Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım sürekli havalandırsan bezsiz bir şekilde oda biraz rahatlatır belki .. başka bir şey önermeye insanın dili varmıyor o kadar doktora dermatolojiye gitmissiniz inşallah bir an önce çözüm bulunur

Bende ne bulsam yiyorum hele ilk günler gelen giden de çok olmuştu üç öğün hamur işi yedim şimdide çok yiyorum devamlı acikiyorum özellikle de meyve delisi oldum bugün evde 7 çeşit meyve oldu hepsinide yiyorum ki hayatımda meyve yemezdim aldığım kilolardan 2_3 kilo kalmıştı ama şimdi üstüne 2 kg almışım yalnız degilsin

Ben sleepy ecologic kullanıyorum başından beri çok memnunuz istersen birde ecologic dene canim

Sabah 8-9 gibi uyanıp 4-6 saat uyanık kalıyor kesin.
Sonra 2 saat uyku, 2-3 saat uyanıklık olarak devam ediyoruz.
Ben neredeyse saat bası uyutuyorum. Kundak yapıp yuzunu kapatıyorum
Mecbur gozlerını kapıyor gozlerını .
Zaten uyumasa huysuz oluyor durmuyor .
15 -20 dakıka bıle olsa uyuyor .

Ben neredeyse saat bası uyutuyorum. Kundak yapıp yuzunu kapatıyorum
Mecbur gozlerını kapıyor gozlerını .
Zaten uyumasa huysuz oluyor durmuyor .
15 -20 dakıka bıle olsa uyuyor .
Bizimki bakınıp duruyor, çok yoruluyorum
Gece uykusundan sonra böyle yapıyor. Allahtan öğlen olunca normale dönüyor.

Canım sürekli havalandırsan bezsiz bir şekilde oda biraz rahatlatır belki .. başka bir şey önermeye insanın dili varmıyor o kadar doktora dermatolojiye gitmissiniz inşallah bir an önce çözüm bulunur
Cok sagol insallah duzelir en yakin zamanda
Ben sleepy ecologic kullanıyorum başından beri çok memnunuz istersen birde ecologic dene canim
Esim mgrosa gitti bulamamis ekolojik seriyi molfix almis yoksa denemek istiyordum. Simdi yeni kremlere basladik iki gun kremle devam edip sonrada molfixi bi denicem. Olmadi sleepyi de alirim yine. En zoruda sutleri sagip sagip buzluga atmak , bugun 2.ay asilarini oldu cok huzursuz ama emziremedim bile mama almasi gerektiginden . Bugunler bir an once gecse keske.

Hepımız ıcın bu günlerde gececek inşallh. Hangı mamayı yazdı doktor ?

Kızlar kızım gece uykusunda tam uyanamadigi için ememiyor doğru düzgün . Şimdi sagdim tek göğüsten 90cc çıktı. Ne kadar vermeliyim biberonla.? Kilosuna göre vermemiz gerekiyordu galiba 5.200 kilosu

Saat başı uyuyup ne kadar süre uyuyor genelde peki merak ettim ?
Yanı ayakta durma suresı 45 dk 1 saat . Sonra huysuzlanıyor
15 dk bıle olsa uyuyor ama desteklı. Kundak, sallama, fön sesı ya da pış pış sesi falan.
Bazen 30 dk uyuyor
Bu sekıldr zaman geçiyor. Mesela suan uyumamak ıcın dırenıyor baya . Yataktayız suan
Kundaklı ve gozlerı kapalı
Fön sesi acık . Uyurken bile kıpır kıpır düşün işte. 12 ye dogru gecer derin uykuya bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…