- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.181
Minicity nin malları hiç kaliteli değil. Yazın aldıklarım hep yırtıldı. Bir daha asla almam .alacaksan da markasını bildiklerini alacaksınBen geçen Ankara'ya geldiğimde Eskişehir yolunda cıvıl e ve yanında minicty e uğradı baya uygun şeyler vardı ama akşam kapaniyordu çok bakamadım.
Fatih Sultan Mehmet bulvarinda yan yana minicity ve cıvıl var oraya da git vaktin varsa. Demete kadar gitmisken. Eryaman giderken yol usundeler. Demin Eskişehir yolu diye yanlış yazdım. Kafam karışmış.Olsun olsun değişiklik olur banada. Kızmam merak etmeyer bulamazsamda kısmet artık. Bugün gidip bakayim
Evet cıvıl ondan daha iyiydi bencede. Ama inan çok özenip aldığım yazlıkları biraz evvel toplarken farkettim ki ya 1 defa giymis bazılarını da hiç gitmemişMinicity nin malları hiç kaliteli değil. Yazın aldıklarım hep yırtıldı. Bir daha asla almam .alacaksan da markasını bildiklerini alacaksın
Biz 7 de çoktan güne başlamış oluyoruzLen hepınız mı uyuyorsunuzemzırmeye kalkınca sızın de bölünsün uykunuz
Anne sütündeki laktozu sindiremiyor dedi bize doktor relaktaz verdi ve kusmalara iyi geldi, bir bakın istersenKızlar emzirip hemen geri uyutanlara kocaman bir maşallah diyorum.
Biz her emmeden sonra en az bir saat ayık tutmak zorundayız ki kusmasınGazını her sefer itinayla çıkartıyorum, dik tutuyorum ama illa kusuyor.
2 aylık olduk hala ilk doğduğu günkü gibi bu kusma meselesi.
Reflü yatağı çare olmadı. Özellikle anne sütünü çok kusuyor çok.
Eşim de böyleymiş. Doktor da sorun görmüyor.
Ama ben delireceğim artıkGünde en az 5-6 kez üst değiştiyoruz.
Ne zaman bitecek bu kusmalar
Ben emzirip gazını çıkarıp hemen geri yatırsam son damlasına kadar kusar
Kız nerdesin nickini de etiketlemiyoz unutuyom hepNbr kızlar? Ay destan reis gitti 3 çocuklu reis geldi giremiyorum buralara
Bugün 2 ay aşılarımızı olduk uyuyor miniş, ortancam da üşütmüş o da evde uyuyor ben de evi toplarken onları uyandırırım diye mutfakta oturayım dedim hazır boş kalmışken de girdim
Paranox fitil kullan dediler o da karaborsa olmuş 6. eczanede bulduk yoruldum onu ararken de şimdilik kullanmadım ihtiyaçta olmaz inşallah bakalım.
Hemen @yildizsavascisi na baktım yazmış çok şükür iyilermiş Allah hepimize ve bebelerimize sağlık versin...
Var mı bir vukuat?
Ben Bayadir benzin almışım geçen doldur deme gafletinde bulundum. 800tl tutunca sok oldumÖyle ama uçtu hersey bir depo benzin 1300 1400 doluyor 2 hafta yetmiyor. Ee hal böyle olunca herseye zam sürekli.
