Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bencede gazı olabilir daha dün 1 bugun 2 biberonu vermen, hemen meme reddi yaşıcağını düşünmem. Arada bizimkide yapıyo ama yinede alıyo memeyi

Bir tane kolik bebek annesi 8 ay mucadele ettik yazmis
Bizde koliğiz ve evet bende duydum uzun süren bizimki inşallah daha kısa sürer.

Bana hastanede bir kaç şey öğrettiler belki sizede faydası olur bazen günü kurtarıyor bu taktikler.

Şöyle bir düzen oluşturttular bana ;
bebek uyanıyor ağlayarak ben ilk iş emzirirdim, emzirmiyorum.
İlk iş alt alma o sırada masajı yapıyorum. ( ilove you masajı baya sevdik biz)
Önce masajı yapmaktaki amaç gaz çıkış yolunu rahatlatmakmış, kusma da azalıyor böylelikle çübkü biz çok kusuyoduk.
Sonra emzirme, gazını çıkarma.
Rahatlarsa hemen uyuyor zaten ama günde belki bu rutini 10 kez yapıyorsak 3ünde ancak kendi kendine rahatlayacak uyuyor, çıkaramadığı için hırçınlaşıyo ağlıyor, tekrar meme istiyor verirsem kusuyor.
Sırf rahatlasın sussun diye çok emzirdiğim için çok kusuyordu artık o aşamada en az 30 dakika beslemek yok dedi hemşire, emzik yutturmaya çalış dedi.
Sende çeşit çeşit emzik dene muhakkak alıştır bir taneye o çok rahatlatıyor onları

Dün benim iyi geçti
Ama gece 3,30 da uyandı ve uyumadı. Şimdi tam anlamıyla uyudu
Gece bizim de fena değildi. İki saatte en geç uyandı ama sadece 1 kez emdi. Neden böyle oluyor ki geceleri? Memeyi ağzına alamıyor uyku sersemi. Ya da alsa da tutamiyor. Üstelik göğüslerim de o kadar dolu değildi. Canım sıkılıyor su gece emememe olayına

Kızlar bu kızçe yarınlar yokmuşçasına emiyor, sonra da aynı şekilde kusuyor, gazını almama rağmen…
Bu bir atak mı?
Yani 15-20 günlükken siz de böyle bir şey yaşadınız mı?
Canım bende her istediğinde, istediği kadar veriyordum ama hemşire verme dedi. Oyalamamız gerekiyomuş o sürede çok yorucu tabi

Günaydın herkese, bebeğim 4. haftasina giriş yapmak üzere ve bir iki gündür 2 saatte bir acikiyor sanki, yani her şeyi yapıyorum ağlaması bitmiyor, meme verince emiyor en az 20 dk sonra uyuyakaliyor. Normal mi, büyüme atağı böyle mi oluyor ve bu haftada bekleniyor mu?
Bir de bu emdikten sonra gaz alma işini çözemedim. Ya uyuyor çıkmıyor ya da çıkarsa uykusu çok açılıyor ve uyutamiyorum, ise yarar bir yöntemi var mı bunun, kısır döngü gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…