- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.701
Yaaaaa çok tatlıBenimde evde kedim var tek sorun tüyleri kv sürekli kediyi ver birine deyip durdu ama üç senedir bizimle iki aylıkken aldık hayatta kıyamam
Anlaştılar mı yaaa annemlerin cins kedisi var onlara gittiğimizde bebeğin yanına sinsi sinsi geliyo böyle bişi yapıcakmış gibi sanırım koku farkşı geliyo onaaa, bişi yapıcak sanıp gönderiyoeum öbür odaya. Yanlışmı yapıyorım bilemiyorum
Aynen bizimde duş aldığı günler baya uyuyooo rahatlıyoBenimkide yapıyor onu bilinçli yapmıyor diye dusunuyodum. Birde günü gününü tutmuyor dediğin gibi bazı günler hiç uyumuyor bugün akşama kadar sadece beslendi ve uyudu hala uyuyor
Durduk yere ağlama huyu bendede çıktıBu aralar ..
değişik huylar ediniyolar günleri günlerine benzemiyo fazla
İnsan ağlayıncada eli ayağına dolanıyo neden diyeBizimkide üstündeki örtülü çekip akenara atmayı öğrendi. Örtüyorum alıp kenra atıyo
Benimki duştan sonra da uzun uyumuyor allah allah garip cocukAynen bizimde duş aldığı günler baya uyuyooo rahatlıyo
Benimkide suyu sevmiyor hiç. Banyo yapacağını anlayınca yakama yapışıyorBenimki duştan sonra da uzun uyumuyor allah allah garip cocuk
Bebek olduktan sonra evdekı dıger canları evden uzaklastırmak cok adice bı yaklasım ve bir anneye hıc yakışmıyor benceBenimde evde kedim var tek sorun tüyleri kv sürekli kediyi ver birine deyip durdu ama üç senedir bizimle iki aylıkken aldık hayatta kıyamam
Bugun yıkadım baya uyudu meselaaa gece uyumıcak diye tedirginimBenimki duştan sonra da uzun uyumuyor allah allah garip cocuk
Bunun üstüne farklı meyvede yiyorumFarklı meyvelerden 6 tane ye mesela
Aynen canım 13 ve 0 yaş oğullarım 3 yaşında kedi kızım ve biz kocaman aileyiz çok şükür binnn şükürBebek olduktan sonra evdekı dıger canları evden uzaklastırmak cok adice bı yaklasım ve bir anneye hıc yakışmıyor bence
Onlarıda ben besledım buyuttum avucum kadarlardı eve geldıklerınde ömürleri yettıgınce bırlıkteyız kocaman bı aıleyız
Bebegi biraz yorman gerekiyor .yorulmayınca uyumuyorlar. En azından benimki öyleOnu dememişim supurge sesi dinledik tabi o da vardi. Benim anlamadigim bu bebekler böyle mi uyur gundüz yarim saat veya 1 saat boyunca salliycak mıyız sonra uyancak bitti. Tam uykuya gecip kendiliginden devam etmiycekler mi uykuya ben cok mu şey bekliyrm acep
Bizimkide bu canim dişi aynimi sendeki ileBen özellikle sordum. Tek marka. Rotarex sanırım adı. Ama zam gelecekti. O yüzden mi acaba?
Merhaba canım yazına denk geldim şimdi sana danışmak istedim ben de mama takviyesi yapıyorum da 120 cc yi her öğünden sonra yani 2-3 saatte bir mi veriyosun?Ben emzirdikden sonrada 120 cc yapıyorum yine onuda emiyo, çok şükür çok kusma olayımız olmadı 2-3 keredir anca zaten istemiyosa ağzını kapatıyo 120 ayarlasam bile istemediğinde kapatıyo
Sizde sut aleejisi belietileei neleedi canim basindan beri gozlemledigin belirtileri yazabilirmisin birde mama verdinmi hic veediysen tepkisi nasil oldu gaz huzursuzlik vs yapmismiydiSize de çook geçmiş olsun .
Öncelikle reflü ilaçları 1 hafta/10 gün gibi bir süre de etki ediyormuş dün doktorumuz söyledi .
MuciZe beklemeyin hemen diyerekten..
Bana da normalde şurup yazdı şöyle ki ;
Gavıscon Infant dedi , fakat bu toz olan bir ilaç piyasa da bulabilirseniz bunu , bulamazsanız şurup olanı alın herıkısıde aynı görevde dedı .
Ek olarak kılosuna göre yıne ek bı şurup gıbı bısey daha verdı ..
Bende bugun ıtıbarıyle dıyete basladım ..
Süt ve süt ürünlerını hayatımdan çıkarıyorum ama inşAllah ilerleyen dönemde yıne hayatımıza girer .. Çünkü hem kendi bedenimiz hem de bebeğimiz için vitamin değerleri düşmüş olacak, bu da sadece kapsül olarak desteği doğuracak .. .
Ozeldeki doktora her an her şey sorabiliriz . Gece olduğunda ya da tatilde ben şuan yazliktayim 2 haftadır , gün aşırı yazmak durumunda kalıyorum doktora ve hemen dönüş yapıyor. 1 yaşına kadar aynı doktorun takibi bence avantaj
Ben de deli gibi şeftali ve karpuz yiyorum günde 6 tane şeftali yediğim oluyor abowww zaten 2 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?