- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.821
Evet canım dediğin gibi sabah aldı memeyi emdi uzun uzun. Akşam gazdan öyle yaptı demek ki. Avent için yavaş diyorlar ama bebek içerken çok hızlı içiyor gibi geliyor bana ya sizinde öyle mi lık lık içiyo resmenBence meme reddi değil seninki
Sen memeni vermekten vazgeçme
Aventin akısı çok yavaş
Ben de onu kullanıyorum
Bizde de yapmadı
Ama dediğim gibi gazlı ve yorgunken almadı mememi ben de reddetti diye düşünmüştüm
Evet. Susmuyor ıhmıh ıhmıh benim de uykumu kaçırıyor
Arada şekerleme yapıyor ama çok kısa
Şey gibi düşün çok dolu göğsü de öyle emiyorlarEvet canım dediğin gibi sabah aldı memeyi emdi uzun uzun. Akşam gazdan öyle yaptı demek ki. Avent için yavaş diyorlar ama bebek içerken çok hızlı içiyor gibi geliyor bana ya sizinde öyle mi lık lık içiyo resmen
Geneli böyle duruyor zaten :) bu sekilde cok rahatlarKızlar benim kızın bacaklar hep böyle duruyor uyurken . Ben gördükçe rahat değil sanki gibi hissediyorum ama o rahat tabi . Ama sağlık açısından böyle durması normalmidir ?
Ben ilk lansinoh kullandım ona kıyasla çok çok iyi avent dediğin gibi canım.Şey gibi düşün çok dolu göğsü de öyle emiyorlar
Önsütü içer gibi
Bebek memeye de ilk tuttuğunda biraz nefessiz içer gibi oluyor meme dolu ve dinlenmişse
Sonra yavaşlıyor farkettiysen
Biberon komple dolu olduğu için onu öyle içmesi normal :)
Asılma hareketi memedekiyle aynı dikkatli bak iyice emerek süt alabiliyor biberondan
Avent çok başarılı bence bu yüzden
İnşallah canımYarın güzel haberlerle gel inşallahEgede mi kaldiniz bu süreçte
Ben de zorlaniyorum ama zorla veriyorum sol memeyi sagmadan vermeye calisiyorum. Baska caresi var mi bilmiyorum ama sey yapilablr diye dusundum ben kendimce iki gundur uyguluyorum. Her emmede 1 meme veriyordum genelde. belki dedim sag nemeyi verdigimde son beş dakikakasinda sol verilebilir. Bi sonrakinde full sol emziririm sonra yine bi sonrakinde sag ve son bes dakika sol her ddefasinda solu emmiş olursa belki yumusak kalir diye dusundum oyle yapiyorum iki gundür fena degil gibi. Ama gece uyuyakalirsam 4 saat gecerse taş oluyor biraz vakit olarak da araliga dikkat etmek lazmEvet sağıyordum ama sol memede sert Bi yer oluştu sadece emsin istiyorum acısa da ağlasam da sapmadan emzirmem lazım bu gidişle mastit olucam
Uykuya dalınca kundağı acabilirsin.Kundak yapmasan hemen uyanıyor, hava sıcak kundak yapamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım valla .çocuk uyumak istiyor ama uyuyamıyoriğrenç bir sıcak var .Ahh ahh kış olsa sar sarmala uyusun
Ankarada 300 ayligi ankaradan tanidiginiz varsa kargolatinBugun dedigin gibi yaptim aradim 2 haftadan basliyormus 2 hafta kiralarsak 550 tl dedi
Ben kullanıyorum wee baby ninkiniGöğüs ucu silikon kimler kullanıyor? Sıparıs vericem e bebekten bekliyorum sizden haber ?yarın elimde olsun diye
Biraz yorumlara baktim bazıları çok sert falan demiş. Memnun musun?Ben kullanıyorum wee baby ninkini
3 aylıkken göz doktoruna gidilmesi gerekiyormuş, çocuk doktoru zaten rutin kontrollerinde bakıyor damar tıkanıklığı var mı vs diye.Kızlar göz muayenesi için bir zaman dilimi var mı? Bizim kalça ultrasonu için 2.ayda çağırdılar, doğum paketine dahil. Ama göz için bilgim yok. Rutin aylık muayenelerde çocuk doktoru mu bakacak yoksa?
Ben memnunum sert falan değil bence. Eşim başka bir marka almıştı hastanedeyken onun ucu çok büyüktü bebeğim tutamıyordu. Bunu çok rahat alıyor tavsiye ederimBiraz yorumlara baktim bazıları çok sert falan demiş. Memnun musun?
Emzik rahatlamaz mi canim. Olmasaydı gaz donemi daha kötü geçerdi. Bisi olduğunda memeyi sokuyorsun ağzına sakinleşiyor.
Bu arada anlattığın masajı yapiyorum ben kızıma . Love hareketi harıcvideoda anlatan kadın cok uyuşuktu, bir yandan da cocuk ağlıyor tabii.
Ah ne güzel düzen kurmuşsunuz analı okullu mis gibi. Uykusu yetsin de, uyanıklık sorun değilBizimkide öyle çok uyanık kalıyo artık 3-4 saat uyanık kaldıyo günde 2 -3 kere fln
Sabah 9-12 arası mesela uyanık 12-3 arası uyuyo
3-7 uyanık 7-10 arası uyuyo
Bu şekilde ilerliyo genelde hergünn
O 10 dakikalıklar şekerleme değiş bence toz şeker tanesi. Yani sabah öyle geliyor banaBence meme reddi değil seninki
Sen memeni vermekten vazgeçme
Aventin akısı çok yavaş
Ben de onu kullanıyorum
Bizde de yapmadı
Ama dediğim gibi gazlı ve yorgunken almadı mememi ben de reddetti diye düşünmüştüm
Evet. Susmuyor ıhmıh ıhmıh benim de uykumu kaçırıyor
Arada şekerleme yapıyor ama çok kısa
Benim 100ü buluyor bazen ama sık emzirirken dolmuyor hemen haklısın. Bestlak damla kullanıyorum ben günde 1 kez. Haftada 2-3 malt içeceği içiyorum bir de her gün birkaç kuru incir ve hurma yiyorum. Bende etki etti açıkçasıSütün ne kadar geliyor sağdığında? Benin iki göğüs max 80gördüm ama bu aralar 50 60 falan nasıl arttırabilirim ki sürekli emince pek dolamıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?