Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

yoncambenim
Bence koklamaına izin ver merak ediyordur saldırgan bir kedi değilse zarar vereceğini sanmıyorum
Bizimkilere eve geldiğimiz ilk gün yakşlaştırdık koklattık
Büyük olan zaten cok ilgilenmiyor ama küçük çok meraklı çogı zaman yanında uyuyor onunla birlikte
Hatta bugün sabah bende kızla uyudum ufak olanda geldi ayağımın dibine üçümüz uyuduk
[/QUOTE]

Yaaa ne günü gününe pek uymuyo normalde sakin bi kediii ama bazen pati attığı oluyooo Ne biliyimmm bidahaki gittiğimizde izin vericem

gercekten ne zmn tamam bebeyi cözdüm desem yeni bişey cikiyor

Benimde evde kedim var tek sorun tüyleri kv sürekli kediyi ver birine deyip durdu ama üç senedir bizimle iki aylıkken aldık hayatta kıyamam
Bebek olduktan sonra evdekı dıger canları evden uzaklastırmak cok adice bı yaklasım ve bir anneye hıc yakışmıyor bence
Onlarıda ben besledım buyuttum avucum kadarlardı eve geldıklerınde ömürleri yettıgınce bırlıkteyız kocaman bı aıleyız

Farklı meyvelerden 6 tane ye mesela
Bunun üstüne farklı meyvede yiyorum
Aynen canım 13 ve 0 yaş oğullarım 3 yaşında kedi kızım ve biz kocaman aileyiz çok şükür binnn şükür

İyi akşamlar herkesee kızı omzumda uyuttum yatıyor şimdi omzumda bugün reflü yatağında uyutmak zor geldi attım omzuma uyudu biranda . Şuan karnından inanilmaz fazla sesler geliyor , baloncuk patlama sesleri . Belli ki gece gaz sancısı partisi olacak . Benim şimdiden yapabileceğim bir şey var mı uyurken acaba

Slm kızlar açık mama var üç hafta olmuş açalı sütüm çok diye bir kere vermiştim bugün birden sütüm kesildi bu gece versem bişey olurmıki

Bebegi biraz yorman gerekiyor .yorulmayınca uyumuyorlar. En azından benimki öyle
Tepinecek konuşacak ağlayacak biraz sonra uyuyacak.bizim uykular 50 dakika 2 saat arasında değişiyor. Dün 2.30 saat uyudu bir seferde .bugün hiç 1 saat uyumadı 40 50 dakika

Ben emzirdikden sonrada 120 cc yapıyorum yine onuda emiyo, çok şükür çok kusma olayımız olmadı 2-3 keredir anca zaten istemiyosa ağzını kapatıyo 120 ayarlasam bile istemediğinde kapatıyo
Merhaba canım yazına denk geldim şimdi sana danışmak istedim ben de mama takviyesi yapıyorum da 120 cc yi her öğünden sonra yani 2-3 saatte bir mi veriyosun?

Sizde sut aleejisi belietileei neleedi canim basindan beri gozlemledigin belirtileri yazabilirmisin birde mama verdinmi hic veediysen tepkisi nasil oldu gaz huzursuzlik vs yapmismiydi

Ne ilkinde ne de bunda özelden 7 24 soru soracak doktorumuz olmadı. Gerek de olmadı şahsen.
İki günde bir ne soruyorsun mesela? Şahsen bana da sorsan söylerim. Ama güvenemezsin tabi. Bu biraz plasebo etkisi bence

Oğlumu kontrole götürdüğüm bir kaç farklı doktor oldu. Referansla gittik ama hepsi de hemen hemen aynı şeyleri söylediler

Mesela büyük çocuğum 5 aylıkken boğaz enfeksiyonu geçirdi. Bir sabah emmek isteyip sürekli memeyi bırakmasıyla boğazından şüphelendim ve doktora götürünce bunu belirttim ve doğruladı.
Birkaç ay sonra bir arkadaşın yeğeninde aynı belirti olunca götürün boğazına baksınlar dedim. Ve bingo

Şimdi birine gitsem 500₺ muayene versem bir dahaki ay gel diyecek. Ben de farklı birşey der diye gideceğim. Halbuki rutin kontrol. Sağlık ocağı da yapıyor aynısını.

Bir de işin içine tecrübe girince hiç gerek kalmıyor sanki. Çok acil bir durumda istediğimiz hastaneye gidilir.
Yakın zamanda hasta oldu mu ilaç kullandı mı bilgisi verilir. İlla doktorun bebeği tanıması şart değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…