Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Burunckokume masaj gösterdi bizim doktor ben damla kullandığım halde geçmedi kanalları açmak için masaj yap dedi azaldı biraz ama damla kullanmadiysan damla veriyorlar

Kundak yapmasan hemen uyanıyor, hava sıcak kundak yapamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım valla .çocuk uyumak istiyor ama uyuyamıyor iğrenç bir sıcak var .Ahh ahh kış olsa sar sarmala uyusun
Aynı sorun bizde de var kucağımda uyuyor, yaptırdığım an uyanıyor. Kundak ile uyuyordu ilk zamanlar artık o kadar sıcak ki evde sadece bez ile duruyor, ne yapacağımı şaşırdım ben de

Senın daha fazla süt çıkıyor mesela ama yetmediğini düşünüyorsun. Bebek hep memede olursa yetmemesi normal. Ona yetecek kadar süt verirsen her öğün sütun hazır olur .

Bebek gazlı olduğu için şuan en rahatladığı yer anne sütü
O yüzden durmadan emer aç olduğu için degil.

İşte biliyorum memede kalınca sürekli bitiyor tabi ama engel olamıyorum ki sanki çölde susuz kalmış 3 gündür aç gibi saldırıyor memeye gaz damlasını mi kullansam acaba ama onada korkuyorum sen birakdin galiba biogaia yi.

EVet 2 gündür kullanmıyorum. Ama geceye pek katkısı olmadı açıkçası. 2 gün daha kullanmayacağım sonra tekrar denerim

Regl olan varmı?
benim 20 gündür akıntı gibi geliyodu bugun ilk defa kanamam oldu acaba regl mi bu anlayamadım

Bence o emme güdüsünü tatmin etmek istiyor sütten çok, yoksa maşallah sütün gayette varmış. Alternatif bir emzik al. Aldığını beğenmemiş olabilir. Kimi damaklıya bayılıyor kimi kauçuk seviyor. Denemeden bilemiyor insan

Regl olan varmı?
benim 20 gündür akıntı gibi geliyodu bugun ilk defa kanamam oldu acaba regl mi bu anlayamadım
O kırk gün bitince olmuyo mu? Senin gibi oldu benimde ama ben normal süreç sanmıştım, keşke olsak Bende hemen olsam diyorum kızımda 11 ay olmamıştım,çok rahatsız edici

Ayy inşallah tuttuğu bir emzik bulurum ya gercekden çok zorlanıyorum.avent shottie var çok nadir tutuyor oda 2 dk.damakki var onu hiç tutmuyor, wee aldım onu ağzına bile sürmedi. Kaucuk denemedim ama birde onu deneyecegim de kauçuk çok yok galiba frigg ve bibs buldum baska var mı.

Biogia gaz damlası kullandık 5 gün kızlar hiç yaramadı oğluma daha da kötü yaptı hele dün hiç olmadığı kadar huysuzdu çok ağladı bir türlü çıkaramadı gazını akşam 8 den 11 kadar nerdeyse ağladı hep tam uykuya dalıyor yine sancı gelip uyandırıyor bugün vermedim daha iyi vermeyi de düşünmüyorum

Mochi nasil odami elektiriklimi, bende manuel var ama zaman gerekiyor, kızımlada ilgileniyorum bebis uyuyunca işte arada sagiyorum vakit buldukça anlayacin zor oluyo.manuel

2 gündür vermiyorum
Fena sayılmaz

Ben gaz damlalarına baslaıdgım andan itibaren bebeğim gece uyanmaya başladı. 5,30 gibi uyanıyordu
Artık 3.30 gıbı uyanıyor ve uyumuyor
Sap sımplex de buna dahıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…