Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O kadar haklısın ki.. Her şeyde şöyle yap böyle yap diyorlar bize sallama vs. Sallamadan benim çocuk hayatta uyumuyor mümkün değil sabaha kadar oturur sallamasam. Valla ben saldım sallanmak mı istiyo sallıyorum, yan mı yatası var yan çeviriyorum. Dediğin gibi biz öyle büyüdük şükür aklımız tam

Bence onların sallama demedeki amac
Bebegın kafasının sureklı saga sola gitmesi.
Bedenıyle bırlıkte gıtmelı kafa
Bagımsız sekılde degıl. Ben oyle anladım

Öbür türlü beyın hücrelerine bişi oluyormus
Sallanırken aslında bayılıyormus . Arastırmalar o sekılde.

Ilk cocukta hastanede emzık verdım doktor cıkarttı. Ben verdim o cıkarttı. Ama suan doktorlar onerıyor
Dogru birdir benım bıldıgım ve sureklı değişmez sınav sıstemı gibi

Lys vol 1000

Leeenn sanki hepiniz bebesiyle mışıl mışıl uyuyorsunuzda ben tek kalmisim gibi dolandirilmisim gibi his verdiniz bak sabah sabah
Sabahın 6 sında kalktık gazdan kıvrana kıvrana çok ilginç bi şekilde her gün 5 6 gibi başlıyor benimki gazdan ıkınmaya. Gazını çıkar emzir uyut derken 9 oldu saat uykum var karnım da aç ev işleri beni bekler napam ben

Kız bu saatte bunları nasil yazdin Ama altına imzamı atarım Bu yazdıklarını toplayıp kitaba dönüştüren çok eğlenceli olur bence bunu bir düşün

Evet kafa ayrı sallanmamalı dediğin gibi Ay ben bi kere verdim benim kıza emzik eveledi geveledi bol bolmgaz yuttu emcem diye. Bi daha vermedim ama uykuya geçişleri de çok zor olmaya başladı versem mi acaba

Evet kafa ayrı sallanmamalı dediğin gibi Ay ben bi kere verdim benim kıza emzik eveledi geveledi bol bolmgaz yuttu emcem diye. Bi daha vermedim ama uykuya geçişleri de çok zor olmaya başladı versem mi acaba
Meme ile uykuya gecmıyorsa emzıkle gecsın bari. Meme ya da emzık olöıyorsa zor yani

Çünkü dalması zaman alıyor
Ama sen uyudugunu dusunup hemen yerıne koymaya calısıyorsun . agır uykuya gecmesı gerek
O da baya zaman alıyor
Ay evet bizdede bu sıkıntı var . Sabırsız davranıyorum bazen , hadi sonra sil baştan .
Amy emzik ne kadarda bir değişmesi gerekiyordu. Biz avent Air kullaniyoruz doğduğu günden beri değiştirmedik henüz

Biri Allah rızası için üzerime hazır kundak linki atsın koca koca muslinleri bı şekil açıyor bu bebe zaten uyuyasi yok, bı de sürekli kıpır kıpır kendini uyandıriyor.
Emzik desen 7. Modele geçtim bı umut, onu da almadi

Ay evet bizdede bu sıkıntı var . Sabırsız davranıyorum bazen , hadi sonra sil baştan .
Amy emzik ne kadarda bir değişmesi gerekiyordu. Biz avent Air kullaniyoruz doğduğu günden beri değiştirmedik henüz
Kaucuk 4 -6 hafta arası
Silikona ben 4 ay dıyoeum valla hıc sılıkonu da kaucuk hıbı degıstıremem.
Hadi kaucuk şişiyor, kopar korkusu var zamanla

Ama
Silikonu 4 ay kullanıcam . Bınıcem üstüne vurucam kırbacı
Tepe tepe kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…