- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.761
Dün benim iyi geçtiB.k gibi
Gece 10 dan beri uyutmaya çalışıyorum. Sürekli emmek istedi, uyuyamadi bı turlu. Ben de aç diye sütü sağıp verdim. Her yere kustuins şimdi uyur sizin daha iyidir ins
GazKabus gibi bir gece geçirdimgaliba meme reddi yaşıyorum kızlar. Akşamdan beri meme teklif edince çılgınlar gibi ağlıyor. Biberon verince içiyor ama uykuya dalamıyor kısır döngü bu ted olayını aşabilir miyim sizce
Umarım gaz yüzündendir temelli bırakır diye çok endişeleniyorum
O zaman bebek zor alıyor iste ucunu tutunca acıtıyor yara oluyor. Önden sağıyor msun meme yumuşasın diyeBenim de aynen sağ da şişiyor ama sol Bi anormal
Bencede gazı olabilir daha dün 1 bugun 2 biberonu vermen, hemen meme reddi yaşıcağını düşünmem. Arada bizimkide yapıyo ama yinede alıyo memeyiKabus gibi bir gece geçirdimgaliba meme reddi yaşıyorum kızlar. Akşamdan beri meme teklif edince çılgınlar gibi ağlıyor. Biberon verince içiyor ama uykuya dalamıyor kısır döngü bu ted olayını aşabilir miyim sizce
Hadi inşallah bakalım. Ne zor şeymiş bu annelikBencede gazı olabilir daha dün 1 bugun 2 biberonu vermen, hemen meme reddi yaşıcağını düşünmem. Arada bizimkide yapıyo ama yinede alıyo memeyi
YooHerkes uyuyo ne güzel
Keşke benim olsa
Doktor dedi 40ın çıkınca gel gidemedim bı türlü. Olmadı haftaya kişi Zeynep Kamile götüreceğim. Kendime de alayım randevuDoktora göster Bi tahlil yapar belki ara ara normaldir belki belki de enfeksiyon olmuştur bilemeyiz
Bu şey değil mi; arnavut kaldırımı taş sokağı bebesı
Bizde koliğiz ve evet bende duydum uzun sürenBir tane kolik bebek annesi 8 ay mucadele ettik yazmis
Ah yerim onun keten takımını
Gece bizim de fena değildi. İki saatte en geç uyandı ama sadece 1 kez emdi. Neden böyle oluyor ki geceleri? Memeyi ağzına alamıyor uyku sersemi. Ya da alsa da tutamiyor. Üstelik göğüslerim de o kadar dolu değildi. Canım sıkılıyor su gece emememe olayınaDün benim iyi geçti
Ama gece 3,30 da uyandı ve uyumadı. Şimdi tam anlamıyla uyudu
Valla hep bi endişeHadi inşallah bakalım. Ne zor şeymiş bu annelik
Hala hastanedeyiz, sonuçlar sınırda çıktı. Bağışıklığı düşük olduğu için salmak istemediler. Pazartesiyi bekliyorum bir umutssevilll den haber var mı acaba ? Dün sonuçlar çıkacaktı ne oldu acaba yazdı mi ?
Canım bende her istediğinde, istediği kadar veriyordum ama hemşire verme dedi. Oyalamamız gerekiyomuş o süredeKızlar bu kızçe yarınlar yokmuşçasına emiyor, sonra da aynı şekilde kusuyor, gazını almama rağmen…
Bu bir atak mı?
Yani 15-20 günlükken siz de böyle bir şey yaşadınız mı?
Daha çok küçük meme reddi olmaz hemen bence memenin yanında tutarak besle biberonla meme kokusuna alışsın biberon bitince hemen memeyi tuttur böyle böyle tutma ihtimali artarUmarım gaz yüzündendir temelli bırakır diye çok endişeleniyorum
Evet sağıyordum ama sol memede sert Bi yer oluştu sadece emsin istiyorum acısa da ağlasam da sapmadan emzirmem lazım bu gidişle mastit olucamO zaman bebek zor alıyor iste ucunu tutunca acıtıyor yara oluyor. Önden sağıyor msun meme yumuşasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?