- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.761
Kaç kiloydu ,kaç kilo olmuş 1 ayda kaç kilo almışBenim gibi kızı zayıf olan var mı yaaaşıdan geldik kilo almıyor bu kız yaa üzülmek istemiyorum yaa bakamıyor muyum
Evet sağdım gerçekten de akşam çok az sütüm çıkıyorBizim de öyle sağdın mı hiç sütün azalıyor mu gerçekten yoksa gündüz biriken gaz akşam saatlerinde sıkışıyor gaz olabilir ya da gündüz uykusunu iyi alamadıysa huysuzluk yapıyor olabilir uykuları iyi mi
Ama sağınca da çok az geliyor o yüzden diyorum çocuk aç mı kalıyorGaz gelince emmek istemiyor olabilirgenelde aynı saatlerde yapıyorsa gazdandir. Süt öyle kolay azalacak ya da yetmeyecek bir şey değil,merak etmeyin. Arttırmak için humananin çayıni, rezenesini ve bestlak damla kullanıyorum. Bol su
Bende avent air kullanıyorum ikili almıştım biri beyazlasti içi anlamadım bende kaynar suya koyuyorumAvent air emzik kullananlar sizin de emzik içi beyazlaşma oldu mu yeni emzik aldım ama merak ettiğim şu kireçten mi oluyor bu yoksa deterjan dan mı artık her gün kaynatıp deterjan yapmıcam
Anneden geçen hormonlardan akıntı olabilirmis diye okumuştum. Bizde de olmuştu 1 kezAz önce bebeğimin altını degistiriyordum vajinasinda çok minik uzayan krem bi akıntı farkettim doktorunu aradım ama açmadı böyle bi durumla karşılaşan varmi yada bilgisi olan enfeksiyon filan belirtisi mi
2bucuk 3 ay önce sagdigim sütleri kullanıyorum o dönem kalp ilacı da kullanmıştım o mu hormonları etkiledi acaba müdahalesiz mi geçti sizinAnneden geçen hormonlardan akıntı olabilirmis diye okumuştum. Bizde de olmuştu 1 kez
Gebelik şekeri yüzünden diyet yaptım ben böyle mutsuz bir dönem hatırlamıyorum diyet çok zorÇok zayıf değilim ama şişman da değilim balık etliyim diyelim ne zaman rejim yapsam 6-8 kilo arası veriyorum genellikle o kadar aldıktan sonra hemen rejime başlarım rejim biter istediğim kiloya gelirim ben yine eski düzene devam yani 40 yaşına geldim bir türlü oturtamadım canım benim olmuyor işte diyorum ya iştahlı olmak gerçekten zor diyet bitiyor mantılar börekler gözümde uçuşuyor
Evet akşama doğru azalıyor maalesef .çünkü em em inek değiliz onlar bile günde 2 kez sagiliyor. Öğle uyumak gerekKızlar merhaba. Bebeğim gündüz çok güzel emiyor ama akşam olduğu zaman memeye gelmek istemiyor bağırıyor ağlıyor. Akşama sütüm azalıyor o yüzden mi gelmek istemiyor bilmiyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Ya da sütünüzü artırmak için neler yapıyorsunuz çok korkuyorum sütüm yetmeyecek diue
Demek ki sudan tamam canım deterjan dan olmasın da artık onu da kullanmıcam zatenBen hiç deterjan kullanmıyorum. Sterilizasyon cihazım var, buharda sterilize oluyorlar yine de içi matlaştı. Sanırım sudan oluyor.
Lastik izi olunca numarayı yukseltmemiz mi gerekiyor benim bebeğim 4 kiloya yaklaştı 1 numarayı kullanıyorum anca 2 ye mi geçmem lazım lastik izi oluyor2 numara az alın, çünkü o da küçük bence. Benimki 5 kilo olmuştur. Yakın zamanda 3 e geçeceğim galiba. Çünkü hafiften lastik izleri olmaya basladi
Kaç kilo ki olması gereken kiloda değil miBenim gibi kızı zayıf olan var mı yaaaşıdan geldik kilo almıyor bu kız yaa üzülmek istemiyorum yaa bakamıyor muyum
Beyaz şeyler oluyor krem gibi .doktor gördü sadece temizle dedi .Az önce bebeğimin altını degistiriyordum vajinasinda çok minik uzayan krem bi akıntı farkettim doktorunu aradım ama açmadı böyle bi durumla karşılaşan varmi yada bilgisi olan enfeksiyon filan belirtisi mi
Ondan değildir bizde de olmuştu kendi geçti sürekli olmuyorsa sorun yoktur ama sürekli ve kokulu idrar varsa enfeksiyon olabilir2bucuk 3 ay önce sagdigim sütleri kullanıyorum o dönem kalp ilacı da kullanmıştım o mu hormonları etkiledi acaba müdahalesiz mi geçti sizin
Bende premium care kullanıyorum e bebekte 43 tanesi 150 TL olmuş evet sizdirmjyor ama çok pahalı bende değiştirsem Pişik filan yaparmı acaba Krem bepanthol kullaniyolardi hastanede Bez de hep 0 numara premium care götürdüm iva natura set almıştım onun kremine geçtim Pişik yaptı geri bepanthole döndüm şimdi bezi değiştirmeye de korkuyorumKız ocağın batar hemen dene hemen
Değiştir benceLastik izi olunca numarayı yukseltmemiz mi gerekiyor benim bebeğim 4 kiloya yaklaştı 1 numarayı kullanıyorum anca 2 ye mi geçmem lazım lastik izi oluyor
Ben bez deniceğim zaten en az sayılı paketini alıyorum önce ilk Bi deniyorum sorun yoksa devam bence Bi küçük paket alıp deneBende premium care kullanıyorum e bebekte 43 tanesi 150 TL olmuş evet sizdirmjyor ama çok pahalı bende değiştirsem Pişik filan yaparmı acaba Krem bepanthol kullaniyolardi hastanede Bez de hep 0 numara premium care götürdüm iva natura set almıştım onun kremine geçtim Pişik yaptı geri bepanthole döndüm şimdi bezi değiştirmeye de korkuyorum
O beyaz şeyler zaten oluyodu ama bugün bildiğin elime aldım uzuyor akinti daha önce karsilasmamistim enfeksiyon diye korktumBeyaz şeyler oluyor krem gibi .doktor gördü sadece temizle dedi .
Bugün ilk kez gördüm takip edicem tekrarlarsa idrar testi isteyim inşallah enfeksiyon değildirOndan değildir bizde de olmuştu kendi geçti sürekli olmuyorsa sorun yoktur ama sürekli ve kokulu idrar varsa enfeksiyon olabilir
Bende çok sıktım galiba filan diye dusunuyodum hep elimdeki Bez bitince 2 ye geçeyim ozamanDeğiştir bence
Amazon da indirimde alırsanBende premium care kullanıyorum e bebekte 43 tanesi 150 TL olmuş evet sizdirmjyor ama çok pahalı bende değiştirsem Pişik filan yaparmı acaba Krem bepanthol kullaniyolardi hastanede Bez de hep 0 numara premium care götürdüm iva natura set almıştım onun kremine geçtim Pişik yaptı geri bepanthole döndüm şimdi bezi değiştirmeye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?