- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.621
Olabilir cunku cocuk cok ıkınıyordu o damlayi verdigimde ama ortada ne kaka ne gaz sesi vardi , 2 gundur bu şurubu veridgidmen beri sesli gazlar cikariyor mesela az önce verdik simdi meme emerken 5 kere gaz cikardi yuregime soguk su serpiliyo o anBence ondan dolayı senin cocuk durmadı.
BBen kestim bakalım göreceğiz
Öyle calla canimOlabilir cunku cocuk cok ıkınıyordu o damlayi verdigimde ama ortada ne kaka ne gaz sesi vardi , 2 gundur bu şurubu veridgidmen beri sesli gazlar cikariyor mesela az önce verdik simdi meme emerken 5 kere gaz cikardi yuregime soguk su serpiliyo o an
Aynenn valla bu gunleri gorene kadar anam agladiÖyle calla canim
Sıçsın osursun
Gaz çıkarsın
. Şuan bizi en mutlu eden seyler
Bu ayrıntıyı hiç bilmiyodummHayatın boyunca öyle kalacak
Öyleymiş maalesefBu ayrıntıyı hiç bilmiyodummçok değişik bildiğin hisssiz
Dün oldu bizim de aynısı maalesefKızlar bu kızçe yarınlar yokmuşçasına emiyor, sonra da aynı şekilde kusuyor, gazını almama rağmen…
Bu bir atak mı?
Yani 15-20 günlükken siz de böyle bir şey yaşadınız mı?
Gece 1bucuk saatte kalkıyor zaten onda sıkıntı yok. Gündüz güzel uyudu ilk kez. Ama 3 saat olmadan uyanıp tekrar devam ettiİnsan hemen bir düzene alışıyor yeni bir durum olunca affaliyormus. Surekli Uyuyunca ne yapacağımı şaşırdım öyle yanında yatıyorum tüm günben 3 saate bir uyandırmaya başladım doktorun soylemesiyle
Oh iyi sevindim uyusunlar uyusunlar buyusunlerbende 3 saate bir kuruyorum ,genelde 5-10 dk kala kendisi uyanmış oluyor
Senin kizin bacaklari tombiş olcak tam boyle isirmalik bogum boğum bacak olcak somura somura öpecennnBacakları ısırıcam
Bu arada bu tarz romperlar ne kadar rahatmış. Çıtçıtlı zıbından daha rahat
Fotoda dolgun cıkmış ama ayarındaSenin kizin bacaklari tombiş olcak tam boyle isirmalik bogum boğum bacak olcak somura somura öpecennn
Bebeğini emzirdikten sonra pesine goguslerini sağ sonra da saat başı yine sağ memeler bosalip uyarildikca sutun artar 3 saat beklim memeler sut dolsun deme öyle hep azalıyor▪︎Gece göğüsten süt sızması atletin batması,
▪︎Bi göğüsü emzirirken diğer göğüsten süt damlaması,
▪︎Emzirme hariç aralarda sağacak kadar süt kalması,
▪︎Göğüslerin fazla sütten şişip sertleşip bebeğin kavrayamaması..
Sütü az biri olarak bunlar başıma hiç gelmedi siz bahsettikçe şehir efsanesi gibi geliyor
İlkinin üstünden 10 yıl geçti ve his vardı sanki hiç birşey yokmuş gibi iyice gerince sadece beyaz bir çizgi görünür görünmez şeklinde vardı başkada birşey yoktu.Sezeryanlılara bi sorum olucak
Dikiş kısmının tam üstü sizinde uyuşukmu halaa, üst tarafına dokunuyorum bildiğin hissiz gibi hala
Bır göğüsü sağarken diğerinden geliyor biraz benim. Bebek emerken diğerine baskı yaptıysam gelir.▪︎Gece göğüsten süt sızması atletin batması,
Sütü az biri olarak bunlar başıma hiç gelmedi siz bahsettikçe şehir efsanesi gibi geliyor
Bol sag bol bol emzir geliyor canım ben sagmıyorum yetiyor diye düşünüyorum uyanınca aç oluyor veriyorum iki memeyi de rahat bir pozisyon al severek emzir emzirmeyi sevdikçe daha cok geliyor hormonlar ben emzirmeyi cok seviyorum uyanıkken sürekli meme veriyorum ya annem yada eşim uyarınca cok emzirdim rahat bırak deyince emzirmek cok güzel▪︎Gece göğüsten süt sızması atletin batması,
Bimin ıslak mendilini bende begeniyorum ama suan e bebek pamuğunu kullanıyorum dışarı cıkarken ıslak mendili yanıma alıyorumBu arada unı baby ne kadar kötü ıslak mendil. Bozmuş kendini sanki.
Vallahi bimin sensıtıve ıslak mendilinin eline hiçbiri su dökemez.
Unıyı yıkadım kaba koydum hala kokusu gitmedi ve yumuşak degil . E bebekten bısıler aldım dün, 150 üzeri alışverişlerde 5 lisi 30 du alayim dedim. İyi ki fazla almamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?