- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.321
Canım sürekli havalandırsan bezsiz bir şekilde oda biraz rahatlatır belki .. başka bir şey önermeye insanın dili varmıyor o kadar doktora dermatolojiye gitmissiniz inşallah bir an önce çözüm bulunurCok kotu. Bu 3. En kotu pisik vakamiz.Surekli kremliyoruz dogdugundan beri.iki cocuk doktoru degistrdik. Dermatologa giitik kac kez. Cocuk gastroenteroljiye de gittik kaka tahlili verdik. Ne yapsak olmuyor. En ufak kaka veya cisinde gunde en az 20 kez bez degistiriyoruz. Poposuyla da kalmiyor, on tarafinda yan kisimlari bogumlara yayiliyor. Acik yaraya dönuyor bazen minik minik nokta seklinde yaralar. Bakinca biz fena oluyoruz kucucuk bebek napsin bu sicaklarda
Bende ne bulsam yiyorum hele ilk günler gelen giden de çok olmuştu üç öğün hamur işi yedim şimdide çok yiyorum devamlı acikiyorum özellikle de meyve delisi oldum bugün evde 7 çeşit meyve oldu hepsinide yiyorum ki hayatımda meyve yemezdimBebeğim iki aylık oluyor ama ben hiç kilo veremedim, 13 kilo aldım doğum da 6 gitti şimdi +1.5 kg artmisim bile, bebeğim gündüz uyumuyor sürekli kucagimda, kendime vakit ayiramiyorum, fırsat buldukça ne varsa yiyorum, az önce o kadar çok tahin helvası yedim ki kendimden soğudumkıyafetlerim de olmuyor tatilde ne giyeceğim telaşı aldı bir de nasıl kilo veriyorsunuz, benim gibi olan var mı merak ettim
Ben sleepy ecologic kullanıyorum başından beri çok memnunuz istersen birde ecologic dene canimCok tesekkurler. Evet bugun primaya ara verip sleepy bez alip onu denemeye baslicaz bide onu deneyelim o ihtimalide elemek adina.
Onca krem kullandik hatta eşim simdi doktorun bugun yazdigi corasetin ve hametan almaya gitti. On tane krem kullanmisizdir bugune kadar. Biraz geciyor gbi oluyor sönüyor sonra yine başa dönüyoruz. Dedigin kreme de bakicam onu da pudrayida alip deneyelim .
Karbonatlı suyla göğüsümü silmiştim emzirmelerden önce bugün doktora söyledim hayır karbonat Önermiyorum dediBan göre hiö öyle uğraşma karbonatlı su geçiriyo hemen
Her bebegın ritmi ayrı amaSabah 8-9 gibi uyanıp 4-6 saat uyanık kalıyor kesin.
Sonra 2 saat uyku, 2-3 saat uyanıklık olarak devam ediyoruz.
Ben neredeyse saat bası uyutuyorum. Kundak yapıp yuzunu kapatıyorumSabah 8-9 gibi uyanıp 4-6 saat uyanık kalıyor kesin.
Sonra 2 saat uyku, 2-3 saat uyanıklık olarak devam ediyoruz.
Hmm genelde burda karbonatla geçirdiler ama tabi sen verdiğini dene belki iyi gelirKarbonatlı suyla göğüsümü silmiştim emzirmelerden önce bugün doktora söyledim hayır karbonat Önermiyorum dedi
Bana da çok geliyor, yoruluyorum6 saat çok değil mi. 40 çıkmış ama olsun.
Bizimki bakınıp duruyor, çok yoruluyorumBen neredeyse saat bası uyutuyorum. Kundak yapıp yuzunu kapatıyorum
Mecbur gozlerını kapıyor gozlerını .
Zaten uyumasa huysuz oluyor durmuyor .
15 -20 dakıka bıle olsa uyuyor .
Ne bileyim Amy öyle mutlu mutlu bakınıyorHer bebegın ritmi ayrı ama
Uykuya ıhtıyaclatı oldugu da kesin. Nasıl duruyor o kadar saat ?
Canım bebekler ılk zamanlar uyumayı bılmezmiş. Yardımcı olman gerekNe bileyim Amy öyle mutlu mutlu bakınıyorbiz pert oluyoruz tabi
Esıne bişi derdim ama neyse. Kahırı kadınlar ceksin onlar daha fazlasını beklesin .Kızlar aranızda eşi tahammülsüz olan var mı? İş stresine, bebeğin ağlamasına, uyumamasına... evde genel bir gerginlik hakim
Cok sagol insallah duzelir en yakin zamandaCanım sürekli havalandırsan bezsiz bir şekilde oda biraz rahatlatır belki .. başka bir şey önermeye insanın dili varmıyor o kadar doktora dermatolojiye gitmissiniz inşallah bir an önce çözüm bulunur
Esim mgrosa gitti bulamamis ekolojik seriyi molfix almis yoksa denemek istiyordum. Simdi yeni kremlere basladik iki gun kremle devam edip sonrada molfixi bi denicem. Olmadi sleepyi de alirim yine. En zoruda sutleri sagip sagip buzluga atmak , bugun 2.ay asilarini oldu cok huzursuz ama emziremedim bile mama almasi gerektiginden . Bugunler bir an once gecse keske.Ben sleepy ecologic kullanıyorum başından beri çok memnunuz istersen birde ecologic dene canim
Hepımız ıcın bu günlerde gececek inşallh. Hangı mamayı yazdı doktor ?Cok sagol insallah duzelir en yakin zamanda
Esim mgrosa gitti bulamamis ekolojik seriyi molfix almis yoksa denemek istiyordum. Simdi yeni kremlere basladik iki gun kremle devam edip sonrada molfixi bi denicem. Olmadi sleepyi de alirim yine. En zoruda sutleri sagip sagip buzluga atmak , bugun 2.ay asilarini oldu cok huzursuz ama emziremedim bile mama almasi gerektiginden . Bugunler bir an once gecse keske.
Pek o konuda bişi demeye hakları yok zaten uykusuz geziyoruz sussunn bide onun gerginliğiyle uğraşamamKızlar aranızda eşi tahammülsüz olan var mı? İş stresine, bebeğin ağlamasına, uyumamasına... evde genel bir gerginlik hakim
Afedersin agzına s.çrmPek o konuda bişi demeye hakları yok zaten uykusuz geziyoruz sussunn bide onun gerginliğiyle uğraşamam
Saat başı uyuyup ne kadar süre uyuyor genelde peki merak ettim ?Ben neredeyse saat bası uyutuyorum. Kundak yapıp yuzunu kapatıyorum
Mecbur gozlerını kapıyor gozlerını .
Zaten uyumasa huysuz oluyor durmuyor .
15 -20 dakıka bıle olsa uyuyor .
Yanı ayakta durma suresı 45 dk 1 saat . Sonra huysuzlanıyorSaat başı uyuyup ne kadar süre uyuyor genelde peki merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?