Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aaaa öyle değil. Pusetine havlusunu seriyorum. Klozetinbustune koyup bezli hâlde havlunun üstüne koyuyorum. Banyoya giripkapisini Aralık bırakıyorum. Hızlıca boynumdan aşağı duş alıp bebisi alıyorum. 5 dk suyun altına tutuyorum sabunlamiyorum gündüzleri. Sonra da havlusun üstüne koyuyorum kendim havlumu sarinip alıp gidiyorum. Akşam da ben duş alınca babası getiriyor. Yıkayıp babasına veriyorum. Zor gelir diyrosan ilk sefer eşin varken dene inan çok pratik. Sariyorum boynuma sarılıyor.

Benimki kucak sevmiyor öyle yıkasam galiba sinir krizi geçiri
Aşı yine bizi yamulttu. Çocukta uyku yaptı .uyku olunca yine az emdi .şimdi de yatıyor. Vücudu böyle savaşıyor demekki .hoş ben de hasta olunca yatar uyurum bir şey yemem .sonra çok dinç kalkarım

Eğer duşakabin büyük olsa bende öyöe yapıcam ama küçük yapamıyorum Bi akşama o kucakda yıkamayı yapıcam amaaa ben herseferinde şampuanlıyodum valla yapmıyım bari
Benim eski 3vimde bir kişi zor donuyordu duşakabinde oğlumu orda yıkıyorum. Sampuanlama suya sok çıkar yeter ona. Her seferinde sampuanlasan cildi kurur.

Asi olunca benim ki de baygın gibi yattı 2 gün mühlet ver. Ama bence bir dene kucak sevmese de belki o şekil banyoyu sever. Benim kız da oğlan da küvette yıkayınca hep ağladılar. Böyle kucağımda hiç sesi çıkmıyor.

Bu akşam kalça usg için doktora gitmiştik dilinin üzeri beyazlaşmıştı 2 gündür onu da gösterdim pamukçuk olmuş dedi mikostatin verdi kullanan oldu mu kızlar

Biizm ki 8 de kalktı 2 de yattı. 4 te kalktı hâlâ yapışık oyun oynadık halay çektik spor yaptık.

2-3 saat uyanık kaldığı oluyo bazen 5 saat bile oluyo herzman değişiyo genelde

Baya uyanık kalıyormus senınkı. Kız 2 saat bıle belkı ara sıra her zaman değil
O da bır sıkıntısı varsa.
Oyalamak zor zaman gecmıyor
Bir dekılde uyutuyorum

Maksimum 1.5 saat uyanık kalıyor. Çoğu zaman 45 dakika uyanık kalıyor
Ah ne güzel uyuyor bebişleriniz maşallah. Peki bu şekilde 2,3 saat arayla uyuyan bebekler günde ortalama kaç saat uyuyor?

Benimki 2de uyandı, hep ağladı, hep kucaktaydı yarım saat önce uyudu anca

Hanımlar bugün doktora gittim 1 aylık olduk.
Kilo alımı çok iyi dedi.
Ben artık gece emzirmiyorum uyanmadıkça.
Gündüzde uyuyunca 2 saat oldu deyip uyandırmıyorum artık.
Uyusun diye dokunmuyorum.
1 ay oldu artık.
Bunun süre yok sonuçta.
1 ay üstü olup hala 2 saat emziren vamrı
Yada gece

Ben de bu şekilde yıkıyorum. Küveti hazırlamak zor geliyor artık. Alıyorum kucağıma mis gibi
Ama yakında baya hareketlenecek tutabilirmiyim bilmem.
Oğlumu oturmaya başlayınca bu banyo oturağına koyuyordum

Bu akşam tam olarak uyandıramıyorum. Hep bir mahmurluk var üstünde. Gece oturtacak yine beni
Böyle uyuklarsa gece sabaha kadar oturuyoruz.

Ufak bebeği uyandırmak ve uyanık tutup oyalamak ne kadar zor.
Banyo yaptırayım bari belki uykusu açılır

Ah ne güzel uyuyor bebişleriniz maşallah. Peki bu şekilde 2,3 saat arayla uyuyan bebekler günde ortalama kaç saat uyuyor?

Benimki 2de uyandı, hep ağladı, hep kucaktaydı yarım saat önce uyudu anca
Yok be ne uyaması 3 den beri ayakda 1 saat uyudu 7-8 aradı hala ayakda

Kopuk şampuan kaynıyor mu acaba ne bilem kaynıyor sanki

Benim eski 3vimde bir kişi zor donuyordu duşakabinde oğlumu orda yıkıyorum. Sampuanlama suya sok çıkar yeter ona. Her seferinde sampuanlasan cildi kurur.

Köpüklemeden yapıyım ozman direk su dökiyüm kendine gelsin en azından, kardeşim var ona veririm götürüt içeri şimdilik ama pusetşn üstüne koymakda mantıklıymışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…