- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.461
Ücretsiz izin mi aldın? Direkt 6 ay alınmıyor mu?Kızlar iZnimi aldım geldim nereyse nisana kadar iznim olucak üç ayda bir gidip yeniden alıcam sadece
Geldim kızçeyi yıkadım doyurdum uyuturken kaka yaptı masum masum bakıyo
Maşallah benimki hem emiyor hem mama veriyorum kurtlu 5 dk yerinde durmuyor ki eritiyor demekBenımkı işte 60 cc anca ıcıyor . Ayda 1 kilo alıyor
Benınkı de cok hareketlı canım.Maşallah benimki hem emiyor hem mama veriyorum kurtlu 5 dk yerinde durmuyor ki eritiyor demek
Aslında biraz önce iki incecik muslin ile kundak yaptım. Onu da açtı ama geç açtıBen aldım ama hazır kundağı daha kolay açıyorlar. İki kez kullanamadım. Hazır kundağın üzerine Müslin ile kundak yapınca oluyor ama o da çok sıcak oluyordur diye yapamıyorum. İki kat müslin ile kundak daha işlevsel oldu.
Ben boyut olarak daha uzun kundak aldım e bebekten . Müslin bez yineAslında biraz önce iki incecik muslin ile kundak yaptım. Onu da açtı ama geç açtıbir de merak ettiğim şu var
Mesela kundak ile gece uykusuna geçti. Emzirirken kundakli mi emzirelim? Diyelim ki kundağı açtık. Tekrar uyku öncesi kundak yapacağız dimikızım da hiç yapamadığım icin kundakta tecrubesizim
Her yer farklı sanırım ben özel sektör de olduğum için iki kere 3 ay alınıyormuş sonrada yıllık izinlerim var 2 ay kadarÜcretsiz izin mi aldın? Direkt 6 ay alınmıyor mu?
Ben kullanıyorum normallerden daha iyi bence kfasindan geçmeye zorlanıyorsun normallleri. Bunları daha çok sevdim.
Sadece bu model ve desen vardı . Sıcaklar geçene kadar idare eder geceleriEvet cok kullanıslı bunlat
Ben uyku öncesi ve emzirirken kundak yapıyorum. Öbür türlü uykusu dağılmış oluyor ve süreç en başa sarıyor.Aslında biraz önce iki incecik muslin ile kundak yaptım. Onu da açtı ama geç açtıbir de merak ettiğim şu var
Mesela kundak ile gece uykusuna geçti. Emzirirken kundakli mi emzirelim? Diyelim ki kundağı açtık. Tekrar uyku öncesi kundak yapacağız dimikızım da hiç yapamadığım icin kundakta tecrubesizim
Çok teşekkür ederim. Ben de pazartesi günü izne ayrılacağım.Her yer farklı sanırım ben özel sektör de olduğum için iki kere 3 ay alınıyormuş sonrada yıllık izinlerim var 2 ay kadar
Bu sıcakta nasıl duruyorlar öyle sizin çocuklarBen uyku öncesi ve emzirirken kundak yapıyorum. Öbür türlü uykusu dağılmış oluyor ve süreç en başa sarıyor.
Kundağı bir de şöyle dene. Bir müslün ile sadece kollarını bağla. Yani yarım kundak yap. Diğeri ile de tam kundak. Bu şekilde biraz daha dayanıklı oluyor.
İncecık kumas zatenBu sıcakta nasıl duruyorlar öyle sizin çocuklar
Benimki asla durmaz
Hava serinse yapabiliyorum ancak
Bizim ev çok sıcak değil. Çok rahatsız olunca açıyorum kundağı.Bu sıcakta nasıl duruyorlar öyle sizin çocuklar
Benimki asla durmaz
Hava serinse yapabiliyorum ancak
Seninkini demiyorum kız demiş ya iki kat kundak diyeİncecık kumas zaten
Sadece kollar yapılıyor. Gece ıse uykuya geçişte, dalınca acıyorum
Valla uykusu da değişik benimkinin dalamıyor bi türlü, kuş uykusu yapıyor. Uyurken hangi işe koşsam şaşırıyorumAynısı biz...
5 e kadar ne kadar kesintisiz uyursa kâr..o saatten sonrası hep ikinmali, uyanmali geçiyor.
10-11 gibi bir uykusu var, tüm işleri o zamana sikistiriyorum.
İki kat kundak dediğimiz iki kat ince müslin. Bence müslin bebeğin çıplak olmasından bile daha serin tutuyor.Seninkini demiyorum kız demiş ya iki kat kundak diye
Bu sıcakta asla durmaz benim bebek
Yarım kundağa bile ısınınca basıyor yaygarayı
Kazenin attığı msjdam başka haber yok halaaaSlmlar bir kaç gündür yazamadım. Herkes iyi mi ? Yıldızdan haber var mı? KızAnteplililili çocuğa tv açma otizmi tetikliyor, konuşmayı geciktiriyor
Umarım iyileşir ve güzel haberi bizimle paylaşırKazenin attığı msjdam başka haber yok halaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?