- 23 Ekim 2018
- 16.311
- 37.727
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.921
Bizim de öyleKızlar bebeği her beslediğim de süt mana boğazına kaçıyor cok endişeleniyorum sizde de oluyor mu ben bi şeyi yanlış mı yapıyorum
Merak ediyorum bunu ben de.Kimyon çayından bebeğine veren var mı? Etkili oluyor mu?
Yok yazmadı, yonca haber getiriyorKızlarSpatzi yazdı mı sonra nasılmış ?
Buraya girmemek için mi doğurmak istiyordu acabaYok yazmadı, yonca haber getiriyor
Kız doğurcam da doğurcam dedi doğurdu gelemiyor.
Canım netten kolik masajına bak . Yağlı masaj yap ve ardından banyo yaptır besle yatır. Youtubeden den beyaz ses aç. İse yarar belkıdünden beri çok ağlıyor minnoşum. Atak haftası artı 1 aylık oldu 1-2 ay arası gaz sıkıntısı en fazla oluyor sanırım
Galiba bizim sütler tazyıklıBizim de öyle
Masajı eşim yapıyor ben yapamıyorum çığlık çığlığa ağlıyor dokununca. Beyaz gürültü ve kundak olmazsa olmazımız zaten ama sanki onlar bile bugün yeterince etkili olmadıCanım netten kolik masajına bak . Yağlı masaj yap ve ardından banyo yaptır besle yatır. Youtubeden den beyaz ses aç. İse yarar belkı
oynuyom oyuncak gibi onunla
Evet galiba ondanGaliba bizim sütler tazyıklı
Süper yaoynuyom oyuncak gibi onunlagazı yoksa toksa altı temizse bi müddet sessizce takılıyo kendi ozmanlar ev işlerini hallediyorum bende , bak mesela 7de uyumuştu hala uyuyo uyanır 10a doğru göbiş acıkıcak
Kimyon çayından bebeğine veren var mı? Etkili oluyor mu?
Ben cesaret edemedim eşim verelim demiştiKendi kendime iyi muhabbet ettim gidiyorum
Edkiden çocuklara papatya çayı falan veriliyordı niyeydi o yaBen cesaret edemedim eşim verelim demişti
Çocuk doktorumuz rezene verebilirsin dedi ama rezene kendim de içmedim bu sefer önerilmiyor genel olarak diye kimyonu da sormadım bu hafta kontrolde soracağım unutmazsamBen cesaret edemedim eşim verelim demişti
Anason içiriyorlarmış eskiler uyusun diye resmen çocuğu uyuşturmak bu yaEdkiden çocuklara papatya çayı falan veriliyordı niyeydi o ya
Benim ortancanın her sofraya oturuşumda kakasının gelmesi gibiBenim bebede sensör var
Eminim
Yemeğe kalkayım ya da wcye çığlığı basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?