Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar aranizda sut sagma makinesi kiralayn oldumu hic ,nereden temin ettiniz ben ilk defa boyle bisey yapacagim fakat bilgim yok nerden nasil kiraliycam

Bende görümcemi doğurmuş gibiydim ilk doğduğunda ama şimdi benim kopyam huyuda tipi de

Gönlünden geçen olsun inşallah

Dmekki 10 yıl sonra geçiyo maşallah
Yardımcı olur sana , bende kardşeim doğduğunda 11 yaşındaydım küçük annesi gibiydim
Ay evet ya anne keşke kardeşimi ben karnımda taşısamda sen yorulmasan diyecek kadar doğuncada böyle olur inşallah

Valla hiç dikkat etmemiştim his olayına ama bugüne kadar bir sorun yaşamadım sen sorunca dokandım baktım

Cidden öyle oluyo küçükke. Kıskançlık olabiliyo ama büyükken hiç öyle hissetmiyosun herşeyiyle ben ilgilenirdim annem 6 ayllıkdan sonra işe baaşladı, okula gitmediğim zamanlarda ben baktım hep Biyük olunca daha apayrı oluyo hala kardeşimle, abla kardeş değilde annesi gibiyim annemden çok benim sözümü dinler
Benim Görümcem hem çok güzel bir kadın hemde çok iyi huyludur ona benzeseydi iyiydi. Benim gibi inatçı keçi çemkirik oldu
Hee arada iyi görümcelerde çıkıyo demekki, bende görümcceyim ama şartlar beni cadı yaptı hahahaha

Hanımlar bir haftadır yazamadım.
Ben hastaneden çıktım.
Çok şükür iyiyim.
Eve geldim bu halim ile 3 gun dur köşe bucak temizlik yapıyorum. Benim büyük kzıım çok kıskanıyor bebeğe bakıp bakıp ağlıyor. Ve bir anda vucudu yara oldu hep. Bu arada Eşimde işe gitmedi bana Bakacaktı. Aslında büyük kızıma hep baktı. Destek oldu. Nadiren iş de yaptı.
Ben hamile iken 87 tane Yusuf süresi okuttum.
Görseniz hanımlar maşaallah kzıım o kadar güzel ki.
Yusuf süresi okumak bebeği güzelleştirir.
Ben çok kötü kabız oldum.
Suya Kaysı koydum bir kaç saat sonra suyunu içtim ve yedim.
Çok iyi geldi.
Sizin yazışmaları ise şimdi okuyacağım.
İnşaAllah sizde de. Herşey yolunda

Ya inşallah senin gibi abla olur
Bende görümceyim ama cadısından hemde sorun yok ben cadı olayımda bana cadılık yapmasınlar

Sabah 10 da yıkamıştım oğlumu derin uykuya dalamadı tüm gün şimdi gene yıkadık saat 22.30'da şu an gece bir hala uyumadı bu haftaya kadar banyodan sonra dirliksiz uyuyordu ama çocuğu bu haftadan sonra bir şey oldu artık banyoda kâr etmiyor iki buçuk saattir nerdeyse emiyor altını açtım 10 dakika oyalandı o kadar ne yapacağımı bilmiyorum

Ay geçmiş olsun. Lohusa halinde bırak temizliği ya. Yazık sana

Kabızlık için kayısının içine bir iki dilim taze zencefil de iyi geliyor

Sabah 10 da yıkamıştım oğlumu derin uykuya dalamadı tüm gün şimdi gene yıkadık saat 22.30'da şu an gece bir hala uyumadı bu haftaya kadar banyodan sonra dirliksiz uyuyordu ama çocuğu bu haftadan sonra bir şey oldu artık banyoda kâr etmiyor iki buçuk saattir nerdeyse emiyor altını açtım 10 dakika oyalandı o kadar ne yapacağımı bilmiyorum

Kizlar aranizda sut sagma makinesi kiralayn oldumu hic ,nereden temin ettiniz ben ilk defa boyle bisey yapacagim fakat bilgim yok nerden nasil kiraliycam
Ben onceki çocukta kiralamistim. Yarın bakayım bulursam atayım sana kendi kiraladigim yeri. Ama dolapta gördüm kiralayan yer onu bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…