- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.741
Ben doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorum ve taşma, sızma vs olmadı tavsiye ederimKızlar sleepy natural gündüz kullanımı için güzel mi?
Premium care kullanıyorum hep, şu an bir yakınım Türkiye’de de, denemek için aldırsam mı?
Kullanan bacılar ne dersiniz
Valla aşırı pahalılandı bu primaKız ocağın batar hemen dene hemen
Sleepy nin ekolojik olanını kullanıyorum memnunum. Naturali de kullanmış olabilirim, bilemedim. Genel anlamda çoğunluk memnun sleepyden
Kızlar ben prima hala 1 no kullanıyorum, bebiş 4 kiloyu anca geçmiştir.Ben doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorum ve taşma, sızma vs olmadı tavsiye ederim
Haklısın bende istemiyordum ama kolum onu taşımaktan mahvoldu. Uyumuyor bi türlü ayaktada salladık çarşafta da salladık vallaAynen ben sallamayi istemedim hic memlekete gittik kalabalikta nevri dondü cocugun yer degisimi hava degisimi derken kp kucakta uyumasin zor olur salla dedi durdu. Baktm uyuyamiyor caresiz salladm. Smdi sacma bi döngüdeyiz cok dogru ama napalm. Biraz da buyüdügünden böyle artk her türlü seyi deniycem noluyorsa olsn modundaym
Bizim de öyle sağdın mı hiç sütün azalıyor mu gerçekten yoksa gündüz biriken gaz akşam saatlerinde sıkışıyor gaz olabilir ya da gündüz uykusunu iyi alamadıysa huysuzluk yapıyor olabilir uykuları iyi miKızlar merhaba. Bebeğim gündüz çok güzel emiyor ama akşam olduğu zaman memeye gelmek istemiyor bağırıyor ağlıyor. Akşama sütüm azalıyor o yüzden mi gelmek istemiyor bilmiyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Ya da sütünüzü artırmak için neler yapıyorsunuz çok korkuyorum sütüm yetmeyecek diue
Çok zayıf değilim ama şişman da değilim balık etliyim diyelim ne zaman rejim yapsam 6-8 kilo arası veriyorum genellikle o kadar aldıktan sonra hemen rejime başlarım rejim biter istediğim kiloya gelirim ben yine eski düzene devam yani 40 yaşına geldim bir türlü oturtamadım canım benim olmuyor işte diyorum ya iştahlı olmak gerçekten zor diyet bitiyor mantılar börekler gözümde uçuşuyorYe anacım boşver insanları ama kendine sınır da koy Bi öğün çok yersen ötekinde dengele 6 tane şeftali de yeme
Ben hiç deterjan kullanmıyorum. Sterilizasyon cihazım var, buharda sterilize oluyorlar yine de içi matlaştı. Sanırım sudan oluyor.Avent air emzik kullananlar sizin de emzik içi beyazlaşma oldu mu yeni emzik aldım ama merak ettiğim şu kireçten mi oluyor bu yoksa deterjan dan mı artık her gün kaynatıp deterjan yapmıcam
Kullanılır canım bende var gündüz de taktım gece de sıkıntı olmadı.Kızlar sleepy natural gündüz kullanımı için güzel mi?
Premium care kullanıyorum hep, şu an bir yakınım Türkiye’de de, denemek için aldırsam mı?
Kullanan bacılar ne dersiniz
2 numara az alın, çünkü o da küçük bence. Benimki 5 kilo olmuştur. Yakın zamanda 3 e geçeceğim galiba. Çünkü hafiften lastik izleri olmaya basladiValla aşırı pahalılandı bu primaHiç böyle değildi ilk alırken
Kızlar ben prima hala 1 no kullanıyorum, bebiş 4 kiloyu anca geçmiştir.
Prima 2 no takınca acayip taşıyor.
Ama sleepynin kalıbı küçük diye konuşulduğu var.
Sleepy 2 no alsam, prima 1’e eşittir olur diye düşündüm kendimce
Ne dersiniz?
2 numara alValla aşırı pahalılandı bu primaHiç böyle değildi ilk alırken
Ne dersiniz?
Uyusam göreceğim rüyaya da razıyımRüyamda viski içiyordum yagünahkar rüyalar
Bende bunu merak ediyordum teşekkür ederim . Bakalım bizimki ne diyecekEvet okudum biraz önce bunu ..
Bende biraz önce doktorumuzla görüştüm bu dana eti olayını sordum da “henüz o kadar katılaşmaya gerek yok , 3. Ay kontrolüne kadar gözlemleme yapmamı ,sonrasında duruma göre düzenleme yapmayı , eğer katılaşırsak kalsiyum ve d vitaminine de ufaktan başlıcaz dedi
Biz de premium çare ve sleepy donusumlu kullanıyoruz . Sleepy bio natural ve ekoloji serisi kullanıyorum memnunum .Sleepy primaya göre daha küçük tabi . Sleepy şuan 2 kullanıyorum ama kucuk gelmeye başladı boydan ,yenileri 3 numara aldım . Primada 2 numaraya geçtik bu hafta.. ama boy kilo farkı vardır 59 cm 5.600 falanValla aşırı pahalılandı bu primaHiç böyle değildi ilk alırken
Ne dersiniz?
Çok geçmiş olsunn . Batında çıkmayıp 2 haftada bir anda çıkması ilginç gerçekten . İnşallah basit bir enfeksiyondur ve antibiyotik ile geçerKızlar benim bebeğimin idrarın kokuyordu bayağı, bir de çok huzursuzdu. Doktor idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı.İğne şeklinde antibiyotik verdi. Böbrek genişlemesi olabilir dedi. Ama hamilelikte çıkmadı öyle bir şey, kalça ultrasonuyla batın da çekildi. Onda da çıkmadı. 2 haftada böbrek genişlemesi olur mu?
Sizinle alakası yoktur gerekirse ek mama takviyesi yaparsınız doktorunuz uygun görürse . Hiç mi almiyor . Ayda 500 Gr alması normal kabul ediliyor onu da mı almıyor bebişBenim gibi kızı zayıf olan var mı yaaaşıdan geldik kilo almıyor bu kız yaa üzülmek istemiyorum yaa bakamıyor muyum
Bu dediklerin yok ama , mama (markasi ne olursa olsun) severek icmiyor ,zorla versemde aşırı gaz yapiyor günü mahvoluyorBizde ki belirti ; sürekli kusma..
Her emzirme sonrası kusuyordu .Gerçi hala öyleyiz .. Yanlız sen bu aklına bile getirme çünkü inan psikolojik olarak acaba ? diyor insan..
Ben mama vermedim şimdiye kadar lakin her huzursuzlukta süt alerjisi değildir .
Ek olarak Mukuslu kaka varsa ve devamlılık gösteriyorsa bu bi belirtidir .Bizimkinde hafif isilik tarzı kızarıklıklar vardı ama banyo sonrası geçiyordu bu da belirtiydi benim için …
Canim hava cok sıcaktı mahvoldu yavrular benimkide sicaktan ne emdi ne durdu kudurdu yavrum ,bizde bu ay anca 600 gram aldiysak şükür edicem , neyseki hava serinlediBenim gibi kızı zayıf olan var mı yaaaşıdan geldik kilo almıyor bu kız yaa üzülmek istemiyorum yaa bakamıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?