Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Üstüne yağ felan gezdiriosun demi ne kadar tutuosun ben kabuksuz koyuorum balıkta dier yemeklerdedr şuanda mideme iyi gelir benimde
Evet canım biraz sıvıyağ ile karıştırıyorum.

Kabuklu da denemelisin .
Kızarana kadar fırında kalıyor
Midem çok kötüydü sun biraz daha iyiyim.

Evet canım biraz sıvıyağ ile karıştırıyorum.

Kabuklu da denemelisin .
Kızarana kadar fırında kalıyor
Midem çok kötüydü sun biraz daha iyiyim.
Süper bende deneyiyim ya demir ilacina yordum bıraktım bugün yine kötü bulandı başlarda iyidim birden kötü oldum bende aklıma ymeek gelince kötü oluorum

Midesi bulananlarım Allah yardımcısı olsun. Bana bazen gün içinde bir kere geliyor 1 saat. Bütün tadım kaçıyor. Bir de szi düşünemiyorum.

Bende de iki gündür hazımsızlık var, çok acıkıyorum birden fazla yiyorum sonra da sonra saatlerce kıvran

Kızlar bu bulantı ilacını illa doktorun mu vermesi gerekiyor. Benim randevum cuma günü ama o güne kadar dayanacak hal kalmadı. Çok kötü bulantım var özellikle gece yattığım zaman çok fazla oluyor. Kusmaya da korkan biriyim tutuyorum kendimi sürekli.

Sanmam ben zaten midesi bulanan her hastaya doktor prilamı veriyo bencr al cidden hayat kurtarıyo, gece yatmadan 2 tane iç yat sabah hiç bişiyin olmaz

62 tl canim parayla alirsan eger , bence acile gidersen doktora yazdir yazar midem.kotu diyince

Yazarlarmı bilmiyorum ama dene istersen öyle yaşanmaz çünkü çok kötü oluuo insan, bide yazdırmadan alırsan 45 tl fln fazla , ben 2 tane yazdırdım , 2 tane 1 ay sürüyo kullanmak
Parası için değilde bi doktor kullan dese içim daha rahat eder aslında ondan istiyorum gidip yazdırmak. Gerçekten çok kötü bir şey resmen ölü gibiyim cumaya kadar bekliyim dedim ama yok o kadar dayanamam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…