Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Heee bende duş aldırdım çocuğa yine krem sürmüştüm onu siliyim kurumasını bekliyimm

Vallahaa biz 3 paket aldık 490na prima primium care 2 bakalım.bu ay nekadar gitcek 3 paket yetcekmi

msjına dahil oldum ama canım

Ya smdi ben sanrm 2 nolu bezi biraz fazla almisim.
Hala 1 paket prima premium care 1 no
3 paket sleepy 2 no var.
Az biraz yarim paket de baby me kaldi.

Her paket yaklasik 70 adet. Bu bebiş yaklaşik 40 günluk olasiya bitiremem heralde. Takriben ne zaman 3 no ya gectiniz??

Bu arada ben baby me nin aleoveralisini da almistim 1 paket denedm. Gayet kullanilabilir. Taşma vs olmadi. Pişik de yapmadi. Bi de baby turco deniycem. Belki gündüz bunlarla devam ederm. Sleepy i eledm. Eni dar geldi bana bi kac kez taştı hoşuma gitmedi benim

Kokudan tıkanmasın diye parfüm falan sıkmam ama deodorant sıkıyorum dışarı çıkarken.
Ama aşırı terlemeye kıyafet ıslanmasına çare olmuyor bunlar. Teri önleyici daha güçlü bir şeylere ihtiyacım var. Driclor aldım en sonunda.

O ıslaklık görüntüsünden nefret ettim artık. Ama kimyasal ve memeye çok yakın bir bölge lenf bezleri falan malum. Süte geçmesinden de çekiniyorum..

Kızlar bu sab simplex ve biogaia nasıl kullanılıyor biri anlatsın bana bugün doktora gaz için damla dedim bunları yazmış ama nasıl kullanılacağını çivi yazısı yazmış ondan okuyamiyorum
Biogaia günde 5 damla aşağı yukarı aynı saatlerde tok karna veriyorum. Diğerini kullanmadık hiç ins gerek de kalmaz

Çok kötü duruyor bir ortama girince koltuk altı ıslaklığı. Koku olmasa da ben bundan çok muzdaribim. Evde bile terleyebiliyorum.
Bende öyle evdeyken 3 kere duş alıyorum nerdeyse. En nefret ettiğim şey terlemek ve koltuk altının ıslak olması bu sebeple kollu bir şey asla giymiyorum en azından ıslak alan az oluyor

Bolca su
Güzel beslenmek
Uykusuz kalmamak
Dinlenmek canim.

Ben bu tarz artırıcılara inanmıyorum
Bunlari yapıyorum zaten canım sutumde çok çok az değil ama bebiş hep emsin çok emsin istiyor memede süt azalınca kavga ediyor memeyle çoğalsın istiyorum ama bakalım hayırlisi artık.
Bunu bana çocuk doktorum önerdi ama bir arkadsim kullanmış sutu arttırdı ama biraz kilo yaptı bende dedi. Alacaktım yine de ama şimdilik aldıklarım da iyi geldi ilerde azalma olursa kilo alma pahasına alabilirim.
Deme kiloya da hiç ihtiyacım yok aldım ben kullanmayada başladım sanki artmaya başladı gibi hissediyorum ama dur bakalım belki bana öyle geldi psikolojik diyorum.biraz daha kullanayım anlaşılır herhalde.cok iyi yorumları vardı belki iyi gelir dedim.
Aldığın kimyasalmiymis, biraz bak da ona göre yeni al bari.siveno ya da bakabilirsin.
Canım bulgur çorbası yap, bulgur pilavı yap.
Yarma ile ayranlı çorba yap, aşure gibi yapabilirsin.
Suyu bol içebilirsen harika geliyor.
Ben vitamin kullandım ama işe yaramadı bende
Suyu bol bol içiyorum canım diğer dediklerini de bazıları yapdim ama en iyisi su gibi.bakalik inşallah ise yarar aldım ben bunuda hani kullanıp memnun kalan varmı diye merak ettim.
Evet canım evim çok sıcak terletmemem pek mümkün olmuyor ekimden geleni yapıyorum ama özellikle memedeyken falan terliyor yüzü malesef yüzü hep dolu isilik.pudra kurutabilir bak evet.
Humana, rezene, malt içeceği, bestlak damla kullanıyorum. Bence hepsinin ayrı faydası var. Sütü de arttırıyor, kalitesini de
Malt içeceği e bebekde gördüm iyimis diyorlar da şu vitamin iyi gelir belki.onuda denemek istiyorum.vitamin sanki etki etmeye başladı gibi ama inşallah oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…