- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.701
Benimkinde his var geçmiycek diyemeyiz sanırım. Bakalım bu seferki nasıl olcak. Şuan elliyorum gayet normal his varŞimdiden bile rahatım dikişlerime bakmak için üstüne baskı uyguluyorum hissis hep dedim acaba ne zaman geçrrdr demekki hiö geçmicek
B.k gibi
Ne kadar oldu diğer doğum olalıBenimkinde his var geçmiycek diyemeyiz sanırım. Bakalım bu seferki nasıl olcak. Şuan elliyorum gayet normal his var
Bu koku olayi cok hosuma gidiyorrr
10 yılNe kadar oldu diğer doğum olalıdeğişik bi his çünkü şuan orası
Dmekki 10 yıl sonra geçiyo10 yıl
Bende görümcemi doğurmuş gibiydim ilk doğduğunda ama şimdi benim kopyam huyuda tipi deYenidoğan bebeklik fotomu buldum. Bebeğimi ona buna benziyodum. Kızzzzzzzz bu aynı bennnnnn resmennnn erkek versiyonumu doğurmuşum
3-4 aylıkdan sonra ben baya değişmişimbakalım bebişkomda ilerde değişirmi bilmem ama şu haliyle aynı ben
Ayyyy inşallah insan azcık kendine benzesin istiyovallaBende görümcemi doğurmuş gibiydim ilk doğduğunda ama şimdi benim kopyam huyuda tipi de
Gönlünden geçen olsun inşallah
Ay evet ya anne keşke kardeşimi ben karnımda taşısamda sen yorulmasan diyecek kadarDmekki 10 yıl sonra geçiyomaşallah
Yardımcı olur sana , bende kardşeim doğduğunda 11 yaşındaydım küçük annesi gibiydim
Benim Görümcem hem çok güzel bir kadın hemde çok iyi huyludur ona benzeseydi iyiydi. Benim gibi inatçı keçi çemkirik olduAyyyy inşallah insan azcık kendine benzesin istiyovalla
Cidden öyle oluyo küçükke. Kıskançlık olabiliyo ama büyükken hiç öyle hissetmiyosun herşeyiyle ben ilgilenirdim annem 6 ayllıkdan sonra işe baaşladı, okula gitmediğim zamanlarda ben baktım hepAy evet ya anne keşke kardeşimi ben karnımda taşısamda sen yorulmasan diyecek kadardoğuncada böyle olur inşallah
Valla hiç dikkat etmemiştim his olayına ama bugüne kadar bir sorun yaşamadım sen sorunca dokandım baktım
Hee arada iyi görümcelerde çıkıyo demekki, bende görümcceyim ama şartlar beni cadı yaptıBenim Görümcem hem çok güzel bir kadın hemde çok iyi huyludur ona benzeseydi iyiydi. Benim gibi inatçı keçi çemkirik oldu
Ya inşallah senin gibi abla olurCidden öyle oluyo küçükke. Kıskançlık olabiliyo ama büyükken hiç öyle hissetmiyosun herşeyiyle ben ilgilenirdim annem 6 ayllıkdan sonra işe baaşladı, okula gitmediğim zamanlarda ben baktım hepBiyük olunca daha apayrı oluyo hala kardeşimle, abla kardeş değilde annesi gibiyim annemden çok benim sözümü dinler
Hee arada iyi görümcelerde çıkıyo demekki, bende görümcceyim ama şartlar beni cadı yaptıhahahaha
Ay geçmiş olsun. Lohusa halinde bırak temizliği ya. Yazık sanaHanımlar bir haftadır yazamadım.
Ben hastaneden çıktım.
Çok şükür iyiyim.
Eve geldim bu halim ile 3 gun dur köşe bucak temizlik yapıyorum. Benim büyük kzıım çok kıskanıyor bebeğe bakıp bakıp ağlıyor. Ve bir anda vucudu yara oldu hep. Bu arada Eşimde işe gitmedi bana Bakacaktı. Aslında büyük kızıma hep baktı. Destek oldu. Nadiren iş de yaptı.
Ben hamile iken 87 tane Yusuf süresi okuttum.
Görseniz hanımlar maşaallah kzıım o kadar güzel ki.
Yusuf süresi okumak bebeği güzelleştirir.
Ben çok kötü kabız oldum.
Suya Kaysı koydum bir kaç saat sonra suyunu içtim ve yedim.
Çok iyi geldi.
Sizin yazışmaları ise şimdi okuyacağım.
İnşaAllah sizde de. Herşey yolunda
Ben onceki çocukta kiralamistim. Yarın bakayım bulursam atayım sana kendi kiraladigim yeri. Ama dolapta gördüm kiralayan yer onu bilmiyorum tabi.Kizlar aranizda sut sagma makinesi kiralayn oldumu hic ,nereden temin ettiniz ben ilk defa boyle bisey yapacagim fakat bilgim yok nerden nasil kiraliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?