Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Her bebek farklıdır. Nadiren de olsa bi iki kere gülüyorsa ve göz teması varsa sorun yok bence.

Bu arada benık bebek ciddi bir bebek.
Ara sıra güler . Maymunluklardan hıc hoslanmaz
Agu der

Bu arada doktor kontrolu altında daha iyi anlarsın canım. Cunku her bebek farklıdır

Ne güzel de tutuntu hayata mınıcık kalp ☺

İllaki büyürler de bizi çok yıpratacaklar sanırsam Baştan bir yöntemle olmazdı bizim çünkü çok gazlı bir bebek her gün akşam 9-12 ağlama nöbetimiz var . Hele gaz damlasını unuttuğum gün mahvediyor bizi mecbur kucağa aldık hep gazı için hem ayakta gezmeye alıştı hem kucağa gazlı bebekler de hafif sallanma ile unutuyor gaz sancılarını O değil de bakıcıyla anlaşırken kesinlikle ayakta sallamıyoruz demiştim kadın pazartesi başlayacak direk ayakta sallayabilirsin yoksa durmuyor dicem
Çok geçmiş olsun

Uykusu gelince burnu nereye değerse sürtünüyor yavrum annesi gibi yüzünü bi yere gömerek uyumaya çalışıyor ama o uyuyamıyor tabi

Goon ve baby turco nasil peki? Bi de enleri nasil sleepy bio natural bana en olarak dar geldi. Bi ara sızdırdı sanırm bebege büyük geldiginden ama smdi sızmiyor goon ve baby turcoyu merak ediyorum daha kullanmadim.
Goon biraz daha pamuksu baby turco daha naylonumsu goon 2 no baby turco 3 noya eşit enleri bu numaralarda daha geniş oluyor ben goonu gece baby turcoyu gündüz kullanıyorum çünkü baby turco bazen sızdırma yapıyor o yüzden uzun süreli takılmaz daha doğrusu çişte sorun yok da kakayı emmiyor
Sleepy natural kullanmıştım ben bio natural bilmiyorum

Geçmiş olsun dikkat et ben kışlık çorap giyiyom valla İstanbul esmeye başladı

vajinal doguranlara sorum olacak. Özellikle ilk dogum olanlar. 40 indan sonra Ilk ilişkide ağrı oluyor dediniz. Sonrasında da ağrı olmasi normal mi acep. Hala hafiften kas agrısı yaşıyorum. Kontrole de gitmedim henüz. Saliya anca randevu buldum. Dikiş yerim hatta bazen ordan itibaren yan taraf agriyor

Yaa işe başliyor musun? Benim ekime kadar izin. 5 hafta aktarcam daha. Ama bilmiyorum bu halde oldukca ben birine birakamam gibi geldi. Eşim de umudu kesti bugun sen çalısamazsn bi süre dedi. Halbuki calışmam da lazm ama bakalm. Dedigin doğru şartlar mecbur bıraktı biz de kucagimiza aldik. Aksam 10 dan gece 2 lere kadar krizleri oluyordu. Sonra memlekete gittik önüne gelen kucaga alip sevmek istedi. Uzun yolda hava degisimiyle beraber bebegin hic bir düzeni kalmadi. Toparlamaya calisiyorum. Ama zor.

Hmm goon da deniycem bugün 2 paket baby turco aldm bakalm. Goon genisse daha hoşuma gider muhtemelen. Dar bez sevmiyorum ya.

Bu bezleri hic ergonomik yapmiyorlar. bebegin kalca yapisina uygun bacaklarin hareket edecegi sekilde yapmiyorlar sanki. Ben rahatsiz oluyorum gordükce

Ben bebeğimi üşüttüm galiba ya
Kakası sulu muhtemelen ishal ve inanılmaz kötü kokuyor …
Hocaya yazdım ya yediklerimden ya da başka bi problem olabiliceğini yazmış ..
Besin alerjisi olabilir mi? Daha önce de olmuş muydu? Rengi yeşil oluyor mu hiç? Mukus var mı?

Bunu ben de zamanında bebeğim için çok araştırdım. 6-8 haftalık bebekte sosyal gülümseme olmalı, anneyle göz teması olmalı. Kaç hafta kaç günlük doğmuştu?

Bizimde böbrekte ultrasonda bir şey göründü çeken kişi Ya taş ya da kristalleşme dedi Bir ay sonra tekrar çekilecek dedi şimdi bu ay sonunda tekrar usg çekilecek inşallah geçmiştir taş değildir . bende kesinlikle tek doktorda değil bu tür durumlarda bir kaç doktordan fikir alma taraftarıyım her zaman.. inşallah sizinkide temiz çıkar

Sebebi bulmuşsun canım peki gaz için Dr ne yapmanı tavsiye etti
Şükür bulduk canım. Her beslenme sonrası mutlaka gazını çıkar, Her uykudan uyandığında bacak hareketleri yaptır gazını çıkar alttan dedi birde şurup verdi aguline diye. Tereddüt ettim kullanmakta ama baya rahatladı yavrum inanılmaz gazı varmış üzüldüm inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…