- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.781
BizBi kere bu sarılık mevzusu açılmıştı kim yazdı hatırlayamadım ama uzayan sarıldıktan sonra çocuk beyazlamış aaa bizim çocuk beyazmış demişler aklımda böyle bir anekdot şeklinde yer etmişo yüzden benim hala umudum var beyazlaşabilir kara kuzum
59 cm hemen hemen aynı olacak kızlarımız bir gün takıyorum bir gün sallıyorum bunları büyütelim dahada tövbe Allah isteyenlere versin aminküsüratı yazmamıştım benimde 3180 doğdu 2.ayın sonunda 4800 kilo 58 cm boy geldi. Sizin boy ne kadar?
Aynen artık baya hassaslaştılar , bende bugun süpürge açtım uyuyodu, uyandı hemen sese korkulu bakıyodu hemen kapattım..Yok canıiım o kadar da degileşim bunlari okusa yuh beni napmıssin der. Tabi sütten ckmıs ak kaşik degil kizdigim yerleri var da puseti de ben taşimam yani. Matkap dedigim de matkap da degil anam boru gecsin diye duvae deliyorlar zar zur ses. Zati 2 gündür bebe ondan da uyuyamiyir. Dün bizim evinkini yaptilar. Yanindan ayrılamadm valla. Aklı cıkiyor yavrucagin.
Benim boyu doktor ölçtü 59.5 çıktı kilo 4700 çıktı 2.ayın sonunda, sağlık ocağı iyi ölçemedi59 cm hemen hemen aynı olacak kızlarımız bir gün takıyorum bir gün sallıyorum bunları büyütelim dahada tövbe Allah isteyenlere versin amin
PP
Özel sigortaCanım nasıl yapılıyor ben önceden ayırttım menenjit ve rota aşısını
Hayır. Çocuk immünoloji ve alerji. Yalnız çok küçükken alerji testleri doğru sonuç vermediği için testler fazla güvenilir değil. Bizi gastroenterolojiye yönlendirmelerinin sebebi gaitada gizli kanın pozitif çıkması ve görünür kan da olmasıydıAlerji için gastroenteroloji bölümüne mi gitmek gerek
Ben bilemiyorum. Uzmanı bilir tabii ki. Kendi tecrübemden yola çıkarak söyledim ben. Diyat denememle belirtilerde hiçbir değişiklik olmadığı için bıraktırdı doktor. Sonradan gaitada gizli kan pozitif çıkınca gastroenterolojiye yönlendirdi. Orası uzun uzun muayene edip sorular sordu, yapılan bütün tahlillere baktı ve besin alerjisi gibi görünüyor dedi ama diyet önermedi. Bana bıraktı. Diyet yapma ve yapmama durumlarını anlattı. Ben daha önce de denediğim ve işe yaramadığı için diyet istemedim. Doktorla beraber bez takibi yaptık fotoğraflı. Laktoz intoleransı için Relactaz veriliyormuş. Bizimkinde o negatif çıktığı halde şansımızı deneyelim diye çocuk doktoru Relactaz vermişti. O bir süre rahatlattı. Büyüdükçe daha kolay hazmetmeye başlıyor mide ve bağırsaklar daİnan hiç bilmiyorum bana dediği sadece ,peynir , yoğurt , süt vs ürünleri tüketmek yok .. İleri ki dönemde yavaş yavaş açmaya çalışırız dedi ..
Yani ne yapmak lazım sizce ?
Ve buda benimkiÇok nazlilar yademin uyanmış yatakta yatıyor. Kendi halindeydi .beni görünce dudağını büzüp bir ağladı bana naz yapıyor
Bizimkinin şuana kadar çıkmadıPP
Olduk canım korktuğum kadar ağlamadı sakinledi hemen ama şuan evde mızık mızık ilaç vermedim daha ateş vs yok diye
Gece vereyim dedim rahat uyusun ateş olmasın diye
Ateşsiz atlatan var mı aşıları yada aşıdan ne kadar zaman sonra çıkar çıkacaksa
Bizimki tamamlayıcı eczacı kuzenimle.konustum tamamlayıcı da olmuyormuş sizinkitam.kapsamli sağlık sigortası demekÖzel sigorta
Genetik miras da varmış daha ne olsunOlabilir tabi Moğol lekesi var bizimdebabam esmer baya ben buğday tenliyim.
Tamam canımBizim yüz ve bacak rengi farklı mesela. Ağlarken kaşları sarı sarı oluyor ve yazmışlar zaten gözbebeği de bembeyaz değil. Bi bunlara bak istersen
Bilmiyorum ki söylemediler, muhtemelen öyledir ama
Kız ben bu Moğol lekesi nin ne olduğunu bilmeden önce bu ne bu ne diyorum heralde ameliyathanede bişey oldu düşürdüler çocuğu felan diyorumOlabilir tabi Moğol lekesi var bizimdebabam esmer baya ben buğday tenliyim.
Bizim ates olmadı sadece önlem amaçlı bir ölçek calpol verdimPP
Olduk canım korktuğum kadar ağlamadı sakinledi hemen ama şuan evde mızık mızık ilaç vermedim daha ateş vs yok diye
Ben de göz muayenesi mi alsam diye düşünüyordum. Aile hekimi baktı ışıkla. Belki gidince kendi doktoru da bakacak. Bilmiyorum ki.Aile hekimi mi goz muayenesi yapti ilginc
Ya ne bilim kase gibi tartı. Doktorun ki geniş dediğin gibi. Ben de ayın 5 inde goturucem kendi doktoeuna bakalım orda ne çıkacak. Valla ne bilim markasına bakmak aklıma gelmedi. Ama eski bir şey. Aman neyse ilk saskinlikla çocuk kg vermiş sanıp korktum da sonra baktım 5500 e raziyimİşte dedim ya o tartilar yanlış tartiyor markasına baksaydın. Sen itiraz etmesen senin kız zayıflamış çıkacak. Ben bugün de tarttim üstünü degistiriyordum 5380 geldi . 20 gram bezi var 5360.
Dün elbiseleriylle tartmistim. Elbiseleri ayrı tarttim .onda 5300 geldi .Ya 1 gunde 60 gram aldı ya da çok hassas değil. Ben yine bir tarttim 5200 geldi sonra 5400 geldi .
Senin gittiğin asm nin tartısı yayvan miydi ?Bizim doktorunki medikal gibi .böyle içi geniş
Sen başka yere götürsen başka çıkar bak.kucagina alıp taramak ne ?Ben onu evde bile yapmıyorum.cok yanlış çıkıyor
Perşembe bizimkini prof a goturcez. Ctesi de kendi doktoruna. Bak ne kadar farklı cikacak
Ben bugün rica ettim ASM de hemşire ölcmedi. Kendi çocuğum olsa da olcmem dedi.Benim boyu doktor ölçtü 59.5 çıktı kilo 4700 çıktı 2.ayın sonunda, sağlık ocağı iyi ölçemedi
PP
Canım bizde olmadi ateş calpol filan da vermedim.PP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?