Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tamam canım teşekkür ederim en baştan iyi bir şey alayım iki masraf olmasın

Sling almayı tavsiye etmem. Evde iş yaparken takarım diyordum. İki defa denedim daraldı bağırdı. Her bebeğe göre değilmiş. Kimisi seviyor işte..
Kanguruda ses etmedi mesela. Slingin duruşunda problem var galiba. Satıcam mecbur..

emzirdikten sonr 20 dakika falan dik tutuyorum reflü yatağında yatırıyorum az az sık emziriyorum

Tek tesellimiz dolar sonuçta başvuran biziz. Sadece saçma bı zamanda çıktı. Vardır bı hayir

Seni en iyi ben anlarım 4 ay dedigin nedirki :) ha ama duzen bozuluyor bebegim ve ben gocebe gibiyiz iki buyuk cantayla; hangi ulke?

Hipp organic i denesene. Bizim doktor hiç riske atma, direkt bunu al demişti. Gerçekten iyi geldi. Tadı da güzel.
4. Aya girdik artık
Elımdekılerı kullanıcam bu ay
2 kutu acılmıs mama var suan. Aptamil
Ay bıtımınde ıse yulaflı kaşık mamasına baslıcam 2 öğün verıcem sadecw

Bir de fiyatı da uygun
100 lusu ne kadar gider .ugrastigina değmez. Bizim derin dondurucu yok zaten .Ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyi

Bende her gün pekmezli su içiyorum baya işe yarıyor. Solgar alsam mı kararsızdım senin yorumunu görünce almaya karar verdim eşime dedim ocağıma incir ağacı dikiyor kadınlar kulübü diyo
Bana da dibin delinmiş gibi yiyorsun diyor napiyim süt olmuyor sonra valla ben faydasını gördüm. Al dene ne olacak .Hem öyle diyor da onun mama fiyatlarından haberi var mı ?bilse derki sen emzir daha ucuz der .
Bir de ek gıdaya bir geçin o zaman göreyim onu .ohooo

Pekmezi tahinle yerseniz bence daha iyi. Ben de kahvaltıda tahin pekmez karışımı yediğimde sertleşiyordu hemen göğüsler. Tahin ağırlıklı bir karışımdı
Onu da denedim o bana çok etki etmedi .gece yarısı bir ton yiyordum .Galiba tahin ben de süt yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…