Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E bebeğin pamuğunu kullanıyordum ama çok hızlı tükeniyor. Islak mendili yıkıyorum tane tane, bir kaba koyuyorum elimin altında duruyor .
Bende ilk günler pamuk kullandım ama sonra zor gelmeye başladı . Peki ıslak mendili koydugun kabın içinde de su oluyor mu ? Bide benim kız ıslak mendil ile silindiğinde çığlık çığlığa ağlıyor ama suyun altında yikadigimda poposunu bayılıyor . Islak mendil soğuk mu geliyor acaba

İlkinin üstünden 10 yıl geçti ve his vardı sanki hiç birşey yokmuş gibi iyice gerince sadece beyaz bir çizgi görünür görünmez şeklinde vardı başkada birşey yoktu.
Şimdiden bile rahatım dikişlerime bakmak için üstüne baskı uyguluyorum hissis hep dedim acaba ne zaman geçrrdr demekki hiö geçmicek

Kabın içinde su olmuyor . Aşırı sıkmıyorum. Ebet soğuk geldiği için yırtıyor kendını
Kabın kapağı da olsun havadan ısınıyor zaten

Üşümez merak etme:) hava çok sıcak
Alışsın bebeler
En fazla bu kadar soyunduk

Herkesin donuna kimse karışamaz

Bugün tüm gün böyleydik sırtım tutuldu artık hala alacaklı gibi yapışmış

Eklentiler

• 57AFC626-AA33-4AE8-AAF7-B79B533B4FB4.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 75
En fazla bu kadar soyunduk

Herkesin donuna kimse karışamaz

Bugün tüm gün böyleydik sırtım tutuldu artık hala alacaklı gibi yapışmış
Ben daha çok sıfır kolu tercih ediyorum. Koltukaltı pişik olmaya başlamış cunku

Üstten başla o zaman .sıfır kolla ben de aşamalı sekilde ılerledım

Canım uyandırma sorununu çözdün mü
Bizimki gün geçtikçe kendisi uyanmaya başladı 2.5 3 saatte bir uyanıyor uyanmadığı zamanlarda bezini açıyorum hemen uyanıyor ıslak pamukla poposunu silince iyice açılıyor uykusu bi dene istersen

Surrender kuzum kimyon çayını nasıl yapıyordun? Sen içince bebekteki gazı mı hafifletiyor?
Sence etkili miydi, devam ediyor musun?
Beni bir aydınlatır mısın malum gazlar yeni başlıyor bizde

Ben çok kilo almadım ama karnım inanılmaz yumuşamış. Üst bacak ve kalçam da karnım kadar olmasa da yumuşamış. 6 haftam dolsun sonra spora başlayacağım. Toparlamazsa giderim yine de. En azından karnım İçin.

Surrender kuzum kimyon çayını nasıl yapıyordun? Sen içince bebekteki gazı mı hafifletiyor?
Sence etkili miydi, devam ediyor musun?
Beni bir aydınlatır mısın malum gazlar yeni başlıyor bizde
Evet, hem senin hem bebeğin gazına etki eder canim. Kocaman kupaya kaynar su koyup 1 tatlı kaşığı kimyon koyuyorum ve ben biraz da seker koyuyorum
Şeker senin isteğine baglı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…