Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım bizde olmadi ateş calpol filan da vermedim.
Bizimkinde de olmadı merak ediyorum acaba ilaçtan mı yoksa zateb olmayacak mıydı
Çocuğa aşıdan sonra bir sey oldu
Uyandığında Gözünü açtığında bir şoka girmiş gibi bakıyor düşer gibi kollarını sallıyor gözlerini pörtletiyor ve bağıra bağıra ağlıyor
Dokununca bile susuyor hemen
Korktu herhalde

Ay gece okudum bunu honkurerek güldüm çocuk memeden kacti biliyor diyeaynısı bendede var tıpatıpokudum bu yazdığını tanıdık geliyormu diye gülüyor
Benimkinde ateş vs yapmadı cok şükür calpol de vermemiştim yaparsa veririm diye.

Bizim ateş çıkmadı ama ağrısı var diye düşünüp verdim ateş düşürücüyü

Ben kanaat getirdim. Eşime ezdiriyorum kendimi galiba. Ya da onu rahatsz etmiyorum derken kendimi eziyorum diyelim. Carlama noktasına gelmedim ah gelsem nolur acaba. Baya bi olay kopar gibi geliyor
Erkekler bu tarz konularda çok çok benciller malesef. Bizim de insan olduğumuzu göremiyorlar çoğu zaman

Nasıl bi diyet yaptın peki

Aynen bizbilemedik doktorun hatası tok dedim içirdi

Çok teşekkür ederim bilgi için, bizde gaz sancısı devam ediyor bunu huzursuzluk sayabilir miyiz acaba. Yani sürekli ağlayan mutsuz bi bebek değil ama gaz çıkarmada kaka yapmada zorlanıyor çok ıkınıyor

Benimki hiç kucak sevmemesine rağmen kucağa alınca ağlamasına rağmen şimdi bırakınca ağlıyor. Ağlamıyor daha doğrusu numara yapıyor hemen emzik veriyorum susuyor
Numara yaptigu da oluyor ama bazen de yırtınarak agliyor. Böyle aglamayi ogrenmeseydi keşke. Valla aşı yaptirdigima pişman olcam.

Çok nazlilar ya demin uyanmış yatakta yatıyor. Kendi halindeydi .beni görünce dudağını büzüp bir ağladı bana naz yapıyor
Ben de selam verirsem agliyor hemen beni al diye kasıyor kendini sesimi cikarmaz ona laf atmazsam bi sure durur. Ama laf atarsam bitti. poposunu nasil kaldiriyor pusette anlamiyorum ya sen daha 2 ayliksin ne bu kuvvet. Ayagiyla direnip popo kaldiriyor beni kaldir demek yani Allahim

Benımkı de asırı konusmak ıstıyor
Benimki de ses cikariyor auu uuu diyip duruyor baya degisik konusmaya calisir gibi. Erken mi bilmiyorum cidden ama dedigimi anlar gibi mimikler yapiyor gülüyor kırışıyor galan şok oluyorum bu bebeler konuşmuyor ama dilimizi biliyor gibiler valla

Valla sizinki baya baya bile isteye mevzuya kafa atmak olmuş. biz hadi duyuyorduk da bu kadar oldugunu bilemezdik. Hoş eşim ben böyle olcagini tahmin ediyordum biliyordum bu denli olacagini diyor. Beni ve hayatimı resmen domine ediyor dedi bi kere. Bundan ciddi manada rahatsz. Ha tabi seviyor opuyor kizim diyor bu sebeple bebege karşi sogukve ilgisiz degil. Hatta büyü beraber yürüyerek gidelim gezelim seninle falan diyor. Işte duygular karısık. Hem oyle hem böyle. Hayat bu zaten sanrm. Birini tatsan öbürünü tattirmaz. Hepsinden azar azar işte..

yok özür noktasina gelmem haklıysam bazen sustugum oldu sakinleşince söyledigim oldu. Bazen de sinirliyken ustüne gittim. O zamanlar baya kopürüyor. yani aslinda cok guzel damarina basarım susmam söulerim de adamın huyunu biliyorum üste cıkmayı sever. Ailecek öyleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…