- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.361
Aynen yapalım koyalım mı yoksa zamanındaki şeylerimi verelim diye konuşulmuştuKırmızı erik şeftali kayısı ayrı ayrı yaptım canım. Aaa okumadığım belli oldu konuşuldu demek
Sordumda ben fenalarımdayım giremiyorum dediMaşallahbende uyandirmiyorum gece csnim zaten 1e doğru emip uyuyir şimdi emmeye başladı durup emiyor durup emiyor. Eğer 1 gibi falan uyursa 5 gibi uyanıyor. 12 gibi uyursa 4.30 gibi ben uyandirmiyorum. Bu arada yıldız Doğumdan sonra girmemesi değil bebeği hastaydı doktora gitti bir daha haber almamıştık. En son site yöneticisine rica ettik o ulaştı. Hastane yatiyorlarmis. Doğumdan sonra 7gramayan arkadaşımız Spatzi hanfendi ortalarda yok.
Allahım siz 60 cc diyonuzzz benimki 120 bile az gelmeye başladıBu bebege gore degısıyor bence. Benımkı 60 cc ıcıyor bıberon olunca. Fazla verdım bugun kustu
BenimAh ne güzel uyuyor bebişleriniz maşallah. Peki bu şekilde 2,3 saat arayla uyuyan bebekler günde ortalama kaç saat uyuyor?
Benimki 2de uyandı, hep ağladı, hep kucaktaydı yarım saat önce uyudu anca
Mesela bugün gündüz 5 de kalktı akşam 8 e kadar yatmadı .emmedi de .gece uykusuna geçerken en az bir 3 saat uyanık kalıyor yoksa gece uykusuna gecemiyor .gündüzleri 45 dakika 1 saat uyanık kalıyor ama bazen yavaş yavaş yarım saat salladığımı biliyorum .bazen de şöyle oluyor .emiyor .45 dakika bekliyor .Yarım saat uyuyor sonra acikmamis oluyor bir yarım saat de öyle oyalaniuor .Yani ben acıktım saat başı emiyim yok bizde .o yüzden de benim sütüm azalıyor. Aslında çok sütüm var ama o emmediginden azaliyorAh ne güzel uyuyor bebişleriniz maşallah. Peki bu şekilde 2,3 saat arayla uyuyan bebekler günde ortalama kaç saat uyuyor?
Benimki 2de uyandı, hep ağladı, hep kucaktaydı yarım saat önce uyudu anca
Malsefe az emiyor canım gazdan dolayi sık sık emmek istemiyor doyurmuyor kendini sütüm boşa gidiyorYorumlardan denk geldim benim başıma doğduktan sonra ikinci günü geldi iki kere kristallesme vucut susuz kalınca yapıyormuş benim ceviz büyüklüğünde idi iki kere oldu ilk gün ateslenmisti emdi ama çok sıcak gelmişti sonra bidaha olmadı senden sıcak geldimi yada az mı emdi ona dikkat et istersen canım
Yapıp koyma taraftarıyım çünkü kış meyveleri portakal vs alerji pişik yapabiliyor 12 aydan sonra veriliyor. Muz var bi aklıma gelen arada zaten tadını bilsin diye yoksa nerde yetsin koca kış dolaptaki pürelerAynen yapalım koyalım mı yoksa zamanındaki şeylerimi verelim diye konuşulmuştu
Çok zor oluyor o durumlar. Kakasında mukus var mı genelde öyle biliyor buKizlar cok kotu bigun gecirdik ,gazi azaldi derken eşşeklik edip bu bezindeki renk olyindan dolayi hipp mama aldik cocuk delirdi asiri gaz yaptı ne uyku uyudu ne meme emdi bezini aksam 7 de baglamistim simdi degistim 1 kere işemiş oda hafif turunculasmis
Kizlar benim oglumun bu mamalara karsi asiri gazlanmasi ve rahatsiz olmasi sut alerjisi dusuncesinimi olustiryor sizce yani 2 defa zorla 30 cc mama verdim sonuc bugun mahvoldukaklima alerjik durmlar geliyor bu kadar hazmedememesi
