Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sizin bebeğiniz de sabahları çok aktif oluyor mu? 7 buçuk gibi uyanıyor ve 11den önce uyumuyor. Çığlık kıyamet ağlamıyor ama hep sesli, hep hareketli. Bu kadar uyanık kalması normal mi?
Tam o saatlerde aktif bizimki de ağladığı da oluyor. Bazen tam 5 saat sürüyor uyumasi

Mochi candır. Elim kolum oldu bu süreçte

Kizlarr gaz sorununu nasıl cozdunuz bugün çok huysuz uykuya dalıyor uyanıyor masaj yapıyorum rahatlamiyor sab simplex kullanıyoruz hergun aynı saatte veriyorum ama günü gunune tutmuyor artık ne yapacağımı şaşırdım kendini çok kasıyor ikiniyor kızarıyor bide ilk çocuk tecrübesizim napcami şaşırdım artık

Sütün ne kadar geliyor sağdığında? Benin iki göğüs max 80gördüm ama bu aralar 50 60 falan nasıl arttırabilirim ki sürekli emince pek dolamıyor sanırım
Humana still tee ve rezene. Bunlara ek olarak bestlak damla kullanıyorum. Kızımda da süt sagardim. Su gibiydi. Bunda sagdiğım sütün kalitesi çok arttı. Bunlara bağlıyorum. İns siz de faydasını görürsünüz

İlk doğduğu gün demişti bizim de kontrol eden DR. Haftalık kontrole gittiğimde duzeldigini söyledi kendi Dr u. İns sizin de hiçbir şey çıkmaz. Sadece önlem olarak yapılmış olur

Sütün ne kadar geliyor sağdığında? Benin iki göğüs max 80gördüm ama bu aralar 50 60 falan nasıl arttırabilirim ki sürekli emince pek dolamıyor sanırım
Canım aşırı gelmiyor
2 dolu göğüsten en fazla 120cıkıyor ama her zaman degil. Genelde 1 göğüsten 60 cc çıkıyor 2 göğüsten 120 . Eğer uzun süre emilmediyse.
Mesela çocuğu emzırdıhım zaman diğer göğüsten süt gelıyor kıyafetim ıslanıyor.
Göğüs ppmpasında da aynı şekilde. Sanırsın tonla süt var bir sagıyorsun 60-70 cc falan çıkıyor tek göğüsten.

Bolca su içiyorum ve bu ısın sırrı sanirim sağmak.

Bestlak mı hemen aldırsyım eşime, rezeneden tiksindim asla içemiyorum bu tarz bişi içsem daha iyi gerçekten

Bencede sağmak, muhakkak diğer göğüste benimde sızıyor ama sağmaya kalkınca 30cc 40 cc az önce doktorla görüştüm bana 2-2.5 saatten önce emzirme dedi bakalım bugün ona dikkat edeceğim belki bu şekilde de biraz daha miktar olarak fazlalaşır

Benim kızımın da vajinal dudakları koyu renk olduğu için göndermişlerdi endokrine bisuru test yapıldı kan alındı genetikte baktı KAH diye bı hastalıktan suphelendiler. süreç üç ay sürdü sonuçların çıkması baya stresli günlerdi çok şükür sonuar temiz çıktı yüksek çıkan kan değerleri normale döndü inşallah sizin bebeğinizde de bişey yoktur

Kızlar kilo verme durumlarını ne? Ben 12 kilo vermiştim ilk 2 hafta, son iki haftalık durumu bilmiyorum ama vücudumdan anladığım kadarıyla bir zayıflama yok gibi. Göbeğim baya küçüldü sadece. Acaba minik minik dikkat etmeye başlasam mı diyorum, bu halim beni çok mutsuz ediyor çünkü +18 kiloda falanım

Onu söylemeyi unuttum .
Emzirme sıklığı 2-2,5 saat
Sağma sıklıgım 3 saat falan .

Mesela 2 göğüs dolu, biri yetiyor
Diğeri de sonraki öğüne kalıyor. O süreçte mnür göğüs doluyor. Bu sekilde öğünleri ayarlıyorum. : saĞdımını verdiğimde emzirme y da sama sıklıgım uyuyor ve göğüs da dolu oluyor .

Ama 2 göğüsu versen süt kalmıyor sonrası öğüne . Yani fazla süt içmesi gelişimine katlı sağlamıyor:)

Evet birçok mamayı döktüm öyle bende 30 veriyordumda doymuyo gibi geldi biraz daha gözlemleyip arttıracam

Ben bir yerlerde hata yapıyorum ama nerde ben bebeye sütü yettiremiyorum bir türlü dün sabah sagdim 2 dolu göğüsten 190 CC çıktı.dolu değilken bu kadar çıkmıyor tabiki ama yinede yetmesi gerekmiyormu bizimkine bazen bişey oluyor sürekli memede kalmak istiyor örnek dün bugün canıma okudu.gogusler bitince yaygarayi basıyor yetmiyor herhalde az geliyor diyorum ama ağzı burnu heryeri süt sonra fazlasını kusuyor ama yinede ağzı arıyor emzikte tutturamadim adam gibi hele kriz anında asla tutmuyor.napcami şaşırdım ben

yavaştan başlamayı istiyorum hamilelikten +10 kılo var ama ben kilolu hamile kaldığım için (86kilo) baya top gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…