Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aslında burada kriter belirtiler. Mesela kilo alımı düşmese ve huzursuz olmasa ben yapmazdım diyet. Ama malesef ikisidr var.
Ya işte kilodan bende iskillendim ama tartı bozul sanırım. Artık çocuğun kendi doktorunun dediğine göre karar varicrm. Zaten o da geçen sefer bir ay daha bakalım olmazsa diyet başlarız dedi.

Mutlaka rotarixi aç karnına verin..benim ikizlerin birinin karnı tok biri açtı.arabada doyurrmuytum..tok olan bebek çok feci kustu. Aç olan hiç kusmadı içti.keyte o da aç olsaydı...

Hadi ya. Korkulan olmuş desene

Yarı aç yarı tok olacak diye uyarmışlardı sağlık ocağında..
Hatta aşıyla gittiğimde inşallah tok değildir dedi ebe. Çok değil evde biraz emzirip gazını çıkarttım demiştim..

Bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Bende sağ arkaya bağlıyorum. Dediğin gibi ağlasa da wlmiyorum. Hatta arabada biri olsa da almasına izin vermiyorum. Tehlikeli neticede

Ne zamandır diyet yapıyorsunuz ben 1 haftadır yapıyorum ama hala mukus var ne zaman geçer sizce
1 hafta çok kısa tabi benim 1 ay olacak nerdeyse. 15 günde başladı düzelme tüm belirtilerin kaybolması 3 haftayi geçti. Ama eser miktarda olsa kullanmayın tüm paketli gıdalarda peynir alti suyu var mesela. Bitter çikolatada bile laktoz var. Hiç paketli gıda yemiyorum. Disarda da birsey yersem tüm içeriği soruyorum.

Ah resmen ben. Uykuya da dalamıyor aşıdan beri. Bir çözüm bulursan bana da söyle çünkü çökmek üzereyim

Bizimki de aynı şekilde. Akşam en geç 9da uyumus oluyor sabah 7ye kadar.1 defa beslenmek icin uyaniyor. Ama gel gelelim sabah 7den aksama kadar uyumamak icin direniyor. Zar zor uyutuyorum max 15 dk.
Bu tarz o kadar yorum gelmiş ki vallahi ben de caresiz haldeyim ve umudahasret in dedigi gibi pusette dursa 10 15 dk sonra agliyor ayaklarını diretip poposunu kaldiriyor beni alın diyor resmen. Kucakta durcak gezibcek ve yuzü etrafa bakcak baya baya gezdir beni takılayim diyor. Bu durum aşıdan sonra oldu. Deli gibi ağlamayı pusette durmamayı kalkmak gezinmek istemeyi hepsini aşıdan ötürü ateşlenip 1.5 saat agladiktan sonra ögrendi. Az uyku uyuyunca da hep islerim yarım yamalak. Pusette durmadigindan da öyle o uyurken iş yapiyorum ses yapmadan. Uyaninca da az oyaliyorum sonra kucakta geziyoruz. En son uykusu geliyor o da yarim saat bi uyku
Flakonun kapağı kapatılabilir mi aldın benim aldığım kapağı kırılıyor tekrar kapanmıyor
Sey benimki de kırılandan kirinca kapakta delik oluşuyor o delige sokuyorum baş kısmını biraz zor oluyor ilk başta ama sonra kolayca kapatabiliyorsun.

Bazı erkeklerin de psikolojisi bozuluyormuş doğumdan sonra. Bi nevi onlar da lohusa oluyormuş benim arkadaşımın eşi de olmuştu. Huy değişiyorlar
Seninki de öyle olabilir
Ama öncesini sen biliyorsun tabi huyunu

Ayy valla simdi amy de haklı. Dedigin gibi erkek kaldiramiyor ama yemişim psikolojisini. Bunca acıyı cekse demekki intihar eder erkekler

Ben kanaat getirdim. Eşime ezdiriyorum kendimi galiba. Ya da onu rahatsz etmiyorum derken kendimi eziyorum diyelim. Carlama noktasına gelmedim ah gelsem nolur acaba. Baya bi olay kopar gibi geliyor

Ya bence de öyle tabi
Ama oluyormus yani, istemsizce
Ben de inanıyorum buna
Abidik gubidik hareketleri vardı arkadaşımın eşinin sonra düzeldi tabi
Düzeldiyse iyi benimki de düzelir inş dün puseti aldim koşa koşa indim aşagı binada matkap sesi yukseldi birden cocuk aglamaya basladi dudagini büzdu korktu. Neyse eşim arkamdan geldi arabanin kilidini açtı actim arabayi bin diyo elimde puset var bi zahmet kapiyi da aç dedim haa diyo valla beyni yanmıs yani bilmiyorum hala kavullenemedi sanrm cocugu

Aile hekimi mi goz muayenesi yapti ilginc

Aynen illaki bi sıkıntı çıkarıyorlar. Yok canım sonradan anladı da geç oldu benim burnumdan geldigiyle kaldı ki bu anlattığım en basiti sonrada pek çok sıkıntı yaşadık hala yaşıyoruz umarım geçici bi durumdur da bocalama evresi biter

Geldı kullanıyorum canım. Elımdekınden daha fazla süt cıkrdıgı kesın. Alısmaya calısıyırum pompaya
Bende il dışındayım diye kiralayamadım ama mastit oluyorum galiba daha önce söylemiştim bebeğim dolu göğüs seviyor azalmaya başlayınca bırakıyor göğsüm hiç boşalmıyor hissediyorum diye sanırım içerde kalan süt tıkandı göğsümde katılıklar var ve çok acıyor sabah emzirdim yüzünü ekşitti acıdı mı acaba sütüm gece sürekli emdi ama sabah emmedi sağdım 90cc falan çıktı döktüm evdeki makina tam boşaltmıyor göğsümü hala dolu

Aynen eşim fenadir bunu biliyorum ya kendine de diyorum hadi len ordan diye. Yeme beni diyorum. Bakma sessiz durduguma diyorum bildigimin farkinda ama nerden koparirsa iste. Dedigin gibi ileride inş. Ama nasil alisirsa ilerisi de oyle gidwblr bilmiyorum aslinda mudahale etmem lazm bu duruma hissediyorum farkindaym lakin nasil olacak. Beynim bedenim yorgun zaten. Mücadele edebilmek icin güc toplamam lazm

Kızlar ikinci kalça ultrasonu çektirdim bu sefer devlette çektirdik öldüm ya yorgunluk tan birinci de iyi cıkmıstı 2.istediler anlamamıştım Buda iyi çok şükür annem demişti ama özel olduğu için para alıcak ya doğru demiş

Ya benimkindede uykuya dalamama huzursuzluk ve meme emmek isteyip geri atma var kendini ama mukuslu kanlı kaka egzama vs yok bunlar belirti olabilir mi acaba birde çok kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…