- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.821
MerhabalarBugün çok soru sordum ama bisey daha sormak istiyorum biliyorsunuz bebeğim prematüre şuan yaşıtlarindan geriliği varmi yada ne derece onun takibini yapıyorum ve araştırmalarıma gore motor becerileri ayını takip ediyor ama sosyal duygusal gelişim geriliği var kronolojik 4 ay duzeltilmis 1bucuk aylik. Sizin bebeklerinizin sosyal gülümsemesi varmi her seferinde size gülümsüyor mu yada ne çeşit sesler cikariyor karşılaştırmak maksatlı sormuyorum ama bunun için ek destek almalimiyiz yada neler yapabilirim bunun araştırmasındayim
Bende emzirdikten sonra 1 saat koymamaya çalışıyorum. Babyjörne koyuyorum biraz daha yüksek en azından . En kısa sürede geçer umarim , ama her kusma sonrasi hıçkırık iyice yoruyor çocuğuYaklaşık 30-40 dk dik pozisyonda durması gerekir . Benimki de fışkırdı bugün 2 kez .. Elimizden gelen sadece beslemek ve dikkat etmek .
Ve inan bu gece ben kucağımda uyuttum , yatağına koyduğum anda çocuğun ağzına geliyor midesi . Bi yandan da gaz sıkıştırıyor ..
Tek yaptığım şey gücümün yettiğince emzirme sonrası dik pozisyonda tutabilmek ..
Kilo kaybı olmadığı müddetçe inşAllah ilaçlar şifa niyetine olsun
Günlerimiz çok yakın huyları da yakınHer zaman tutan bi yontem olsaydı hep o şekilde uyusaydı memnun olacaktm ama sanrm hepsi bir arada kombo seviyor benimki. Emzik sallama kundak beyaz gürultü hepsini yağdırıyorum. Takldgm şeyse her defasinda tilki uykusu uyuması. Yoksa ne var ne yok denemekten de gocunmuyorum artk. O konuyu da aştım. Anca 30 dk uyku sonra pıt uyaniyor o kadar uğraşiya ayip yani
Bugun böyleyiz biz tam tarif etmissinBizim de öyle sağdın mı hiç sütün azalıyor mu gerçekten yoksa gündüz biriken gaz akşam saatlerinde sıkışıyor gaz olabilir ya da gündüz uykusunu iyi alamadıysa huysuzluk yapıyor olabilir uykuları iyi mi
Senin bebeğini cok merak ediyorum o bir savaşçı prenses allahim 950 gramdan 4 kg ya elhamduldillah yaLastik izi olunca numarayı yukseltmemiz mi gerekiyor benim bebeğim 4 kiloya yaklaştı 1 numarayı kullanıyorum anca 2 ye mi geçmem lazım lastik izi oluyor
Goon ve baby turco nasil peki? Bi de enleri nasil sleepy bio natural bana en olarak dar geldi. Bi ara sızdırdı sanırm bebege büyük geldiginden ama smdi sızmiyor goon ve baby turcoyu merak ediyorum daha kullanmadim.Canım bebeğe göre değişiyor sleepy biz de pişik yaptı mesela ben baby turco ve goon kullanıyorum baby turco ve sleepy uzun saatler dayanmıyor 2 veya 3 saate Bi değiştirmek gerekiyor bilgin olsun
Canım emziriyorsan mama takviyesi de yapıyorsan Şişli bez sayın da normalse üzülme belki bebeğin yapısı öyledir çok kilolu olmak da güzel bir şey değil sonuçta bir doktoruna Danış yine de bakalım ne diyecekBenim gibi kızı zayıf olan var mı yaaaşıdan geldik kilo almıyor bu kız yaa üzülmek istemiyorum yaa bakamıyor muyum
Hmm hadi bakalm. Neresi sarıyorsaAssosa sanmam gelelim zaten gördük, denize girmeyince bir anlamı kalmazyeşilyurt taraflarına gidicez sanırım. Çok beğeniliyor
Şehir değişince benimki canıma okudu, ne anlıyorsun sen el kadar bebesin be.
