- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.641
E bebeğin pamuğunu kullanıyordum ama çok hızlı tükeniyor. Islak mendili yıkıyorum tane tane, bir kaba koyuyorum elimin altında duruyor .Bimin ıslak mendilini bende begeniyorum ama suan e bebek pamuğunu kullanıyorum dışarı cıkarken ıslak mendili yanıma alıyorum
Yok yazmadı sahissevilll den haber var mı acaba ? Dün sonuçlar çıkacaktı ne oldu acaba yazdı mi ?
Bende ilk günler pamuk kullandım ama sonra zor gelmeye başladı . Peki ıslak mendili koydugun kabın içinde de su oluyor mu ? Bide benim kız ıslak mendil ile silindiğinde çığlık çığlığa ağlıyor ama suyun altında yikadigimda poposunu bayılıyor . Islak mendil soğuk mu geliyor acabaE bebeğin pamuğunu kullanıyordum ama çok hızlı tükeniyor. Islak mendili yıkıyorum tane tane, bir kaba koyuyorum elimin altında duruyor .
Aslan bebegin tüm sonuçlari iyi gelmiştir inşallah eve gittiğinden dolayı yazacak zamani yoktur belki .Yok yazmadı sahi
Aynı tulumdan bizde de var çok şirin bide saç bandı var ama ben üşütürüm diye giydirmeye korktum yarın bende giydireyim
Olur dahaFotoda dolgun cıkmış ama ayarında
Öyle pek boğumlu sayılmazsonrasını bilemem
Şimdiden bile rahatım dikişlerime bakmak için üstüne baskı uyguluyorum hissis hep dedim acaba ne zaman geçrrdr demekki hiö geçmicekİlkinin üstünden 10 yıl geçti ve his vardı sanki hiç birşey yokmuş gibi iyice gerince sadece beyaz bir çizgi görünür görünmez şeklinde vardı başkada birşey yoktu.
Bebek içindi evet . İçebilirsin canimSurrender sen bir ara kimyon çayı içiyordum galiba. Kendin için mi, bebeğe geçsin diye mi?
Bebeğe geçsin diye içsem mi diyorum da...
Üşümez merak etme:) hava çok sıcakAynı tulumdan bizde de var çok şirin bide saç bandı var ama ben üşütürüm diye giydirmeye korktum yarın bende giydireyim
Kabın içinde su olmuyor . Aşırı sıkmıyorum. Ebet soğuk geldiği için yırtıyor kendınıBende ilk günler pamuk kullandım ama sonra zor gelmeye başladı . Peki ıslak mendili koydugun kabın içinde de su oluyor mu ? Bide benim kız ıslak mendil ile silindiğinde çığlık çığlığa ağlıyor ama suyun altında yikadigimda poposunu bayılıyor . Islak mendil soğuk mu geliyor acaba
En fazla bu kadar soyundukÜşümez merak etme:) hava çok sıcak
Alışsın bebeler
Ben daha çok sıfır kolu tercih ediyorum. Koltukaltı pişik olmaya başlamış cunkuEn fazla bu kadar soyunduk
Herkesin donuna kimse karışamaz
Bugün tüm gün böyleydik sırtım tutuldu artık hala alacaklı gibi yapışmış
İşe yariyor mu acaba .kaç gube etki ediyoBen biberonla vereceğim zaman verıyorum sap
Bizimki gün geçtikçe kendisi uyanmaya başladı 2.5 3 saatte bir uyanıyor uyanmadığı zamanlarda bezini açıyorum hemen uyanıyor ıslak pamukla poposunu silince iyice açılıyor uykusu bi dene istersenCanım uyandırma sorununu çözdün mü
Ben çok kilo almadım ama karnım inanılmaz yumuşamış. Üst bacak ve kalçam da karnım kadar olmasa da yumuşamış. 6 haftam dolsun sonra spora başlayacağım. Toparlamazsa giderim yine de. En azından karnım İçin.Heeee evet onuda duydum kolik bebekler boş hava çekmesin diyeymiş. Biberonla verirken bebek boş hava çekerse gaz oluyomuş bebekde. O dediğin apart boş hava çekmesinş önlüyo eğer kolikse bebeğin alabilirsin tabi
Tek bölge için diyo ama fiyatı , göbek kol bacak desen baya ediyo yine fiyat gerçi askeri ücret olmjş 5500 normal gibi, mide botoxumu yaptırsam napsam gerçi iştah kesiyomuş o benim yemekle aram yok zaten bi işe yaramaz. Ama bu uygulama yarardı yağları yakıyo sanırım Zayıflıyolar nasıl ya
Evet, hem senin hem bebeğin gazına etki eder canim. Kocaman kupaya kaynar su koyup 1 tatlı kaşığı kimyon koyuyorum ve ben biraz da seker koyuyorumSurrender kuzum kimyon çayını nasıl yapıyordun? Sen içince bebekteki gazı mı hafifletiyor?
Sence etkili miydi, devam ediyor musun?
Beni bir aydınlatır mısın malum gazlar yeni başlıyor bizde
Sap sımplex anında etki ediyor. Beslendikten sonra kucağına alıp gazını çıkaracaksınİşe yariyor mu acaba .kaç gube etki ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?