- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.721
Niye kız Gölbaşı var ya kuru deme memleketimeBunlarınki nasil bakalım. Kötü yönlerini gösterirler mi ?Ben sana bir video çekerim benim kızla harika bebek dersin .sallayarak uyuturum sonra 2 dakikalığına hop reflu yatagi derim ki uykusu gelince koydum ve uyudu .oyun halisinda durduğu 10 dakikayı sana sanki rutin gibi satarım. Oyuncaklara baktığı zamanlar var .eğitici oyuncak link derim para kazanırım. Halbuki hic ilgisini çekmez oyuncak .Bu işte çok para var bence .bunlar hep trendyol hepsiburada ile işbirliği yapıyor.cogu şeyleri bedava geliyor .dur ben size bir rutin yazıyım benim kızın siz onu yapın
Sabah 7 kalkış emzirme ,yüz silme ,el silme ,üst değiştirme, tabiki pijamadan günlük elbiseye dönüyoruz.
7-8 arasi aktivite
8-9.30 arası uyku
9.30-10.00 emme
10-11.30 aktivite oyun halisi ,sesli oyuncak ,konuşma, klasik müzik dinletme ama ben aysel kız türküsünü tercih ederim
11.30 -13.00 uyku
13.14 arası dışarı gezmesi ,mutlaka deniz olsun ya da İzmir olsun .bunları paylaşanlar hep yazlık illerden .tabi kuru ankarada ne videosu çekecek?Kızılay a mi goturuyum
14-15.30 uyuma
15.30-16.00 emme vb
16-17.00 aktivte
17-18.00 uyuma
18 den 20 ye kadar bebeyi oyalyoruz .
20 den sonra gece uykusuna yatis
Kapanış
Aynennnn 2-3 saatte bi kesin acıkıyo veriyorum hepp bendeMerhaba canım yazına denk geldim şimdi sana danışmak istedim ben de mama takviyesi yapıyorum da 120 cc yi her öğünden sonra yani 2-3 saatte bir mi veriyosun?
Ne olur ne olmaz ben verme derimmm süreleri 3haftaymışSlm kızlar açık mama var üç hafta olmuş açalı sütüm çok diye bir kere vermiştim bugün birden sütüm kesildi bu gece versem bişey olurmıki
Bilmiyorum ama sevdiğim şeyle alakalı sanırımKiloya değil şeftali adedine şok geçirdim. Nasıl yiyorsun o kadar
Umarim uyuyordurBugun yıkadım baya uyudu meselaaa gece uyumıcak diye tedirginim
Öyle olunca derin uyur mu ben desteklersem yarim saat 40 dk uyuyor ama bu süre boyunca sürekli sallıycam pıspıslıycam anca öyle. Onun disindaki vakittw de konusup yormaya kalksam tüm vaktim onun tepesinde geciyor. Kendime hic vakit ayiramiyorum. Keske yorduktan sonra derin uyusa da 40 50 dk uyusa raziyimBebegi biraz yorman gerekiyor .yorulmayınca uyumuyorlar. En azından benimki öyle
Tepinecek konuşacak ağlayacak biraz sonra uyuyacak.bizim uykular 50 dakika 2 saat arasında değişiyor. Dün 2.30 saat uyudu bir seferde .bugün hiç 1 saat uyumadı 40 50 dakika
Benımde var oyle bir oturuşta cok yıyebıleceğım seylerBilmiyorum ama sevdiğim şeyle alakalı sanırım.. mesela haşlanmış mısır eğer süt misirsa yani koca dişli değilse 5 tane tek seferde yemisligim var babam kız boğazı kaz boğazı diyerek espri yapardı bana
Sallayınca hipnoz ediyoruz aslında alıp sallanmayan düz yere koyduğumuzda hipnozun etkisi bitince uyanıveriyorlarOnu dememişim supurge sesi dinledik tabi o da vardi. Benim anlamadigim bu bebekler böyle mi uyur gundüz yarim saat veya 1 saat boyunca salliycak mıyız sonra uyancak bitti. Tam uykuya gecip kendiliginden devam etmiycekler mi uykuya ben cok mu şey bekliyrm acep
