- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.701
Ya bence de öyle tabiHadi oradan len " derler adama .
Icımden ınsan cıkarmısım ve ona yetip yetmeme kaygıları tasırken
Uykusuz kalırken
Memelerım acırken
Amelıyat izim ya da vajınal acımı yasarken.
Yani her türlü hem duygusal, hempsıkolojık, hem fızıksel acıya maruzken
Onun o psıkoljısını yesınler .
Aynen bende ne varsa onu yiyorum ama porsiyonumu buyuterek yiyorum yoksa her saat basi acikiyorum , aslinda kilo almiyorumda ama vermiyorumda sabit şuan bakalim büyüdükçe emmesi artiyor veririz illakiValla sormabizde de avent var ilk zaman alıyordu şimdi almıyor sıpa. Bende 1 kg geri almışım ama diyet yapamayiz mecbur.... Tabi o süt yapar bu süt yaor diye değil normal yemeye çalışıyorum abartmadan.
Bende gidiyorum 3 ay sonrası diyet açacağım yavaş yavaş. Her doktorun yaklaşımı farkli Büyüdükçe daha kolay tolera edeceği için biraz bağırsakların gelişimi sonrası diyeti açacağım.Bizde beisn alerjisi olmasına rağmen, gaitada gizli kan pozitif ve bezinde de gözle görülür kan olmasına rağmen çocuk gastroenteroloji profesörü bana diyet vermedi. Kararı bana bıraktı yani. Bu çok ciddi bir tablo değil ve anne sütünden raz alıp bağırsakların tolere etmeyi öğrenmesini isteriz dedi
BenDevamli kucak istiyor pusete koydum ogun sadece kahvaltiliklari masaya koyup cayi demleyebildi. Yumurtayi soyamadim bile :) cok nadir 1 saat araliksiz uyudugu oluyor. Gobek fitigi oldu gaz sancilari doneminde kendini sikmaktan aglatmak da istemiyorum Devamli kucakta da oldugu icin inan belim kopuyor. 1 saat o uyurken ben dinleniyorum artik. Ama dedigim gibi Allah razi olsun annem oldugu icin is pek yapmiyorum yeterkinsen cocugunu aglatma onunla ilgilen diyor.
Alerji için gastroenteroloji bölümüne mi gitmek gerekBizde beisn alerjisi olmasına rağmen, gaitada gizli kan pozitif ve bezinde de gözle görülür kan olmasına rağmen çocuk gastroenteroloji profesörü bana diyet vermedi. Kararı bana bıraktı yani. Bu çok ciddi bir tablo değil ve anne sütünden raz alıp bağırsakların tolere etmeyi öğrenmesini isteriz dedi
Bi kere bu sarılık mevzusu açılmıştı kim yazdı hatırlayamadım ama uzayan sarıldıktan sonra çocuk beyazlamış aaa bizim çocuk beyazmış demişler aklımda böyle bir anekdot şeklinde yer etmişYa bizim kız da kara benden kara yani. Ama şöyle babası benden beyaz.Biraz karışık anlattım. Babası ve benden baya kara kısacası acaba bizimde mi uzayan sarılık var. Bizim doktor böyle şeyleri sağ olsun söylemez kendi takip eder ama önemli görmüyorsa bize söylemez.
Canım arabayla biraz dışarda gezdirip denesen. Bizimki de istemiyordu. Ama dışarda geze geze alıştı. Artık koyunca hareket etmrse de duruyor.Pusetine koyunca kıyameti koparıyor sling le tasıyorum belim kopuyorHer gün yarım saat park yürüyüşü yapıyoruz Belfıtığı geçmişim var tekrar nüks etmesinden korkuyorum. Acaba arabasına ne zaman alışır ya da alışır mı
Evet ben de gözlere bakıyorum ama sanki gözler normale döndü bizim Du Bi daha bakimBizimki de buğday gibi. Belki de teninin rengi diyeceğim ama gozlerde hafif var hala. Oradan anlayabilirsiniz
Şimdi bende de oluştu o umudBi kere bu sarılık mevzusu açılmıştı kim yazdı hatırlayamadım ama uzayan sarıldıktan sonra çocuk beyazlamış aaa bizim çocuk beyazmış demişler aklımda böyle bir anekdot şeklinde yer etmişo yüzden benim hala umudum var beyazlaşabilir kara kuzum
Gözde bir şey yok bizim.Evet ben de gözlere bakıyorum ama sanki gözler normale döndü bizim Du Bi daha bakim
Esmer olabilir annesiGözde bir şey yok bizim.
