Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Başın sağolsun canım

Dikişlerim düşüyor ama birinin düstügü yer hafif kizarik ve aciyordu baktm sanki sulanmış gibi. Kantaron sürdüm. Doktora gidesm gelmiyor alttan ne baktirasim var ne dokundurasim. Dikiş hele hayatta bi daha göstermesin. Nasıl kuruturum ki bunu ben. Batikon mu alsam sürsem

Sallamak istemiyorum. Eşim ile yemin ettik, sallamayacagiz
Emzik de almadığı için memede uyuyacak ama dün imkanı yok dalmadi. Tok olduğunu bile bile verdim. Yavrum kustu benim yüzümden
Beyaz gürültü falan açıyorum onu da sevmedi. Son çare emzik alırsa çok mutlu olurum yoksa bizim de sırada kendi kendine sallanan Ana kucagi vs var. Onlara geçeceğiz

Benim de dikişlerim var ama merak edip bakmadım. Sinir olmamak için
Tuvalet sonrası iyi kurulamak gerekiyor onun dışında baticonu bilemedim. Ben zeytin çekirdeği yağı kullandım, bir arkadaş getirmiş. Epey de iyi geldi, şükürler olsun
Şimdi de o bölgede hafif bir kaşıntı var. İyileşecek ins

Benim de dikişlerim var ama merak edip bakmadım. Sinir olmamak için
Tuvalet sonrası iyi kurulamak gerekiyor onun dışında baticonu bilemedim. Ben zeytin çekirdeği yağı kullandım, bir arkadaş getirmiş. Epey de iyi geldi, şükürler olsun
Şimdi de o bölgede hafif bir kaşıntı var. İyileşecek

Aynen sallamak biz de istemyrz. Emzigi de zor bela aldi basta öğürdü atti. Hala bazen atiyor agzindan ama ilk zamana göre aliyor belki biraz sabir ve israrla alir emzigi ara ara dene bence sakinken

Benimki de kaşıniyo4du ama bilemedim sonra biraz agrimsi acımsı seyler hissedince bakmak istedm. Zeyrinyagi sürmeyi dusundum aslinda antiseptik derler ama bilemedim. Zeytin ceki4degi yagi da iyidir hatta daha iyidir

Neden bu bebişler bunu yapıyolar bize bizimkide 22:00den 02:00 kadar çok güzel uyudu uyandı yıkadım amaaa asla uyumaya niyeti yokk aldı uykusunu resmen
Hastanede ebe de söylemişti sabah öğleye kadar felan bebeklerin uyku saatiymiş gece saatlerinde biz uyurken sarsılmadıkları için uyanıyorlardı şimdi de hala anne karnında sanıyo şapşiklerimiz kendini

Doktora göster Bi tahlil yapar belki ara ara normaldir belki belki de enfeksiyon olmuştur bilemeyiz

Aynen doğru canım çok sağol bendekide böylede 58-51 demekki fark olcak aradaEki Görüntüle 3108869
Rica ederimbüyük ihtimalle öyle ,fark olmasi lazım.Insallah diğer ultrasonda düzelmiş olur.Kuzenim geldi o gün doğru mu hatırlıyo bilmiyorum ama 4.ayda falan çekildik biz dedi.Yani 1.ayda bayağı erken oldu bizim.

Kizlar aranizda sut sagma makinesi kiralayn oldumu hic ,nereden temin ettiniz ben ilk defa boyle bisey yapacagim fakat bilgim yok nerden nasil kiraliycam
Ağustos annelerinden geliyorum:) kiraladım dün, İstanbul’da sümer diye şirket 2 aylık 600 lira ayrıca pompa seti alıyorsun 110 lira. İstersen Evine getiriyorlar ama onun için ayrı ücret isteniyor. Ben ofislerinden aldım. Hastane tipi medela Lactina. Ablam ikiz doğurdu şubatta kiralamıştı buradan, kendisine ayrıca medela pompa almıştı ama kiraladığını kullandı çok memnundu. Sütümü arttırır diye 2-3 aylığına kiralamamı önerdi, yoksa bende de aventin pompası var. +90 530 667 03 01 iletişim bilgileri burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…