Bizde ki belirti ; sürekli kusma..Sizde sut aleejisi belietileei neleedi canim basindan beri gozlemledigin belirtileri yazabilirmisin birde mama verdinmi hic veediysen tepkisi nasil oldu gaz huzursuzlik vs yapmismiydi
Kendi başına dursa ayağını bacağını oynatır yorulur .uyuyan bebeği taşa koy uyur ,uyumayan uyumuyor .benim de bütün vaktim onunla geçiyor. Dün çok az uyudu ..gece de 9.30 da yattıÖyle olunca derin uyur mu ben desteklersem yarim saat 40 dk uyuyor ama bu süre boyunca sürekli sallıycam pıspıslıycam anca öyle. Onun disindaki vakittw de konusup yormaya kalksam tüm vaktim onun tepesinde geciyor. Kendime hic vakit ayiramiyorum. Keske yorduktan sonra derin uyusa da 40 50 dk uyusa raziyim
Sirdani yemedim görüntüsünden dolayı ama sarmaya patatese bayılırım valla iştahlı olmak çok zor canin herşeyi çekiyor ve herkesten çok yiyorsun bazen utanıyor insan kalabalıktaBenımde var oyle bir oturuşta cok yıyebıleceğım seyler
Şırdan - 10 taneye kadar yerım ( ne oldupğunu bilmiyorsan boşver )
Patates salatası - tencere biter
Yaprak sarması - tencere bıter
Kız ocağın batar hemen dene hemenKızlar sleepy natural gündüz kullanımı için güzel mi?
Premium care kullanıyorum hep, şu an bir yakınım Türkiye’de de, denemek için aldırsam mı?
Kullanan bacılar ne dersiniz
Ye anacım boşver insanları ama kendine sınır da koy Bi öğün çok yersen ötekinde dengele 6 tane şeftali de yemeSirdani yemedim görüntüsünden dolayı ama sarmaya patatese bayılırım valla iştahlı olmak çok zor canin herşeyi çekiyor ve herkesten çok yiyorsun bazen utanıyor insan kalabalıkta
Sleepy nin ekolojik olanını kullanıyorum memnunum. Naturali de kullanmış olabilirim, bilemedim. Genel anlamda çoğunluk memnun sleepydenKızlar sleepy natural gündüz kullanımı için güzel mi?
Premium care kullanıyorum hep, şu an bir yakınım Türkiye’de de, denemek için aldırsam mı?
Kullanan bacılar ne dersiniz
Küçükken oturmaya giderdik. Annem tüm tabagi yeme, ayıp olur derdiSirdani yemedim görüntüsünden dolayı ama sarmaya patatese bayılırım valla iştahlı olmak çok zor canin herşeyi çekiyor ve herkesten çok yiyorsun bazen utanıyor insan kalabalıkta
Gaz gelince emmek istemiyor olabilirKızlar merhaba. Bebeğim gündüz çok güzel emiyor ama akşam olduğu zaman memeye gelmek istemiyor bağırıyor ağlıyor. Akşama sütüm azalıyor o yüzden mi gelmek istemiyor bilmiyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Ya da sütünüzü artırmak için neler yapıyorsunuz çok korkuyorum sütüm yetmeyecek diue
Aynen ben sallamayi istemedim hic memlekete gittik kalabalikta nevri dondü cocugun yer degisimi hava degisimi derken kp kucakta uyumasin zor olur salla dedi durdu. Baktm uyuyamiyor caresiz salladm. Smdi sacma bi döngüdeyiz cok dogru ama napalm. Biraz da buyüdügünden böyle artk her türlü seyi deniycem noluyorsa olsn modundaymSallayınca hipnoz ediyoruz aslında alıp sallanmayan düz yere koyduğumuzda hipnozun etkisi bitince uyanıveriyorlarbenimki sakladıktan sonra hiç uykuya geçmedi daha sallamanın etkisi ile en fazla yarım saat ama sallamadan da sakinleşmiyor . Saçma bir döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?