- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.341
Son 2 gündür ayağımda sallamayı bile deniyorum ama yok çok dinç oluyor kendileriCanım bebekler ılk zamanlar uyumayı bılmezmiş. Yardımcı olman gerek
Bu bebege gore degısıyor bence. Benımkı 60 cc ıcıyor bıberon olunca. Fazla verdım bugun kustuKızlar kızım gece uykusunda tam uyanamadigi için ememiyor doğru düzgün . Şimdi sagdim tek göğüsten 90cc çıktı. Ne kadar vermeliyim biberonla.? Kilosuna göre vermemiz gerekiyordu galiba 5.200 kilosu
Bundan aldım bende oturmaya başlayınca kullanırızBen de bu şekilde yıkıyorum. Küveti hazırlamak zor geliyor artık. Alıyorum kucağıma mis gibi
Ama yakında baya hareketlenecek tutabilirmiyim bilmem.
Oğlumu oturmaya başlayınca bu banyo oturağına koyuyordum
Eki Görüntüle 3122946
Benımkı pert cıkarttırmıyor ıste . Cıglık cıglıga aglar uyuyamazsa.bır sekıldr uyutuyorum mecburSon 2 gündür ayağımda sallamayı bile deniyorum ama yok çok dinç oluyor kendileri
Gece uykusundan sonra illa o uyanıklık saatlerini tamamlıyor. Gece çok dinleniyorsa demek ki
Öğlene kadar zaten perti çıkmış oluyor, sonra 2 saat uyku 2 saat uyanıklık diye devam ediyoruz geceye kadar.
MaşallahHanımlar bugün doktora gittim 1 aylık olduk.
Kilo alımı çok iyi dedi.
Ben artık gece emzirmiyorum uyanmadıkça.
Gündüzde uyuyunca 2 saat oldu deyip uyandırmıyorum artık.
Uyusun diye dokunmuyorum.
1 ay oldu artık.
Bunun süre yok sonuçta.
1 ay üstü olup hala 2 saat emziren vamrı
Yada gece
Halisünasyon da görüyorsundur sen :)Iyi geceler kızlar
Ben oğlanla yapışık yaşıyorum. Hangisi benim kolum hangisi onun bacağı karıştırıyorum artık.
Sürekli bir elimle bebişi diğeriyle memeyi tuttuğum için telefonu elime alamıyorum, dolayısıyla buraya bakamıyorum.
Ayakta uyuma özelliği geliştirdim bu arada. Ayakta dolaşarak emzirip bu sırada uyuyabiliyorum.
Neyse yaşıyorum yani, merak edersiniz diye haber vereyim dedim
Bizim doktor şöyle söylemişti, kilo başına 150 cc toplamı veriyor, sonra kaç defa besleniyorsa o sayıya bolunce 1 keredeki miktari veriyorKızlar kızım gece uykusunda tam uyanamadigi için ememiyor doğru düzgün . Şimdi sagdim tek göğüsten 90cc çıktı. Ne kadar vermeliyim biberonla.? Kilosuna göre vermemiz gerekiyordu galiba 5.200 kilosu
Bizimki de uykusuzluktan ağlasa zorla uyuturdum zaten Amy. Sen iyi yapıyorsun bence. Her bebek farklı.Benımkı pert cıkarttırmıyor ıste . Cıglık cıglıga aglar uyuyamazsa.bır sekıldr uyutuyorum mecbur
Ooooo ayıpsın, bi duvar var böyle kuytuda kalıyo merdiven altında, gece orada dikelip saçmalarken kendime geliyorum geneldeHalisünasyon da görüyorsundur sen :)
Allah hepımızın yardımcısı olsunBizimki de uykusuzluktan ağlasa zorla uyuturdum zaten Amy. Sen iyi yapıyorsun bence. Her bebek farklı.
Bakınıyor, emiyor, kakasını yapıyor, gülüyor, oyalanıyor bizimki. Yoksa uykusu gelse affetmem uyuturum, sıcacık bir kupa kahve içerim üstüne
O sabah saatlerinde uykuya zorlayınca, sinirden ağlamaya başlıyor.
4 saati geçince artık mayışıyor, uyku öncesi beslenme, son bir altına bakayım derken falan da işte 5 saatte uykuya geçmiş oluyor.
Peki bu acıklamadan ben nıye bişi anlamadımBizim doktor şöyle söylemişti, kilo başına 150 cc toplamı veriyor, sonra kaç defa besleniyorsa o sayıya bolunce 1 keredeki miktari veriyor
Hepımız ıcın bu günlerde gececek inşallh. Hangı mamayı yazdı doktor ?
Misal 4 kilo bebekPeki bu acıklamadan ben nıye bişi anlamadım
Kızlar aranızda eşi tahammülsüz olan var mı? İş stresine, bebeğin ağlamasına, uyumamasına... evde genel bir gerginlik hakim
Bana da genel cerrah sür demiştiKarbonatlı suyla göğüsümü silmiştim emzirmelerden önce bugün doktora söyledim hayır karbonat Önermiyorum dedi
Bu aldoginiz kremlerin uzerinede pudrayi dokebilirsin bence olay pudrada bitiyor nemi emiyor iyileşmeyi hizlandiryorCok tesekkurler. Evet bugun primaya ara verip sleepy bez alip onu denemeye baslicaz bide onu deneyelim o ihtimalide elemek adina.
Onca krem kullandik hatta eşim simdi doktorun bugun yazdigi corasetin ve hametan almaya gitti. On tane krem kullanmisizdir bugune kadar. Biraz geciyor gbi oluyor sönüyor sonra yine başa dönüyoruz. Dedigin kreme de bakicam onu da pudrayida alip deneyelim .
Kırmızı erik şeftali kayısı ayrı ayrı yaptım canım. Aaa okumadığım belli oldu konuşuldu demekNeleri püre yaptın bunlar neler. Gçen konuştuk burda daaa
Evimin işini bile yapamamaya başladım bebekden zaten herşey bende işe gidiyo geliyo uyuyo yanş eski düzeninde o deavm ediyo benim herşeyim alt ğst oldu bide gelip bana huzursuzluk vericek cidden olay çıkar yaniAfedersin agzına s.çrm
İşine gelmeyen de ayrılsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?