Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sordumda ben fenalarımdayım giremiyorum dedi hatta yıldızı anlattım bugun merak etti sordu

Ah ne güzel uyuyor bebişleriniz maşallah. Peki bu şekilde 2,3 saat arayla uyuyan bebekler günde ortalama kaç saat uyuyor?

Benimki 2de uyandı, hep ağladı, hep kucaktaydı yarım saat önce uyudu anca
Benim
Ah ne güzel uyuyor bebişleriniz maşallah. Peki bu şekilde 2,3 saat arayla uyuyan bebekler günde ortalama kaç saat uyuyor?

Benimki 2de uyandı, hep ağladı, hep kucaktaydı yarım saat önce uyudu anca
Mesela bugün gündüz 5 de kalktı akşam 8 e kadar yatmadı .emmedi de .gece uykusuna geçerken en az bir 3 saat uyanık kalıyor yoksa gece uykusuna gecemiyor .gündüzleri 45 dakika 1 saat uyanık kalıyor ama bazen yavaş yavaş yarım saat salladığımı biliyorum .bazen de şöyle oluyor .emiyor .45 dakika bekliyor .Yarım saat uyuyor sonra acikmamis oluyor bir yarım saat de öyle oyalaniuor .Yani ben acıktım saat başı emiyim yok bizde .o yüzden de benim sütüm azalıyor. Aslında çok sütüm var ama o emmediginden azaliyor

Malsefe az emiyor canım gazdan dolayi sık sık emmek istemiyor doyurmuyor kendini sütüm boşa gidiyor

Aynen yapalım koyalım mı yoksa zamanındaki şeylerimi verelim diye konuşulmuştu
Yapıp koyma taraftarıyım çünkü kış meyveleri portakal vs alerji pişik yapabiliyor 12 aydan sonra veriliyor. Muz var bi aklıma gelen arada zaten tadını bilsin diye yoksa nerde yetsin koca kış dolaptaki püreler

Çok zor oluyor o durumlar. Kakasında mukus var mı genelde öyle biliyor bu

Siyah erik olurmu acabaa şeftalide koyucamm , buzluğa üzümdemi atsam acaba şuan herşeyi atasım geldi

soeu sormuştum ama arada kaydı galiba

1. Sünnet etirenler p*pide morarıklık oldumu

2.de bu verem aşısı kolda iz yapan aşıydı sanırım. Yeniler iz yapmıyomuş artık öylemi

Kızlar aranızda eşi tahammülsüz olan var mı? İş stresine, bebeğin ağlamasına, uyumamasına... evde genel bir gerginlik hakim
Kimsemiz yok, birlikte bakıyoruz dönüşümlü. Sabah 7de kalkıp işe gidiyor. Gün boyu ameliyathanede. Gelir gelmez hemen alır bebeği ben nefes alırım biraz. Geceleri de artık daha az uyandırıyorum ama yorgun olduğum anlarda affetmem . Dur demek lazım erkeklere. Her türlü de sorumluluk vermek. Sonra böyle issizlikten gerilim yaratırlar. Sizinki de geçici bir süreçtir ins geçer

Biliyordum inşaallah herşey yolunda dur.
Spatzi evet öyle oldu

Bu akşam kalça usg için doktora gitmiştik dilinin üzeri beyazlaşmıştı 2 gündür onu da gösterdim pamukçuk olmuş dedi mikostatin verdi kullanan oldu mu kızlar
Direkt kullanma diyorum 8 gün kullandım ondan sonra çocuğumun emmesi bozuldu .berbat bir ilaç. Karbonatlı su dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…