- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.741
Göğsün genel olarakMeme uclarm mı?
Sol gögsüm cok şişiyor hala da oyle. Sag normal.Göğsün genel olarak
Başın sağolsun canımZor anlarda bazen ilişkiler psikolojiler gerilir iyi niyetler yetmez olur dedigin gibi tahammül biter sabır biter ama sükür ki toparlamışsinız.
rabbim tüm bebekleri anne babalarina bagislasın. Hayırli evlat eylesin Allahım.
O çok güclü bi bebek ilerde de hepbu gücünü koruyacak. Ben bu hafta anneannemi kaybettim kendisi hastaydı bi süre sonra hayata tutunmayı biraktı. Diger dedem de hasta o da öyle hastane istemiyor doktor istemiyor. Insanoglu zamanla hayata tutunmuyor istemiyor onu gördüm. ama bebekler oyle degil. En saf haliyle hayata tutunuyor.
Bundan sonrası için herşeyin sizin için daha güzel ve kolay olmasını diliyorum. Maşallah
Sagol canım. Allah razi olsun.Başın sağolsun canım
Neden bu bebişler bunu yapıyolar bizeKesinlikle ben gece çişe kalkınca o da uyanırdı şimdi geceleri canıma okuyor gündüz uyuyor
Sallamak istemiyorum. Eşim ile yemin ettik, sallamayacagizCanim ac oldugundan degil uyuyamadigindan. Bugun benimki de deli gibi arandi durdu emziriyorum ki belki uyur dalar yok. En son emzire emzire baktm kusuyor bıraktm memeyle uykuya dalamayacak belli. Eşim kucaginda gezindirerek uyutmak istedi boydan boya eşimi de kusmukladien son emzik verdim reflü yatagina yatirdim bi de yatagimizin titresimini actm. Lavaboya gitrim geldim ki dalmış uykuya. Resmen uykuya gecemediginden yapiyorlar. Uykuya gecmesi için secenek ariyorum ben de . Ama niyetim daha cok kendiliginden uyumayi ogrenmesi.
Kustuktan sonra iki saat uyudu bizimkiHerkes uyuyo ne güzel
Keşke benim olsa
Benim de dikişlerim var ama merak edip bakmadım. Sinir olmamak içinDikişlerim düşüyor ama birinin düstügü yer hafif kizarik ve aciyordu baktm sanki sulanmış gibi. Kantaron sürdüm. Doktora gidesm gelmiyor alttan ne baktirasim var ne dokundurasim. Dikiş hele hayatta bi daha göstermesin. Nasıl kuruturum ki bunu ben. Batikon mu alsam sürsem
Benim de dikişlerim var ama merak edip bakmadım. Sinir olmamak içinDikişlerim düşüyor ama birinin düstügü yer hafif kizarik ve aciyordu baktm sanki sulanmış gibi. Kantaron sürdüm. Doktora gidesm gelmiyor alttan ne baktirasim var ne dokundurasim. Dikiş hele hayatta bi daha göstermesin. Nasıl kuruturum ki bunu ben. Batikon mu alsam sürsem
Teşekkürler cevap için.beslenmeden önce mi veriyorsunuz.bir de günde kaç damlaSap sımplex anında etki ediyor. Beslendikten sonra kucağına alıp gazını çıkaracaksın
Geğırıyor sonra :)
Aynen sallamak biz de istemyrz. Emzigi de zor bela aldi basta öğürdü atti. Hala bazen atiyor agzindan ama ilk zamana göre aliyor belki biraz sabir ve israrla alir emzigi ara ara dene bence sakinkenSallamak istemiyorum. Eşim ile yemin ettik, sallamayacagiz
Emzik de almadığı için memede uyuyacak ama dün imkanı yok dalmadi. Tok olduğunu bile bile verdim. Yavrum kustu benim yüzümden
Beyaz gürültü falan açıyorum onu da sevmedi. Son çare emzik alırsa çok mutlu olurum yoksa bizim de sırada kendi kendine sallanan Ana kucagi vs var. Onlara geçeceğiz
Benimki de kaşıniyo4du ama bilemedim sonra biraz agrimsi acımsı seyler hissedince bakmak istedm. Zeyrinyagi sürmeyi dusundum aslinda antiseptik derler ama bilemedim. Zeytin ceki4degi yagi da iyidir hatta daha iyidirBenim de dikişlerim var ama merak edip bakmadım. Sinir olmamak için
Tuvalet sonrası iyi kurulamak gerekiyor onun dışında baticonu bilemedim. Ben zeytin çekirdeği yağı kullandım, bir arkadaş getirmiş. Epey de iyi geldi, şükürler olsun
Şimdi de o bölgede hafif bir kaşıntı var. İyileşecek ins
Benim de aynen sağ da şişiyor ama sol Bi anormalSol gögsüm cok şişiyor hala da oyle. Sag normal.
Hastanede ebe de söylemişti sabah öğleye kadar felan bebeklerin uyku saatiymiş gece saatlerinde biz uyurken sarsılmadıkları için uyanıyorlardı şimdi de hala anne karnında sanıyo şapşiklerimiz kendiniNeden bu bebişler bunu yapıyolar bizebizimkide 22:00den 02:00 kadar çok güzel uyudu uyandı yıkadım amaaa asla uyumaya niyeti yokk aldı uykusunu resmen
Doktora göster Bi tahlil yapar belki ara ara normaldir belki belki de enfeksiyon olmuştur bilemeyizUyandı altını yıkadım misss.
Emziriyorum tam uykuya dalacak.bir ses yükseldi
Şimdi baştan alıyoruz.
Altını yıka...
Emzir...
Sonra uyusun. Amin...
Bu arada benim sezeryan yerinde ara ara sancı oluyorayağımda hep çorap, belim hep sıcak
Rica ederim
Ağustos annelerinden geliyorum:) kiraladım dün, İstanbul’da sümer diye şirket 2 aylık 600 lira ayrıca pompa seti alıyorsun 110 lira. İstersen Evine getiriyorlar ama onun için ayrı ücret isteniyor. Ben ofislerinden aldım. Hastane tipi medela Lactina. Ablam ikiz doğurdu şubatta kiralamıştı buradan, kendisine ayrıca medela pompa almıştı ama kiraladığını kullandı çok memnundu. Sütümü arttırır diye 2-3 aylığına kiralamamı önerdi, yoksa bende de aventin pompası var. +90 530 667 03 01 iletişim bilgileri burada :)Kizlar aranizda sut sagma makinesi kiralayn oldumu hic ,nereden temin ettiniz ben ilk defa boyle bisey yapacagim fakat bilgim yok nerden nasil kiraliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?