Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız bu saatte bunları nasil yazdin Ama altına imzamı atarım Bu yazdıklarını toplayıp kitaba dönüştüren çok eğlenceli olur bence bunu bir düşün
O saatte bebe uyumayinca sallarken yazdımbiz çocuklara suç buluyoruz da biz de eski şeyleri uyguluyor muyuz?

Benımkı işte 60 cc anca ıcıyor . Ayda 1 kilo alıyor
E aynı kilo işte benimkine bir kere biberon veriyorum günde 70 ya da 80 içiyor. 120 içen de 1 kg alıyorsa ihtiyaç o kadar demek. yoncambenim benim oglanda öyle çok içiyordu. Senin ki gibi boyu uzundu ama hep zayıf bir çocuktu. Yarı süt yarı mama besleniyordu. Ağırlık olarak normal görüntü olarak zayıf bir çocuktu. Ama hep yasitlarindan uzundu. Mesela kuzeni var aynı yastalar. Şimdi bile bir karış uzun kuzeninden. Senin oğlan da uzun olacak.
Bizim kızlar biraz minyon olacak herhalde Amy

Aynen demekki 60 da içse 120 de içse her bebeğin ona göre kapsitesi var aama aynı kiloları alıyolar. Galiba aynen senin oğlan gibi bziimkide uzun boylu olucak gibi bi his var gerçi babasıyla bende uzunum oyuzdende olabilir şimdiden zor taşıyoz 3-4 aylıkken kanguruda nasıl taşıcaz anlamadım

Bize söyleyip kendin uyudun bence
Kayinvalideme geldim sabahin 8 de esim birakti , aksam kiz kardesimi istemeye gelecekler burdan hazirlanip oglanida birakip gidicem kv dem diyorki nasil susturcam bunun bagirmasi kötü korkuyorum dedim 4 tane buyutmussun bunada bulursun bir çözüm sen dedim

Bilmem . Erkekler kızlardan daha yapılı olur .
Benımkı suan 60 cm

Sağdığın sütlerimi bırakıcaksın mama mı vericek yoksa sen yokken

Emzik almıyor sıkıldıkca mememle oynuyor sımdıden sündürdü memelerimi
Ayrıca asırıgaz sıkıntısı yasıyor 3 farklı damla denedık hıcbırı sorunu cozmedı.Sürekli omuzda pat pat kucakta pış pış kollarım agrıyor omuzum agrıyor.kolik krizleri tam bir cinnet işte ozaman ne meme ne pışpış hıcbısey fayda etmıyor karsılıklı aglıyoruz bı o aglıyor bı ben Bu bı sürec ve gececek deyin lütfen

Bikaç ay sonra gececek

Seneye için şimdiden alsam mı diye düşünüyorum

Şuan bunları giydiriyorum yineeee çok hoşumuza gitti kumaşıds çok güzel seneyede almayı düşündük

Eklentiler

• DFE79B83-1E18-4545-B567-7B5C6E36728F.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 77
Ben aldım ama hazır kundağı daha kolay açıyorlar. İki kez kullanamadım. Hazır kundağın üzerine Müslin ile kundak yapınca oluyor ama o da çok sıcak oluyordur diye yapamıyorum. İki kat müslin ile kundak daha işlevsel oldu.

Kızlar iZnimi aldım geldim nereyse nisana kadar iznim olucak üç ayda bir gidip yeniden alıcam sadece

Geldim kızçeyi yıkadım doyurdum uyuturken kaka yaptı masum masum bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…