Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende ultra air var benimki de basta öyle yapti agzini kocaman aciyor doldurmadigindan agliyor gibiydi zamanla alisti israrla verdm ben vazgecmedim tuttu elh.

Benim elimde var ama kullanamadım ince kağıt gibi Bi şeymiş uç kısmı biraz daha kalın ama meme ucuma göre ince ve uzun sanki o yüzden beğenmedim denemedim bile
Canim eger hic emziremiyorduysan o silikonu kullansaydin benimki de basta tutamadi cok da acitti cırım cırım agladi aynen silikon ince ucu uzun ama iş gördü yani. Simdi artk silikonsuz alabiliyor. Eger silikon da olmasaydi kesin benim meme de taş kesilirdi. Masaj yap muhakkak o 5 dk silikonla ver mesela digerini normal ver. Sol tarafı kurtarana kadar biraz silikonla yarıdan sonrasını silikonsuz da verebilirsin. Maksat bebek emsin yumuşatsin ama meme ucunda dinlensin iyileşsin diye.
Benim aglayıncada akıyor aha ağlıyor
ya akla gelmesi bile yetiyor bi agri sizi iniyor asagi dogru iki büklüm oluyorum sonra şıpır şıpır cidden. Ama sanki iki gündür az biraz terbiyelendiler sanki önceki arsızliklari yok cok sükür.

Ben sadece ultra air almıştım onu da hemen tuttu. 10-15 dk sonra atıyor yorulup ama güzel tuttu yani ben dene derim.
Gün içinde mutlaka öyle bir zaman dilimi oluyor bazen gündüz bazen gece bugün ikindiye denk geldi mesela 4-5 saattir ayaktaydı şimdi uyudu
İyi bari tüm bebişlerin uyanık zamanı oluyormuş. İnternette 16-18 saat uyur diyor ilk 40 gün için ya az uyuyor diye üzülüyordum. Sabah 3-4 saat, akşamüstü 2-3 saat uyanık kalıyor çünkü

ah bu erkekler kaçacak yer ariyorlar. Benimki de kucagina aliyor az mizirdaninca annesi al diyor bana salliyor cocugu.
Sil bakalm nazar olablr. En azndan psikolojik olarak sen rahatlarsn belki bebege de yansır. Bi de eger biliyorsan okuyabilirsin ben hastaneye gidince herkes aa bebege bak ne tatli uyy diye diye bi hal ettiler ben korkuma hatim indirdim cocugun ustüne

Bu kadar takibini yapamam canim
Yok bende yapamam zaten ama kafein çok alınca uyumadı gibi geldi bana. Evde hep kafeinsiz içiyordum dışarda dikkat etmedim. Bir de ben çok kahve içerim o sebeple ona yordum. Bir de kafein sütü azaltiyormus bir yerde okumuştum. Ben oumda hiç dikkat etmedim kahveleri götürdüm. Çocuk gece gündüz uyumazdi. Şimdi fark ediyorum ondan olduğunu.

Ya suan dusunuyorum da ilk günden bugune geldigim nokta cok ilginç.

bebegimi kucagima aldiktan sonra ilk günler hep hamileyken ne zaman hareketliyse o vakitlerde krize girerdi. Biz direk yapistirdik etiketi aha kolik bebe.
Annem yanımda tabi ama annem 2 cocuk büyütmüs kadın degil sanki agliyo eline aliyo salliyo geziniyo bakiyo ki araniyo hemen gelip al bunu emzir ben emziremiyorum ucunu tutturamiyorum aglayacak gibi oluyorum stres yapiyorum acele ediyorum. Annem eşim babam herkes biseyler diyor yüküm bin kat artyor stres oldukca cocuk da geriliyor...

Sonra baktm bunu anca ben hallederim sakinleşmeyi pozisyon bulmayı ogrendim silikon uc aldrdm bi sekilde ilerledik sonra rutin cizdim kafada ayni sevil in anlattigi gibi. Altini degistir emzir gazina bak uyut vb. Tabi huyu degisti mi degisti. Her defasinda bebegimi keşfetmeye inat ettim. Inat önemli pes etmemek önemli.

Kolik cocuk derken kolik olan biz mişiz meger. Kafaya bak!

Simdi napyrm öncülleri eliyorum bebeği okumaya calisiyorum harektleri bana ne anlatiyor ne yapmak istiyor diyorum ihtiyacini giderince bebekler huzurlu oluyor onu buldum. Bebeklerinizi bol bol gözlemleyin acele etmeyin aglayinca telaşe etmeyin ben yaptm başta siz yapmayın. Hala caresiz annelerimizi görüyorum o bebek en güclü bagı sizinle kurdu. Babayla neneyle veya 3. Bi sahisla degil.
Geldigim nokta bu yüzden sasirtiyor beni ve buranin faydasi o kadar cok oldu ki.

Gece gece aklma geldi yazdim sebebini bilmiyorum.

Canım bende buraya bu kadar gireceğimi tahmin etmezdim... Şimdi herkesin az çok hayatını biliyorum ve girmeyince merak ediyorum bebekler nasıl hasta olan varmı sorunlar nasıl çözüldü neler yapıldı kime nasıl.yardimci olabilirim birinin bir sorununa çözüm bulsam yada fikirversem mutlu olur oldum..

Oo misafir mi? Valla bana gelen giden yok. Gelcez dediler ama hala gelmediler. Heralde iyice toparlanmamı bekliyor millet iyi ki de öyle yapiyorlar
Oooooo bana bütün misafirler geldi gitti bitti atlattım hepsini, eşimin arkadşaı geldi bebeği görmeye bunlar ufak tefek misafir
Bencede boşver toparlan öyle gelsinler banada 20günden sonra geldiler

İyi geceler herkese. 9 dan berii uyutmaya çalışıyorum ama asla uyumuyor. Çok yorucu geliyor bu durum. Emzirme gaz alt değişme kısır döngü. bazende bir uyuyor 2 saat kestiremiyorum. Dısarda kesinlikle daha sakin ve güzel uyuyor ama, cocuk gezme seviyor

Benim bebede sensör var
Eminim
Yemeğe kalkayım ya da wcye çığlığı basıyor
O sensör hep boyut değiştiriyor. Yemeğe oturduğu anda tuvaleti gelmesi, dışarı çıkacaksan normalde 1 saat yaptığı öğle uykusunu 4 saat yapması, asla yemediği yemeklere yemez desen büyük iştahla milletin yanında silip süpürmesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…