- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.721
İnşallahhYa inşallah senin gibi abla olur
Bende görümceyim ama cadısından hemde sorun yokben cadı olayımda bana cadılık yapmasınlar
Vallahi olsa bi dert olnasa bi dert fazlasi da sinir bozucu her yer süt her yer kesik peynir gibi koyuyor. Elbise degistirmekten yikamaktan bi yerleri silmekten yılıyor insan. Ev dısında napcam diyorum. En kısa zamanda memelerin terbiye olması duasıyla▪︎Gece göğüsten süt sızması atletin batması,
▪︎Bi göğüsü emzirirken diğer göğüsten süt damlaması,
▪︎Emzirme hariç aralarda sağacak kadar süt kalması,
▪︎Göğüslerin fazla sütten şişip sertleşip bebeğin kavrayamaması..
Sütü az biri olarak bunlar başıma hiç gelmedi siz bahsettikçe şehir efsanesi gibi geliyor
Offf lütfen gece uyusunlar benimkide karnımda tepişiyor saat kaç oldu yat kız diyorum asi anamAkşam 22:00den beri bebeğiöin uyanmasını bekliyorum yıkayım diye uyanmadı şaka gibi bekledim okadar bu saate kadar pes ettim uyucamgeceler beni bekliyo kesin uyumıcak gece
Aynen emzirmekten korkmamak bi de ben aa saat gelmis emziriyim bebegi der demez memeler sızliyor akmaya basliyor o denli ışık hızında sinyal gidiyorBol sag bol bol emzir geliyor canım ben sagmıyorum yetiyor diye düşünüyorum uyanınca aç oluyor veriyorum iki memeyi de rahat bir pozisyon al severek emzir emzirmeyi sevdikçe daha cok geliyor hormonlar ben emzirmeyi cok seviyorum uyanıkken sürekli meme veriyorum ya annem yada eşim uyarınca cok emzirdim rahat bırak deyince emzirmek cok güzel
Merhameti bana benzesin ama dış görünüş olarak öz güvenim yok. Beyaz güzel bir cildim yok esmerim.Ayyyy inşallah insan azcık kendine benzesin istiyovalla
Ayyyy inşallah insan azcık kendine benzesin istiyovalla
Aynen ben de sağdm sol göğsüm simdi taşa dönüyor yavrum alamıyor. Mecbur onden sagiyorum hele bugun yemek yedim su ictim bol bi de uykum geldi uyumusum kalktm ya rabbi ne öyle dedm. Sagdim yumusasin veriyim dedim bi ton seh sagdim yine de zor aldi en son memeyi yumruklayacaktm valla sinir oldumBen sagmiyorum doğasını bozmak istemiyorum çünkü ben ilk baslarda bebek alamıyor diye sağ göğsümü sagip verdim .şimdi bebek bir 3 saat uyusun taş gibi oluyor .büyüdükçe büyüdükçe göğüs ona göre süt üretir diye düşündüm. Zaten bebek her istediğinde emzir mantığına da karşıyım çünkü 1 saatlik acıkan çocuk çok kısa emiyor .verimli olmuyor .Bir de gaz geliyor ohh hiç ememiyor.cocuk emdikce göğsüm pelte gibi oluyor ben bile vermek istemiyorum. Dolu göğüs daha bir güzel
Süreç uzadıkça istem dışı tahammülsüzlük ve evliligim dahil pek çok şey catirdamaya başladıysa da simdi hersey toz pembe bi bakisi yetiyor valla Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın artık çok iyiyimMasallah ne de güzel hayata sana tutundu yavrucuk. Allahim hayatını kolay ve guzel eylesin. Sen nasılsın peki toparlanmışsın sanırım mesajlarından hissedebiliyorum
Benim de meme alti isilik oldu sanrm pudra krem anca gecirdimBenim ensem pişik oldu şaka değil
Bebenin pişik kremiyle iyileştirdim
Canim ac oldugundan degil uyuyamadigindan. Bugun benimki de deli gibi arandi durdu emziriyorum ki belki uyur dalar yok. En son emzire emzire baktm kusuyor bıraktm memeyle uykuya dalamayacak belli. Eşim kucaginda gezindirerek uyutmak istedi boydan boya eşimi de kusmukladiB.k gibi
Gece 10 dan beri uyutmaya çalışıyorum. Sürekli emmek istedi, uyuyamadi bı turlu. Ben de aç diye sütü sağıp verdim. Her yere kustuins şimdi uyur sizin daha iyidir ins
Iste ya ben böyle oldugunu anlamistm ama bu müslin aklma gelmezdi cok mantikli. Zira vucut ısısıyla bi de o rahatlikla uyurken düz yatak ve soguk uykusu dagiliyor cidden.
Bende bunu merak ediyordum ne zaman spora egzersize baslayabiliyoruz diye. Doktoruma soracaktım ama hep unutuyorum . Belim çok ağrımaya başladı acaba küçük küçük esneme hareketleri yapsak sıkıntı olur mu ?Ben çok kilo almadım ama karnım inanılmaz yumuşamış. Üst bacak ve kalçam da karnım kadar olmasa da yumuşamış. 6 haftam dolsun sonra spora başlayacağım. Toparlamazsa giderim yine de. En azından karnım İçin.
Şöyle ,googla "...gaziantep..kiralık hastane tipi süt sağma makinasi" yazıp ordan medikalcileri arayıp fiyat bilgisi alabilirsin. İzmir'de iyi makinalar aylık 350 liraydı geçen hafta aradığımda. Gidip medikalciden kiraliyorsun o kadar . Burdakiler hastane yakınlarında çıktı hepKizlar aranizda sut sagma makinesi kiralayn oldumu hic ,nereden temin ettiniz ben ilk defa boyle bisey yapacagim fakat bilgim yok nerden nasil kiraliycam
Karakteri benzesin sana ozamanMerhameti bana benzesin ama dış görünüş olarak öz güvenim yok. Beyaz güzel bir cildim yok esmerim.
Boyum da uzun değil. 1.53
Ama kilom fiziğim iyi.
Kendimde sevdiğim tek şey saçlarım. Ve tabi elhamduliilah sağlığımız yerinde herşey den önce
Gerçekden hamileyken nezman uyanıksa doğuncada ozmanlar uyanık oluyo mesela bak uyandı şimdi artık uyumaz aldı uykusunu bayaOfff lütfen gece uyusunlar benimkide karnımda tepişiyor saat kaç oldu yat kız diyorum asi anam
Peki şişiyor muyduValla acik kalinca daha cok aciyordu benim ben nemli biraktim hep. Rahat ettm
Zor anlarda bazen ilişkiler psikolojiler gerilir iyi niyetler yetmez olur dedigin gibi tahammül biter sabır biter ama sükür ki toparlamışsinız.Süreç uzadıkça istem dışı tahammülsüzlük ve evliligim dahil pek çok şey catirdamaya başladıysa da simdi hersey toz pembe bi bakisi yetiyor valla Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın artık çok iyiyim
Aaa onu içebiliyor muyuz içebiliyorsak ben de içicem hem kilo da verdirirBen biberiye çayı da içicem.
Baktım nursey harveyin içinde kimyon yağı ve biberiye yağı var
Mantıken çayı da işe yarar bence
Biberiyenin tadı daha sevimli
Meme uclarm mı?Peki şişiyor muydu
Kesinlikle ben gece çişe kalkınca o da uyanırdı şimdi geceleri canıma okuyor gündüz uyuyorGerçekden hamileyken nezman uyanıksa doğuncada ozmanlar uyanık oluyo mesela bak uyandı şimdi artık uyumaz aldı uykusunu baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?