- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.881
Allahim şu sıcaklar bir geçse. Kış çocuğu olsa mis .sar sarmala uyusun .yaz çocuğu çok zormuş .ve eminim senin çocuk da geceleri iyi uyuyor .çünkü hava serinliyor ve kundak yapiyorsunAynı sorun bizde de varkucağımda uyuyor, yaptırdığım an uyanıyor. Kundak ile uyuyordu ilk zamanlar artık o kadar sıcak ki evde sadece bez ile duruyor, ne yapacağımı şaşırdım ben de
Eliyle koluyla kendini uyandırıyor yine .gazi gelince hemencecik uyanıyor öyleUykuya dalınca kundağı acabilirsin.
Niye sagiyorsunuz ki ben anlamadım. Sonuçta bebek emdikce artmaz mi ?Bencede sağmak, muhakkak diğer göğüste benimde sızıyor ama sağmaya kalkınca 30cc 40 cc az önce doktorla görüştüm bana 2-2.5 saatten önce emzirme dedi bakalım bugün ona dikkat edeceğim belki bu şekilde de biraz daha miktar olarak fazlalaşır
Var benim de 35.gun geldi .doktora sordum regl değilmiş. Bugün de bitti .senin de 40.gun biterRegl olan varmı?
benim 20 gündür akıntı gibi geliyodu bugun ilk defa kanamam oldu acaba regl mi bu anlayamadım
20 li günlerde öyle oluyor. Hatta biraz kokar da .çamaşırını değiştirirsin yine kokarKanamam yok gibi artk akinti geliyor bu akinti kahvemsi sarimsi mi oluyor. Enfeksiyon mu diye merak ediyorum zira dikiş yerim de biraz acıyor gibi.
Takip ediyorum olmayada bilir normalde akıntı gibi geliyodu ama bugun azcık kanama gibi olunca oldum sandım ama devamı gelmedi gibi. Cidden 11 ay çok uzun süre insan kendini şiş hisseder öyleO kırk gün bitince olmuyo mu? Senin gibi oldu benimde ama ben normal süreç sanmıştım, keşke olsakBende hemen olsam diyorum kızımda 11 ay olmamıştım,çok rahatsız edici
Bidaha gelmedi herhalde değil gibi yinede takip edicemmmVar benim de 35.gun geldi .doktora sordum regl değilmiş. Bugün de bitti .senin de 40.gun biter
Sen banyo yaptırinca mi cocuk 3 saat uyuyor hani aralıkları yazmissin ya .Takip ediyorum olmayada bilir normalde akıntı gibi geliyodu ama bugun azcık kanama gibi olunca oldum sandım ama devamı gelmedi gibi. Cidden 11 ay çok uzun süre insan kendini şiş hisseder öyle
Bidaha gelmedi herhalde değil gibi yinede takip edicemmm
Yok genel olarakkk 3 saat uyuyo ama çok uyanık kalıyo. Mesela bugun 1-7 ye kadar uyanıkdı hiç uyumadıSen banyo yaptırinca mi cocuk 3 saat uyuyor hani aralıkları yazmissin ya .
Gece uyuyor mu ?Yok genel olarakkk 3 saat uyuyo ama çok uyanık kalıyo. Mesela bugun 1-7 ye kadar uyanıkdı hiç uyumadı
Şimdi uyudu büyük ihtimalle şimdi 9-10 kadar uyur acıkınca uyanır , ama yıkanınca kesintisiz 3 saat uyuyo rahatlıyo
Oyuzden genelde yatmadan önce yıkıyorum 3 saat kafadan uyurum diye hesaplıyorum öyle düzen kurdum değişmesse
Gece şuanlık uyuyooo acıktığında uyandığını saymassak tabi illa 3 saatte bi kesin uyanıyo doyuruyorum geri uyumaya devam ediyo. Gündüz gibi uyanık kalmıyo hiçGece uyuyor mu ?
Gündüz uyanık kaldığı için gece uyuyor olabilir mi acaba ? Benimki gündüz fuul uyutuyorumGece şuanlık uyuyooo acıktığında uyandığını saymassak tabi illa 3 saatte bi kesin uyanıyo doyuruyorum geri uyumaya devam ediyo. Gündüz gibi uyanık kalmıyo hiç
Olabilirrrr benimde işime geliyo acıkcası , uyanıkkende öyle şuanlık yaramazlığı yok yatıyo bakıyo etrafaaaGündüz uyanık kaldığı için gece uyuyor olabilir mi acaba ? Benimki gündüz fuul uyutuyorum
Gece oturuyor mu senin kiGündüz uyanık kaldığı için gece uyuyor olabilir mi acaba ? Benimki gündüz fuul uyutuyorum
Ayy inşallah tuttuğu bir emzik bulurum yagercekden çok zorlanıyorum.avent shottie var çok nadir tutuyor oda 2 dk.damakki var onu hiç tutmuyor, wee aldım onu ağzına bile sürmedi. Kaucuk denemedim ama birde onu deneyecegim de kauçuk çok yok galiba frigg ve bibs buldum baska var mı.
Gaz damlasından sonra 3.30 gibi uyanmaya başladı evet uyumuyorGece oturuyor mu senin ki
Dün öyle yaptım ama uyuyakaldım diye düzelttım .bogulabılır cunkuBu arada baktınız uykudan uyandı uyumuyo hemen yüz üstü yatırıp sırtına vuruyorum hafifce , çok seviyo o pozisyonu ordada uyumaya devam ediyo
Anladım sen uyanık tutuyorsun . Ben fuul uyutuyorumOlabilirrrr benimde işime geliyo acıkcası , uyanıkkende öyle şuanlık yaramazlığı yok yatıyo bakıyo etrafaaa9 -10 gibi uyanır diye düşünüyorum 1-2 ye kadar yine uyanık kalır, sonra yine uyutuyorum sabaha kadar uyuyoruz Düzeni öyle kurdum ona uydu bana çok şükür şuanlık sıkıntı yaşamıyorum
Ama hep böyle kalıcağınıda düşünmüyorum
Evet ya ultra Air da çok tutuyomus bebekler bendemi onu denesem önce acaba.bizimki ağzını kocaman açıyor anne memesi tutcak gibi diliyle ittiriyor emziği suratini burusturuyorBen 5 çeşit emzikten sonra avent ultra air aldım. Onu soothie gibi hemen düşürmedi. Daha uzun süre tuttu. Yani umut var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?