- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.961
Bakalm. Gelirlerse de cok bisey beklemesinler ya. Bence kisa oturup kalkmaĺilar hatta ama işteOooooo bana bütün misafirler geldi gitti bitti atlattım hepsini, eşimin arkadşaı geldi bebeği görmeye bunlar ufak tefek misafir
Bencede boşver toparlan öyle gelsinler banada 20günden sonra geldiler
Anasina çekmişİyi geceler herkese. 9 dan berii uyutmaya çalışıyorum ama asla uyumuyor. Çok yorucu geliyor bu durum. Emzirme gaz alt değişme kısır döngü.bazende bir uyuyor 2 saat kestiremiyorum. Dısarda kesinlikle daha sakin ve güzel uyuyor ama, cocuk gezme seviyor
Ne güzel yazmışsın vallahi. Ben kendimi çok beceriksiz hissediyorum bazen. Bebeğim bende değil kv de susuyor mesela çok bozuluyorum. Sustu işte sevin değil mi? Ama böyle senin yazdığın gibi yazılar cidden moralimi yükseltiyorYa suan dusunuyorum da ilk günden bugune geldigim nokta cok ilginç.
bebegimi kucagima aldiktan sonra ilk günler hep hamileyken ne zaman hareketliyse o vakitlerde krize girerdi. Biz direk yapistirdik etiketi aha kolik bebe.
Annem yanımda tabi ama annem 2 cocuk büyütmüs kadın degil sanki agliyo eline aliyo salliyo geziniyo bakiyo ki araniyo hemen gelip al bunu emzir ben emziremiyorum ucunu tutturamiyorum aglayacak gibi oluyorum stres yapiyorum acele ediyorum. Annem eşim babam herkes biseyler diyor yüküm bin kat artyor stres oldukca cocuk da geriliyor...
Sonra baktm bunu anca ben hallederim sakinleşmeyi pozisyon bulmayı ogrendim silikon uc aldrdm bi sekilde ilerledik sonra rutin cizdim kafada ayni sevil in anlattigi gibi. Altini degistir emzir gazina bak uyut vb. Tabi huyu degisti mi degisti. Her defasinda bebegimi keşfetmeye inat ettim. Inat önemli pes etmemek önemli.
Kolik cocuk derken kolik olan biz mişiz meger. Kafaya bak!
Simdi napyrm öncülleri eliyorum bebeği okumaya calisiyorum harektleri bana ne anlatiyor ne yapmak istiyor diyorum ihtiyacini giderince bebekler huzurlu oluyor onu buldum. Bebeklerinizi bol bol gözlemleyin acele etmeyin aglayinca telaşe etmeyin ben yaptm başta siz yapmayın. Hala caresiz annelerimizi görüyorum o bebek en güclü bagı sizinle kurdu. Babayla neneyle veya 3. Bi sahisla degil.
Geldigim nokta bu yüzden sasirtiyor beni ve buranin faydasi o kadar cok oldu ki.
Gece gece aklma geldi yazdim sebebini bilmiyorum.
Ben çok süt olursa diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. Normal sütüm ancak bebeğe yetiyor ama tazyik var sürekli köh koh tıkanıyor bu seferde emmek istemiyor. Sağım arttırıyormuş ama mecbur sağiyorumGaliba bizim sütler tazyıklı
Uykuyu sevmesi çekseydi keşkeAnasina çekmiş
Bence yemek ya da birsyeler getirmelilerBakalm. Gelirlerse de cok bisey beklemesinler ya. Bence kisa oturup kalkmaĺilar hatta ama işte
Baktım siteye aslında baya mantıklı ama bilemedim alışık olduğumuz bi uygulama olmadığı içinBagi Dastana Otomatik Sallanan Ana Kucağı | KiralaMini.com
Bebek Ağırlığı 0 - 9 Kg Değiştirilebilir Hız Ayarı 5 Kademeli Müzik 10 Farklı Melodi Prototif Tasarım Var Eksta Konfor Var Tente / Sinekli Var Kumandalı Kontrol Var Zaman Ayarlama Seçeneği Var USB / Bluethoot Bağlantısı Var Çalışma Seçeneği Elektrik Pil Ped Özellikleri Ekstra Dolgulu Minder Baş...kiralamini.com
Şu siteden bir şey kiralamayı deneyen oldu mu ? Bazı ürünler için bana mantıklı geldi açıkçası. Belki hevesle alacağız ama çocuk sevmeyecek ya da bize kullanışlı gelmeyecek.
