- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.401
Pregnomarin kullanıyorum.Merhabalar sizin kullandiginiz folatin markasi nedir bende 0,4 kullanmak istiyorum da
O kadar haklısın ki.. Her şeyde şöyle yap böyle yap diyorlar bize sallama vs. Sallamadan benim çocuk hayatta uyumuyor mümkün değil sabaha kadar oturur sallamasam. Valla ben saldım sallanmak mı istiyo sallıyorum, yan mı yatası var yan çeviriyorum. Dediğin gibi biz öyle büyüdük şükür aklımız tamBir daha çocuğum olursa asla düz yaptırmayacağız.duz yatınca gaz problemi oluyor.bizimki ne zaman emmeye kalkissa hatta emmese bile yan yattığı için gaz çıkarıyor tuvaletini yapıyor. Düz yattığı zaman olmuyor bu .Aslında düz yatırmak bana başından beri saçma geliyor. Hangimiz düz yatıyoruz? Boğazına bir şeyler kaçarmış .kaçarsa her zaman kaçabilir Allaha emanet .eskiden annemler bizi yan yatirirmis.
Bir de yaz olmasa ben tam kundak yapardım. Bir çocuk bence tam emmeyi öğrenene kadar elini ayağını çok oynatmayacak.bunlarin hareket alanı çok fazla elleri ayakları durmuyor.oyle kalça cikikligi olsa benim yaptığım gaz masajindan olurdu .
Pudra kullanma ciğerine toz kaçar. Öyle olsa şu an benim astım olmam gerekirdi .bebekten pudra manyagiymisim
Bebegi sallama engelli olur. O zaman Türkiye nin yüzde 90 i engelli olmalı.
Reflu yatağında yatır. Onu da anlamadım. Yataklar küçücük en fazla 3 4 aya kadar kullanılıyor. E reflu kaç yasa kadar sürüyormuş .Ne anladım bu işte. Bir bebek en başından besiginde yatmalı
Bence yine de eski teknikler daha güzelmiş.
Katı gıdada alayını vereceğim. Yok çocuk sevdiğini secsinmis yok o meyveyi verme yok bilmem ne demeyeceğim.mama gibi yapay bir şeyi sindiren çocuk her şeyi yer .Sanki biz avakodoyla muzla büyüdük
Dakika tutmayı bıraktımBenimki mal gibi yine 5 dakika emmeye basladi
Demekki huyu bu bunların. Zaten doktor dedi .600 gramin üstünde alıyorsa yeterliymis.gene uyudu bu bebe .gidiyim de iş yapayımDakika tutmayı bıraktımnaparsa yapsın
İnsan evladı sonucta aç kalmıyordur
Bence onların sallama demedeki amacO kadar haklısın ki.. Her şeyde şöyle yap böyle yap diyorlar bize sallama vs. Sallamadan benim çocuk hayatta uyumuyor mümkün değil sabaha kadar oturur sallamasam. Valla ben saldım sallanmak mı istiyo sallıyorum, yan mı yatası var yan çeviriyorum. Dediğin gibi biz öyle büyüdük şükür aklımız tam
Sabahın 6 sında kalktık gazdan kıvrana kıvranaLeeenn sanki hepiniz bebesiyle mışıl mışıl uyuyorsunuzda ben tek kalmisim gibi dolandirilmisim gibi his verdiniz bak sabah sabah
Kız bu saatte bunları nasil yazdinBir daha çocuğum olursa asla düz yaptırmayacağız.duz yatınca gaz problemi oluyor.bizimki ne zaman emmeye kalkissa hatta emmese bile yan yattığı için gaz çıkarıyor tuvaletini yapıyor. Düz yattığı zaman olmuyor bu .Aslında düz yatırmak bana başından beri saçma geliyor. Hangimiz düz yatıyoruz? Boğazına bir şeyler kaçarmış .kaçarsa her zaman kaçabilir Allaha emanet .eskiden annemler bizi yan yatirirmis.
