- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.861
Burunckokume masaj gösterdi bizim doktor ben damla kullandığım halde geçmedi kanalları açmak için masaj yap dedi azaldı biraz ama damla kullanmadiysan damla veriyorlarKızlar benim bebeğin gözü iltihap olmuş ya başını mı üşüttük naptık bilmem dün sağ gözüydü sütümden sıktım geçti bugün sol olmuş ama çok fazla sarı iltihap olmuş gözü küçülmüş ılık suyla siliyorum sütümden sürüyorum geçmezse dr a götürcem var mı bir öneriniz?
Ben kullandm biraktik. Wee baby ninkini aldydm eczaneden 20 tlydi. Kenar kısimlari memeye tam yapismiyordu ama işimi gordüGöğüs ucu silikon kimler kullanıyor? Sıparıs vericem e bebekten bekliyorum sizden haber ?yarın elimde olsun diye
Aynı sorun bizde de varKundak yapmasan hemen uyanıyor, hava sıcak kundak yapamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım valla .çocuk uyumak istiyor ama uyuyamıyoriğrenç bir sıcak var .Ahh ahh kış olsa sar sarmala uyusun
Senın daha fazla süt çıkıyor mesela ama yetmediğini düşünüyorsun. Bebek hep memede olursa yetmemesi normal. Ona yetecek kadar süt verirsen her öğün sütun hazır olur .Ben bir yerlerde hata yapıyorum ama nerdeben bebeye sütü yettiremiyorum bir türlü dün sabah sagdim 2 dolu göğüsten 190 CC çıktı.dolu değilken bu kadar çıkmıyor tabiki ama yinede yetmesi gerekmiyormu bizimkine bazen bişey oluyor sürekli memede kalmak istiyor örnek dün bugün canıma okudu.gogusler bitince yaygarayi basıyor yetmiyor herhalde az geliyor diyorum ama ağzı burnu heryeri süt sonra fazlasını kusuyor ama yinede ağzı arıyor emzikte tutturamadim adam gibi hele kriz anında asla tutmuyor.napcami şaşırdım ben
Bunu denedim ben ama uyanıyor, illa bir moto refleksi yapıyorUykuya dalınca kundağı acabilirsin.
Ben beşikteyken açıyorum belki ondan anlayamıyorBunu denedim ben ama uyanıyor, illa bir moto refleksi yapıyor
İşte biliyorum memede kalınca sürekli bitiyor tabi ama engel olamıyorum ki sanki çölde susuz kalmış 3 gündür aç gibi saldırıyor memeyeSenın daha fazla süt çıkıyor mesela ama yetmediğini düşünüyorsun. Bebek hep memede olursa yetmemesi normal. Ona yetecek kadar süt verirsen her öğün sütun hazır olur .
Bebek gazlı olduğu için şuan en rahatladığı yer anne sütü
O yüzden durmadan emer aç olduğu için degil.
O zaman doğru çıkar sıkıntı yapmiyim 2 3 ay denilince kafam karıştı40-45 gün arası denmıstı bıze
EVet 2 gündür kullanmıyorum. Ama geceye pek katkısı olmadı açıkçası. 2 gün daha kullanmayacağım sonra tekrar denerimİşte biliyorum memede kalınca sürekli bitiyor tabi ama engel olamıyorum ki sanki çölde susuz kalmış 3 gündür aç gibi saldırıyor memeyegaz damlasını mi kullansam acaba ama onada korkuyorum sen birakdin galiba biogaia yi.
Onun tadı kimyon dan güzel valla ben de alayım mademBaktım ben netten bir sey olmaz diyor
Bende başlayacağım belki bir düzene gireriz bir ümit elimde var nasılsa damla.iyi gelmezse bırakırım artıkEvet 2 gündür kullanmıyorum. Ama geceye pek katkısı olmadı açıkçası. 2 gün daha kullanmayacağım sonra tekrar denerim
Bence o emme güdüsünü tatmin etmek istiyor sütten çok, yoksa maşallahBen bir yerlerde hata yapıyorum ama nerdeben bebeye sütü yettiremiyorum bir türlü dün sabah sagdim 2 dolu göğüsten 190 CC çıktı.dolu değilken bu kadar çıkmıyor tabiki ama yinede yetmesi gerekmiyormu bizimkine bazen bişey oluyor sürekli memede kalmak istiyor örnek dün bugün canıma okudu.gogusler bitince yaygarayi basıyor yetmiyor herhalde az geliyor diyorum ama ağzı burnu heryeri süt sonra fazlasını kusuyor ama yinede ağzı arıyor emzikte tutturamadim adam gibi hele kriz anında asla tutmuyor.napcami şaşırdım ben
O kırk gün bitince olmuyo mu? Senin gibi oldu benimde ama ben normal süreç sanmıştım, keşke olsakRegl olan varmı?
benim 20 gündür akıntı gibi geliyodu bugun ilk defa kanamam oldu acaba regl mi bu anlayamadım
Ayy inşallah tuttuğu bir emzik bulurum yaBence o emme güdüsünü tatmin etmek istiyor sütten çok, yoksa maşallahsütün gayette varmış. Alternatif bir emzik al. Aldığını beğenmemiş olabilir. Kimi damaklıya bayılıyor kimi kauçuk seviyor. Denemeden bilemiyor insan
Mochi nasil odami elektiriklimi, bende manuel var ama zaman gerekiyor, kızımlada ilgileniyorum bebis uyuyunca işte arada sagiyorum vakit buldukça anlayacin zor oluyo.manuelAntep'te fiyatlar biraz fazla sanki . Dolap uygulamasına bak bakalım belki iyi bir şey denk gelir . Açıkçası bende şuan mochi kullanıyorum, bebiş bir göğsü emerken digerinden 70 CC falan çıkıyor .ihtiyaç duymadım o yüzden . Mochi denedin mi ?
Bide elle sağmak da hoşuma gidiyor benimama vakit gerekiyor onun için biraz ,benim bebiş de uykuyu sevdiği için bol vakit var .
Bazen göğsümu çok dolu hissediyorum o sebepten kiralarım diye araştırmıştım
2 gündür vermiyorumBiogia gaz damlası kullandık 5 gün kızlar hiç yaramadı oğluma daha da kötü yaptı hele dün hiç olmadığı kadar huysuzdu çok ağladı bir türlü çıkaramadı gazını akşam 8 den 11 kadar nerdeyse ağladı hep tam uykuya dalıyor yine sancı gelip uyandırıyor bugün vermedim daha iyi vermeyi de düşünmüyorum
Her bebeğe yaramıyor demek canım arkadaşımla konuştuk ben memnun kalmıştım bizi baya rahatlattı dedi ama biz memnun kalmadık başka marka da kullanmayı düşünmüyorum böyle daha iyi gazını çıkarıyor yavrum2 gündür vermiyorum
Fena sayılmaz
Ben gaz damlalarına baslaıdgım andan itibaren bebeğim gece uyanmaya başladı. 5,30 gibi uyanıyorduHer bebeğe yaramıyor demek canım arkadaşımla konuştuk ben memnun kalmıştım bizi baya rahatlattı dedi ama biz memnun kalmadık başka marka da kullanmayı düşünmüyorum böyle daha iyi gazını çıkarıyor yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?