Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim oğlum da öyle canım gündüzleri 3 haftaya kadar 2 saat olsa uyuyordu şimdi uyumuyor uyutmak için o kadar çabalıyorum 10 dakika sonra gözünü açıyor tekrar uyutuyorum tekrar gözünü açıyor bir işin başından 10 kere kalkıyorum bir de büyük oğlum mesela memede uyurdu sadece uyurdu yanından kalkardım ne rahattım bunu memeye alıyorum ayağıma alıyorum kucağıma alıyorum hiçbir şekilde uyutamıyorum zar zor dalıyor anlamadım gitti vallahi

Bugün 2 ay kontrolümüz vardı şükür gelişimi iyi boyu kilosu çok iyi dedi, rota virüsü aşını yaptırmayı düşünüyor musunuz dedi anlattı dedim yaptırmak istiyoruz Cumartesi sünneti olacağı için sünnetten sonra yapabildim dedi yan etkisi oluyor mu aşının bilmiyorum 3. Ve 5. Ayda iki doz şeklinde yapılacak. Birde bunları söyledi paylaşmak istedim sizlere de

Eklentiler

• 631D15DB-9216-48B4-BE84-1670084BAAB6.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 67
Şu aşıdan sonra bizimki de aynen dediğin gibi canım Alalhtan geceleri uyuyor çok şükür de dinleniyoruz. Sabah yine 7 de uyandı doktora gittik yolda biraz uyudu eve gelince de aldı emdi 10dk uyudu uyandı şimdi oynuyor yorulursa uzun uyur inşallah

Alerji testini nasıl yapıyorlar kakadan mı bakıyorlar

Evet geceleri en azından üç saat aralıklarla uyanıyor emip tekrar uyuyor.. gündüzleri bebek arabasında dışarıdaysak çok güzel uyuyor ama evde tam tersi

Uyanıkken iş yapamıyor musun durmuyor mu .Ben pusete ya da tiny love a koyuyorum.salonda da oyun halisina
Devamli kucak istiyor pusete koydum ogun sadece kahvaltiliklari masaya koyup cayi demleyebildi. Yumurtayi soyamadim bile :) cok nadir 1 saat araliksiz uyudugu oluyor. Gobek fitigi oldu gaz sancilari doneminde kendini sikmaktan aglatmak da istemiyorum Devamli kucakta da oldugu icin inan belim kopuyor. 1 saat o uyurken ben dinleniyorum artik. Ama dedigim gibi Allah razi olsun annem oldugu icin is pek yapmiyorum yeterkinsen cocugunu aglatma onunla ilgilen diyor.

Canım aynı gunlerde bizimki de huysuzdu. 3-5 gün sürdü geçti.
Dr browns değil mi ?Bizimki de onu sevmişti. Ama kiinde de meme reddi yapmiyor .Yani kullansam onu kullanmaya calisirim
Evet De. Brown ama sanırım simdikiker farklı bizimki ince uçtu artık geniş galiba

Biz de dün gece hafiften bı birbirimize girdik iki saattir neden ağlıyormus? Bana soruyor. Bilerek ağlatıyorum, ciğerleri açılsın diye

Valla böyle durumlarda ben çocuğu emziriyorum git kahvaltiyi hazırla diyorum. Yemekte de çocuk huysuzlanirsa önce ben yemeliyim ki çocukla ilgilenebileyim. Ben aç olursam çocukla nasıl ilgileneyim. Dolayısı ile çocuğu veriyorum eline ben yiyorum önce o beklesin sonra yesin. çünkü ben çocuğu emzirmeye oturduğunda bazen 1 saat bırakmıyor beni. Önce kendi ihtiyaclarimi görmüş olmalıyım. Misal demin emzirmeye diye yattım 2 emip bir bırakıyor öğlen böyle uyuyor bir saat o bırakana kadar ayrılmam. Mecburen önce benim ihtiyaçların. Eşimi de böyle alistirdim. Olması gereken bu çünkü.

Bizimki de aynı şekilde. Akşam en geç 9da uyumus oluyor sabah 7ye kadar.1 defa beslenmek icin uyaniyor. Ama gel gelelim sabah 7den aksama kadar uyumamak icin direniyor. Zar zor uyutuyorum max 15 dk.

Ya bizim kız da kara benden kara yani. Ama şöyle babası benden beyaz. Biraz karışık anlattım. Babası ve benden baya kara kısacası acaba bizimde mi uzayan sarılık var. Bizim doktor böyle şeyleri sağ olsun söylemez kendi takip eder ama önemli görmüyorsa bize söylemez.

Mesela en basitinden 10 gün serviste bebekle birlikte kaldım asla ziyaretci kabul edilmiyor yeni acilden hasta geldiyse annenin covid test sonucu çıkana kadar izole odada tutuluyor benimki gibi zorlu bebeklerde bir refakatçi izni veriliyor covid testi sonucuyla gelmesii şartıyla 4-5 gün gorumcem kaldı sonra annem test verip refakatçi değişikliği yaptık tutturdu bi kaç gun annen kalsın sonra da benim annem gelsin diye. Kv oldukça yaşlı kalp dahil bir çok rahatsızlığı var gündüz evde bile oturduğu yerde uyuyakaliyor doğum yapıp eve çıktığımda sözüm ona bana bakmaya geldi full uyudu ben ona baktım. Hastane ortamı bebek zor bi bebek ben zaten acemiyim bir yığın verilmesi gereken ilacı var beslenmesinin bile bi kısmı biberonla bi kısmı ağzındaki beslenme hortumundan direk mideye veriliyor. Diyorum ki bana hızlı, uykuya yenik düşmeyecek insan lazım senin annen hem yaşlı hem uyuyakaliyor bana ne yararı olacak burda diye anlamıyor neymis onun anasinin da bebek sevmeye hakki varmis sanki orasi bebek sevilecek ortam. bi kavga çıkardık hastanede bile burnumdan getirdi.
Şimdi yüz vermeyip lafımı esirgemedigim için hepten kötü oldum olayım umurumda değil.

Son düzenleme:
Benim bebekler rotadan ateşlendi akşamları 2 gün..ateşleri 38.2 ve 38.5 arası oldu..ikizlerin ikisinde de oldu

S Sebepsizk hiç kendini kötü hissetme kendini dinlendirmen lazım bu çok doğal. İlk çocukta bende öyle annem gelsin kv gelsin veriyordum gece bebeği kalkmiyordum. Zaten biberonla besleniyordu. Hafta sonu da eşime veriyirdum bu gece senin siran diye ben gidip başka oda da uyuyordum. Bu durumda olan herkesin yaptığı bir şey bu emin ol.

Gerçekten öyle ya bende bazen düşünüyorum cok yanlış zamanda doğmuşum gibi geliyor çocukluğumdaki eski zamanları özlüyorum. Benim TV dizi kültürüm yok akşama kadar hiç TV açmam evde izlersem film izlerim arada bir telefon hele şu sıralar çocukla ilgilen arta kalan zamanlarda temizlik ütü yemek yap derken telefonu elime aldığım saatler genelde çocuğun beslenme saatleri oluyor ama eşler maşallah telefon ellerinden düşmüyor
Doğru bende kendimde farkettim bunu sanki uyanınca ayılıp en azından bi kahve içip kendime gelince daha rahat iyi hissediyorum sanırım ozaman daha iyi ilgilendiğimi hissediyorum annenin psikolojisi moreli ve ihtiyaçlarının giderilmesi çok önemliymiş bebek bakımında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…