Valla banada kimse gelmedi daha her arayan biraz dh toparlanır gelcez diyor ama kimseyi ağırlayasım yok açıkçasıOo misafir mi? Valla bana gelen giden yok. Gelcez dediler ama hala gelmediler. Heralde iyice toparlanmamı bekliyor millet iyi ki de öyle yapiyorlar
Beyaz gürültü bizde hiç işe yaramıyor ya bir sürü farklı açtım hiç sakinleşmiyorCanım netten kolik masajına bak . Yağlı masaj yap ve ardından banyo yaptır besle yatır. Youtubeden den beyaz ses aç. İse yarar belkı
Sende de durur. 9 ay senin vucudunla bir olmusken mümün degil. sen onunla bag kur canim. Bi kere o düsünceui at. Bana da yok emzirmeyi beceremuyorsun vay babasinda duruyr sende durmuyor yok gazini cikaramiyorsun gibi seyler denildi. Ama öyle degil herkes gidecek en son yine sen kalacaksn yaninda.Ne güzel yazmışsın vallahi. Ben kendimi çok beceriksiz hissediyorum bazen. Bebeğim bende değil kv de susuyor mesela çok bozuluyorum. Sustu işte sevin değil mi? Ama böyle senin yazdığın gibi yazılar cidden moralimi yükseltiyor
Inşallah o da çeker canim umudu kesmeUykuyu sevmesi çekseydi keşke
Bence yemek ya da birsyeler getirmelilermisafir kabul etmedim ben zaten simdide annemdeyiz uzun kalırım dönünce de bakalım keyfime göre disarda görüşelim diyeceğim evde zor geliyor hazırlık vs.
Iste yani güvenemiyoruz bebelere ama tedirginligimizi de hissedebilirler rahat olmak en iyisi. Ben artk gelseler de daginiklik ve aksaklik olursa o kismi umursamamayı kabullendim. Cok rahatladimValla banada kimse gelmedi daha her arayan biraz dh toparlanır gelcez diyor ama kimseyi ağırlayasım yok açıkçası
Kızın bir günü bir gününü tutmuyor bazen ev çarşamba pazarı gibi oluyor durmadığı zaman birşey yapamıyorum milletin geleceği gün öyle olursa
Valla hem kimse gelsin istemiyorum hemde canım sıkılıyorIste yani güvenemiyoruz bebelere ama tedirginligimizi de hissedebilirler rahat olmak en iyisi. Ben artk gelseler de daginiklik ve aksaklik olursa o kismi umursamamayı kabullendim. Cok rahatladimsen de oyle yap.
Canım benimkide dışarıda güzel uyuyor arabada da aynı şekilde... Benimkide uyumadı yıkadık şimdi uyuyacak gibi.. bencede çok yorucuİyi geceler herkese. 9 dan berii uyutmaya çalışıyorum ama asla uyumuyor. Çok yorucu geliyor bu durum. Emzirme gaz alt değişme kısır döngü.bazende bir uyuyor 2 saat kestiremiyorum. Dısarda kesinlikle daha sakin ve güzel uyuyor ama, cocuk gezme seviyor
Benim kızımın kırkı çıkınca öyle olurdu. Gece uyur sabah uyanırdı.Mesela ben burda okuyorum herkes gündüz bebeği bi şekilde uyutmya çalışıyo, ben acıkcası uyutmaya çalışmıyorum uyumuyosada onunla konuşuyorum ilgileniyorum yada evimin işini yapıyorum , uyutmak için çaba göstermiyorum zaten uykusu geldiğin istemsiz o uyuyo, tabi bebeğiniz kolik değilse yada uyanıkken huysuzlaşmıyosa dediklerim ..
gece uyutmak için uğraşıyorum mesela 10da uyandı şimdi 1 de uyudu geri. 3 gibi uyanır yine kesinn 2 saatte yada 3 saatte bi uyanıp doyurup ger uyutuyorum. Gündüz oluncs tamamen uyanıyoruz.
İnşallah bu döngü ilerdede böyle olur
Bugun gelen misafirimiz 7 aylık yeğeni varmış öğrenmiş uyku düzenini 9da yatıp sabaha kadar uyanmıyomuş inşallah bizde yapabiliriz
Aynen canım, geceler daha iyi çok şükür, ağustos hemen bitse rahatlariz sankiAllahim şu sıcaklar bir geçse. Kış çocuğu olsa mis .sar sarmala uyusun .yaz çocuğu çok zormuş .ve eminim senin çocuk da geceleri iyi uyuyor .çünkü hava serinliyor ve kundak yapiyorsun
Ayyy inşallah ne güzelmiş maşallahBenim kızımın kırkı çıkınca öyle olurdu. Gece uyur sabah uyanırdı.
Maşaallah çok uysal bir bebek idi.
İnşaAllah bu kızımda öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?