Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar minicitye bakın ben ordan alıyorum çok uygun ve kaliteli ikili alt üst takımlar altım 49₺ tulum aldım 50₺ yıkadım solma çekme falan da yapmadılar.
Baktım sımdı
Cogunda 3-9 ay arası beden kalmıs.
9 ay almayın sonra pısman olursunuz :) kış gelmedi daha

Kızlar bu salopetleri ne zaman giydircen yaw şimdi olmaz sanki terlerler Bi ay felan sonra mı

İnternetten mi aldınız, mağazadan mı?
İkisinden de alıyorum internetten aldığımda bi günde geliyor çoğunlukla.

Baktım sımdı
Cogunda 3-9 ay arası beden kalmıs.
9 ay almayın sonra pısman olursunuz :) kış gelmedi daha

Ay evet hep tükenmiş ben baya bi alışveriş yaptım 3-6 ay hiç yoktu 40₺ 50₺ ye tulumlar alt üst takımlar almıştım sürekli giydiriyorum

Yegenım 2 yasındaydı gecen sene 4-5 yas mont aldım . Ablam buyuk dedı . Sen gıydır dedım kolları zaten lastıklı kötü durmuyor kı. Kışın bu cocuk ıcıne hiç mı kalın bısı gıyıp uzerıne mont giymeycek.
Genıs alın ki içine bısıler gıyıp dısarı cıktıgında daralmasın .

Hem marka zara falan değilse merak etmeyın en fazla 2 sene gıyıyorlar.
Zara 3 yıl garantı bence

(Ilk cocukta elınde cogu seyı patlayan anne )

Senin valide cimrilikten yemiyordur bence

Şimdi okudum ve yaptım hemen. Çok teşekkür ederim . Vallahi ben çocuğumun burnunu temizlemiyormuşum

Yerini bana da söyler misin ?biz de gidip bakarız. Geçen gün İstanbul yolu babymall e gittik ateş pahasiydi
Ben geçen Ankara'ya geldiğimde Eskişehir yolunda cıvıl e ve yanında minicty e uğradı baya uygun şeyler vardı ama akşam kapaniyordu çok bakamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…