Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım bebekler ılk zamanlar uyumayı bılmezmiş. Yardımcı olman gerek
Son 2 gündür ayağımda sallamayı bile deniyorum ama yok çok dinç oluyor kendileri
Gece uykusundan sonra illa o uyanıklık saatlerini tamamlıyor. Gece çok dinleniyorsa demek ki
Öğlene kadar zaten perti çıkmış oluyor, sonra 2 saat uyku 2 saat uyanıklık diye devam ediyoruz geceye kadar.

Kızlar kızım gece uykusunda tam uyanamadigi için ememiyor doğru düzgün . Şimdi sagdim tek göğüsten 90cc çıktı. Ne kadar vermeliyim biberonla.? Kilosuna göre vermemiz gerekiyordu galiba 5.200 kilosu
Bu bebege gore degısıyor bence. Benımkı 60 cc ıcıyor bıberon olunca. Fazla verdım bugun kustu

Bundan aldım bende oturmaya başlayınca kullanırız

Benımkı pert cıkarttırmıyor ıste . Cıglık cıglıga aglar uyuyamazsa.bır sekıldr uyutuyorum mecbur

Iyi geceler kızlar
Ben oğlanla yapışık yaşıyorum. Hangisi benim kolum hangisi onun bacağı karıştırıyorum artık.
Sürekli bir elimle bebişi diğeriyle memeyi tuttuğum için telefonu elime alamıyorum, dolayısıyla buraya bakamıyorum.
Ayakta uyuma özelliği geliştirdim bu arada. Ayakta dolaşarak emzirip bu sırada uyuyabiliyorum.
Neyse yaşıyorum yani, merak edersiniz diye haber vereyim dedim

Maşallah bende uyandirmiyorum gece csnim zaten 1e doğru emip uyuyir şimdi emmeye başladı durup emiyor durup emiyor. Eğer 1 gibi falan uyursa 5 gibi uyanıyor. 12 gibi uyursa 4.30 gibi ben uyandirmiyorum. Bu arada yıldız Doğumdan sonra girmemesi değil bebeği hastaydı doktora gitti bir daha haber almamıştık. En son site yöneticisine rica ettik o ulaştı. Hastane yatiyorlarmis. Doğumdan sonra 7gramayan arkadaşımız Spatzi hanfendi ortalarda yok.

Halisünasyon da görüyorsundur sen :)

Kızlar kızım gece uykusunda tam uyanamadigi için ememiyor doğru düzgün . Şimdi sagdim tek göğüsten 90cc çıktı. Ne kadar vermeliyim biberonla.? Kilosuna göre vermemiz gerekiyordu galiba 5.200 kilosu
Bizim doktor şöyle söylemişti, kilo başına 150 cc toplamı veriyor, sonra kaç defa besleniyorsa o sayıya bolunce 1 keredeki miktari veriyor

Benımkı pert cıkarttırmıyor ıste . Cıglık cıglıga aglar uyuyamazsa.bır sekıldr uyutuyorum mecbur
Bizimki de uykusuzluktan ağlasa zorla uyuturdum zaten Amy. Sen iyi yapıyorsun bence. Her bebek farklı.
Bakınıyor, emiyor, kakasını yapıyor, gülüyor, oyalanıyor bizimki. Yoksa uykusu gelse affetmem uyuturum, sıcacık bir kupa kahve içerim üstüne
O sabah saatlerinde uykuya zorlayınca, sinirden ağlamaya başlıyor.
4 saati geçince artık mayışıyor, uyku öncesi beslenme, son bir altına bakayım derken falan da işte 5 saatte uykuya geçmiş oluyor.

Allah hepımızın yardımcısı olsun

Kızlar aranızda eşi tahammülsüz olan var mı? İş stresine, bebeğin ağlamasına, uyumamasına... evde genel bir gerginlik hakim

Alırım havasını.
Zaten ben diken üstünde yatıp kalkıyorum. Her cefayı biz çekiyoruz.
Eşim yapamaz öyle tripler merhametlidir. Biz hop demezsek analarına yapar gibi nazlanırlar.

Bir iki defa ben çalışıyorum erken kalkıyorum demeye kalktı. Ben de büyük doğduğunda hem çalışıyordum hem de gece defalarca emzirmeye kontrol etmeye kalkıyordum dedim. Sustu..

İlk haftalar nöbetleşe bakıyorduk. Artık çok mecbur kalmadıkça seslenmiyorum. Daha fazlasını da beklemesin.

Bu aldoginiz kremlerin uzerinede pudrayi dokebilirsin bence olay pudrada bitiyor nemi emiyor iyileşmeyi hizlandiryor

Afedersin agzına s.çrm
İşine gelmeyen de ayrılsın zaten
Evimin işini bile yapamamaya başladım bebekden zaten herşey bende işe gidiyo geliyo uyuyo yanş eski düzeninde o deavm ediyo benim herşeyim alt ğst oldu bide gelip bana huzursuzluk vericek cidden olay çıkar yani

Kizlar cok kotu bigun gecirdik ,gazi azaldi derken eşşeklik edip bu bezindeki renk olyindan dolayi hipp mama aldik cocuk delirdi asiri gaz yaptı ne uyku uyudu ne meme emdi bezini aksam 7 de baglamistim simdi degistim 1 kere işemiş oda hafif turunculasmis

Kizlar benim oglumun bu mamalara karsi asiri gazlanmasi ve rahatsiz olmasi sut alerjisi dusuncesinimi olustiryor sizce yani 2 defa zorla 30 cc mama verdim sonuc bugun mahvolduk aklima alerjik durmlar geliyor bu kadar hazmedememesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…