- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.841
Canım galactago diye bir damla aldım. Bir de I mom latte baya iyi geliyorlar bence.Sütün ne kadar geliyor sağdığında? Benin iki göğüs max 80gördüm ama bu aralar 50 60 falan nasıl arttırabilirim ki sürekli emince pek dolamıyor sanırım
Aynen bunlar olurBu mu ? Ben de alayim
Süt sağmaktan yoruldum
Momercy bebek+ bebek bakımı ve happu kısa var.Bebek gelisimi icin kullandiginiz bir uygulama var mi?
Göbeği boşver de o tirnAklarin güzelliği40günlük bi anne olarak giden göbek iyi bence
Tam o saatlerde aktif bizimki deKızlar sizin bebeğiniz de sabahları çok aktif oluyor mu? 7 buçuk gibi uyanıyor ve 11den önce uyumuyor. Çığlık kıyamet ağlamıyor ama hep sesli, hep hareketli. Bu kadar uyanık kalması normal mi?
Mochi candır. Elim kolum oldu bu süreçteAntep'te fiyatlar biraz fazla sanki . Dolap uygulamasına bak bakalım belki iyi bir şey denk gelir . Açıkçası bende şuan mochi kullanıyorum, bebiş bir göğsü emerken digerinden 70 CC falan çıkıyor .ihtiyaç duymadım o yüzden . Mochi denedin mi ?
Bide elle sağmak da hoşuma gidiyor benimama vakit gerekiyor onun için biraz ,benim bebiş de uykuyu sevdiği için bol vakit var .
Bazen göğsümu çok dolu hissediyorum o sebepten kiralarım diye araştırmıştım
Humana still tee ve rezene. Bunlara ek olarak bestlak damla kullanıyorum. Kızımda da süt sagardim. Su gibiydi. Bunda sagdiğım sütün kalitesi çok arttı. Bunlara bağlıyorum. İns siz de faydasını görürsünüzSütün ne kadar geliyor sağdığında? Benin iki göğüs max 80gördüm ama bu aralar 50 60 falan nasıl arttırabilirim ki sürekli emince pek dolamıyor sanırım
İlk doğduğu gün demişti bizim de kontrol eden DR. Haftalık kontrole gittiğimde duzeldigini söyledi kendi Dr u. İns sizin de hiçbir şey çıkmaz. Sadece önlem olarak yapılmış olurKızlar 1.ayın sonunda bebegimi kontrole götürdüğümde dr testislerinin koyu renk oldugunu hormonlarına bakılması gerektigini söyledi. Endokrine yönlendirdi. Kan verdik hormonal bazi drgerleri yuksek basina boyle bisey gelen var mi?
Canım aşırı gelmiyorSütün ne kadar geliyor sağdığında? Benin iki göğüs max 80gördüm ama bu aralar 50 60 falan nasıl arttırabilirim ki sürekli emince pek dolamıyor sanırım
Bestlak mı hemen aldırsyım eşime, rezeneden tiksindim asla içemiyorum bu tarz bişi içsem daha iyi gerçektenBenim 100ü buluyor bazen ama sık emzirirken dolmuyor hemen haklısın. Bestlak damla kullanıyorum ben günde 1 kez. Haftada 2-3 malt içeceği içiyorum bir de her gün birkaç kuru incir ve hurma yiyorum. Bende etki etti açıkçası
Bencede sağmak, muhakkak diğer göğüste benimde sızıyor ama sağmaya kalkınca 30cc 40 cc az önce doktorla görüştüm bana 2-2.5 saatten önce emzirme dedi bakalım bugün ona dikkat edeceğim belki bu şekilde de biraz daha miktar olarak fazlalaşırCanım aşırı gelmiyor
2 dolu göğüsten en fazla 120cıkıyor ama her zaman degil. Genelde 1 göğüsten 60 cc çıkıyor 2 göğüsten 120 . Eğer uzun süre emilmediyse.
Mesela çocuğu emzırdıhım zaman diğer göğüsten süt gelıyor kıyafetim ıslanıyor.
Göğüs ppmpasında da aynı şekilde. Sanırsın tonla süt varbir sagıyorsun 60-70 cc falan çıkıyor tek göğüsten.
Bolca su içiyorum ve bu ısın sırrı sanirim sağmak.
Benim kızımın da vajinal dudakları koyu renk olduğu için göndermişlerdi endokrine bisuru test yapıldı kan alındı genetikte baktı KAH diye bı hastalıktan suphelendiler. süreç üç ay sürdü sonuçların çıkması baya stresli günlerdi çok şükür sonuar temiz çıktı yüksek çıkan kan değerleri normale döndü inşallah sizin bebeğinizde de bişey yokturKızlar 1.ayın sonunda bebegimi kontrole götürdüğümde dr testislerinin koyu renk oldugunu hormonlarına bakılması gerektigini söyledi. Endokrine yönlendirdi. Kan verdik hormonal bazi drgerleri yuksek basina boyle bisey gelen var mi?
Onu söylemeyi unuttum .Bencede sağmak, muhakkak diğer göğüste benimde sızıyor ama sağmaya kalkınca 30cc 40 cc az önce doktorla görüştüm bana 2-2.5 saatten önce emzirme dedi bakalım bugün ona dikkat edeceğim belki bu şekilde de biraz daha miktar olarak fazlalaşır
Evet birçok mamayı döktüm öyle bende 30 veriyordumda doymuyo gibi geldi biraz daha gözlemleyip arttıracamCanım ben baştan 30 cc yapıyordum, şimdi 60 cc’ye çıkardım. Çünkü 40-45 içiyor 30 yapınca az geliyor.
Mesela çok emdiyse ve uykuya dalmak için mama istiyorsa, 30 yapıyorum çünkü o zaman 15-20 içiyor.
Biraz bebeğine göre davran yani.
Bu etapta ziyan olan mamanın haddi hesabı yok
Ben bir yerlerde hata yapıyorum ama nerdeCanım aşırı gelmiyor
2 dolu göğüsten en fazla 120cıkıyor ama her zaman degil. Genelde 1 göğüsten 60 cc çıkıyor 2 göğüsten 120 . Eğer uzun süre emilmediyse.
Mesela çocuğu emzırdıhım zaman diğer göğüsten süt gelıyor kıyafetim ıslanıyor.
Göğüs ppmpasında da aynı şekilde. Sanırsın tonla süt varbir sagıyorsun 60-70 cc falan çıkıyor tek göğüsten.
Bolca su içiyorum ve bu ısın sırrı sanirim sağmak.
AyyGöbeği boşver de o tirnAklarin güzelliği
yavaştan başlamayı istiyorum hamilelikten +10 kılo var ama ben kilolu hamile kaldığım için (86kilo) baya top gibiyimKızlar kilo verme durumlarını ne? Ben 12 kilo vermiştim ilk 2 hafta, son iki haftalık durumu bilmiyorum ama vücudumdan anladığım kadarıyla bir zayıflama yok gibi. Göbeğim baya küçüldü sadece. Acaba minik minik dikkat etmeye başlasam mı diyorum, bu halim beni çok mutsuz ediyor çünkü +18 kiloda falanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?