- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.641
Ben hep kimyon çayı içtim. Bizimkinin çok gazi vardıBundan bende alayım sürekli kullanmak istemiyorum yeni yeni arada mama vermeye başladım sabah gazla uyandı böyle kriz durumlarında kullanırım
Yogunbakimda sürekli kullaniyodu aldiriyolardi bize. taburculuktan sonra da bi süre devam ettik özel doktorumuz tüm ilaçları kestirdi biogaia de kestik arada veriyorum. sürekli kullanımda etkili yazmışlar belki oyuzden bizde çokta etkili değil şuan.
Rezene de çok verince karın ağrısı yapıyor bagirsaklar çalışıyor ama karın ağrısıyla kaka yapıyor gibi
Yani yaranamayız. Aslinda yaranmaya da çalışmayalım artk. Ben gercekten bilemiyorum inş geçicidir bu sureç eşim icin. Şuan ogretmenken mudür yardimciligina geçti onun verdigi afallama var. Ortam ve okul degistirdi. Sonra evde bi bebek ve her istenildiginde disari cikalm sunu yapalm diyemiyor. Aslinsa ben gidelim nolcak bebek alışır diyorum da belki de bahane ediyor bebeyi. Bilemiyorum. Yok hava soguk yok cocuk huysuz aşı oldu yok uyumuyo uyusun gibisinden cok neden sunuyor. Sonra da iste kendi hayatina devam ediyor. Rumy bu döngüde delirsin anca. Artk aglar mi cocuk mahvolur mu acaba zorlanir miyim demeden dısarı atmaya calisiyorum kendimi ama haftada bir anca. Zira evdeki işler yetişmiyor dedigin gibi. Şanslısin annen seni soluklandırmis. Benim hiç kimsem yok inan. Eşim de inş hayata döner.Vala bizde o gün kavga ettik bunlar böyleler bacım anneme gidiyorum gündüz zaten çocuk var yemek yapamıyorum o gün çocuk annem de durdu gittim yemek yapıp geldim AA hayret yemek var diyo gelde deli olma
Evet ben de bunu anlamaya calisiyorum. Ama dedigin gibi işine oyle geliyor. Kaçıyor resmen. Kendi hayatindaki keyfiliklerden ödün veremiyor.İşine öyle gelıyor da ondan
Cunku bencil, benciller.
BenKizlar benim bebe gece uyuyor elh.ama gelin görin ki gündüz uykulari az. Kısa kisa yani. Bu bebişler gundüz ne kadar süreli uyuması gerek ki. Bebeğe göre degisir evet ama mesela akşam 10 dan sonra uyuyoruz. Sabah 7 ye kadar em uyu em uyu şeklinde. Sabah 7 den sonra3 saatlik periyotlarla dönüp duruyoruz. Emziriyorum altini aliyorum oyun halisi veya konusma oyalama arada evde gezdiriyorum etrafi izlemek istiyor yatmak asla istemiyor. Surekli biseyleri inceleyim bakiyim istiyor. Sonra yoruluyor ve agliyor. Uyutuyorum anca yarim saat. Ki onda da bazen zor daliyor. Dalmasi 15 20 dk olsa anca 10 dk derin uyuyr sonra şıp diye gozlerini açıyor. 1 işi yapasıya 10 kere gidip geliyorum. 1 iş bitene kadar yüz defa bölünüyorm. Sonra hevesim de kacıyor yorgun oluyorum zaten. Dinlenme uzanma hak getire. Bu bebeklerin normalde söyle bi 1 bucuk 2 saat uyumasi gerekmez mi benim bebe niye boyle
Ben bunu aldım canım çok memnunum bebişte çok sevdi
Bebeğe göre ayarlıyorsun, bebek büyüdükçe genişletebiyorsun. Kapşonuda var ve kumaşıda çok güzel
Benınkı de oyle. Ben de her gordüğüm de laf sokarımEvet ben de bunu anlamaya calisiyorum. Ama dedigin gibi işine oyle geliyor. Kaçıyor resmen. Kendi hayatindaki keyfiliklerden ödün veremiyor.
