Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben hep kimyon çayı içtim. Bizimkinin çok gazi vardı
Bazen 2 kere içtim. Bilmiyorum omu etki etki gazi 2.ayin başlarında bitti .ama bol bol koyuyordum kimyonu .Hala da içiyorum. Bir de karnını saat yönünde okşayıp ayaklarını karnına cektik hep

Vala bizde o gün kavga ettik bunlar böyleler bacım anneme gidiyorum gündüz zaten çocuk var yemek yapamıyorum o gün çocuk annem de durdu gittim yemek yapıp geldim AA hayret yemek var diyo gelde deli olma
Yani yaranamayız. Aslinda yaranmaya da çalışmayalım artk. Ben gercekten bilemiyorum inş geçicidir bu sureç eşim icin. Şuan ogretmenken mudür yardimciligina geçti onun verdigi afallama var. Ortam ve okul degistirdi. Sonra evde bi bebek ve her istenildiginde disari cikalm sunu yapalm diyemiyor. Aslinsa ben gidelim nolcak bebek alışır diyorum da belki de bahane ediyor bebeyi. Bilemiyorum. Yok hava soguk yok cocuk huysuz aşı oldu yok uyumuyo uyusun gibisinden cok neden sunuyor. Sonra da iste kendi hayatina devam ediyor. Rumy bu döngüde delirsin anca. Artk aglar mi cocuk mahvolur mu acaba zorlanir miyim demeden dısarı atmaya calisiyorum kendimi ama haftada bir anca. Zira evdeki işler yetişmiyor dedigin gibi. Şanslısin annen seni soluklandırmis. Benim hiç kimsem yok inan. Eşim de inş hayata döner. savrulduk ikimizde. Soluk alacak yeri kestiremiyor olablrz. Birbirimizde soluklanacagimiza orda burda 40 kat el yabancı ile kafa dagıtiyoruz. Aslinda daha cok o dagitiyor. Neyse inş düzene girer

Kizlar benim bebe gece uyuyor elh. ama gelin görin ki gündüz uykulari az. Kısa kisa yani. Bu bebişler gundüz ne kadar süreli uyuması gerek ki. Bebeğe göre degisir evet ama mesela akşam 10 dan sonra uyuyoruz. Sabah 7 ye kadar em uyu em uyu şeklinde. Sabah 7 den sonra3 saatlik periyotlarla dönüp duruyoruz. Emziriyorum altini aliyorum oyun halisi veya konusma oyalama arada evde gezdiriyorum etrafi izlemek istiyor yatmak asla istemiyor. Surekli biseyleri inceleyim bakiyim istiyor. Sonra yoruluyor ve agliyor. Uyutuyorum anca yarim saat. Ki onda da bazen zor daliyor. Dalmasi 15 20 dk olsa anca 10 dk derin uyuyr sonra şıp diye gozlerini açıyor. 1 işi yapasıya 10 kere gidip geliyorum. 1 iş bitene kadar yüz defa bölünüyorm. Sonra hevesim de kacıyor yorgun oluyorum zaten. Dinlenme uzanma hak getire. Bu bebeklerin normalde söyle bi 1 bucuk 2 saat uyumasi gerekmez mi benim bebe niye boyle

Ben

Ben bunu aldım canım çok memnunum bebişte çok sevdi
Bebeğe göre ayarlıyorsun, bebek büyüdükçe genişletebiyorsun. Kapşonuda var ve kumaşıda çok güzel

Maşallah bunu gordum de pahalı degil mi ya. Ama bi sekilde alcam mecbur bu kanguru mu ne zikkımsa. Cok uzun kullanamayacagima eminim ama. Bu bebişler dakika başı huy degistiridgi icin. Zamanla sever sevmez durur durmaz

Bence herkesin eşiyle sorunu var .bak biz de korkuyorduk gitmeye durmaz bizi rezil eder diye .millete nasıl ozeniyordum. Önce avm ye gittik sonra kahvaltıya gittik gecen gün akşam yemeğine gittik .gittikçe alıştı bebek .en son gittiğimizde arabada uyudu .hatta eve getirdim emzirdim gece uykusuna daldı. Evet uzun süre oturamıyorum en fazla 2 2.5 saat .Ha o da ben disarda emziremiyorum .emzirebiliyorsan ya da mama yiyorsa ohoo otur oturabildigin kadar .
Biz de çok kusuyoruz birbirimize .biz kavga etmeyiz zaten .hiç düşünmez beni sagolsun .annesi falan dertlense üzülür. Çok yaşamaz diyor ama sanki ben ölümsüzüm .

