- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.161
Baktım sımdıKızlar minicitye bakın ben ordan alıyorum çok uygun ve kaliteli ikili alt üst takımlar altım 49₺ tulum aldım 50₺ yıkadım solma çekme falan da yapmadılar.
Bi çay kaşığı koyup denesene bugün belki daha iyi koku verir bir de şu var bize hafif geliyor ama bebiş için yeterli midir acabaMendıle sürdüm baya
Ve suya Yarım cay kasığı evet. 1 cay kasıgı fazla gelır dıue dusundum ama nerdeeeeebebegın basucundaydı bana pek gelmedı koku
Tamam ben de bi inceleyim canımCanım benim bebeğim 6 kilo civarı 3-6 ay aldım tam oldular.
Kız bunlar kocaman ya seneye mi giydircenValla ben lcw ye girdim geri ciktimsoluğu HM de aldim ve bunlari aldim mesela mont 200 tl
Kızlar bu salopetleri ne zaman giydircen yaw şimdi olmaz sanki terlerler Bi ay felan sonra mıAynen normal kıyafetler oluyo tam alt üstler ama tulumlar kasıyo hep.. bidaha tulum alırsam bol alcammm
Zara almadım daha bişibilmiyom oyuzden kalıplarını boldan zarar gelmezmiş anladım
Bunarada bende dolapdan salopetlerden aldım
3 tane alcam 120 olsun dedim tamam dedi bana 15 gün önce fln tabi ülkede her şeye günlük zam geliyorEvet hemen 5 ₺ zam yapmıs
Gece koydugum suyun ıcınde erimemişBi çay kaşığı koyup denesene bugün belki daha iyi koku verir bir de şu var bize hafif geliyor ama bebiş için yeterli midir acaba
Asırı kalın degıl zatwn. Havalar sogumaya basladı.Kızlar bu salopetleri ne zaman giydircen yaw şimdi olmaz sanki terlerler Bi ay felan sonra mı
3 tane alcam 120 olsun dedim tamam dedi bana 15 gün önce fln tabi ülkede her şeye günlük zam geliyor
İkisinden de alıyorum internetten aldığımda bi günde geliyor çoğunlukla.İnternetten mi aldınız, mağazadan mı?
Baktım sımdı
Cogunda 3-9 ay arası beden kalmıs.
9 ay almayın sonra pısman olursunuz :) kış gelmedi daha
O etiket düşmüş demek ki üstünden 2-3 etiket vardı çünküŞu iki etiket var üzerinde canım netten sipariş vermiştim bunların üzerinde yazmıyor. Ya da başka şekilde mi yazıyor da 2.5 tog olduğu anlaşılıyor onu bilmiyorum
Yenı sezon yaO etiket düşmüş demek ki üstünden 2-3 etiket vardı çünkü
Aynen hm aldım bende. Çok saçma geldi lcw nin böyle uçmasiValla ben lcw ye girdim geri ciktimsoluğu HM de aldim ve bunlari aldim mesela mont 200 tl
Mont falan gıyılıyor canım. Kışın zaten hergün dısarı cıkılmıyorKız bunlar kocaman ya seneye mi giydircen
Senin valide cimrilikten yemiyordur bencehanı derler ya evde bayat ekmeklerı babalar yer " o hesap
Bizimki bişiler alsın mesela
Bana sorar " bunu yıyeyım mı " dıye. Ulen sankı yeme dıyen var . Kendınce sacma bi fedakarlıgı var o konuda. Dedım keske baska konularda bu kadar duyarlı olsan. Anası da öyle . O konuda anasına çekmıs
Kadın geldıgınde zorla yumurta yedıeıuorum
Btmesın dıye yemıyor
Şimdi okudum ve yaptım hemen. Çok teşekkür ederim . Vallahi ben çocuğumun burnunu temizlemiyormuşumYa bazen çocuk burnundan nefes verirse öyle yolladığın su direk çıkıyor ama bazende genzinden mideye iniyor. Genizden mideye akması genzini ve üst solunum yollarını inanılmaz rahatlatıyor.
Kızım sürekli eve mikrop getirdi, ve Aslanın bağışıklık gerçekten düşüktü ama sadece bununla çok şükür toparlandı hep. Ama günde 6 kez yaptım hep
Benim telefon uzakta şarjda takılı almaya kalkmiyordum ne edem onsaatte de telefona baksam şarjı dayanmayacak hiçLen hepınız mı uyuyorsunuzemzırmeye kalkınca sızın de bölünsün uykunuz
Ankamall var ya Konya yolundan gelirken Ankamalla girmeyip sola döneceksiniz gir tabelaları takip etAnkaradayım demetevlerde neresi? Bugün bakayimpek bilmiyorum o tarafı ama fiyatlar böyleyse yaktığım benzine değer
Ben geçen Ankara'ya geldiğimde Eskişehir yolunda cıvıl e ve yanında minicty e uğradı baya uygun şeyler vardı ama akşam kapaniyordu çok bakamadım.Yerini bana da söyler misin ?biz de gidip bakarız. Geçen gün İstanbul yolu babymall e gittik ateş pahasiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?