Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vallahi olsa bi dert olnasa bi dert fazlasi da sinir bozucu her yer süt her yer kesik peynir gibi koyuyor. Elbise degistirmekten yikamaktan bi yerleri silmekten yılıyor insan. Ev dısında napcam diyorum. En kısa zamanda memelerin terbiye olması duasıyla

Akşam 22:00den beri bebeğiöin uyanmasını bekliyorum yıkayım diye uyanmadı şaka gibi bekledim okadar bu saate kadar pes ettim uyucam geceler beni bekliyo kesin uyumıcak gece
Offf lütfen gece uyusunlar benimkide karnımda tepişiyor saat kaç oldu yat kız diyorum asi anam

Aynen emzirmekten korkmamak bi de ben aa saat gelmis emziriyim bebegi der demez memeler sızliyor akmaya basliyor o denli ışık hızında sinyal gidiyor

Ayyyy inşallah insan azcık kendine benzesin istiyovalla
Merhameti bana benzesin ama dış görünüş olarak öz güvenim yok. Beyaz güzel bir cildim yok esmerim.
Boyum da uzun değil. 1.53
Ama kilom fiziğim iyi.
Kendimde sevdiğim tek şey saçlarım. Ve tabi elhamduliilah sağlığımız yerinde herşey den önce
Ayyyy inşallah insan azcık kendine benzesin istiyovalla

Aynen ben de sağdm sol göğsüm simdi taşa dönüyor yavrum alamıyor. Mecbur onden sagiyorum hele bugun yemek yedim su ictim bol bi de uykum geldi uyumusum kalktm ya rabbi ne öyle dedm. Sagdim yumusasin veriyim dedim bi ton seh sagdim yine de zor aldi en son memeyi yumruklayacaktm valla sinir oldum

Masallah ne de güzel hayata sana tutundu yavrucuk. Allahim hayatını kolay ve guzel eylesin. Sen nasılsın peki toparlanmışsın sanırım mesajlarından hissedebiliyorum
Süreç uzadıkça istem dışı tahammülsüzlük ve evliligim dahil pek çok şey catirdamaya başladıysa da simdi hersey toz pembe bi bakisi yetiyor valla Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın artık çok iyiyim

B.k gibi
Gece 10 dan beri uyutmaya çalışıyorum. Sürekli emmek istedi, uyuyamadi bı turlu. Ben de aç diye sütü sağıp verdim. Her yere kustu ins şimdi uyur sizin daha iyidir ins
Canim ac oldugundan degil uyuyamadigindan. Bugun benimki de deli gibi arandi durdu emziriyorum ki belki uyur dalar yok. En son emzire emzire baktm kusuyor bıraktm memeyle uykuya dalamayacak belli. Eşim kucaginda gezindirerek uyutmak istedi boydan boya eşimi de kusmukladi en son emzik verdim reflü yatagina yatirdim bi de yatagimizin titresimini actm. Lavaboya gitrim geldim ki dalmış uykuya. Resmen uykuya gecemediginden yapiyorlar. Uykuya gecmesi için secenek ariyorum ben de . Ama niyetim daha cok kendiliginden uyumayi ogrenmesi.

Bende bunu merak ediyordum ne zaman spora egzersize baslayabiliyoruz diye. Doktoruma soracaktım ama hep unutuyorum . Belim çok ağrımaya başladı acaba küçük küçük esneme hareketleri yapsak sıkıntı olur mu ?
Kizlar aranizda sut sagma makinesi kiralayn oldumu hic ,nereden temin ettiniz ben ilk defa boyle bisey yapacagim fakat bilgim yok nerden nasil kiraliycam
Şöyle ,googla "...gaziantep..kiralık hastane tipi süt sağma makinasi" yazıp ordan medikalcileri arayıp fiyat bilgisi alabilirsin. İzmir'de iyi makinalar aylık 350 liraydı geçen hafta aradığımda. Gidip medikalciden kiraliyorsun o kadar . Burdakiler hastane yakınlarında çıktı hep

Karakteri benzesin sana ozaman Ama deme öyle sakın kendini hep sevvv

Zor anlarda bazen ilişkiler psikolojiler gerilir iyi niyetler yetmez olur dedigin gibi tahammül biter sabır biter ama sükür ki toparlamışsinız.
rabbim tüm bebekleri anne babalarina bagislasın. Hayırli evlat eylesin Allahım.

O çok güclü bi bebek ilerde de hepbu gücünü koruyacak. Ben bu hafta anneannemi kaybettim kendisi hastaydı bi süre sonra hayata tutunmayı biraktı. Diger dedem de hasta o da öyle hastane istemiyor doktor istemiyor. Insanoglu zamanla hayata tutunmuyor istemiyor onu gördüm. ama bebekler oyle degil. En saf haliyle hayata tutunuyor.

Bundan sonrası için herşeyin sizin için daha güzel ve kolay olmasını diliyorum. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…