Bence herkesin eşiyle sorunu var .bak biz de korkuyorduk gitmeye durmaz bizi rezil eder diye .millete nasıl ozeniyordum. Önce avm ye gittik sonra kahvaltıya gittik gecen gün akşam yemeğine gittik .gittikçe alıştı bebek .en son gittiğimizde arabada uyudu .hatta eve getirdim emzirdim gece uykusuna daldı. Evet uzun süre oturamıyorum en fazla 2 2.5 saat .Ha o da ben disarda emziremiyorum .emzirebiliyorsan ya da mama yiyorsa ohoo otur oturabildigin kadar .Yani yaranamayız. Aslinda yaranmaya da çalışmayalım artk. Ben gercekten bilemiyorum inş geçicidir bu sureç eşim icin. Şuan ogretmenken mudür yardimciligina geçti onun verdigi afallama var. Ortam ve okul degistirdi. Sonra evde bi bebek ve her istenildiginde disari cikalm sunu yapalm diyemiyor. Aslinsa ben gidelim nolcak bebek alışır diyorum da belki de bahane ediyor bebeyi. Bilemiyorum. Yok hava soguk yok cocuk huysuz aşı oldu yok uyumuyo uyusun gibisinden cok neden sunuyor. Sonra da iste kendi hayatina devam ediyor. Rumy bu döngüde delirsin anca. Artk aglar mi cocuk mahvolur mu acaba zorlanir miyim demeden dısarı atmaya calisiyorum kendimi ama haftada bir anca. Zira evdeki işler yetişmiyor dedigin gibi. Şanslısin annen seni soluklandırmis. Benim hiç kimsem yok inan. Eşim de inş hayata döner.savrulduk ikimizde. Soluk alacak yeri kestiremiyor olablrz. Birbirimizde soluklanacagimiza orda burda 40 kat el yabancı ile kafa dagıtiyoruz. Aslinda daha cok o dagitiyor. Neyse inş düzene girer
Hem mama hem anne sütü 700 Gr almışlar...Anne sutu mu mamayla mi 700 gram ?benimki çok da emiyor .sivi kaka yapıyor ama anne sütünden ne olacak
İdrara da bakıldı evet ama 7 tüp kan çok yordu çocuğumu. Geçmiş olsun size de ne zormuş yahuuHay Allahjm yaa. Benimki de aktif besleniyor hatta 1200 er gram aldı her iki ayda da. Ama sarılığı var iste. Beslenmeyle ilgili olan yeni doğan sarılığıneyse ki anlaşılmış. Bizim idrar ve idrar kültürü de alindi
Ah resmen ben. Uykuya da dalamıyor aşıdan beri. Bir çözüm bulursan bana da söyle çünkü çökmek üzereyimSize de gecmiş olsun. Hala var huysuzluk sebepsiz aglamaya calisiyor resmen kendini aglatmaya calisiyor gibi ve hatta kucaga almazsam da agliyor acayip sekilde kucak istiyoruz. Ilgi istiyoruz. Kiyamıyorum da normal olarak. Yasadıklari kolay degil bebişlerin. Resmen hasta olmak gibi bişey. Bazen emmek istemiyor 4 saat ac kaliyor. Uyumak istedigini farkettim. Ama uyutunca da kisa sürede uyaniyor. Bu hafta boyle gececek anlaşilan. Inş haftaya umutluyumdün sinirimden agla agla bi hal oldum. Sabirli insandm ama sanrm tükenmisim. Allah kolaylik versn bize
Konuşmuştuk, bize alerji testi yapılacakAslında kilo alımı düşmedikçe ve bebek huzurluysa önemli sayılmıyor. Ama benim oğlan aşırı huzursuzdu ve kilo alımı düştü bunun yanında arada yeşil kaka ve sürekli mukus vardı. Gürültülü kakada vardı. Hepsi süt ürünlerini kesince düzeldi. Kilo alımı hala tam toparlamasada özellikle huzursuzluk çok azaldı.
2 aydan sonra 2 üst sınırmış. Ama benim bebeğimin yüzü falan sarı belli yani, ben normal sanıyordum 2 aylık bebek bildiğim mi var? Haftaya tekrar kan alınacak yine bu civardaysa tedavi olacakmışKaç olması gerekiyor acaba şu anda bakmıyorlar artık belki ölçsek bizim de öyle çıkar yani 5 sıkıntılı bir durum mu peki
Bizde beisn alerjisi olmasına rağmen, gaitada gizli kan pozitif ve bezinde de gözle görülür kan olmasına rağmen çocuk gastroenteroloji profesörü bana diyet vermedi. Kararı bana bıraktı yani. Bu çok ciddi bir tablo değil ve anne sütünden raz alıp bağırsakların tolere etmeyi öğrenmesini isteriz dediBenim oglumunda laktoz intoleransi bende diyetteyim.
