- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.601
Ben o şekilde iyileştirdim inşallah sendede etkisi olur2 gün ara verince iyileşmiş demek ki olmadı ben de öyle yapıcam mecbur kalırsam
İnşallah canım yaBen o şekilde iyileştirdim inşallah sendede etkisi olur
Kış içim kanguru aldım gerçi ama slingde aklım kaldıTabiki. Kışın avantajı çok da yazın nasıl olur bilmem
Kullanımı sınırlı o zaman, dışarlarda gezmek isterim. İzmirde zor gibi amaBen de çok terleyen bir insanim ama şimdiye kadar evde kullandım klima vantilator eşliğinde. O zaman üstümde atletle bağladım. Bebeğin yüzünu dayadığı yer terledi. Onunda yüzü terledi. Ama baska yerim terlemedi. Ama bu şekil dışarda gezsem terler muhtemelen
Bakayım o hb slinge. Teşekkür ederim. İnşallah sever minnoşBen evde 3 kez denedim şimdilik bebeğim sevmedi malesef ama benimde hata payım olabilir. Birincisinde karnı açtı koyar koymaz meme kokusunu aldığı için durmadı. Sonrakilerde ben bağlarken ve koyarken stres oldum ve onada yansıttım herhalde .
Instagramda hb sling var hep denk geliyor reklamda , fiyatı baya uygun alanlarda memnun .denemek için bakabilirsin oraya belki
Biraz hissiz. ilk zamanlardaki gibi değil ama uyuşuk halaSezeryanlılara bi sorum olucak
Dikiş kısmının tam üstü sizinde uyuşukmu halaa, üst tarafına dokunuyorum bildiğin hissiz gibi hala
İlginç hala cidden böyle olmasıBiraz hissiz. ilk zamanlardaki gibi değil ama uyuşuk hala
EverettSezeryanlılara bi sorum olucak
Dikiş kısmının tam üstü sizinde uyuşukmu halaa, üst tarafına dokunuyorum bildiğin hissiz gibi hala
Ohh mis dünya iş yapmışsınÇok şükür iyi kuzumev süpürdüm sildim biraz babasına bırakıp duşa girdim cikdim rahatladim dünya varmis sen nasılsın pasamiz nasıl
Normal canım uyuması şu an daha çok miniklerbizimki de şu an 2 üç saat uyuyor aşağı yukarı sonra gaz yemek alt değiştirme bitince yine uyuyor, acıkınca yayagara kopararak uyanıyor saat kuruyorum hala 3 saati geçirmeyim diye ama hiç o saatın çaldığını göremedim, saatten önce yaygarayi basıyor
113 günlük sezeryanlıyım halen hissizSezeryanlılara bi sorum olucak
Ayy ne güzel yaOh mis dünya iş yapmışsınbizde iyiyiz çok şükür teyzesi annemdeyiz ablamla birlikte çok iyi geldi
Evet rahat ama benim paşa illa bende duracak ana bağımlısı olduAyy ne güzel yaanne evi nasıl rahattır şimdi ablada var oh
Karnına bak şişince bırak emzirmeyiKızlar bu kızçe yarınlar yokmuşçasına emiyor, sonra da aynı şekilde kusuyor, gazını almama rağmen…
Bu bir atak mı?
Yani 15-20 günlükken siz de böyle bir şey yaşadınız mı?
Benim henüz o kadar geçmedi ama uyuşuk baya üst kısımlarda ama doktorun dediği hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak hep hissiszlik kalacakmışSezeryanlılara bi sorum olucak
4 gündür gündüzleri uyanık olduğu her an emmek istiyor , gören çocuk hiç emmemis zanneder öyle de bir ağlıyor meme için. Ama kusma çok olmuyor bizdeKızlar bu kızçe yarınlar yokmuşçasına emiyor, sonra da aynı şekilde kusuyor, gazını almama rağmen…
Bu bir atak mı?
Yani 15-20 günlükken siz de böyle bir şey yaşadınız mı?
İnsan hemen bir düzene alışıyor yeni bir durum olunca affaliyormus. Surekli Uyuyunca ne yapacağımı şaşırdım öyle yanında yatıyorum tüm günTam ben yazacaktım. Bugün benimki de uyuyor. Uyusa bı dert uyumasa bir dertiki saatte uyanıp karnını doyurup yine uyuyor. Sarılık değeri bizim de düşmüştü
Oh iyi sevindim uyusunlar uyusunlar buyusunlerNormal canım uyuması şu an daha çok miniklerbizimki de şu an 2 üç saat uyuyor aşağı yukarı sonra gaz yemek alt değiştirme bitince yine uyuyor, acıkınca yayagara kopararak uyanıyor saat kuruyorum hala 3 saati geçirmeyim diye ama hiç o saatın çaldığını göremedim, saatten önce yaygarayi basıyor
Sorma canım ya eskiden 7-10 dakika arası kalıyordu şimdi 15ten aşağı olmuyor hatta bugün 20 dakika bile kaldı. İşte sonra da mübarek çok kusuyor.Karnına bak şişince bırak emzirmeyi
Emmesinden anlarsın zaten
Benimki de yapmaya başladı bu aralar. Ben kendim anlayıp bıraktırınca kusmuyor. Ona bıraktığım her seferinde kusuyor. Ne kadar kalıyor memende?
Anne kuzusu onlar ya ballar balEvet rahat ama benim paşa illa bende duracak ana bağımlısı olduyemek yapma iş yapma derdi yok
Hadi yaaa geçmiyo demekki113 günlük sezeryanlıyım halen hissizbu arada şaka maka bayağı sizin topikte takılıyorum
Ooooo bu şekildeki haline alışmamız lazım yaniBenim henüz o kadar geçmedi ama uyuşuk baya üst kısımlarda ama doktorun dediği hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak hep hissiszlik kalacakmış
Hayatın boyunca öyle kalacakSezeryanlılara bi sorum olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?