Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biz

Aynen artık baya hassaslaştılar , bende bugun süpürge açtım uyuyodu, uyandı hemen sese korkulu bakıyodu hemen kapattım.. bi yazdığını gördüm eşimle konuşsam yine suçlu çıkıyorumdiye.. aynı benimkide öyle ne dersem diyim öyle vır vır konuşuyoki ağzı öyle bi laf yapıyoki. Bi anda özür dilerim. Yaaaa öküzmüşüm ben diyesim geliyo ama aslaaaa demiyorum ne dersen de ben haklıyım sus diyorım

59 cm hemen hemen aynı olacak kızlarımız bir gün takıyorum bir gün sallıyorum bunları büyütelim dahada tövbe Allah isteyenlere versin amin
Benim boyu doktor ölçtü 59.5 çıktı kilo 4700 çıktı 2.ayın sonunda, sağlık ocağı iyi ölçemedi

PP
Olduk canım korktuğum kadar ağlamadı sakinledi hemen ama şuan evde mızık mızık ilaç vermedim daha ateş vs yok diye
Gece vereyim dedim rahat uyusun ateş olmasın diye
Ateşsiz atlatan var mı aşıları yada aşıdan ne kadar zaman sonra çıkar çıkacaksa

Alerji için gastroenteroloji bölümüne mi gitmek gerek
Hayır. Çocuk immünoloji ve alerji. Yalnız çok küçükken alerji testleri doğru sonuç vermediği için testler fazla güvenilir değil. Bizi gastroenterolojiye yönlendirmelerinin sebebi gaitada gizli kanın pozitif çıkması ve görünür kan da olmasıydı

İnan hiç bilmiyorum bana dediği sadece ,peynir , yoğurt , süt vs ürünleri tüketmek yok .. İleri ki dönemde yavaş yavaş açmaya çalışırız dedi ..
Yani ne yapmak lazım sizce ?
Ben bilemiyorum. Uzmanı bilir tabii ki. Kendi tecrübemden yola çıkarak söyledim ben. Diyat denememle belirtilerde hiçbir değişiklik olmadığı için bıraktırdı doktor. Sonradan gaitada gizli kan pozitif çıkınca gastroenterolojiye yönlendirdi. Orası uzun uzun muayene edip sorular sordu, yapılan bütün tahlillere baktı ve besin alerjisi gibi görünüyor dedi ama diyet önermedi. Bana bıraktı. Diyet yapma ve yapmama durumlarını anlattı. Ben daha önce de denediğim ve işe yaramadığı için diyet istemedim. Doktorla beraber bez takibi yaptık fotoğraflı. Laktoz intoleransı için Relactaz veriliyormuş. Bizimkinde o negatif çıktığı halde şansımızı deneyelim diye çocuk doktoru Relactaz vermişti. O bir süre rahatlattı. Büyüdükçe daha kolay hazmetmeye başlıyor mide ve bağırsaklar da

Bizimkinin şuana kadar çıkmadı
Sanırım verdiğim calpol sayesinde
Aksam da vereceğim

Bizim ates olmadı sadece önlem amaçlı bir ölçek calpol verdim

Ya ne bilim kase gibi tartı. Doktorun ki geniş dediğin gibi. Ben de ayın 5 inde goturucem kendi doktoeuna bakalım orda ne çıkacak. Valla ne bilim markasına bakmak aklıma gelmedi. Ama eski bir şey. Aman neyse ilk saskinlikla çocuk kg vermiş sanıp korktum da sonra baktım 5500 e raziyim hayır çocuk irilesti biz fark ediyoruz. Kıyafetlerine sığmıyor artık 3-6 aylıklara geçtim. Kollar bacaklar tombik. Kendi de ağırlaştı bence. Neyse doktorun tartisinda çıkacak gerçekler ortaya ama senin kızla aşağı yukarı aynı gidiyoruz ya ondan sordum. Senin tartinin markası ne bu arada

Canım bizde olmadi ateş calpol filan da vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…