Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oooooo bana bütün misafirler geldi gitti bitti atlattım hepsini, eşimin arkadşaı geldi bebeği görmeye bunlar ufak tefek misafir
Bencede boşver toparlan öyle gelsinler banada 20günden sonra geldiler
Bakalm. Gelirlerse de cok bisey beklemesinler ya. Bence kisa oturup kalkmaĺilar hatta ama işte

Ne güzel yazmışsın vallahi. Ben kendimi çok beceriksiz hissediyorum bazen. Bebeğim bende değil kv de susuyor mesela çok bozuluyorum. Sustu işte sevin değil mi? Ama böyle senin yazdığın gibi yazılar cidden moralimi yükseltiyor

Anasina çekmiş
Uykuyu sevmesi çekseydi keşke
Bakalm. Gelirlerse de cok bisey beklemesinler ya. Bence kisa oturup kalkmaĺilar hatta ama işte
Bence yemek ya da birsyeler getirmeliler misafir kabul etmedim ben zaten simdide annemdeyiz uzun kalırım dönünce de bakalım keyfime göre disarda görüşelim diyeceğim evde zor geliyor hazırlık vs.

Siteye Baktım siteye aslında baya mantıklı ama bilemedim alışık olduğumuz bi uygulama olmadığı için

Oo misafir mi? Valla bana gelen giden yok. Gelcez dediler ama hala gelmediler. Heralde iyice toparlanmamı bekliyor millet iyi ki de öyle yapiyorlar
Valla banada kimse gelmedi daha her arayan biraz dh toparlanır gelcez diyor ama kimseyi ağırlayasım yok açıkçası
Kızın bir günü bir gününü tutmuyor bazen ev çarşamba pazarı gibi oluyor durmadığı zaman birşey yapamıyorum milletin geleceği gün öyle olursa

Sende de durur. 9 ay senin vucudunla bir olmusken mümün degil. sen onunla bag kur canim. Bi kere o düsünceui at. Bana da yok emzirmeyi beceremuyorsun vay babasinda duruyr sende durmuyor yok gazini cikaramiyorsun gibi seyler denildi. Ama öyle degil herkes gidecek en son yine sen kalacaksn yaninda.

Inşallah o da çeker canim umudu kesme vallahi ya yeme icme konusunda cok beklenti olmamalı. Sen baya evde yoksun zaten nerde bulup da gelcekler evine disarda işi halletmek tam senlik ve bence de cok mantikli

Iste yani güvenemiyoruz bebelere ama tedirginligimizi de hissedebilirler rahat olmak en iyisi. Ben artk gelseler de daginiklik ve aksaklik olursa o kismi umursamamayı kabullendim. Cok rahatladim sen de oyle yap.

Uyudu uyandi sonra gazdan krize girdi eminim zira memeyi tutup birakti tutup birakti. Hatta hirsla aldi memeyle kavga etti.biraz biraz emzirdim yari ac yari tok belki. Baktm gazı da cıkaramıyor ovdum masaj yaptm yok yani gezdirdim hareketlendirdim yine yok. Reflü yatagina attim titresmi actm agzina da emzik. Hadi yallah. Suan uyudu uyuyacak. Artk bi saate kalkip emziririm belki o vakit gazı da bi yerlerden cikar kim bilir

Iste yani güvenemiyoruz bebelere ama tedirginligimizi de hissedebilirler rahat olmak en iyisi. Ben artk gelseler de daginiklik ve aksaklik olursa o kismi umursamamayı kabullendim. Cok rahatladim sen de oyle yap.
Valla hem kimse gelsin istemiyorum hemde canım sıkılıyor

Canım benimkide dışarıda güzel uyuyor arabada da aynı şekilde... Benimkide uyumadı yıkadık şimdi uyuyacak gibi.. bencede çok yorucu

Mesela ben burda okuyorum herkes gündüz bebeği bi şekilde uyutmya çalışıyo, ben acıkcası uyutmaya çalışmıyorum uyumuyosada onunla konuşuyorum ilgileniyorum yada evimin işini yapıyorum , uyutmak için çaba göstermiyorum zaten uykusu geldiğin istemsiz o uyuyo, tabi bebeğiniz kolik değilse yada uyanıkken huysuzlaşmıyosa dediklerim ..
gece uyutmak için uğraşıyorum mesela 10da uyandı şimdi 1 de uyudu geri. 3 gibi uyanır yine kesinn 2 saatte yada 3 saatte bi uyanıp doyurup ger uyutuyorum. Gündüz oluncs tamamen uyanıyoruz.
İnşallah bu döngü ilerdede böyle olur
Bugun gelen misafirimiz 7 aylık yeğeni varmış öğrenmiş uyku düzenini 9da yatıp sabaha kadar uyanmıyomuş inşallah bizde yapabiliriz

Benim kızımın kırkı çıkınca öyle olurdu. Gece uyur sabah uyanırdı.
Maşaallah çok uysal bir bebek idi.
İnşaAllah bu kızımda öyle olur

Benim kızımın kırkı çıkınca öyle olurdu. Gece uyur sabah uyanırdı.
Maşaallah çok uysal bir bebek idi.
İnşaAllah bu kızımda öyle olur
Ayyy inşallah ne güzelmiş maşallah Gerçi yenidoğdular daha düzen oturtmak zor belki atak zamanları olucak hiç uyumıcaklar ama yavaş yavaş onları biz, bizide onlar çözücek alışıcaz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…