- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.801
Hmm o zaman bizim ki de olmaz bizimki de taş doğru fbtl nin genel di sigortası.Bizimki tamamlayıcı eczacı kuzenimle.konustum tamamlayıcı da olmuyormuş sizinkitam.kapsamli sağlık sigortası demek
Bizimkinde de olmadı merak ediyorum acaba ilaçtan mı yoksa zateb olmayacak mıydıCanım bizde olmadi ateş calpol filan da vermedim.
Ay gece okudum bunu honkurerek güldüm çocuk memeden kacti biliyor diyeBu kocaların hepsi aynı valla. Bu gece 4 ten sonra hiç uyumadı bebe doğal olarak bende uyumadım. Beyefendi bi ara kafasını kaldırıp hişştt noluyo kızım ağlama dedi ve uykusuna devam ettiaz önce de ben biraz yatayım gece çok ağladı bebe diyo. E ama uyudun sen dedim. Huzursuz uyudum diyo vay paşam kusura bakmayın hoş görün dedim bende gıcık oluyorum içten içe
Benimkinde ateş vs yapmadı cok şükür calpol de vermemiştim yaparsa veririm diye.PP
Olduk canım korktuğum kadar ağlamadı sakinledi hemen ama şuan evde mızık mızık ilaç vermedim daha ateş vs yok diye
Gece vereyim dedim rahat uyusun ateş olmasın diye
Ateşsiz atlatan var mı aşıları yada aşıdan ne kadar zaman sonra çıkar çıkacaksa
Bizim ateş çıkmadı ama ağrısı var diye düşünüp verdim ateş düşürücüyüPP
Olduk canım korktuğum kadar ağlamadı sakinledi hemen ama şuan evde mızık mızık ilaç vermedim daha ateş vs yok diye
Gece vereyim dedim rahat uyusun ateş olmasın diye
Ateşsiz atlatan var mı aşıları yada aşıdan ne kadar zaman sonra çıkar çıkacaksa
Humana marka mama. Tekrar yüklemeyi deneyim bir.Bende fotograf görünmüyor mamanın adını yazabilir misin? cünkü hem anne sütü hem mama şeklinde gidiyorum ve mamalar kabız yapıyor bizde de
Erkekler bu tarz konularda çok çok benciller malesef. Bizim de insan olduğumuzu göremiyorlar çoğu zamanBen kanaat getirdim. Eşime ezdiriyorum kendimi galiba. Ya da onu rahatsz etmiyorum derken kendimi eziyorum diyelim. Carlama noktasına gelmedim ah gelsem nolur acaba. Baya bi olay kopar gibi geliyor
Nasıl bi diyet yaptın pekiKakada kan görmedim ama gaitada gizli kan çıktı. Kasinti egzama olmadı ama ilerde olabilir dikkat edilmezse dedi. Uykuya dalamama ve huzursuzluk vardı. Şimdi diyet sonrası daha iyi. Bide tabi meme reddi başlamıştı. Emmek istiyor emerken ağlıyordu geri atıyordu kendini. Yeşil ve mukuslu kaka vardı o tamamen düzeldi
Aynen bizbilemedik doktorun hatası tok dedim içirdiHadi ya. Korkulan olmuş desene
Yarı aç yarı tok olacak diye uyarmışlardı sağlık ocağında..
Hatta aşıyla gittiğimde inşallah tok değildir dedi ebe. Çok değil evde biraz emzirip gazını çıkarttım demiştim..
Çok teşekkür ederim bilgi için, bizde gaz sancısı devam ediyor bunu huzursuzluk sayabilir miyiz acaba. Yani sürekli ağlayan mutsuz bi bebek değil ama gaz çıkarmada kaka yapmada zorlanıyor çok ıkınıyorBen bugün aile hekimine sordum. Cocugun huzursuzluğu yok sıkıntısı yok gelişiminde sıkıntı yok. Alerji düşündürecek bir bulgu göremedim. İsilikler geçti zaten. Kaka olur öyle çok anormal bir durum değil dedi. Diğer doktora 5 inde gidicez.
Numara yaptigu da oluyor ama bazen de yırtınarak agliyor. Böyle aglamayi ogrenmeseydi keşke. Valla aşı yaptirdigima pişman olcam.Benimki hiç kucak sevmemesine rağmen kucağa alınca ağlamasına rağmen şimdi bırakınca ağlıyor. Ağlamıyor daha doğrusu numara yapıyorhemen emzik veriyorum susuyor
Ben de selam verirsem agliyor hemen beni al diye kasıyor kendini sesimi cikarmaz ona laf atmazsam bi sure durur. Ama laf atarsam bitti. poposunu nasil kaldiriyor pusette anlamiyorum ya sen daha 2 ayliksin ne bu kuvvet. Ayagiyla direnip popo kaldiriyor beni kaldir demek yani AllahimÇok nazlilar yademin uyanmış yatakta yatıyor. Kendi halindeydi .beni görünce dudağını büzüp bir ağladı bana naz yapıyor
Benimki de ses cikariyor auu uuu diyip duruyor baya degisik konusmaya calisir gibi. Erken mi bilmiyorum cidden ama dedigimi anlar gibi mimikler yapiyor gülüyor kırışıyor galan şok oluyorum bu bebeler konuşmuyor ama dilimizi biliyor gibiler vallaBenımkı de asırı konusmak ıstıyor
Valla sizinki baya baya bile isteye mevzuya kafa atmak olmuş.Evet odur belkide zamanla alışacaklar sizin ilk bebe biİmde uzun aradan sonra olunca işte böyle duygular içindeyiz galiba.. oğlanı son iki, üç senedir evde tek bırakıp gece yarısına kadar takilabiliyroduk arada içip geliyorduk eve ,tiyatro sinema arkadaşlarla takılma vardı hamileliğin başından buyana hepsi iptal oldu evde içmek istiyor ondada ben emzirdigim için içemiyorum tek de pek içmez şimdi tiyatro sezonu açıldı gidelimmi diyor bebeği kime birakicaziçi içini yiyor ama yapacak bir şey yok bende bazen sıkılıyorum ama bebeğim herşeye değer iyi ki var bin şükür bı on sene daha bekleriz ne yapalım 50 yaşında kaldığımız yerden devam ederiz
Aynen artık baya hassaslaştılar , bende bugun süpürge açtım uyuyodu, uyandı hemen sese korkulu bakıyodu hemen kapattım..bi yazdığını gördüm eşimle konuşsam yine suçlu çıkıyorumdiye.. aynı benimkide öyle ne dersem diyim öyle vır vır konuşuyoki ağzı öyle bi laf yapıyoki. Bi anda özür dilerim. Yaaaa öküzmüşüm ben diyesim geliyo ama aslaaaa demiyorum ne dersen de ben haklıyım sus diyorım
Hımm kendi doktoru varsa bakabilir. Ya da göze randevu al der belkj. Ama aile hekimini ilk defa duydum. Nasil muayene ettiki aile hekimiBen de göz muayenesi mi alsam diye düşünüyordum. Aile hekimi baktı ışıkla. Belki gidince kendi doktoru da bakacak. Bilmiyorum ki.
Bunu ben de cok merak ediyirummKızlar bu minnakların göz renkleri ne zaman netleşecek ortalama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?