İdrara da bakıldı evet ama 7 tüp kan çok yordu çocuğumu. Geçmiş olsun size de ne zormuş yahuu
Ah resmen ben. Uykuya da dalamıyor aşıdan beri. Bir çözüm bulursan bana da söyle çünkü çökmek üzereyim
Konuşmuştuk, bize alerji testi yapılacak mukus ve huzursuzluk devam çünkü hiçbir şey yemediğim halde
Kaç olması gerekiyor acaba şu anda bakmıyorlar artık belki ölçsek bizim de öyle çıkar yani 5 sıkıntılı bir durum mu peki
2 aydan sonra 2 üst sınırmış. Ama benim bebeğimin yüzü falan sarı belli yani, ben normal sanıyordum 2 aylık bebek bildiğim mi var? Haftaya tekrar kan alınacak yine bu civardaysa tedavi olacakmış

Benim oglumunda laktoz intoleransi bende diyetteyim.
Bizde beisn alerjisi olmasına rağmen, gaitada gizli kan pozitif ve bezinde de gözle görülür kan olmasına rağmen çocuk gastroenteroloji profesörü bana diyet vermedi. Kararı bana bıraktı yani. Bu çok ciddi bir tablo değil ve anne sütünden raz alıp bağırsakların tolere etmeyi öğrenmesini isteriz dedi

Mamayı degıstırdın mı bu durumda ?
Yok eniyisini kullanıyorum zaten en pahalısı kutusu 290 TL hipp combiotic organik..doktor mama değiştirmenin ilerde sıkıntı çıkaracağını düşünüyor..çünkü bağırsakların çalışma düzenini değiştirir diye ..bide ben bu ay izne gittim kalabalıkta pek bakamadım çocuklara umarım ondandır..bu ay belli olacak bakalım kaç kilo alacaklar

Qnlattığın döngü aynı bizimki sabah 7.40 gibi dikildi 10 gibi yarim saat uyudu simdi ayakta salliyorum yerine koydugum an uyaniyor. Baris manconun bal bocegini dinleyerek uyuyor sarki susunca gozlerini aciyor iyi dalmamissa; ben de annemlerdeyim esim yok. Kendi evimizde olsam inan ne is ne yemek yapilabilir seni cok iyi anliyorum ama esinden de guzel bi dille destek almaya calis. Her seye yetismeye calismak yipratir.ilk cocuk muydu sizin?

Cenım durumlarını aynı bana alerji testini önermediler doğru çıkmaz diye..kakada kangördünmü hiç..yada vücudunda kaşıntı ve egzama..mesela bebeğin çok ağlıyor mu uyuyor mu ?

Bizim bazen yarım saat bazen 1.5 saat yatar .ama öğleden önce 2 öğleden sonra 3 uykusu var .o 2 saatuyku için en az 2 saatte aktivite olmalı. Bizim max 1.5 saat duruyo. Sonra uyuması 20 dakika yarım saat 1 saat uyku .
Büyük bebekleri bile 8 de yatiriyorlar. İsteseler 10 12 saat uyurlar

Bu mama kabız yaptı bizi.

Bu arada aldıkları aylık kılo az değil aslında
Cok dusuk degıldı yanlıs hayırlamıyorsam

Uyanıkken iş yapamıyor musun durmuyor mu .Ben pusete ya da tiny love a koyuyorum.salonda da oyun halisina

Zaten şu telefonları ve interneti icat eden i bazen sövesim geliyor her an herkesin hepimizin elinde telefon gerçekten fenalık geliyor dediğin gibi yemeğe kalk oyun oynuyor oyunu bırakamıyor çocuğu çağırıyorum aynı şekilde ya arkadaşlarıyla sohbette ya oyunda eşim de sen yatana kadar elinde telefon tamam ilgileniyor iş yapıyor yardımcı oluyor bana ama gerçekten internet olayına sinir oluyorum bir de internette olduğu için herkes birbirine rahatlıkla yazabiliyor sövebiliyor gerçekten şu zamanın en büyük tehlikesi bence internet Evde herkese sınır ve yasak koymak gerekiyor başka çözüm bulamıyorum o zaman her şey bence düzelecek eskiden ailelerimiz nasıldı bir aradaydık anne baba sohbet ederdik televizyon seyrederdik oyun oynardık yani en azından biz öyleydik şimdi herkes köşesine çekiliyor özellikle de çocuklar

Bilmem bana anne sütü sarılığı dediler zamanla geçer dedi Dr sonra da tekrar bakılması rengi artık sarı değil ama beyaz da değil kara gibi buğday gibi kaldı babası esmer diye kara kızım diye seviyorum şimdi işkillendim bak geçen Dr uzayan sarılığımız vardı dedim sarılık mı kaldı dedi devletteki Dr Du ilgisiz bir Dr da değil yani uzayan sarılık testlerimizi fln yaptıran da oydu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…