Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar rotarix mi (2 doz uygulaniyormus) rotateq (3 doz) mi almalıyız rota asisi icin? Bebegim devamlı kusan bir bebek evde kendim mi vermeliyim?
İki doz olanını aldık biz. Eşim yapacak. Ne aç ne tok yapilacak. Azar azar verilecek. Kusarsa bile sorun olmuyor. İçine giden yeter diye okumuştum

Evet geceleri en azından üç saat aralıklarla uyanıyor emip tekrar uyuyor.. gündüzleri bebek arabasında dışarıdaysak çok güzel uyuyor ama evde tam tersi
Aynen canım bizimde öyle dışarıya da fazla çıkamıyoruz haftaiçi bugün çıkcaz bakalım inşallah uyur

Allahim ins yüksek cikmaz. Bize de bakılacak. Bizimki de çıkmaz

Bizimki de buğday gibi. Belki de teninin rengi diyeceğim ama gozlerde hafif var hala. Oradan anlayabilirsiniz

Vala bizde o gün kavga ettik bunlar böyleler bacım anneme gidiyorum gündüz zaten çocuk var yemek yapamıyorum o gün çocuk annem de durdu gittim yemek yapıp geldim AA hayret yemek var diyo gelde deli olma
Zıkkımın peki de var deseydin

Yuh dıyorum esıne. Bosver yerı geldıgınde susma . Esın ıster alınsın ıster darılsın.

Bazı erkeklerin de psikolojisi bozuluyormuş doğumdan sonra. Bi nevi onlar da lohusa oluyormuş benim arkadaşımın eşi de olmuştu. Huy değişiyorlar
Seninki de öyle olabilir
Ama öncesini sen biliyorsun tabi huyunu

Bazı erkeklerin de psikolojisi bozuluyormuş doğumdan sonra. Bi nevi onlar da lohusa oluyormuş benim arkadaşımın eşi de olmuştu. Huy değişiyorlar
Seninki de öyle olabilir
Ama öncesini sen biliyorsun tabi huyunu
Hadi oradan len " derler adama .
Icımden ınsan cıkarmısım ve ona yetip yetmeme kaygıları tasırken
Uykusuz kalırken
Memelerım acırken
Amelıyat izim ya da vajınal acımı yasarken.
Yani her türlü hem duygusal, hempsıkolojık, hem fızıksel acıya maruzken

Onun o psıkoljısını yesınler .

Belki de o yüzden sünnetten sonra dedi canım 2. Ay aşılarında da ateşlendi 2 gün her çocukta farklı oluyor
Çocuk kussa da rota aşısınDa sıkıntı olmuyormuş..doktor dedi giden gitti merak etmeyin..unutmayın Gören OLSUN DİYE YAZIYORUM TEKRAR..DOKTOR ROTA AŞIDA KEŞKE AÇ OLSAYDI DİYOR..AÇ OLUNCA KUSTURMULOR !!!!!

Çok iyi yapmışsın canım bizde de aynı şekilde geçen hafta senelik izindeydi dışarı kahvaltı haricinde evdeki her şeyi o hazırladı çocuk duruyorsa birlikte yedik durmuyorsa önce ben yiyorum ilk çocukta da böyle yapardık hala devam ettiriyoruz ama genellikle artık duruyor oğlum genellikle beraber yiyoruz ama sofrayı kaldırmada kurmada hatta evdeyse yemeği kahvaltıyı yapıp hazırlamada çok yardıma dokunuyor zaten böyle olması lazım sonuçta hayat müşterek

Sesli güldüm buna onca acıyı çileği ben çekeceğim onun psikolojisi bozulacak kendini dışarılara verecek arkadaşlarıyla gezecek tozacak ben de evde hapis bez değiştireceğim bebek bakacağım Yok öyle bir dünya bence kimse kocasını bu şekilde alıştırmasın belki bize söylemesi kolay geliyordur hani gerçekten yapmayan eşler vardır ama bence biraz da kadının elinde yaptıracaksın boyun eğmeyeceksin bilmiyorum ya da bizim eşlerimiz öyle olmadığı için dediğim gibi bana söylemesi kolay geliyor

Eşin çok haksız bu konuda canım bebek kendini toparlasın evinize geçin iyileşsin her şey normale dönsün tabii ki sevecek bu bir iki günlük bir şey değil ki Allah izin verirse ömürlük bir şey ne saçma Ben de ilk doğumumda eşimin yengesi kaldı yanımda hastanede güya bize bakacaktı bütün gece horlayarak uyudu çok sinir olmuştum bu doğumumda kimseyi istemedim eşim kaldı yanımda benimle kalktı benimle oturdu insanları bir rahat bırakmıyorlar eşin belki anlamıştır hatasını bilemiyorum ortalık sakinleşince sen bu konuyu açıp bence konuş yaptığı haksızlığı farkına varsın zaten orada canın burnunda üzüntünü sana yetiyor Bir de başka dert açmışlar sana resmen işte illaki oluyor böyle şeyler seninki başka benimki başka ama illaki yapıyorlar yapacaklarını yani

Haklısın canım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ve nedense iyi geleceğine inanıyorum sizlerde dua edin benim için
Maşallah bunu gordum de pahalı degil mi ya. Ama bi sekilde alcam mecbur bu kanguru mu ne zikkımsa. Cok uzun kullanamayacagima eminim ama. Bu bebişler dakika başı huy degistiridgi icin. Zamanla sever sevmez durur durmaz
Benim bebiş kucağımda uyumayı çok seviyordu o yüzden ben tereddütsüz aldım

Kızlar

Valla bu erkekleri çok rahata alıştırmamak lazım. Benimkide geçen hafta düzen yok bilmem ne diye söylenmeye başladı bir iki gece içerideki odada yattı. Bastım yaygarayı, çünkü güzellikle söyleyince anlamıyor bunlar. Dedim bundan sonra gece yardım edeceksin bana, haftada birkaç kez yemek yapacaksın mecbursun benim çocuğumsa seninde çocuğun diye carladım baya bi yedim başının etini. Şimdi yoluna girdi gibi erkekler boyutu büyük bebekler bence bi fark yok yani bebelerle aralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…