Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı sorun bizde de var kucağımda uyuyor, yaptırdığım an uyanıyor. Kundak ile uyuyordu ilk zamanlar artık o kadar sıcak ki evde sadece bez ile duruyor, ne yapacağımı şaşırdım ben de
Allahim şu sıcaklar bir geçse. Kış çocuğu olsa mis .sar sarmala uyusun .yaz çocuğu çok zormuş .ve eminim senin çocuk da geceleri iyi uyuyor .çünkü hava serinliyor ve kundak yapiyorsun

Niye sagiyorsunuz ki ben anlamadım. Sonuçta bebek emdikce artmaz mi ?

O kırk gün bitince olmuyo mu? Senin gibi oldu benimde ama ben normal süreç sanmıştım, keşke olsak Bende hemen olsam diyorum kızımda 11 ay olmamıştım,çok rahatsız edici
Takip ediyorum olmayada bilir normalde akıntı gibi geliyodu ama bugun azcık kanama gibi olunca oldum sandım ama devamı gelmedi gibi. Cidden 11 ay çok uzun süre insan kendini şiş hisseder öyle
Var benim de 35.gun geldi .doktora sordum regl değilmiş. Bugün de bitti .senin de 40.gun biter
Bidaha gelmedi herhalde değil gibi yinede takip edicemmm

Sen banyo yaptırinca mi cocuk 3 saat uyuyor hani aralıkları yazmissin ya .

Sen banyo yaptırinca mi cocuk 3 saat uyuyor hani aralıkları yazmissin ya .
Yok genel olarakkk 3 saat uyuyo ama çok uyanık kalıyo. Mesela bugun 1-7 ye kadar uyanıkdı hiç uyumadı
Şimdi uyudu büyük ihtimalle şimdi 9-10 kadar uyur acıkınca uyanır , ama yıkanınca kesintisiz 3 saat uyuyo rahatlıyo
Oyuzden genelde yatmadan önce yıkıyorum 3 saat kafadan uyurum diye hesaplıyorum öyle düzen kurdum değişmesse

Gece uyuyor mu ?

Gündüz uyanık kaldığı için gece uyuyor olabilir mi acaba ? Benimki gündüz fuul uyutuyorum
Olabilirrrr benimde işime geliyo acıkcası , uyanıkkende öyle şuanlık yaramazlığı yok yatıyo bakıyo etrafaaa 9 -10 gibi uyanır diye düşünüyorum 1-2 ye kadar yine uyanık kalır, sonra yine uyutuyorum sabaha kadar uyuyoruz Düzeni öyle kurdum ona uydu bana çok şükür şuanlık sıkıntı yaşamıyorum

Ama hep böyle kalıcağınıda düşünmüyorum

Ben 5 çeşit emzikten sonra avent ultra air aldım. Onu soothie gibi hemen düşürmedi. Daha uzun süre tuttu. Yani umut var gibi

Anladım sen uyanık tutuyorsun . Ben fuul uyutuyorum bir tek gazi icin kucakta gezıdıyorum biraz o kadar :)

Ben 5 çeşit emzikten sonra avent ultra air aldım. Onu soothie gibi hemen düşürmedi. Daha uzun süre tuttu. Yani umut var gibi
Evet ya ultra Air da çok tutuyomus bebekler bendemi onu denesem önce acaba.bizimki ağzını kocaman açıyor anne memesi tutcak gibi diliyle ittiriyor emziği suratini burusturuyor.sanki emzikler küçük geliyor da sevmiyor gibi geldi bana ama belki ben yanlış anladım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…