Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet sağdım gerçekten de akşam çok az sütüm çıkıyor Gündüz çok iyi gayet emiyor idrar kaka yapıyır ama akşama sütüm yetişmiyor

Ama sağınca da çok az geliyor o yüzden diyorum çocuk aç mı kalıyor Bol su içiyorum yiyorum ama göğsüm de çok yumuşak oluyor akşama

cgdm5525 kusmaya karşı uyguladığıniz bir çözüm var mı acaba ? Mesela 11:30 da emdi gazını çıkardım yattı . Şimdi uyanır gibi olduyatakta fışkırarak kustu tüm emdikleri gitti muhtemelen . Ne yapmam lazım, hep omzumda mi uyutayim

Az önce bebeğimin altını degistiriyordum vajinasinda çok minik uzayan krem bi akıntı farkettim doktorunu aradım ama açmadı böyle bi durumla karşılaşan varmi yada bilgisi olan enfeksiyon filan belirtisi mi

Avent air emzik kullananlar sizin de emzik içi beyazlaşma oldu mu yeni emzik aldım ama merak ettiğim şu kireçten mi oluyor bu yoksa deterjan dan mı artık her gün kaynatıp deterjan yapmıcam
Bende avent air kullanıyorum ikili almıştım biri beyazlasti içi anlamadım bende kaynar suya koyuyorum

Az önce bebeğimin altını degistiriyordum vajinasinda çok minik uzayan krem bi akıntı farkettim doktorunu aradım ama açmadı böyle bi durumla karşılaşan varmi yada bilgisi olan enfeksiyon filan belirtisi mi
Anneden geçen hormonlardan akıntı olabilirmis diye okumuştum. Bizde de olmuştu 1 kez

Gebelik şekeri yüzünden diyet yaptım ben böyle mutsuz bir dönem hatırlamıyorum diyet çok zor

Evet akşama doğru azalıyor maalesef .çünkü em em inek değiliz onlar bile günde 2 kez sagiliyor. Öğle uyumak gerek

2 numara az alın, çünkü o da küçük bence. Benimki 5 kilo olmuştur. Yakın zamanda 3 e geçeceğim galiba. Çünkü hafiften lastik izleri olmaya basladi
Lastik izi olunca numarayı yukseltmemiz mi gerekiyor benim bebeğim 4 kiloya yaklaştı 1 numarayı kullanıyorum anca 2 ye mi geçmem lazım lastik izi oluyor

Beyaz şeyler oluyor krem gibi .doktor gördü sadece temizle dedi .

Kız ocağın batar hemen dene hemen
Bende premium care kullanıyorum e bebekte 43 tanesi 150 TL olmuş evet sizdirmjyor ama çok pahalı bende değiştirsem Pişik filan yaparmı acaba Krem bepanthol kullaniyolardi hastanede Bez de hep 0 numara premium care götürdüm iva natura set almıştım onun kremine geçtim Pişik yaptı geri bepanthole döndüm şimdi bezi değiştirmeye de korkuyorum

Ben bez deniceğim zaten en az sayılı paketini alıyorum önce ilk Bi deniyorum sorun yoksa devam bence Bi küçük paket alıp dene

Beyaz şeyler oluyor krem gibi .doktor gördü sadece temizle dedi .
O beyaz şeyler zaten oluyodu ama bugün bildiğin elime aldım uzuyor akinti daha önce karsilasmamistim enfeksiyon diye korktum
Ondan değildir bizde de olmuştu kendi geçti sürekli olmuyorsa sorun yoktur ama sürekli ve kokulu idrar varsa enfeksiyon olabilir
Bugün ilk kez gördüm takip edicem tekrarlarsa idrar testi isteyim inşallah enfeksiyon değildir
Değiştir bence
Bende çok sıktım galiba filan diye dusunuyodum hep elimdeki Bez bitince 2 ye geçeyim ozaman

Amazon da indirimde alırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…