Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya bence de öyle tabi
Ama oluyormus yani, istemsizce
Ben de inanıyorum buna
Abidik gubidik hareketleri vardı arkadaşımın eşinin sonra düzeldi tabi

Valla sorma bizde de avent var ilk zaman alıyordu şimdi almıyor sıpa. Bende 1 kg geri almışım ama diyet yapamayiz mecbur.... Tabi o süt yapar bu süt yaor diye değil normal yemeye çalışıyorum abartmadan.
Aynen bende ne varsa onu yiyorum ama porsiyonumu buyuterek yiyorum yoksa her saat basi acikiyorum , aslinda kilo almiyorumda ama vermiyorumda sabit şuan bakalim büyüdükçe emmesi artiyor veririz illaki

Bende gidiyorum 3 ay sonrası diyet açacağım yavaş yavaş. Her doktorun yaklaşımı farkli Büyüdükçe daha kolay tolera edeceği için biraz bağırsakların gelişimi sonrası diyeti açacağım.

Ben (

Surrender sen sağlık ocağına gittin mi. Bizi yarın çağırmışlardi. ben bugün gittim. Senin kızın kilosu kaç? E Ekbl56 senin kız kaç kilo bir söyleyin bana?

Ben şimdi gittim ya çocuğu bir tartti hemşire 4100 çıktı ben şok geçen ay bebe 4950 çıkmıştı. Dedim olmaz öyle şey ben çıldırdım. Hemşire tartıyı kaldırdı oynadı pili çıkardı taktı. Bir daha tarttik 5550 çıktı bu sefer sonra beni tartıya çıkarıp bebeği verdi. 5700 gibi hesapladik. Doktor (aile hekimi) göz muayenesi yaptı. Göz doktoruna gitmemize gerek yokmuş. Rota aşısını sordu hemşire. Doktora gidince yaptiricaz dedim. Ne gerek var gidip para veriyorsunuz ben yaparım alın gelin dedi.

Pusetine koyunca kıyameti koparıyor sling le tasıyorum belim kopuyorHer gün yarım saat park yürüyüşü yapıyoruz Belfıtığı geçmişim var tekrar nüks etmesinden korkuyorum. Acaba arabasına ne zaman alışır ya da alışır mı

Alerji için gastroenteroloji bölümüne mi gitmek gerek

Bi kere bu sarılık mevzusu açılmıştı kim yazdı hatırlayamadım ama uzayan sarıldıktan sonra çocuk beyazlamış aaa bizim çocuk beyazmış demişler aklımda böyle bir anekdot şeklinde yer etmiş o yüzden benim hala umudum var beyazlaşabilir kara kuzum

Canım arabayla biraz dışarda gezdirip denesen. Bizimki de istemiyordu. Ama dışarda geze geze alıştı. Artık koyunca hareket etmrse de duruyor.

Şimdi bende de oluştu o umud

Ben bugün aile hekimine sordum. Cocugun huzursuzluğu yok sıkıntısı yok gelişiminde sıkıntı yok. Alerji düşündürecek bir bulgu göremedim. İsilikler geçti zaten. Kaka olur öyle çok anormal bir durum değil dedi. Diğer doktora 5 inde gidicez.

Canım arabayla biraz dışarda gezdirip denesen. Bizimki de istemiyordu. Ama dışarda geze geze alıştı. Artık koyunca hareket etmrse de duruyor.
Ah cok denedım hatta slıng taktım onu arabasına koydum cıktık kac kere cıglık kıyamet sıkıyor kendını morarıyor aglamaktan yok katıyen durmuyor.bı kac sefer o kucagımda bos arabayı sure sure gezdık nasıl alıstırcam bılmıyorum dana gıbı de agır oldu sıpa zaten bı sure sonra sankı taş taşıyomusum gıbı agırlasıyor.Cıkp temız hava almasını da cok ıstıyorum

Ara sıra pili değiştirsinler öye farkmı olur bea

Gitmedim :) işim olmazsa yarın gıderım bakalım. En son tartıldıgında durmadı zaten
Yanlıs tartılmıs olabılır.

Cok kullanıldıgı ıcın yanıltması normal aslında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…