- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.421
2 aydı galiba avent. Öyle kalmış aklımda.Ay evet bizdede bu sıkıntı var . Sabırsız davranıyorum bazen , hadi sonra sil baştan .
Amy emzik ne kadarda bir değişmesi gerekiyordu. Biz avent Air kullaniyoruz doğduğu günden beri değiştirmedik henüz
Instagram'da love to dream kundaklarin muadili denk geldi geçen . Love to dreamler 1200 mu ne olmuş . Muadili 200 lerdeydi. Bulup atayimBiri Allah rızası için üzerime hazır kundak linki atsınkoca koca muslinleri bı şekil açıyor bu bebe zaten uyuyasi yok, bı de sürekli kıpır kıpır kendini uyandıriyor.
Emzik desen 7. Modele geçtim bı umut, onu da almadi
Ben kullanıyorum normallerden daha iyi bence kfasindan geçmeye zorlanıyorsun normallleri. Bunları daha çok sevdim.Günaydın herkesee , biz güne erken başladik avmye kıyafet alışverişine . Zibinlar küçük gelmeye başladı artık
Şu anvelop zibinlar kullanışlı mi kullanan varsa yazabilir mi? Bana normal kafadan giydirilenlerden daha rahat gibi geliyor
Özellikle banyo sonrası zorlanıyorum, iyi olacak o zaman alayımBen kullanıyorum normallerden daha iyi bence kfasindan geçmeye zorlanıyorsun normallleri. Bunları daha çok sevdim.
Bize söyleyip kendin uyudun benceTamam tamam uyumadiniz anladikkktamam
Aynısı biz...Sabahın 6 sında kalktık gazdan kıvrana kıvranaçok ilginç bi şekilde her gün 5 6 gibi başlıyor benimki gazdan ıkınmaya. Gazını çıkar emzir uyut derken 9 oldu saat uykum var karnım da aç ev işleri beni bekler napam ben
Hayy yaşaBir daha çocuğum olursa asla düz yaptırmayacağız.duz yatınca gaz problemi oluyor.bizimki ne zaman emmeye kalkissa hatta emmese bile yan yattığı için gaz çıkarıyor tuvaletini yapıyor. Düz yattığı zaman olmuyor bu .Aslında düz yatırmak bana başından beri saçma geliyor. Hangimiz düz yatıyoruz? Boğazına bir şeyler kaçarmış .kaçarsa her zaman kaçabilir Allaha emanet .eskiden annemler bizi yan yatirirmis.
Bir de yaz olmasa ben tam kundak yapardım. Bir çocuk bence tam emmeyi öğrenene kadar elini ayağını çok oynatmayacak.bunlarin hareket alanı çok fazla elleri ayakları durmuyor.oyle kalça cikikligi olsa benim yaptığım gaz masajindan olurdu .
Pudra kullanma ciğerine toz kaçar. Öyle olsa şu an benim astım olmam gerekirdi .bebekten pudra manyagiymisim
Bebegi sallama engelli olur. O zaman Türkiye nin yüzde 90 i engelli olmalı.
Reflu yatağında yatır. Onu da anlamadım. Yataklar küçücük en fazla 3 4 aya kadar kullanılıyor. E reflu kaç yasa kadar sürüyormuş .Ne anladım bu işte. Bir bebek en başından besiginde yatmalı
Bence yine de eski teknikler daha güzelmiş.
Katı gıdada alayını vereceğim. Yok çocuk sevdiğini secsinmis yok o meyveyi verme yok bilmem ne demeyeceğim.mama gibi yapay bir şeyi sindiren çocuk her şeyi yer .Sanki biz avakodoyla muzla büyüdük
Aaa söyliyim onlara ozman şimdi doktordan geliyoeuz iz yapıcak dediler çünküİz yoksa sorsunlar. İz olmazsa aşı tutmadı demek oluyor.
TamamdırrrrHaşlayıp blendir yapınca hepsi eziliyor. Ben hepsini kullanıyorum ek gidada
Ben gittim soedum kilo alımı güzel gayet dedi oyuzden speun yapmıcamm çok kilo aldı sanmıştımda 1 ayda 1 kilo normal benceeee az cersek ağlıyor dediğim gibiAllahım siz 60 cc diyonuzzz benimki 120 bile az gelmeye başladıkorkuyom çok kilo alıcak diye
yoncambenim Benimkide 120 yi bitiriyor ya doymuyor 90 la falan ağlıyor bırakınca 5 kilo daha doktora sorsam mı acaba çok mu veriyorum ya ama verdikten sonra rahatsız olmuyo da bilemedim
Bakalım ben bugun yaptırdım görcemGünaydın herkese, 2. Ay aşısı ateş yapan oldu mu?
İz yoksa sorsunlar. İz olmazsa aşı tutmadı demek oluyor.
Aynen 6.ayda anca şişip kabarıp patlıcakmış dokunmayın dediİz bir süre sonra oluşuyor ya önemli ama mutlaka oluşması lazım.
Benimki de ayda 1 ayda 1 kilo almış doktor kilo alımı normal dediği için doktora sorma gereği duymadım burda 60 ları falan duyunca dedim cok mu veriyorum acaba bizimkiler obur galiba birazBen gittim soedum kilo alımı güzel gayet dedi oyuzden speun yapmıcamm çok kilo aldı sanmıştımda 1 ayda 1 kilo normal benceeee az cersek ağlıyor dediğim gibi
Evet cok kullanıslı bunlatÖzellikle banyo sonrası zorlanıyorum, iyi olacak o zaman alayım
Benımkı işte 60 cc anca ıcıyor . Ayda 1 kilo alıyorBenimki de ayda 1 ayda 1 kilo almış doktor kilo alımı normal dediği için doktora sorma gereği duymadım burda 60 ları falan duyunca dedim cok mu veriyorum acaba bizimkiler obur galiba biraz
Yani bencede kilo alımı normalse bizimkiler cidden oburBenimki de ayda 1 ayda 1 kilo almış doktor kilo alımı normal dediği için doktora sorma gereği duymadım burda 60 ları falan duyunca dedim cok mu veriyorum acaba bizimkiler obur galiba biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?