- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.141
Eksi sözlukte otri bebe kullananların yorumları okurken birisi demiski süngeleri atiyorum. Uçları kaynatıp temizliyorum sünger yerine ıslak mendil koyuyorum gayet iyi cekiyor uc almakla ugrasmiyorum diye; bilemedim :)Benımkı de öyle ..
Uçlar bitti yenisini söyledim
Havalarda bi değişik olduğu için evi de ister istemez etkiliyor .
Benım yatk odamla , oturma odam arasında sıcaklık farklı var , çocuklar için basit ama şifalanma yönünde önemli etken
Aynı sorun bizde de var. Kilo aliminda bi sıkıntı olmadigi icin doktorlar bir sey demiyor. Fıskırtarak mi diye soruyorlar. Gece emzirdim 2 dk sonra gazini cikardim. Gaz ciktiktan 7-8 saniye daha dik tuttum bi anda kustu gaz cikarir gibi. Yapacak bisey yok geri uyuttum artik acikirsa yine kalkar dedim. Bence sen de dene bu yontemi uyguluyorum kilo aliminda bi sıkıntı yok.Kızlar emzirip hemen geri uyutanlara kocaman bir maşallah diyorum.
Biz her emmeden sonra en az bir saat ayık tutmak zorundayız ki kusmasınGazını her sefer itinayla çıkartıyorum, dik tutuyorum ama illa kusuyor.
2 aylık olduk hala ilk doğduğu günkü gibi bu kusma meselesi.
Reflü yatağı çare olmadı. Özellikle anne sütünü çok kusuyor çok.
Eşim de böyleymiş. Doktor da sorun görmüyor.
Ama ben delireceğim artıkGünde en az 5-6 kez üst değiştiyoruz.
Ne zaman bitecek bu kusmalar
Ben emzirip gazını çıkarıp hemen geri yatırsam son damlasına kadar kusar
Benimkinde çok elini yumruk yapıp emiyor bu aç olduğunu göstermez demiKundaklayın kızlar. Elleeını yemek ıcın bile uyumuyorlar. Sımdı uyandı kundakladım
Bıe yerden cıkardı elleeını yemeye basladı.
Gece kundagını acıyoedum dün acmadım.
Cunku asıeı sekılde el emıyor ve dogal olarak uyumuyor
9 gibi yatip 12 gibi yatan bebegimin varsa daha ne istiyorsun masallah bizim max 1 saat uyur onun da yarim saati ayakta sallamakla geciyor sabah 6.30 7.30 arasi basliyor guneHayat bize 6 - 7 arası başlıyor
İlk uykusunu 9 gibi yatıp uzun yapıyor 12-1 gibi kalkıyor sonrası 30 dkkda 40 dkkda bir öyle olunca pertim çıkıyor uykum kaçamıyor tam delirmelik
Bizim de gelişimimiz iyi. Ama ben üst değiştirmekten, kusmasını beklemekten, kusacak diye yatıramamaktan yoruldumAynı sorun bizde de var. Kilo aliminda bi sıkıntı olmadigi icin doktorlar bir sey demiyor. Fıskırtarak mi diye soruyorlar. Gece emzirdim 2 dk sonra gazini cikardim. Gaz ciktiktan 7-8 saniye daha dik tuttum bi anda kustu gaz cikarir gibi. Yapacak bisey yok geri uyuttum artik acikirsa yine kalkar dedim. Bence sen de dene bu yontemi uyguluyorum kilo aliminda bi sıkıntı yok.
Emin degılsen kusana kadar doyurBenimkinde çok elini yumruk yapıp emiyor bu aç olduğunu göstermez demi
Ben badileri 12-18 ay aldım suan. 9 aylıklar anca oluyor. Bezı de var tabıı6-9 aylık tulum giydirdim iyikide giydirmişim 1-2 haftaya boydan olmaz resmenboyu uzuyo sanırım baya
Ben uygulamasını bıle sıldımValla ben lcw ye girdim geri ciktimsoluğu HM de aldim ve bunlari aldim mesela mont 200 tl
Aynen bencede, bende bi ara dedim acaba yıkarken çektilermi resmen büyük al derken haklıymışsınBen badileri 12-18 ay aldım suan. 9 aylıklar anca oluyor. Bezı de var tabıı
Onunda etkısı var
6 aylıkları bıle dogru duzgun gıydıremedım. Helekı cıtcıtlı badılerde kesınlıkle bı tık bol olmalıAynen bencede, bende bi ara dedim acaba yıkarken çektilermi resmen büyük al derken haklıymışsıngeçen yine bol giydirdim herkes bayıldı
Pazartesi kontrolumuz var o zaman soracagim. Gaz cikarmadan once onune agiz bezi mendili yerlestrin kusarsa ona kussun en azindan ustu islanmaz diyelimki uzeri de islandi eger cok asiri islak degilse (genelde benim omzuma gelir en fazla miktardaki kusmuk:)uykusu kacmasin diye hemen ustten siliyorum icten de agiz bezi gibi bez yerlestiriyorum hem vucuduna ben oyle yapiyorum.Neticede uykusuz kalmaniz yorgunluk sütünüzü de etkiler bebisin gece uzerini degistirmek de var olan uykusunu kacirir. Uyanan cocuk kaka da yapar. Cok sukur 10 15 gundur geceleri alt degistirmiyorum kaka yapmiyor.Bizim de gelişimimiz iyi. Ama ben üst değiştirmekten, kusmasını beklemekten, kusacak diye yatıramamaktan yoruldum
Acaba ne zaman bitecek bu durum doktor bir şey dedi mi?
Bizim bu gün aşımız var, akşam soracağım.
Aynen normal kıyafetler oluyo tam alt üstler ama tulumlar kasıyo hep.. bidaha tulum alırsam bol alcammm6 aylıkları bıle dogru duzgun gıydıremedım. Helekı cıtcıtlı badılerde kesınlıkle bı tık bol olmalı
Cunku cocugun bacaklarını sıkıyor. Pıjamalarda aynı sekılde. Ben dar gıydırmeyı sevmıyorum bebege . Her yerınde izler cıkıyor sonra .
Zara bu işi bılıyor . Bır alıyorsun 2 sene gıyıyor cocuk
Evet hemen 5 ₺ zam yapmısAynen normal kıyafetler oluyo tam alt üstler ama tulumlar kasıyo hep.. bidaha tulum alırsam bol alcammm
Zara almadım daha bişibilmiyom oyuzden kalıplarını boldan zarar gelmezmiş anladım
Bunarada bende dolapdan salopetlerden aldım
Vay çakalEvet hemen 5 ₺ zam yapmıs
İnternetten mi aldınız, mağazadan mı?Kızlar minicitye bakın ben ordan alıyorum çok uygun ve kaliteli ikili alt üst takımlar altım 49₺ tulum aldım 50₺ yıkadım solma çekme falan da yapmadılar.
@febababykids de güzel aynı şeyleri satıyo diğeriyleee nerden baksanEvet hemen 5 ₺ zam yapmıs
Canım benim bebeğim 6 kilo civarı 3-6 ay aldım tam oldular.Kalıpları nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?