Yok eniyisini kullanıyorum zaten en pahalısı kutusu 290 TLMamayı degıstırdın mı bu durumda ?
Qnlattığın döngü aynı bizimki sabah 7.40 gibi dikildi 10 gibi yarim saat uyudu simdi ayakta salliyorum yerine koydugum an uyaniyor. Baris manconun bal bocegini dinleyerek uyuyor sarki susunca gozlerini aciyor iyi dalmamissa; ben de annemlerdeyim esim yok. Kendi evimizde olsam inan ne is ne yemek yapilabilir seni cok iyi anliyorum ama esinden de guzel bi dille destek almaya calis. Her seye yetismeye calismak yipratir.ilk cocuk muydu sizin?Kizlar benim bebe gece uyuyor elh.ama gelin görin ki gündüz uykulari az. Kısa kisa yani. Bu bebişler gundüz ne kadar süreli uyuması gerek ki. Bebeğe göre degisir evet ama mesela akşam 10 dan sonra uyuyoruz. Sabah 7 ye kadar em uyu em uyu şeklinde. Sabah 7 den sonra3 saatlik periyotlarla dönüp duruyoruz. Emziriyorum altini aliyorum oyun halisi veya konusma oyalama arada evde gezdiriyorum etrafi izlemek istiyor yatmak asla istemiyor. Surekli biseyleri inceleyim bakiyim istiyor. Sonra yoruluyor ve agliyor. Uyutuyorum anca yarim saat. Ki onda da bazen zor daliyor. Dalmasi 15 20 dk olsa anca 10 dk derin uyuyr sonra şıp diye gozlerini açıyor. 1 işi yapasıya 10 kere gidip geliyorum. 1 iş bitene kadar yüz defa bölünüyorm. Sonra hevesim de kacıyor yorgun oluyorum zaten. Dinlenme uzanma hak getire. Bu bebeklerin normalde söyle bi 1 bucuk 2 saat uyumasi gerekmez mi benim bebe niye boyle
Cenım durumlarını aynı bana alerji testini önermediler doğru çıkmaz diye..kakada kangördünmü hiç..yada vücudunda kaşıntı ve egzama..mesela bebeğin çok ağlıyor mu uyuyor mu ?Aslında kilo alımı düşmedikçe ve bebek huzurluysa önemli sayılmıyor. Ama benim oğlan aşırı huzursuzdu ve kilo alımı düştü bunun yanında arada yeşil kaka ve sürekli mukus vardı. Gürültülü kakada vardı. Hepsi süt ürünlerini kesince düzeldi. Kilo alımı hala tam toparlamasada özellikle huzursuzluk çok azaldı.
Bizim bazen yarım saat bazen 1.5 saat yatar .ama öğleden önce 2 öğleden sonra 3 uykusu var .o 2 saatuyku için en az 2 saatte aktivite olmalı. Bizim max 1.5 saat duruyo. Sonra uyuması 20 dakika yarım saat 1 saat uyku .Kizlar benim bebe gece uyuyor elh.ama gelin görin ki gündüz uykulari az. Kısa kisa yani. Bu bebişler gundüz ne kadar süreli uyuması gerek ki. Bebeğe göre degisir evet ama mesela akşam 10 dan sonra uyuyoruz. Sabah 7 ye kadar em uyu em uyu şeklinde. Sabah 7 den sonra3 saatlik periyotlarla dönüp duruyoruz. Emziriyorum altini aliyorum oyun halisi veya konusma oyalama arada evde gezdiriyorum etrafi izlemek istiyor yatmak asla istemiyor. Surekli biseyleri inceleyim bakiyim istiyor. Sonra yoruluyor ve agliyor. Uyutuyorum anca yarim saat. Ki onda da bazen zor daliyor. Dalmasi 15 20 dk olsa anca 10 dk derin uyuyr sonra şıp diye gozlerini açıyor. 1 işi yapasıya 10 kere gidip geliyorum. 1 iş bitene kadar yüz defa bölünüyorm. Sonra hevesim de kacıyor yorgun oluyorum zaten. Dinlenme uzanma hak getire. Bu bebeklerin normalde söyle bi 1 bucuk 2 saat uyumasi gerekmez mi benim bebe niye boyle