_Rumy_ seni cesarerinden ötürü tebrik ediyorum onca yolu gittin
Başka bir doktordan fikir aldım, 3 haftada böbrek genişlemesi olmaz dedi, idrar kültürü istedi. Ah inşallahÇok geçmiş olsunn . Batında çıkmayıp 2 haftada bir anda çıkması ilginç gerçekten . İnşallah basit bir enfeksiyondur ve antibiyotik ile geçer
Canım daha bugün idrar yolu enfeksiyonu dediler bebeğime. Koku, emmede azalma, huzursuzluk, sarı kusmuk belirtiler. O akıntı kız bebeklerde bizden geçen, hormonal kaynaklıymış 3 Ay olabiliyormuşAz önce bebeğimin altını degistiriyordum vajinasinda çok minik uzayan krem bi akıntı farkettim doktorunu aradım ama açmadı böyle bi durumla karşılaşan varmi yada bilgisi olan enfeksiyon filan belirtisi mi
Nolcak böyle gecer mi dersin? Valla yıpraniyor insan. Acaba neden diye diye dönüyorum ortada. Belki dönemsel ama kendime yoruyorum yine de. Baştan bi yontemle uyutmaya alıstırmadim mi acaba? Uyumazsa büyür mü bu cocuklarGünlerimiz çok yakın huyları da yakındalgın uyku nedir unuttuk hep bir kıpırdanma
İnşallah valla ya terapi almak sıkıntı değil de yeterki geriliği kapatalım biraz daha zaman vereyim İnşallah değişiklik olurTerapi için erken olabilir bence. Biraz daha zaman verip aynı şekilde devam ederseniz değişiklik olacaktir
Merhaba ben size özel mesaj atmayı deneyim çok sagolun yaMerhabalarözel mesaj atacaktim ama kapalı galiba. size formlar gönderebilirim küçük adımlar kontrol listesi , ve gedep . Ordan takip edip çalışabilirsiniz . Premature bebeklerle çalışırken ailelere buradan hedef veriyorum .
Bende emzirdikten sonra 1 saat koymamaya çalışıyorum. Babyjörne koyuyorum biraz daha yüksek en azından . En kısa sürede geçer umarim , ama her kusma sonrasi hıçkırık iyice yoruyor çocuğu
10 gün birlikte kaldık hastanede ziyaretçisi coktu doktorlar hemşireler hususi onu görmeye geliyorlardi adını da kendi aralarında mucize bebek koymuşlar dile kolay 3 ay kalınca baya bilindik olmuş. Elhamdülillah bugünümüze hakikaten anlatılası bi hikayeyle tutundu hayata bazen bakıyorum da kuvez resimlerine şükür sebebiSenin bebeğini cok merak ediyorum o bir savaşçı prenses allahim 950 gramdan 4 kg ya elhamduldillah ya❤
Geçmiş olsun canım bizimki öyle çok kusan bi bebek değil hala ilaçların etkisinde sanırım koku var gibi yani çiş yaptığını anlıyorum hafif kokuyor o akıntı bidaha gelmedi beklesem mi götürsem mi acaba bilemedimBaşka bir doktordan fikir aldım, 3 haftada böbrek genişlemesi olmaz dedi, idrar kültürü istedi. Ah inşallah
Canım daha bugün idrar yolu enfeksiyonu dediler bebeğime. Koku, emmede azalma, huzursuzluk, sarı kusmuk belirtiler. O akıntı kız bebeklerde bizden geçen, hormonal kaynaklıymış 3 Ay olabiliyormuş
Benimki bi agulamiyor ya homurdaniyor biseyler soyler gibi böyle farklı sesler cikiyo biraz biraz ama.Ses çıkartma tam anlamıyla yoktu, bugün epey değişik sesler duydum. Ağu, ingi, hı gibi
Bizede bobrekte genişleme var dediler radyoloji uzmanına götürdük genişleme yok taş var dedi nefrolojiye götürdük taş yok tortu toplanması dediKızlar benim bebeğimin idrarın kokuyordu bayağı, bir de çok huzursuzdu. Doktor idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı.İğne şeklinde antibiyotik verdi. Böbrek genişlemesi olabilir dedi. Ama hamilelikte çıkmadı öyle bir şey, kalça ultrasonuyla batın da çekildi. Onda da çıkmadı. 2 haftada böbrek genişlemesi olur mu?
Ne demekBenimki bi agulamiyor ya homurdaniyor biseyler soyler gibi böyle farklı sesler cikiyo biraz biraz ama.
Bu arada ben 2 numara Bez çıkardım 3-4 kez kullandım cidden dediğin gibi daha iyi oturdu beline poposuna birde kalçada bacakta sürtünme yerlerinde pek lastik izi olmadı çiş kaka yapti sızmadi da elimdeki 1 numarayı bitirince 2 den devam etcem teşekkür ederim yoksa ben daha 1 den devam ederdim
Gece pek hareketlı degıller. Gece kullanNe demekfaydam olduysa ne mutlu. Yaklaşık 4 paket 2 numara bezim var ve benim 3 numaraya geçmem gerekiyor
Hafif uykuluyken emzir .biraz sersemlet sonra emzir .boş gogsu bile bitiriyorlarPeki kaç saate bir emziriyorsunuz akşama falan azalma oluyor mu hiç?? Açıkçası son bir haftadır böyle oldu midesi büyüyor mu acaba o yüzden mi dedim ama 6 çişli bezimiz var kaka da yapıyor sadece akşamları meme reddi yapıyor
Çok gecmıs olsun canım. Aynen çorapsız gezmemek gerek. Valla bebegın ayagı terlemıs bıle olsa corapsız tutmuyorum. Ben dr aynı sekılde.Hasta oldumkendinize dikkat edin ,ne kendiniz ne bebek çorapsız olmasın. 1 saatte 7 kere kustum .bagirsak ağrısı, ishal .vücudumda su kalmadı. Havalardan oldu büyük ihtimalle. Apandisit bile sandım. Çok şükür geçti. Ölüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?