Bir de yaz olmasa ben tam kundak yapardım. Bir çocuk bence tam emmeyi öğrenene kadar elini ayağını çok oynatmayacak.bunlarin hareket alanı çok fazla elleri ayakları durmuyor.oyle kalça cikikligi olsa benim yaptığım gaz masajindan olurdu .
Pudra kullanma ciğerine toz kaçar. Öyle olsa şu an benim astım olmam gerekirdi .bebekten pudra manyagiymisim
Bebegi sallama engelli olur. O zaman Türkiye nin yüzde 90 i engelli olmalı.
Reflu yatağında yatır. Onu da anlamadım. Yataklar küçücük en fazla 3 4 aya kadar kullanılıyor. E reflu kaç yasa kadar sürüyormuş .Ne anladım bu işte. Bir bebek en başından besiginde yatmalı
Bence yine de eski teknikler daha güzelmiş.
Katı gıdada alayını vereceğim. Yok çocuk sevdiğini secsinmis yok o meyveyi verme yok bilmem ne demeyeceğim.mama gibi yapay bir şeyi sindiren çocuk her şeyi yer .Sanki biz avakodoyla muzla büyüdük
Evet kafa ayrı sallanmamalı dediğin gibiBence onların sallama demedeki amac
Bebegın kafasının sureklı saga sola gitmesi.
Bedenıyle bırlıkte gıtmelı kafa
Bagımsız sekılde degıl. Ben oyle anladım
Öbür türlü beyın hücrelerine bişi oluyormus
Sallanırken aslında bayılıyormus . Arastırmalar o sekılde.
Ilk cocukta hastanede emzık verdım doktor cıkarttı. Ben verdim o cıkarttı. Ama suan doktorlar onerıyor
Dogru birdir benım bıldıgım
İz bir süre sonra oluşuyor ya önemli ama mutlaka oluşması lazım.Öyle bişi de mi varbizde kabuk falan baglamadı
Meme ile uykuya gecmıyorsa emzıkle gecsın bari. Meme ya da emzık olöıyorsa zor yaniEvet kafa ayrı sallanmamalı dediğin gibiAy ben bi kere verdim benim kıza emzik eveledi geveledi bol bolmgaz yuttu emcem diye. Bi daha vermedim ama uykuya geçişleri de çok zor olmaya başladı versem mi acaba
Memeyle dalıyor ama ağzından alıp yatağına koyunca uyanıyor hemenMeme ile uykuya gecmıyorsa emzıkle gecsın bari. Meme ya da emzık olöıyorsa zor yani
Çünkü dalması zaman alıyorMemeyle dalıyor ama ağzından alıp yatağına koyunca uyanıyor hemen
Bizimki de yeni uyumaya geçiyor.Yeni uyandık. Yanı aralardaki ufak uyanmaları saymıuorum
Yüzüstü uyuduBizimki de yeni uyumaya geçiyor.2 saattir uyanikti.
O da olabilirÇünkü dalması zaman alıyor
Ama sen uyudugunu dusunup hemen yerıne koymaya calısıyorsun .agır uykuya gecmesı gerek
O da baya zaman alıyor
Ay evet bizdede bu sıkıntı var . Sabırsız davranıyorum bazen , hadi sonra sil baştan .Çünkü dalması zaman alıyor
Ama sen uyudugunu dusunup hemen yerıne koymaya calısıyorsun .agır uykuya gecmesı gerek
O da baya zaman alıyor
Benim kız hala emiyor ayrilamadim yanındanYüzüstü uyudu
Baktım gömdü kafayı düz, hemen cevırdım kollarını bagladım
Kaucuk 4 -6 hafta arasıAy evet bizdede bu sıkıntı var . Sabırsız davranıyorum bazen , hadi sonra sil baştan .
Amy emzik ne kadarda bir değişmesi gerekiyordu. Biz avent Air kullaniyoruz doğduğu günden beri değiştirmedik henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?