Bu mama kabız yaptı bizi.Yok eniyisini kullanıyorum zaten en pahalısı kutusu 290 TLhipp combiotic organik..doktor mama değiştirmenin ilerde sıkıntı çıkaracağını düşünüyor..çünkü bağırsakların çalışma düzenini değiştirir diye ..bide ben bu ay izne gittim kalabalıkta pek bakamadım çocuklara umarım ondandır..bu ay belli olacak bakalım kaç kilo alacaklar
Uyanıkken iş yapamıyor musun durmuyor mu .Ben pusete ya da tiny love a koyuyorum.salonda da oyun halisinaQnlattığın döngü aynı bizimki sabah 7.40 gibi dikildi 10 gibi yarim saat uyudu simdi ayakta salliyorum yerine koydugum an uyaniyor. Baris manconun bal bocegini dinleyerek uyuyor sarki susunca gozlerini aciyor iyi dalmamissa; ben de annemlerdeyim esim yok. Kendi evimizde olsam inan ne is ne yemek yapilabilir seni cok iyi anliyorum ama esinden de guzel bi dille destek almaya calis. Her seye yetismeye calismak yipratir.ilk cocuk muydu sizin?
Zaten şu telefonları ve interneti icat eden i bazen sövesim geliyor her an herkesin hepimizin elinde telefon gerçekten fenalık geliyor dediğin gibi yemeğe kalk oyun oynuyor oyunu bırakamıyor çocuğu çağırıyorum aynı şekilde ya arkadaşlarıyla sohbette ya oyunda eşim de sen yatana kadar elinde telefon tamam ilgileniyor iş yapıyor yardımcı oluyor bana ama gerçekten internet olayına sinir oluyorum bir de internette olduğu için herkes birbirine rahatlıkla yazabiliyor sövebiliyor gerçekten şu zamanın en büyük tehlikesi bence internet Evde herkese sınır ve yasak koymak gerekiyor başka çözüm bulamıyorum o zaman her şey bence düzelecek eskiden ailelerimiz nasıldı bir aradaydık anne baba sohbet ederdik televizyon seyrederdik oyun oynardık yani en azından biz öyleydik şimdi herkes köşesine çekiliyor özellikle de çocuklarAynı şeyleri düşünüyorum umarım geçici bir süreçtir bu bocalamalar. Geçen pazar sabah 8 cocuk acıktı doyurdum zaten 1 saatte bitiriyor sütü. Hava veriyorum hergun vitaminleri vs. bi yandan da kalk cocuk doymusken duruyoken kahvaltı yapalım dedim beyefendi uyanip yatakta telefon keyfi filan yapıp kalkana kadar 11 oldu kahvaltı masada cocuk durmamaya başladı otur kendin yap tek başına dedim aldım çocuğu tekrar doyurmaya sonra gittim kendim tek basima yedim
Flakonun kapağı kapatılabilir mi aldın benim aldığım kapağı kırılıyor tekrar kapanmıyorAmy soylemisti ben de poşet aldm ama o boşalan flakonlara şırıngayla doldurdum damlattm. En azndan maliyeti az olur
Bilmem bana anne sütü sarılığı dediler zamanla geçer dedi Dr sonra da tekrar bakılması rengi artık sarı değil ama beyaz da değil kara gibi buğday gibi kaldı babası esmer diye kara kızım diye seviyorumİdrara da bakıldı evet ama 7 tüp kan çok yordu çocuğumu. Geçmiş olsun size de ne zormuş yahuu
Ah resmen ben. Uykuya da dalamıyor aşıdan beri. Bir çözüm bulursan bana da söyle çünkü çökmek üzereyim
Konuşmuştuk, bize alerji testi yapılacakmukus ve huzursuzluk devam çünkü hiçbir şey yemediğim halde
2 aydan sonra 2 üst sınırmış. Ama benim bebeğimin yüzü falan sarı belli yani, ben normal sanıyordum 2 aylık bebek bildiğim mi var? Haftaya tekrar kan alınacak yine bu civardaysa tedavi olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?