar bu gaz damlalarının hangisi buzdolabına konuluyordu. Eczaci buz kasetiyle verdi ben ikisini de yanına koymuşum eve gelene kadar unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?