- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.661
Valla acik kalinca daha cok aciyordu benim ben nemli biraktim hep. Rahat ettmBen bu olayı anlamadım nemli mi kalıcak yoksa kuru havayla mı olacak herkese farklı bir yöntem yaramış yara olmasını tetikleyen şeye göre mi değişiyor nedir
Ben biberiye çayı da içicem.Evet, hem senin hem bebeğin gazına etki eder canim. Kocaman kupaya kaynar su koyup 1 tatlı kaşığı kimyon koyuyorum ve ben biraz da seker koyuyorum
Şeker senin isteğine baglı
1 kutu aldım bakalım bitince deneyeyim öyleE bebeğin pamuğunu kullanıyordum ama çok hızlı tükeniyor. Islak mendili yıkıyorum tane tane, bir kaba koyuyorum elimin altında duruyor .
Tam aklımdan geçiyordun. Dedım bu deli nerde ? Etiket yapacaktımBen biberiye çayı da içicem.
Baktım nursey harveyin içinde kimyon yağı ve biberiye yağı var
Mantıken çayı da işe yarar bence
Biberiyenin tadı daha sevimli
Nasıl yıkıyoruz tek yıkamam lazım her zaman birilerini bulamıyorumSurrender bugün dediğin gibi yıkadık bebeği Allah razı olsun valla bu kez sevdi sanırım çok bağırmadı banyo konusunda bizimde kendimize güvenimiz geldi
İnşallah canimAslan bebegin tüm sonuçlari iyi gelmiştir inşallah eve gittiğinden dolayı yazacak zamani yoktur belki .
Çok sevindim canim. Böyle böyle alisirsin.Surrender bugün dediğin gibi yıkadık bebeği Allah razı olsun valla bu kez sevdi sanırım çok bağırmadı banyo konusunda bizimde kendimize güvenimiz geldi
Benim kız da öyle soğuk şeylere deli gibi ağlıyor. Jelden rahatsız oldu hemenÇok sevindim canim. Böyle böyle alisirsin.
Bebek önceden hazırlandığı icin ağlamıyor. Benınkı cok seviyor banyoyu . İlk zamanlar yırtıyordu kendini. Cunku ben de banyo öncesine hazırlık yapmıyordum
2 gün önce karnına z.yaglı masaj yaptim. Kıyafetine gelmesin dedim ıslak mendille silmeye çalıştım. bir yerini koparmışlar gibi ağladı. Bebekler cıplaklıktan soğuk ellerden
Anı şeylerden korkuyorlar
Kalça usg sınde jel soğuk olduğu için kendini yırttı. Ama iğne yapılsın ağlamıyor mesela
Ben kuacagima alıp giriyorum banyoya. Duş başlığını yukarı değilde asılı durduğu yerde açıyorum böylece onundan boyunu aşmayan bir yerden su akıyor. Ana kucaginj ya da arabasini banyoya getirip içine havlusunu seriyorum yıkayıp havluya sariyorum kendim de çıkıp alıyorum.Nasıl yıkıyoruz tek yıkamam lazım her zaman birilerini bulamıyorum
Çok sagmak da sakıncalı ama .Ben sagdim bir göğsümden çok fazla süt geldi .LlahtanBebeğini emzirdikten sonra pesine goguslerini sağ sonra da saat başı yine sağ memeler bosalip uyarildikca sutun artar 3 saat beklim memeler sut dolsun deme öyle hep azalıyor
Benim de artık sağarken diğerinden geliyorÇok sagmak da sakıncalı ama .Ben sagdim bir göğsümden çok fazla süt geldi .Llahtan
Benim de o günlerde aklım çıkardı. O zamandan beri sevmem biberonu ama geçenlerde bir baktım çok rahat emiyor .oh dedim büyümüş artık. Ciğerleri gelismedigi için öyle ses çıkarıyorlar .Aslında memeye göre çok daha az süt geliyor .ama emme tarzı değişik olduğu için öyle ses çıkarıyorlar. Bir de YouTube dan biberon nasıl tutulur izle .Ben boğulacak diye çekerdim ya da çok hızlı emiyor gibi gelirdi .halbuki çok az gelirmiş. Videoları izle en azından doğrusunu öğrenirsin benim gibi ağzından cekmezsinKızlar bebeğim biberonla emerken boğulacak gibi oluyor ya çözümü var mı bunun aklım çıktı az önce
Ben o çözümü yatarak vermekte buldum. Sırt üstü ve Kafası yana dönük şekilde.Kızlar bebeğim biberonla emerken boğulacak gibi oluyor ya çözümü var mı bunun aklım çıktı az önce
Ben sagmiyorum doğasını bozmak istemiyorum çünkü ben ilk baslarda bebek alamıyor diye sağ göğsümü sagip verdim .şimdi bebek bir 3 saat uyusun taş gibi oluyor .büyüdükçe büyüdükçe göğüs ona göre süt üretir diye düşündüm. Zaten bebek her istediğinde emzir mantığına da karşıyım çünkü 1 saatlik acıkan çocuk çok kısa emiyor .verimli olmuyor .Bir de gaz geliyor ohh hiç ememiyor.cocuk emdikce göğsüm pelte gibi oluyor ben bile vermek istemiyorum. Dolu göğüs daha bir güzelBenim de artık sağarken diğerinden geliyor
Günde 1 kez sağıyordum ama bebek gazdan dolayı sorun çıkarınca daha fazla sağmaya başladım. Ya da süt tazyıklı geliyor bilemiyorum nedenini suan . Gece emzırıyorum. Gündüz hem emzırıyorum hem sandığımı verıyorumBen sagmiyorum doğasını bozmak istemiyorum çünkü ben ilk baslarda bebek alamıyor diye sağ göğsümü sagip verdim .şimdi bebek bir 3 saat uyusun taş gibi oluyor .büyüdükçe büyüdükçe göğüs ona göre süt üretir diye düşündüm. Zaten bebek her istediğinde emzir mantığına da karşıyım çünkü 1 saatlik acıkan çocuk çok kısa emiyor .verimli olmuyor .Bir de gaz geliyor ohh hiç ememiyor.cocuk emdikce göğsüm pelte gibi oluyor ben bile vermek istemiyorum. Dolu göğüs daha bir güzel
Benim de o günlerde aklım çıkardı. O zamandan beri sevmem biberonu ama geçenlerde bir baktım çok rahat emiyor .oh dedim büyümüş artık. Ciğerleri gelismedigi için öyle ses çıkarıyorlar .Aslında memeye göre çok daha az süt geliyor .ama emme tarzı değişik olduğu için öyle ses çıkarıyorlar. Bir de YouTube dan biberon nasıl tutulur izle .Ben boğulacak diye çekerdim ya da çok hızlı emiyor gibi gelirdi .halbuki çok az gelirmiş. Videoları izle en azından doğrusunu öğrenirsin benim gibi ağzından cekmezsin
Teşekkürler kızlarBen o çözümü yatarak vermekte buldum. Sırt üstü ve Kafası yana dönük şekilde.
Ben artık oturarak emzırmıyorum. Göğsün dolu oluyor ve tıkanıyor . Halbuki baya dikey tutuyorum . Ama garip bir şey yatarak dolu göğüsü bile emse nadir tıkanıyor.Teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?