Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben abisinin 6-9ayliklarini giydirm omuzdan gelmedi demin hepsini olmayanla ölçerek bir çekmece boşalttım boyu baya yerindeymis o sebeple doktor ölçme gereği duymamış anlaşılan.
Gerçekden öyleee ben allahdan sünnet yüzünden bol giydiriryim diye çıkartım 6-9ları bi baktım hepsi tammm oluyo yoksa giydirmez haberim olmazdı cidden tulum alırsam bidaha bol alıcamm uzun boylular bunlar

Gerçekten çok ilginç benim de yakamı bırakmadılar fenalık geliyordu içime hamileliğimi öğrenir öğrenmez telefonu açtılar Hayırlı olsun diye sonrasında tahliller için çağırdılar özel sigortam olduğunu söylememe rağmen yine de burada da en azından birkaç kez tahlil yaptırmanız gerekli dediler ve ben belki 4 belki 5 defa orada da hamileyken tahlil yaptırdım doğumdan sonra da hep aradılar aşıları hatırlattılar çağırdılar nasıl bir şey anlamadım sisteme girmek zorundalarmış yani ben özel hastanede aşıları vurdurdum verem aşısı hariç verem aşısını yaptırmaya gittiğimde 10 kere tembih ettiler her aşıda lütfen arayın kayda geçelim diye

Ben çok kıyafet almadım ama e aldıklarım ne de abisinden kalanları doğru düzgün giyemedi dediğin gibi bazıları etiketli duruyor İnan ki sanırım ipana'nın ahı tuttu bizi

Ben diğer burundan çıkartarak yapıyorum bazen ama tedirgin de oluyorum zararı var mıdır acaba diye ? Bu işin en doğrusu ne acaba yaa
Bana hemşire arkadaşım dediğim şekilde öğretti her şeyide temizliyor ondan öyle yapıyorum ben
Ben o kadar sıkamıyorum ya
Nefessız kalır dıye koekuyorum
İlk yaparken bende korktum ama alıştım artık bebişte alıştı sesi çıkmıyo yaparken rahatlıyo demek

Allah bir daha yaşatmasın bende ağlaya ağlaya okudum aklıma geldikçe gözlerim doluyor allan hepimizin evlatlarını korusun..

Ben kışlık aldıklarımı şimdi giydiriyorum hep .sonra unutuluyor .Her sabah 10 civarı değişiyorum. İşte kışlık yazlık gibi değil mecbur veriyorsun .kalın olacak yünlü olacak .en ucuz kışlık 200 lira

Otribebenin uçlarini kac kez kullanabiliyoruz sadece bi kere kullanip atiyor muyuz

Ben de öyle yapmak ıstıyorum ama koekuyorum
Anlat bakalım nasıl ılerlıyorsun?

Ben sie buyuk alın dedım hep yazık günah valla
Kadife pıjamalar bakıyorum 1 pıjama 100 ₺ e yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…