- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.981
Daha yarın çıkıyor
Yani bugün
Aaaa 29u doğum yapmadın mı 7ağustosda çıkıyo diye biliyorum doğduğu günde sayılıyo yaYani bugün
O sensör hep boyut değiştiriyor. Yemeğe oturduğu anda tuvaleti gelmesi, dışarı çıkacaksan normalde 1 saat yaptığı öğle uykusunu 4 saat yapması, asla yemediği yemeklere yemez desen büyük iştahla milletin yanında silip süpürmesi gibi
Canım saat ikide uyudu oğlan bende anında uyumuşum saat 04;25 şuan emziriyorum
Ay hadi İnşallah..Benim kız yeni uyudu ama bu gece ağıt yakmadı yaygara koparmadi. Buna da şükür sadece uyumadimoyle etrafına bakındı. Ama tabi ki kucakta bir yere bıraksam ağlar. Ama bugünden önceki gecelerde kucagimda deli gibi ağlıyordu. Damlalar işe yaradı benimkinde galiba.
Siz niye sutunuzusagiyorsunuz ? Ben anlayamadım. Ben mi yanlış yapıyorum. BanaAaaa 29u doğum yapmadın mı 7ağustosda çıkıyo diye biliyorum doğduğu günde sayılıyo ya
Ben 30u doğum yaptım yarın diye saydım ben kendiminkini oyuzden
Napıcan aklında bişi varmı
Bir migren atağı geçirdim anca gözüm açıldı, alamadım ki telefonu elime
40ı nasıl çıktığınımı anlatalım yoksa süt sağmayımj anlamadım canımSiz niye sutunuzusagiyorsunuz ? Ben anlayamadım. Ben mi yanlış yapıyorum. BanaSurrender ile anlatır mısınız,
Gündüz azalıyor diye mi sagiyorsunuz?40ı nasıl çıktığınımı anlatalım yoksa süt sağmayımj anlamadım canımBu kadınlar klubunde altında yazan sayı bana göre 1 gün önde gidiyo , doğum yaptığım gün 0 olarak sayıyodu. ben bugun yapıcam kırkını yıkıcam
Bazıları göğüsündeki süt fazlaysa saağar kenara koyar, geceleri verebilirsin o sağdığın sütü
Hastanede bize doğduğu gün sayılmaz dediler amaAaaa 29u doğum yapmadın mı 7ağustosda çıkıyo diye biliyorum doğduğu günde sayılıyo ya
Ben 30u doğum yaptım yarın diye saydım ben kendiminkini oyuzden
Napıcan aklında bişi varmı
Mesela benim geceleri uyuyor .Sagmak aklıma gelmedi. Sagdigimda ne gibi bir fayda sağlayacak?Gün içinde sütüm mu artacak?40ı nasıl çıktığınımı anlatalım yoksa süt sağmayımj anlamadım canımBu kadınlar klubunde altında yazan sayı bana göre 1 gün önde gidiyo , doğum yaptığım gün 0 olarak sayıyodu. ben bugun yapıcam kırkını yıkıcam
Bazıları göğüsündeki süt fazlaysa saağar kenara koyar, geceleri verebilirsin o sağdığın sütü
Gündüz kaç saatte bir emziriyorsun peki ?oyalarken ne yapıyorsun mesela .Sen evinin işini yaparken o yatıyor mu ?Mesela ben burda okuyorum herkes gündüz bebeği bi şekilde uyutmya çalışıyo, ben acıkcası uyutmaya çalışmıyorum uyumuyosada onunla konuşuyorum ilgileniyorum yada evimin işini yapıyorum , uyutmak için çaba göstermiyorum zaten uykusu geldiğin istemsiz o uyuyo, tabi bebeğiniz kolik değilse yada uyanıkken huysuzlaşmıyosa dediklerim ..
gece uyutmak için uğraşıyorum mesela 10da uyandı şimdi 1 de uyudu geri. 3 gibi uyanır yine kesinn 2 saatte yada 3 saatte bi uyanıp doyurup ger uyutuyorum. Gündüz oluncs tamamen uyanıyoruz.
İnşallah bu döngü ilerdede böyle olur
Bugun gelen misafirimiz 7 aylık yeğeni varmış öğrenmiş uyku düzenini 9da yatıp sabaha kadar uyanmıyomuş inşallah bizde yapabiliriz
Ya varya sen bu işii biliyorsun emzirmek için 2 saatte 1'e uyunca göğüslerim doldu. İK dedikçe vermişim resmen 30 dkkda 40 dkkda bir ne sütümü biliyordum nede çocuk adam akıllı uuuyıdu. Ağladı biraz 2 saate dayanmak için ama gerçektende öyle beslemek lazımmışOnu söylemeyi unuttum .
Emzirme sıklığı 2-2,5 saat
Sağma sıklıgım 3 saat falan .
Mesela 2 göğüs dolu, biri yetiyor
Diğeri de sonraki öğüne kalıyor. O süreçte mnür göğüs doluyor. Bu sekilde öğünleri ayarlıyorum. : saĞdımını verdiğimde emzirme y da sama sıklıgım uyuyor ve göğüs da dolu oluyor .
Ama 2 göğüsu versen süt kalmıyor sonrası öğüne . Yani fazla süt içmesi gelişimine katlı sağlamıyor:)
Evet bende eve gider gitmez sağlıklı bir düzen oluşturacağım. Aralıklı oruç yapmak istiyorum ama sütümü etkilemesinden korkuyorum emin değilimyavaştan başlamayı istiyorum hamilelikten +10 kılo var ama ben kilolu hamile kaldığım için (86kilo) baya top gibiyim
Gece ki sütün özelliği ile gündüz deki sütün özelliği farklıymış gece sütü daha çok uyku yaparmış sagdigimiz sütün üzerine yazın derler diyorlarMesela benim geceleri uyuyor .Sagmak aklıma gelmedi. Sagdigimda ne gibi bir fayda sağlayacak?Gün içinde sütüm mu artacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?