Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay evet bizdede bu sıkıntı var . Sabırsız davranıyorum bazen , hadi sonra sil baştan .
Amy emzik ne kadarda bir değişmesi gerekiyordu. Biz avent Air kullaniyoruz doğduğu günden beri değiştirmedik henüz
2 aydı galiba avent. Öyle kalmış aklımda.

Instagram'da love to dream kundaklarin muadili denk geldi geçen . Love to dreamler 1200 mu ne olmuş . Muadili 200 lerdeydi. Bulup atayim

Ben kullanıyorum normallerden daha iyi bence kfasindan geçmeye zorlanıyorsun normallleri. Bunları daha çok sevdim.

Allahım siz 60 cc diyonuzzz benimki 120 bile az gelmeye başladı korkuyom çok kilo alıcak diye

yoncambenim Benimkide 120 yi bitiriyor ya doymuyor 90 la falan ağlıyor bırakınca 5 kilo daha doktora sorsam mı acaba çok mu veriyorum ya ama verdikten sonra rahatsız olmuyo da bilemedim

Aynısı biz...
5 e kadar ne kadar kesintisiz uyursa kâr..o saatten sonrası hep ikinmali, uyanmali geçiyor.
10-11 gibi bir uykusu var, tüm işleri o zamana sikistiriyorum.

Hayy yaşa

Ben gittim soedum kilo alımı güzel gayet dedi oyuzden speun yapmıcamm çok kilo aldı sanmıştımda 1 ayda 1 kilo normal benceeee az cersek ağlıyor dediğim gibi

Ben gittim soedum kilo alımı güzel gayet dedi oyuzden speun yapmıcamm çok kilo aldı sanmıştımda 1 ayda 1 kilo normal benceeee az cersek ağlıyor dediğim gibi
Benimki de ayda 1 ayda 1 kilo almış doktor kilo alımı normal dediği için doktora sorma gereği duymadım burda 60 ları falan duyunca dedim cok mu veriyorum acaba bizimkiler obur galiba biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…