- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.301
Aaaa öyle değil. Pusetine havlusunu seriyorum. Klozetinbustune koyup bezli hâlde havlunun üstüne koyuyorum. Banyoya giripkapisini Aralık bırakıyorum. Hızlıca boynumdan aşağı duş alıp bebisi alıyorum. 5 dk suyun altına tutuyorum sabunlamiyorum gündüzleri. Sonra da havlusun üstüne koyuyorum kendim havlumu sarinip alıp gidiyorum. Akşam da ben duş alınca babası getiriyor. Yıkayıp babasına veriyorum. Zor gelir diyrosan ilk sefer eşin varken dene inan çok pratik. Sariyorum boynuma sarılıyor.Nasıl yıkıyosun ben kuvvette filenin üstünde yıkıyorum onu çıkar hazırla tekrar topla tek başıma zor oluyo diye bi kere yıkıyorım. , çıpllakkende zor banyoda kucağıma alıp yıkayamıyorum kayıcak gibi geliyo
Bu bebişler bunları aynı anda yapıyosa normal ozmanallahdan emziği alıyo yaaa
Kopuk şampuan kaynıyor mu acaba ne bilem kaynıyor sankiTamamdır
Benimki kucak sevmiyor öyle yıkasam galiba sinir krizi geçiriAaaa öyle değil. Pusetine havlusunu seriyorum. Klozetinbustune koyup bezli hâlde havlunun üstüne koyuyorum. Banyoya giripkapisini Aralık bırakıyorum. Hızlıca boynumdan aşağı duş alıp bebisi alıyorum. 5 dk suyun altına tutuyorum sabunlamiyorum gündüzleri. Sonra da havlusun üstüne koyuyorum kendim havlumu sarinip alıp gidiyorum. Akşam da ben duş alınca babası getiriyor. Yıkayıp babasına veriyorum. Zor gelir diyrosan ilk sefer eşin varken dene inan çok pratik. Sariyorum boynuma sarılıyor.
Benim eski 3vimde bir kişi zor donuyordu duşakabinde oğlumu orda yıkıyorum. Sampuanlama suya sok çıkar yeter ona. Her seferinde sampuanlasan cildi kurur.Eğer duşakabin büyük olsa bende öyöe yapıcam ama küçük yapamıyorumBi akşama o kucakda yıkamayı yapıcam amaaa ben herseferinde şampuanlıyodum valla yapmıyım bari
Asi olunca benim ki de baygın gibi yattıBenimki kucak sevmiyor öyle yıkasam galiba sinir krizi geçiri
Aşı yine bizi yamulttu. Çocukta uyku yaptı .uyku olunca yine az emdi .şimdi de yatıyor. Vücudu böyle savaşıyor demekki .hoş ben de hasta olunca yatar uyurum bir şey yemem .sonra çok dinç kalkarım
Biizm ki 8 de kalktı 2 de yattı. 4 te kalktı hâlâ yapışık3 saat mibak oyalamaya calıstım bıraz benınkını 1 saat anca oldu
Durmadıayaklarıma aldım bır de piş piş sesi actım uyudu
Aman oyalamak cok zor ya
Genelde ben 45 dk ıle 1 saat uyanık tutuyorum
Zaten sonra duemuyor kı . Bölük pörçük uyuyor ışte
Hiç girmemiş, haber alan oldu mu?Asırı meraktayım
Yıldız savascısı
2-3 saat uyanık kaldığı oluyo bazen 5 saat bile oluyo herzman değişiyo genelde
Eğer sinyal verirse zaman farketmeksizin uyuturum ama sinyal görmezsem 2 saat . Çünkü açlığa ev fazla 1.5 saat dayabiliyoruz. Emerken de mayisiyor zaten . Bugün tam 15:00 de uyandı ,emdi altı değişti biraz konuştuk oyun halisina kondu sonra sıkıldı tabi ama uyku yok gibiydi . 17:00 de emzirip slinge bagladim uyudu hemen. Kendi uyanmazsa 19:00 da uyandiririm
Baya uyanık kalıyormus senınkı. Kız 2 saat bıle belkı ara sıra her zaman değil
O da bır sıkıntısı varsa.
Oyalamak zor zaman gecmıyor
Bir dekılde uyutuyorum
Ah ne güzel uyuyor bebişleriniz maşallah. Peki bu şekilde 2,3 saat arayla uyuyan bebekler günde ortalama kaç saat uyuyor?Maksimum 1.5 saat uyanık kalıyor. Çoğu zaman 45 dakika uyanık kalıyor
Sabah 8-9 gibi uyanıp 4-6 saat uyanık kalıyor kesin.Kızlar 2 uyku arası
Uyanıklık zamanınız nedir ?
Bazı arkadaşlar doğumdan sonra girme ihtiyacı duymuyor.Hiç girmemiş, haber alan oldu mu?
6 saat çok değil mi. 40 çıkmış ama olsun.Sabah 8-9 gibi uyanıp 4-6 saat uyanık kalıyor kesin.
Sonra 2 saat uyku, 2-3 saat uyanıklık olarak devam ediyoruz.
Aaaa öyle değil. Pusetine havlusunu seriyorum. Klozetinbustune koyup bezli hâlde havlunun üstüne koyuyorum. Banyoya giripkapisini Aralık bırakıyorum. Hızlıca boynumdan aşağı duş alıp bebisi alıyorum. 5 dk suyun altına tutuyorum sabunlamiyorum gündüzleri. Sonra da havlusun üstüne koyuyorum kendim havlumu sarinip alıp gidiyorum. Akşam da ben duş alınca babası getiriyor. Yıkayıp babasına veriyorum. Zor gelir diyrosan ilk sefer eşin varken dene inan çok pratik. Sariyorum boynuma sarılıyor.
Kazen mesaj atmıştı ,yıldız dönüş yaptı hastanedeymis bebeği, dua bekliyorum yazmış ama hastanede hangi sebepten bilmiyoruzHiç girmemiş, haber alan oldu mu?
Ban göre hiö öyle uğraşma karbonatlı su geçiriyo hemenBu akşam kalça usg için doktora gitmiştik dilinin üzeri beyazlaşmıştı 2 gündür onu da gösterdim pamukçuk olmuş dedi mikostatin verdi kullanan oldu mu kızlar
Yok be ne uyaması 3 den beri ayakda 1 saat uyudu 7-8 aradı hala ayakdaAh ne güzel uyuyor bebişleriniz maşallah. Peki bu şekilde 2,3 saat arayla uyuyan bebekler günde ortalama kaç saat uyuyor?
Benimki 2de uyandı, hep ağladı, hep kucaktaydı yarım saat önce uyudu anca
Aaaa öyle değil. Pusetine havlusunu seriyorum. Klozetinbustune koyup bezli hâlde havlunun üstüne koyuyorum. Banyoya giripkapisini Aralık bırakıyorum. Hızlıca boynumdan aşağı duş alıp bebisi alıyorum. 5 dk suyun altına tutuyorum sabunlamiyorum gündüzleri. Sonra da havlusun üstüne koyuyorum kendim havlumu sarinip alıp gidiyorum. Akşam da ben duş alınca babası getiriyor. Yıkayıp babasına veriyorum. Zor gelir diyrosan ilk sefer eşin varken dene inan çok pratik. Sariyorum boynuma sarılıyor.
Kopuk şampuan kaynıyor mu acaba ne bilem kaynıyor sanki
Benim eski 3vimde bir kişi zor donuyordu duşakabinde oğlumu orda yıkıyorum. Sampuanlama suya sok çıkar yeter ona. Her seferinde sampuanlasan cildi kurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?