Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bişi sorcam senin elinde puşetle çocuk var , o sıra eşinin elinde ne var öyle elini kolunu sallayarakmı indi o

Bişi sorcam senin elinde puşetle çocuk var , o sıra eşinin elinde ne var öyle elini kolunu sallayarakmı indi o
Canta vardi. Aslinda puseti o alcakti tam ayakkabi giycekken matkap calistirdilar. Bizim binaya dogalgaz borusu döseniyor da. Bebe aglayinca kaptigimla kactm

Heeeee tamam ozman bende sana onuda taşıtıyooo sandımm bende kaçardım hemen ağlamasın diye
Yok canıiım o kadar da degil eşim bunlari okusa yuh beni napmıssin der. Tabi sütten ckmıs ak kaşik degil kizdigim yerleri var da puseti de ben taşimam yani. Matkap dedigim de matkap da degil anam boru gecsin diye duvae deliyorlar zar zur ses. Zati 2 gündür bebe ondan da uyuyamiyir. Dün bizim evinkini yaptilar. Yanindan ayrılamadm valla. Aklı cıkiyor yavrucagin.

Ya vallahi erkekler babaligı kaldiramiyor kesinlikle cocuklu yaşamı kabullenemiyorlar. Hayatlarindan odün vermek zor geliyor
Hahh benim eşim işte bu ... her ne kadar bana yardımcı olsa da ikinci çocuk için zor ikna ettim onu aslında haksız da sayılmazdı birini büyüttük liseye başladı sil baştan baştan başlamak sorumluluk almak hiç istemedi ömrümün geri kalanıni daha sorunsuz gezmeye tozmaya verelim istiyordu

Benimki daha ilk olmadan niyeti buydu. Tecrübe etmeden yani engel olacagini biliyordu. etraf da cok baskı yaptı anneler babalar. Cocugun olsun şoyle böyle. Simdi dedigin gibi kısitlanmis hissediyor. Bazen zoruna gidiyor. Karın agrisi o aslinda.

Allah baska dert vermesın ama asırı yordu bu surec benı

Ama bu laktoz intoleransı. Bunun için neden diyeti doktor mu istedi? Relactaz damla verdi mi?
İnan hiç bilmiyorum bana dediği sadece ,peynir , yoğurt , süt vs ürünleri tüketmek yok .. İleri ki dönemde yavaş yavaş açmaya çalışırız dedi ..
Yani ne yapmak lazım sizce ?

Peki yaslandıgında ? Tabıı kı allah evladında hayırlısını versın öncelıkle
Ama ınsan etrafında cocuklarını gormek ıstıyor .

Benımkı de ıstemedı . Cocuk olmayacaksa evlılık bana mantıksız gelıyor.
Allah vermıyorsa bişi diyemem ona tabi

Bende aynı senin mantıkla yaşlanınca sikilmayiz torunlarımız olur falan diye düşündüm ama bizimkiler yurtdışında falan yaşarsa oda sene de bir gün neyse Allah hayırlı evlatlar versin bize de güzel sağlıklı yaşlılıklar

İşte dedim ya o tartilar yanlış tartiyor markasına baksaydın. Sen itiraz etmesen senin kız zayıflamış çıkacak. Ben bugün de tarttim üstünü degistiriyordum 5380 geldi . 20 gram bezi var 5360.
Dün elbiseleriylle tartmistim. Elbiseleri ayrı tarttim .onda 5300 geldi .Ya 1 gunde 60 gram aldı ya da çok hassas değil. Ben yine bir tarttim 5200 geldi sonra 5400 geldi .
Senin gittiğin asm nin tartısı yayvan miydi ?Bizim doktorunki medikal gibi .böyle içi geniş
Sen başka yere götürsen başka çıkar bak.kucagina alıp taramak ne ?Ben onu evde bile yapmıyorum.cok yanlış çıkıyor
Perşembe bizimkini prof a goturcez. Ctesi de kendi doktoruna. Bak ne kadar farklı cikacak

Allah baska dert vermesın ama asırı yordu bu surec benı
Beni de gerçekten doğduğundan beri bu emme sorunu o kadar yordu ki beni sol göğsümü başta almadı mastit oldum iğneler mi yemedim bağıra bağıra hastane de boşalttılar göğsümü kaç kere yüksek ateşten hastanelik oldum o halde bile mama vermemeye direndim sırf anne sütünden mahrum kalmasın diye hala çabalıyorum ama çok yoruldum artık

Benimki hiç kucak sevmemesine rağmen kucağa alınca ağlamasına rağmen şimdi bırakınca ağlıyor. Ağlamıyor daha doğrusu numara yapıyor hemen emzik veriyorum susuyor

Evet odur belkide zamanla alışacaklar sizin ilk bebe biİmde uzun aradan sonra olunca işte böyle duygular içindeyiz galiba.. oğlanı son iki, üç senedir evde tek bırakıp gece yarısına kadar takilabiliyroduk arada içip geliyorduk eve ,tiyatro sinema arkadaşlarla takılma vardı hamileliğin başından buyana hepsi iptal oldu evde içmek istiyor ondada ben emzirdigim için içemiyorum tek de pek içmez şimdi tiyatro sezonu açıldı gidelimmi diyor bebeği kime birakicaz içi içini yiyor ama yapacak bir şey yok bende bazen sıkılıyorum ama bebeğim herşeye değer iyi ki var bin şükür bı on sene daha bekleriz ne yapalım 50 yaşında kaldığımız yerden devam ederiz

Aman canım o da beklesın yahu bıraz. Hem daha kıymetlı olur sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…