Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben geçen Ankara'ya geldiğimde Eskişehir yolunda cıvıl e ve yanında minicty e uğradı baya uygun şeyler vardı ama akşam kapaniyordu çok bakamadım.
Minicity nin malları hiç kaliteli değil. Yazın aldıklarım hep yırtıldı. Bir daha asla almam .alacaksan da markasını bildiklerini alacaksın

Olsun olsun değişiklik olur banada. Kızmam merak etme yer bulamazsamda kısmet artık. Bugün gidip bakayim
Fatih Sultan Mehmet bulvarinda yan yana minicity ve cıvıl var oraya da git vaktin varsa. Demete kadar gitmisken. Eryaman giderken yol usundeler. Demin Eskişehir yolu diye yanlış yazdım. Kafam karışmış.

Minicity nin malları hiç kaliteli değil. Yazın aldıklarım hep yırtıldı. Bir daha asla almam .alacaksan da markasını bildiklerini alacaksın
Evet cıvıl ondan daha iyiydi bencede. Ama inan çok özenip aldığım yazlıkları biraz evvel toplarken farkettim ki ya 1 defa giymis bazılarını da hiç gitmemiş çok canım sıkıldı. Yıkanıp utulenmis ve hiç giyilmeden kalmış. O yüzden kıyafete verilen para yine haram işte

Len hepınız mı uyuyorsunuz emzırmeye kalkınca sızın de bölünsün uykunuz
Biz 7 de çoktan güne başlamış oluyoruz
Anne sütündeki laktozu sindiremiyor dedi bize doktor relaktaz verdi ve kusmalara iyi geldi, bir bakın istersen

Kız nerdesin nickini de etiketlemiyoz unutuyom hep

Öyle ama uçtu hersey bir depo benzin 1300 1400 doluyor 2 hafta yetmiyor. Ee hal böyle olunca herseye zam sürekli.
Ben Bayadir benzin almışım geçen doldur deme gafletinde bulundum. 800tl tutunca sok oldum ha sanki alınmayacak o benzin ama ben almasam daha iyi o fiyatları görünce dayanamıyorum. Bir daha benzinlige girmem

6-9 aylık tulum giydirdim iyikide giydirmişim 1-2 haftaya boydan olmaz resmenboyu uzuyo sanırım baya
Ben abisinin 6-9ayliklarini giydirm omuzdan gelmedi demin hepsini olmayanla ölçerek bir çekmece boşalttım boyu baya yerindeymis o sebeple doktor ölçme gereği duymamış anlaşılan.

Ben Bayadir benzin almışım geçen doldur deme gafletinde bulundum. 800tl tutunca sok oldum ha sanki alınmayacak o benzin ama ben almasam daha iyi o fiyatları görünce dayanamıyorum. Bir daha benzinlige girmem
Ben de uzun zamandir almamistim (en son hamileyken sonra hep baskalari aldi) gecen 500 tl lik dedim baktim ibre yarima geldi donuste ayni benzinlige bidaha girdim ablacim sen fulle dedim :) busefer de 300 kusur daha gitti... Paranin bir degeri yok.. ilk arabamin gazini 56 tlye fulledigim gunler geldi aklima

Kız benim oğlana neden ben her sene aldım de hele.... Her yaş zara mont var kıza alamivam artık.

800 e bende yarısını doldurdum zaten valla doğru 50 li rakamlara dolduğu zamanlar vardı. 10 liraya çeyrek depo aldığım günleri hatırladım bende

Vicks hiç kullanmadim ama bı zamanlar bı damla vardı. Adını unuttum. Yastığa damlatir bebek uyurdu. Burnu da tikanmazdi. Onu alacağım adını hatırlayıp. Biraz önce banyo yaparken burnuna su kacti. Çektim. Epey sümük çıktı. Bizimki tıkanık değil de acaba usuttu mu her sabah sıkıca giydirip arabası ile iki saate yakın yürüyoruz. Belki de o ara usuttu

Eksi sözlukte otri bebe kullananların yorumları okurken birisi demiski süngeleri atiyorum. Uçları kaynatıp temizliyorum sünger yerine ıslak mendil koyuyorum gayet iyi cekiyor uc almakla ugrasmiyorum diye; bilemedim :)
Süngeri ben de iptal ettim. Çünkü nefesim yetmiyor. Uçları kaynatmak mantıklı. Islak mendil daha da mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…