Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Niye kız Gölbaşı var ya kuru deme memleketime

Kiloya değil şeftali adedine şok geçirdim. Nasıl yiyorsun o kadar
Bilmiyorum ama sevdiğim şeyle alakalı sanırım.. mesela haşlanmış mısır eğer süt misirsa yani koca dişli değilse 5 tane tek seferde yemisligim var babam kız boğazı kaz boğazı diyerek espri yapardı bana

Öyle olunca derin uyur mu ben desteklersem yarim saat 40 dk uyuyor ama bu süre boyunca sürekli sallıycam pıspıslıycam anca öyle. Onun disindaki vakittw de konusup yormaya kalksam tüm vaktim onun tepesinde geciyor. Kendime hic vakit ayiramiyorum. Keske yorduktan sonra derin uyusa da 40 50 dk uyusa raziyim

Benımde var oyle bir oturuşta cok yıyebıleceğım seyler

Şırdan - 10 taneye kadar yerım ( ne oldupğunu bilmiyorsan boşver )
Patates salatası - tencere biter
Yaprak sarması - tencere bıter

Sallayınca hipnoz ediyoruz aslında alıp sallanmayan düz yere koyduğumuzda hipnozun etkisi bitince uyanıveriyorlar benimki sakladıktan sonra hiç uykuya geçmedi daha sallamanın etkisi ile en fazla yarım saat ama sallamadan da sakinleşmiyor . Saçma bir döngü

Sizde sut aleejisi belietileei neleedi canim basindan beri gozlemledigin belirtileri yazabilirmisin birde mama verdinmi hic veediysen tepkisi nasil oldu gaz huzursuzlik vs yapmismiydi
Bizde ki belirti ; sürekli kusma..
Her emzirme sonrası kusuyordu .Gerçi hala öyleyiz .. Yanlız sen bu aklına bile getirme çünkü inan psikolojik olarak acaba ? diyor insan..
Ben mama vermedim şimdiye kadar lakin her huzursuzlukta süt alerjisi değildir .
Ek olarak Mukuslu kaka varsa ve devamlılık gösteriyorsa bu bi belirtidir .Bizimkinde hafif isilik tarzı kızarıklıklar vardı ama banyo sonrası geçiyordu bu da belirtiydi benim için …

Kendi başına dursa ayağını bacağını oynatır yorulur .uyuyan bebeği taşa koy uyur ,uyumayan uyumuyor .benim de bütün vaktim onunla geçiyor. Dün çok az uyudu ..gece de 9.30 da yattı

Benımde var oyle bir oturuşta cok yıyebıleceğım seyler

Şırdan - 10 taneye kadar yerım ( ne oldupğunu bilmiyorsan boşver )
Patates salatası - tencere biter
Yaprak sarması - tencere bıter
Sirdani yemedim görüntüsünden dolayı ama sarmaya patatese bayılırım valla iştahlı olmak çok zor canin herşeyi çekiyor ve herkesten çok yiyorsun bazen utanıyor insan kalabalıkta

Sirdani yemedim görüntüsünden dolayı ama sarmaya patatese bayılırım valla iştahlı olmak çok zor canin herşeyi çekiyor ve herkesten çok yiyorsun bazen utanıyor insan kalabalıkta
Ye anacım boşver insanları ama kendine sınır da koy Bi öğün çok yersen ötekinde dengele 6 tane şeftali de yeme

Kızlar sleepy natural gündüz kullanımı için güzel mi?
Premium care kullanıyorum hep, şu an bir yakınım Türkiye’de de, denemek için aldırsam mı?
Kullanan bacılar ne dersiniz
Sleepy nin ekolojik olanını kullanıyorum memnunum. Naturali de kullanmış olabilirim, bilemedim. Genel anlamda çoğunluk memnun sleepyden

Kızlar merhaba. Bebeğim gündüz çok güzel emiyor ama akşam olduğu zaman memeye gelmek istemiyor bağırıyor ağlıyor. Akşama sütüm azalıyor o yüzden mi gelmek istemiyor bilmiyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Ya da sütünüzü artırmak için neler yapıyorsunuz çok korkuyorum sütüm yetmeyecek diue

Küçükken oturmaya giderdik. Annem tüm tabagi yeme, ayıp olur derdi minik bir lokma ya da varsa 1 zeytin bırakır, hepsini yerdim

Gaz gelince emmek istemiyor olabilir genelde aynı saatlerde yapıyorsa gazdandir. Süt öyle kolay azalacak ya da yetmeyecek bir şey değil,merak etmeyin. Arttırmak için humananin çayıni, rezenesini ve bestlak damla kullanıyorum. Bol su

Aynen ben sallamayi istemedim hic memlekete gittik kalabalikta nevri dondü cocugun yer degisimi hava degisimi derken kp kucakta uyumasin zor olur salla dedi durdu. Baktm uyuyamiyor caresiz salladm. Smdi sacma bi döngüdeyiz cok dogru ama napalm. Biraz da buyüdügünden böyle artk her türlü seyi deniycem noluyorsa olsn modundaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…