Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar iZnimi aldım geldim nereyse nisana kadar iznim olucak üç ayda bir gidip yeniden alıcam sadece

Geldim kızçeyi yıkadım doyurdum uyuturken kaka yaptı masum masum bakıyo
Ücretsiz izin mi aldın? Direkt 6 ay alınmıyor mu?

Aslında biraz önce iki incecik muslin ile kundak yaptım. Onu da açtı ama geç açtı bir de merak ettiğim şu var

Mesela kundak ile gece uykusuna geçti. Emzirirken kundakli mi emzirelim? Diyelim ki kundağı açtık. Tekrar uyku öncesi kundak yapacağız dimi kızım da hiç yapamadığım icin kundakta tecrubesizim

Ben boyut olarak daha uzun kundak aldım e bebekten . Müslin bez yine
Bugun geldı artık nah açar

Eklentiler

• IMG20220902124139.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 75
Ben uyku öncesi ve emzirirken kundak yapıyorum. Öbür türlü uykusu dağılmış oluyor ve süreç en başa sarıyor.

Kundağı bir de şöyle dene. Bir müslün ile sadece kollarını bağla. Yani yarım kundak yap. Diğeri ile de tam kundak. Bu şekilde biraz daha dayanıklı oluyor.

Bu sıcakta nasıl duruyorlar öyle sizin çocuklar
Benimki asla durmaz
Hava serinse yapabiliyorum ancak

İncecık kumas zaten
Sadece kollar yapılıyor. Gece ıse uykuya geçişte, dalınca acıyorum
Seninkini demiyorum kız demiş ya iki kat kundak diye
Bu sıcakta asla durmaz benim bebek
Yarım kundağa bile ısınınca basıyor yaygarayı

Aynısı biz...
5 e kadar ne kadar kesintisiz uyursa kâr..o saatten sonrası hep ikinmali, uyanmali geçiyor.
10-11 gibi bir uykusu var, tüm işleri o zamana sikistiriyorum.
Valla uykusu da değişik benimkinin dalamıyor bi türlü, kuş uykusu yapıyor. Uyurken hangi işe koşsam şaşırıyorum

Seninkini demiyorum kız demiş ya iki kat kundak diye
Bu sıcakta asla durmaz benim bebek
Yarım kundağa bile ısınınca basıyor yaygarayı
İki kat kundak dediğimiz iki kat ince müslin. Bence müslin bebeğin çıplak olmasından bile daha serin tutuyor. Tamamen çıplak olduğunda daha çok huysuzlanıyor bence.

Muslin kullanıyodum bende acıyodu hep sıkı yapamıyorum herhalde , Ben bu kundağı almıştım hamileymen şimdi bunu kullanıyorum hiç acamıyorr cırt cırtlı.
Ayaklarını giydirmiyorum hava sıcak diye sadece kollarını yapıyorum

Eklentiler

• 0FABF457-1A0A-4AE2-AAC1-5B87CC2FB653.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 80
  • F0BF25E9-FE3E-4075-A91A-F5782FB92ECA.webp
    15 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…