Ben bugün aile hekimine sordum. Cocugun huzursuzluğu yok sıkıntısı yok gelişiminde sıkıntı yok. Alerji düşündürecek bir bulgu göremedim. İsilikler geçti zaten. Kaka olur öyle çok anormal bir durum değil dedi. Diğer doktora 5 inde gidicez.Bizde de var bunlar mukuslu kaka birkaç kez oldu sadece kan görmedim kakada. Dr arada olur sıkıntı değil dedi ama aklıma takıldı. Daha yeni gittim doktora numarası da yok. Siz doktora sorduğunuzda buraya da yazabilir misiniz alerji durumunu, rota aşısı durumunu falan
Ah cok denedım hatta slıng taktım onu arabasına koydum cıktık kac kere cıglık kıyamet sıkıyor kendını morarıyor aglamaktan yok katıyen durmuyor.bı kac sefer o kucagımda bos arabayı sure sure gezdık nasıl alıstırcam bılmıyorum dana gıbı de agır oldu sıpa zaten bı sure sonra sankı taş taşıyomusum gıbı agırlasıyor.Cıkp temız hava almasını da cok ıstıyorumCanım arabayla biraz dışarda gezdirip denesen. Bizimki de istemiyordu. Ama dışarda geze geze alıştı. Artık koyunca hareket etmrse de duruyor.
Ara sıra pili değiştirsinler öye farkmı olur beaSurrender sen sağlık ocağına gittin mi. Bizi yarın çağırmışlardi. ben bugün gittim. Senin kızın kilosu kaç? E Ekbl56 senin kız kaç kilo bir söyleyin bana?
Ben şimdi gittim ya çocuğu bir tartti hemşire 4100 çıktı ben şokgeçen ay bebe 4950 çıkmıştı. Dedim olmaz öyle şey ben çıldırdım. Hemşire tartıyı kaldırdı oynadı pili çıkardı taktı. Bir daha tarttik 5550 çıktı bu sefer sonra beni tartıya çıkarıp bebeği verdi. 5700 gibi hesapladik. Doktor (aile hekimi) göz muayenesi yaptı. Göz doktoruna gitmemize gerek yokmuş. Rota aşısını sordu hemşire. Doktora gidince yaptiricaz dedim. Ne gerek var gidip para veriyorsunuz ben yaparım alın gelin dedi.
Olabilir tabi Moğol lekesi var bizimdeEsmer olabilir annesizaten bizimkinde Moğol lekesi de var öyle olanlar genelde esmer oluyormuş diye okudum forumda
Gitmedim :) işim olmazsa yarın gıderım bakalım. En son tartıldıgında durmadı zatenSurrender sen sağlık ocağına gittin mi. Bizi yarın çağırmışlardi. ben bugün gittim. Senin kızın kilosu kaç? E Ekbl56 senin kız kaç kilo bir söyleyin bana?
Ben şimdi gittim ya çocuğu bir tartti hemşire 4100 çıktı ben şokgeçen ay bebe 4950 çıkmıştı. Dedim olmaz öyle şey ben çıldırdım. Hemşire tartıyı kaldırdı oynadı pili çıkardı taktı. Bir daha tarttik 5550 çıktı bu sefer sonra beni tartıya çıkarıp bebeği verdi. 5700 gibi hesapladik. Doktor (aile hekimi) göz muayenesi yaptı. Göz doktoruna gitmemize gerek yokmuş. Rota aşısını sordu hemşire. Doktora gidince yaptiricaz dedim. Ne gerek var gidip para veriyorsunuz ben yaparım alın gelin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?