Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Benim kız yeni uyudu ama bu gece ağıt yakmadı yaygara koparmadi. Buna da şükür sadece uyumadimoyle etrafına bakındı. Ama tabi ki kucakta bir yere bıraksam ağlar. Ama bugünden önceki gecelerde kucagimda deli gibi ağlıyordu. Damlalar işe yaradı benimkinde galiba.

Ay hadi İnşallah..

Aaaa 29u doğum yapmadın mı 7ağustosda çıkıyo diye biliyorum doğduğu günde sayılıyo ya
Ben 30u doğum yaptım yarın diye saydım ben kendiminkini oyuzden
Napıcan aklında bişi varmı
Siz niye sutunuzusagiyorsunuz ? Ben anlayamadım. Ben mi yanlış yapıyorum. Bana Surrender ile anlatır mısınız,

Siz niye sutunuzusagiyorsunuz ? Ben anlayamadım. Ben mi yanlış yapıyorum. Bana Surrender ile anlatır mısınız,
40ı nasıl çıktığınımı anlatalım yoksa süt sağmayımj anlamadım canım Bu kadınlar klubunde altında yazan sayı bana göre 1 gün önde gidiyo , doğum yaptığım gün 0 olarak sayıyodu. ben bugun yapıcam kırkını yıkıcam

Bazıları göğüsündeki süt fazlaysa saağar kenara koyar, geceleri verebilirsin o sağdığın sütü

Gündüz azalıyor diye mi sagiyorsunuz?

Mesela benim geceleri uyuyor .Sagmak aklıma gelmedi. Sagdigimda ne gibi bir fayda sağlayacak?Gün içinde sütüm mu artacak?

Gündüz kaç saatte bir emziriyorsun peki ?oyalarken ne yapıyorsun mesela .Sen evinin işini yaparken o yatıyor mu ?

Ya varya sen bu işii biliyorsun emzirmek için 2 saatte 1'e uyunca göğüslerim doldu. İK dedikçe vermişim resmen 30 dkkda 40 dkkda bir ne sütümü biliyordum nede çocuk adam akıllı uuuyıdu. Ağladı biraz 2 saate dayanmak için ama gerçektende öyle beslemek lazımmış
yavaştan başlamayı istiyorum hamilelikten +10 kılo var ama ben kilolu hamile kaldığım için (86kilo) baya top gibiyim
Evet bende eve gider gitmez sağlıklı bir düzen oluşturacağım. Aralıklı oruç yapmak istiyorum ama sütümü etkilemesinden korkuyorum emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…