Hayir canim yokÇok zor oluyor o durumlar. Kakasında mukus var mı genelde öyle biliyor bu
Siyah erik olurmu acabaa şeftalide koyucamm , buzluğa üzümdemi atsam acaba şuan herşeyi atasım geldiYapıp koyma taraftarıyım çünkü kış meyveleri portakal vs alerji pişik yapabiliyor 12 aydan sonra veriliyor. Muz var bi aklıma gelen arada zaten tadını bilsin diye yoksa nerde yetsin koca kış dolaptaki püreler
Hep aklimdaydi pudra , bugun sen dedikten sonra aldirdim pudra da . Yarin denicem bakalim umarim ise yarar .Bu aldoginiz kremlerin uzerinede pudrayi dokebilirsin bence olay pudrada bitiyor nemi emiyor iyileşmeyi hizlandiryor
Kimsemiz yok, birlikte bakıyoruz dönüşümlü. Sabah 7de kalkıp işe gidiyor. Gün boyu ameliyathanede. Gelir gelmez hemen alır bebeği ben nefes alırım biraz. Geceleri de artık daha az uyandırıyorum ama yorgun olduğum anlarda affetmem . Dur demek lazım erkeklere. Her türlü de sorumluluk vermek. Sonra böyle issizlikten gerilim yaratırlar. Sizinki de geçici bir süreçtir ins geçerKızlar aranızda eşi tahammülsüz olan var mı? İş stresine, bebeğin ağlamasına, uyumamasına... evde genel bir gerginlik hakim
Biliyordum inşaallah herşey yolunda dur.Maşallahbende uyandirmiyorum gece csnim zaten 1e doğru emip uyuyir şimdi emmeye başladı durup emiyor durup emiyor. Eğer 1 gibi falan uyursa 5 gibi uyanıyor. 12 gibi uyursa 4.30 gibi ben uyandirmiyorum. Bu arada yıldız Doğumdan sonra girmemesi değil bebeği hastaydı doktora gitti bir daha haber almamıştık. En son site yöneticisine rica ettik o ulaştı. Hastane yatiyorlarmis. Doğumdan sonra 7gramayan arkadaşımız Spatzi hanfendi ortalarda yok.
Aynen benim bebişinde boynu çok kötüydü pudrayla geçirdimmmBu aldoginiz kremlerin uzerinede pudrayi dokebilirsin bence olay pudrada bitiyor nemi emiyor iyileşmeyi hizlandiryor
Mesela bebek 4 kg, 4x150=600 cc toplamda 1 gün alması gereken mama ya da süt miktari, eğer ortalama 3 saatte bir besleniyorsa günde 8 öğün oluyor, 600÷8=75 cc tek seferde tüketebilirPeki bu acıklamadan ben nıye bişi anlamadım
Aynen bu şekilde, görmeden benzer örneği vermisimMisal 4 kilo bebek
Toplamda 600cc eder
Günde 6 kere besleniyor diyelim
100cc verecek
ben öyle anladım
Ah kıyamam canım ya gaz içinde ana kucağı titreşim i biraz iyi geldi bize yoksa bizde çok yaşadık gaz sancısıMalsefe az emiyor canım gazdan dolayi sık sık emmek istemiyor doyurmuyor kendini sütüm boşa gidiyor
Bizim kızın isilikleri pudrayla geçti. Valla pudra kötüymüş diyenler utansınBu aldoginiz kremlerin uzerinede pudrayi dokebilirsin bence olay pudrada bitiyor nemi emiyor iyileşmeyi hizlandiryor
Direkt kullanma diyorum 8 gün kullandım ondan sonra çocuğumun emmesi bozuldu .berbat bir ilaç. Karbonatlı su deneBu akşam kalça usg için doktora gitmiştik dilinin üzeri beyazlaşmıştı 2 gündür onu da gösterdim pamukçuk olmuş dedi mikostatin verdi kullanan oldu mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?