- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.781
Evet hiip combiotık kabız olduHipp kullandın dimi?
Bir süre daha bırakmadan kullansana. Kabızlık veya aşırı gaz yapmadı çoğu bebekte diye biliyorum.
Ayaklarını cıkarcam canımBanyon müsaitse olur bizim dusakabinli küvet var o hiç olmz oraya
Tamam canım teşekkür ederim en baştan iyi bir şey alayım iki masraf olmasınCanım ilk zamanlar değil her zaman kullanılır şu aşağıdakine benzer bir şey.
Ikea çok ucuzdu o zaman misafirlikte filan kullanmaya aldım. Yoksa bence sert olduğu için her zaman kullanılmıyor. Öbür sandalye mutfakta sabit duruyordu. Çocuk 4-5 yaşına gelene kadar kullandı. Uzun süreler üstünde durmaya musait. En uzun süre kullanılan malzemelerden biri.
Eki Görüntüle 3135091
Benim kız hiç sevmedi slingi, kucağa bayılan bebemin slingde ruhu sıkıldıSling kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz ? Kullanışlı mı? Öneriyor musunuz?
Bence sen değiştirmeden kullan düzene girer o kabızlık , anneyi emip birden mama alınca oyuzden kabız oluyodur alışma süresi verEvet hiip combiotık kabız oldu
Kızlar saglık ocagının asılarının ıcınde menenjıt yok mu ?
emzirdikten sonr 20 dakika falan dik tutuyorum reflü yatağında yatırıyorum az az sık emziriyorumKızlar reflü için ne yapıyorsunuz? Sabahları çok ıkınıyor ağzından burnundan hep süt geliyor. Ben yanında değilken yapacak diye aklım çıkıyor yalnız bırakamıyorum bir haftadır. Yatağını dikleştirip yan yatırıyorum ama yine de korkuyorum.
Sonunda olumlu bir yorum duyduğuma sevindimslingi deniyim severse kanguru da alırım
Evet hiip combiotık kabız oldu
Tek tesellimiz dolarBabam üç çocukla annemi başbaşa bırakıp Libya'ya gitmiş çalışmaya. 8 ay kalmış.
O zamanlar herşey daha zordu tabi. Ülke karışık sağ sol olaylarından. Omuz atsan açılacak kapılı, kapıcı odası gibi bir evde, çocuklu ve bebekli yalnız kadın. Nasıl teselli ama
İyi bir kazanç olmuş tabi döndüğünde. Ev almışlar mesela..
Zor ama gelecek için iyi bir yatırım bu sizin için. Çok uzun bir zaman değilmiş. 4 ay çabuk geçer merak etme. Yalnız olmayacaksın en azından..
Ama mama verilmediği zaman problem yok günlük yapıyor
Direk kanguru al daha iyi..
Bence biraz daha devam et. Belki alışır..
Demek ki kabızlık kronik sorunu seninkinin. Mamayla alakası yok galiba.
Hipp organic i denesene. Bizim doktor hiç riske atma, direkt bunu al demişti. Gerçekten iyi geldi. Tadı da güzel.Evet hiip combiotık kabız oldu
Seni en iyi ben anlarım 4 ay dedigin nedirki :) ha ama duzen bozuluyor bebegim ve ben gocebe gibiyiz iki buyuk cantayla; hangi ulke?Kızlarrrr..
Biri üzerime teselli atsın. Canım epey sıkkın
Üç yıl önce eşim yurt dışı başvurusu yapmıştı. Dün haber geldi, kabul edilmiş. 4 ay kocam yokailem gelecek yanıma ama öyle ya da böyle düzenim bozulacak
4. Aya girdik artıkHipp organic i denesene. Bizim doktor hiç riske atma, direkt bunu al demişti. Gerçekten iyi geldi. Tadı da güzel.
Gerçi o da doğru.4. Aya girdik artık
Elımdekılerı kullanıcam bu ay
2 kutu acılmıs mama var suan. Aptamil
Ay bıtımınde ıse yulaflı kaşık mamasına baslıcam 2 öğün verıcem sadecw
Bir de fiyatı da uygunÖzellikle ambalaj olarak almamıştım ama dışardan yemekle birlikte gelenleri yıkayıp kullanıyordum buz, meyve suyu falan dondurmak için.
Bimde satılan ufak buz kalıplarında veya kağıt bardaklarda donduruyorum ben. Ama bunlar da çok az yer kaplar dondurucuda. İyi fikirmiş be
Çok şükür az kaldıGerçi o da doğru.
Bana da dibin delinmiş gibi yiyorsun diyorBende her gün pekmezli su içiyorum baya işe yarıyor. Solgar alsam mı kararsızdım senin yorumunu görünce almaya karar verdim eşime dedim ocağıma incir ağacı dikiyor kadınlar kulübü diyo
Onu da denedim o bana çok etki etmedi .gece yarısı bir ton yiyordum .Galiba tahin ben de süt yapmıyorPekmezi tahinle yerseniz bence daha iyi. Ben de kahvaltıda tahin pekmez karışımı yediğimde sertleşiyordu hemen göğüsler. Tahin ağırlıklı bir karışımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?