- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.201
@febababykids aynısı bundada var buna sor istersen bide3 tane alcam 120 olsun dedim tamam dedi bana 15 gün önce fln tabi ülkede her şeye günlük zam geliyor
Her anlamda ülke o zamanlar daha güzelmis :)800 e bende yarısını doldurdum zatenvalla doğru 50 li rakamlara dolduğu zamanlar vardı. 10 liraya çeyrek depo aldığım günleri hatırladım bende
Gerçekden öyleee ben allahdan sünnet yüzünden bol giydiriryim diye çıkartım 6-9ları bi baktım hepsi tammm oluyo yoksa giydirmez haberim olmazdı cidden tulum alırsam bidaha bol alıcammBen abisinin 6-9ayliklarini giydirm omuzdan gelmedidemin hepsini olmayanla ölçerek bir çekmece boşalttım boyu baya yerindeymis o sebeple doktor ölçme gereği duymamış anlaşılan.
Kendi profilinde anlatmış bende yenimgördümmm buraya yazmamışSayfasında ne yazmış ben görmedim
Gerçekten çok ilginç benim de yakamı bırakmadılar fenalık geliyordu içime hamileliğimi öğrenir öğrenmez telefonu açtılar Hayırlı olsun diye sonrasında tahliller için çağırdılar özel sigortam olduğunu söylememe rağmen yine de burada da en azından birkaç kez tahlil yaptırmanız gerekli dediler ve ben belki 4 belki 5 defa orada da hamileyken tahlil yaptırdım doğumdan sonra da hep aradılar aşıları hatırlattılar çağırdılar nasıl bir şey anlamadım sisteme girmek zorundalarmış yani ben özel hastanede aşıları vurdurdum verem aşısı hariç verem aşısını yaptırmaya gittiğimde 10 kere tembih ettiler her aşıda lütfen arayın kayda geçelim diyeMesela benim saglik ocağı hamileyim demesem bilmiyordu öğrendi asla aramadı. Eğer özel sigorta olmasa cocuk Allaha emanet büyür. Aşılar hastanede yapılıyor daha aramadı ve hastane girmiyor sisteme. Çok merak ediyorum kaç aylıkken farkedecek.
Ben çok kıyafet almadım ama e aldıklarım ne de abisinden kalanları doğru düzgün giyemedi dediğin gibi bazıları etiketli duruyor İnan ki sanırım ipana'nın ahı tuttu biziEvet cıvıl ondan daha iyiydi bencede. Ama inan çok özenip aldığım yazlıkları biraz evvel toplarken farkettim ki ya 1 defa giymis bazılarını da hiç gitmemişçok canım sıkıldı. Yıkanıp utulenmis ve hiç giyilmeden kalmış. O yüzden kıyafete verilen para yine haram işte
Bana hemşire arkadaşım dediğim şekilde öğretti her şeyide temizliyor ondan öyle yapıyorum benBen diğer burundan çıkartarak yapıyorum bazen ama tedirgin de oluyorum zararı var mıdır acaba diye ? Bu işin en doğrusu ne acaba yaa
İlk yaparken bende korktum ama alıştım artık bebişte alıştı sesi çıkmıyo yaparken rahatlıyo demekBen o kadar sıkamıyorum ya
Nefessız kalır dıye koekuyorum
Nereden okuruz? Merak ettimBen yıldız savaşçısının meaajımı ve sayfasında yazdıklarını yeni gördüm. İçim parçalandıAllah hastalıktan uzak etsin evlatlarımızı. Bir anne olarak bebeğini o şekilde görmek çok zor...
Allah bir daha yaşatmasın bende ağlaya ağlaya okudumBen yıldız savaşçısının meaajımı ve sayfasında yazdıklarını yeni gördüm. İçim parçalandıAllah hastalıktan uzak etsin evlatlarımızı. Bir anne olarak bebeğini o şekilde görmek çok zor...
Ben kışlık aldıklarımı şimdi giydiriyorum hep .sonra unutuluyor .Her sabah 10 civarı değişiyorum. İşte kışlık yazlık gibi değil mecbur veriyorsun .kalın olacak yünlü olacak .en ucuz kışlık 200 liraEvet cıvıl ondan daha iyiydi bencede. Ama inan çok özenip aldığım yazlıkları biraz evvel toplarken farkettim ki ya 1 defa giymis bazılarını da hiç gitmemişçok canım sıkıldı. Yıkanıp utulenmis ve hiç giyilmeden kalmış. O yüzden kıyafete verilen para yine haram işte
Ah ulen ankarada oturmuyorum artk. Ama anama diyim belki uğrarBüyük bir yer değil 50 m2lik bir yer adresi ivedik caddesi no:552/a yesilevler yenimahalle diye geciyor minimum bebe magazanin adi
Otribebenin uçlarini kac kez kullanabiliyoruz sadece bi kere kullanip atiyor muyuzBenımkı de öyle ..
Uçlar bitti yenisini söyledim
Havalarda bi değişik olduğu için evi de ister istemez etkiliyor .
Benım yatk odamla , oturma odam arasında sıcaklık farklı var , çocuklar için basit ama şifalanma yönünde önemli etken
Ben de yeni baktım. Ne olduğu bile belli değil daha .Sayfasında ne yazmış ben görmedim
Ben de öyle yapmak ıstıyorum ama koekuyorumBana hemşire arkadaşım dediğim şekilde öğretti her şeyide temizliyor ondan öyle yapıyorum ben
İlk yaparken bende korktum ama alıştım artık bebişte alıştı sesi çıkmıyo yaparken rahatlıyo demek
İsmine tıklayınca profili açılıyor ya orada yazmış soranlara...Nereden okuruz? Merak ettim
Profilinde bebeği ve sütünün kesilmesini vs ..Sayfasında ne yazmış ben görmedim
Ben sie buyuk alın dedım hepEvet cıvıl ondan daha iyiydi bencede. Ama inan çok özenip aldığım yazlıkları biraz evvel toplarken farkettim ki ya 1 defa giymis bazılarını da hiç gitmemişçok canım sıkıldı. Yıkanıp utulenmis ve hiç giyilmeden kalmış. O yüzden kıyafete verilen para yine haram işte
2 gundur uzun gıydıeıyorum . Ince askılı cıtcıtlı, uzwrıne ınce uzun kol sweatKısa kol giydiren var mı hala benim gibi ?
Uzunlara başlanmalı artık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?