Ben abisinin 6-9ayliklarini giydirm omuzdan gelmedi6-9 aylık tulum giydirdim iyikide giydirmişim 1-2 haftaya boydan olmaz resmenboyu uzuyo sanırım baya
Yıkadım ben 30 derecede sanki Bi değişiklik yokyıkandıktan sonra hıcbısı olmazsa
Ben sonra stok yapıcam yine
Zaten öyle de gözüme büyük geldi giyilebiliyorsa sorun yok ben de büyük alam barimMont falan gıyılıyor canım. Kışın zaten hergün dısarı cıkılmıyor
Bence ıyı yapmıs
Bende yapardım da büyük oğlana boy itibari ile koton h&m yer 2 sene önce olmayı bıraktı. Şu an polo zara ve LCW oluyor sadece. Bazen birinde bulamadığım oluyor mecbur gene oraya muhtaç kalıyorum.Ben uygulamasını bıle sıldım
Ben de uzun zamandir almamistim (en son hamileyken sonra hep baskalari aldi) gecen 500 tl lik dedim baktim ibre yarima geldi donuste ayni benzinlige bidaha girdim ablacim sen fulle dedim :) busefer de 300 kusur daha gitti... Paranin bir degeri yok.. ilk arabamin gazini 56 tlye fulledigim gunler geldi aklimaBen Bayadir benzin almışım geçen doldur deme gafletinde bulundum. 800tl tutunca sok oldumha sanki alınmayacak o benzin ama ben almasam daha iyi o fiyatları görünce dayanamıyorum. Bir daha benzinlige girmem
Kız benim oğlana neden ben her sene aldım de hele.... Her yaş zara mont var kıza alamivam artık.Yegenım 2 yasındaydı gecen sene 4-5 yas mont aldım . Ablam buyuk dedı . Sen gıydır dedımkolları zaten lastıklı kötü durmuyor kı. Kışın bu cocuk ıcıne hiç mı kalın bısı gıyıp uzerıne mont giymeycek.
Genıs alın ki içine bısıler gıyıp dısarı cıktıgında daralmasın .
Hem marka zara falan değilse merak etmeyın en fazla 2 sene gıyıyorlar.
Zara 3 yıl garantı bence
(Ilk cocukta elınde cogu seyı patlayan anne )
800 e bende yarısını doldurdum zatenBen de uzun zamandir almamistim (en son hamileyken sonra hep baskalari aldi) gecen 500 tl lik dedim baktim ibre yarima geldi donuste ayni benzinlige bidaha girdim ablacim sen fulle dedim :) busefer de 300 kusur daha gitti... Paranin bir degeri yok.. ilk arabamin gazini 56 tlye fulledigim gunler geldi aklima
Sayfasında ne yazmış ben görmedimBen yıldız savaşçısının meaajımı ve sayfasında yazdıklarını yeni gördüm. İçim parçalandıAllah hastalıktan uzak etsin evlatlarımızı. Bir anne olarak bebeğini o şekilde görmek çok zor...
Ustteki takimlar 6-9 ay icin ,alttaki takimda indirimliydi onuda nisan mayista giydircemKız bunlar kocaman ya seneye mi giydircen
Vicks hiç kullanmadim ama bı zamanlar bı damla vardı. Adını unuttum. Yastığa damlatir bebek uyurdu. Burnu da tikanmazdi. Onu alacağım adını hatırlayıp. Biraz önce banyo yaparken burnuna su kacti. Çektim. Epey sümük çıktı. Bizimki tıkanık değil de acaba usuttu muBen burun acmadım bu sefer. Reflü yatagına yatırdım. Hamıle yastıgımı doladım ettafına
Kundakladım
Örttum ustunu de guzelce
Baş ucuna vıks koydum
Sıcak suya koydum.
Burnu tıkandı ama uyandırmadı . Emerken de zorlanmadım.
7 de kalktı emzıedım fön sesı actım uyudu. Fön sesı hçhala acık, emzırdım suan yınr uyuyor
Bakalım artık
Takimlar 6-9Zaten öyle de gözüme büyük geldi giyilebiliyorsa sorun yok ben de büyük alam barimAnteplililili kız kaç aylık bunlar
6-9 ay aldım aralık gibi giydiririm diye düşümdüm içinde kazak giydiripKızlar bu salopetleri ne zaman giydircen yaw şimdi olmaz sanki terlerler Bi ay felan sonra mı
Süngeri ben de iptal ettim. Çünkü nefesim yetmiyor. Uçları kaynatmak mantıklı. Islak mendil daha da mantıklıEksi sözlukte otri bebe kullananların yorumları okurken birisi demiski süngeleri atiyorum. Uçları kaynatıp temizliyorum sünger yerine ıslak mendil koyuyorum gayet iyi cekiyor uc almakla ugrasmiyorum diye; bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?